- 20 Aralık 2017
- 9.843
- 32.127
- 548
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Kendi içinde tutarlı bir laf aslında eşinin sana söyledigi....Adam kişiliğini yıllar önce ortaya koymuş,su an yasattiklarini da daha önce sana yaşatmış ....ısrarla görmemeye çalışan ,bu defa başka diye kendini kandıran sensin.Bosaniyorsan bosan ,bosanmiyorsan boşanma ama başta aile uyelerinin,çocuklarınin hatta iş arkadaşlarının kocanla olan meselelerinden dolayı artık seni ciddiye almamaları ve bu meseleleri dinlemek istememeleri bu yüzden yalnizlastirilman olasıZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuor
Şu son cümleniz de ne moda oldu yakinda atasözü olur ne iğrenç bişey sözüm size değil tecavüz bir saldırı iken nasıl keyfine baksın tiksindim açıkçasıBak şöyle yap:
Adamı tehdit et. Ayda bana şu kadar para vereceksin de. Hani sanki ayrılmışsınız da nafaka veriyor gibi. Para vermezsen ayrılırım, ailelere söylerim de. Ayrılırsanız da nafaka verecek çünkü. Sen de al parasını çatır çatır ye. Sefan olsun. Tecavüz kaçınılmazsa, zevk almaya bak yani..
Mutlu görünüyor olmasınlar ablanız aldatmasını kabullenmiş geri dönünce de kabul etmiş eşinin yapmadığinin garantisi var mıymış emin miymiş ablanızEvet. En azından benim bir ablam var. 25 senelik evlililer.Adam birine aşık oldu. Kadın boşamadı. Adam süründü. Sonunda kadına döndü. Şimdi mutlu görünüyorlar. Belkide bunlardan etkileniyroum.
Elim beğen butonuna gidip geliyor! Aynı şeyi düşünüyorum sizinle.. Ama bu düşüncemin bu kadına ne yararı olacak diye de düşünmeden edemiyorum!.. Derdini açmış, yanlız, bir ışık arayan bir kadın.. O kadar farklı hayatlarımız ve bakış açılarımız var ki; bizim midemizi bulandıran şey, onun hayatının ta kendisi...böyle bir evliliğe dair görüşüm yok..
tek söyleyebileceğim böyle bir adamla aynı soyadını taşımaya devam etmekte ısrar etmek oldukça mide bulandırıcı..
Elim beğen butonuna gidip geliyor! Aynı şeyi düşünüyorum sizinle.. Ama bu düşüncemin bu kadına ne yararı olacak diye de düşünmeden edemiyorum!.. Derdini açmış, yanlız, bir ışık arayan bir kadın.. O kadar farklı hayatlarımız ve bakış açılarımız var ki; bizim midemizi bulandıran şey, onun hayatının ta kendisi...
Allah yardımcın olsun.
Unutma ki, sende her kadın gibi güçlüsün! Herşeyin üstesinden gelebilecek güç var içinde!. Umarım bunu görebilirsin.
hayır konu sahibi gurursuz biri tabi ki değil ama boşanıp da daha iyi ne yapıcam diyor iki çocuğum var boşanırsam hem babasız hem parasız kalacaklar diyor. namusumla çocuklarımla şiddet görmeden sağlıklı bir şekilde yaşadığım bir ev var diyor.
eğer ikinci bir evliliği düşünmüyorsa neden boşansın? adamın maddi imkanlarından yararlanmak varken?
ha boşanınca kadını daha mutlu bir hayat bekliyorsa hiç durmasın boşansın.
Elim beğen butonuna gidip geliyor! Aynı şeyi düşünüyorum sizinle.. Ama bu düşüncemin bu kadına ne yararı olacak diye de düşünmeden edemiyorum!.. Derdini açmış, yanlız, bir ışık arayan bir kadın.. O kadar farklı hayatlarımız ve bakış açılarımız var ki; bizim midemizi bulandıran şey, onun hayatının ta kendisi...
Allah yardımcın olsun.
Unutma ki, sende her kadın gibi güçlüsün! Herşeyin üstesinden gelebilecek güç var içinde!. Umarım bunu görebilirsin.
Kendiniz de söylemişsiniz. 3 defa boşanıp aynı adamla tekrar evlendi iseniz bunları bile bile kabul ettiniz demektir. Bence sizin ihtiyacınız olan yanlış da olsa kararınızın arkasında durmak. Tabi bir kere daha boşanıp, eskiye tamamen sünger çekip, baştaki zorlukları göze alıp sonrasında huzur içinde yaşama şansınız da var ancak siz anladığım kadarıyla sürekli ayrıl birleş olayından dolayı bir kere daha aynı şeylerin olmasından korkuyorsunuz.yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir çalışıyorum... Çok zor ams başka çare yok.. Bu yola ben girdim..tek şikayet etmeye hakkım yok
Zina şuç olmaktan çıkalı çok oldu zina tazminat davalarını bile red ediyor mahkeme demet şenerin kadına açtığı zina davasını red ettiBaskin basanindir. Sizi yargilamiyorum yargilamayacagim . Insan boyle durumlarda eli kolu baglanabiliyor. Zina baskini gibi bisi vardi onu yapin. Sonra da tazminat alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?