Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Kendi içinde tutarlı bir laf aslında eşinin sana söyledigi....Adam kişiliğini yıllar önce ortaya koymuş,su an yasattiklarini da daha önce sana yaşatmış ....ısrarla görmemeye çalışan ,bu defa başka diye kendini kandıran sensin.Bosaniyorsan bosan ,bosanmiyorsan boşanma ama başta aile uyelerinin,çocuklarınin hatta iş arkadaşlarının kocanla olan meselelerinden dolayı artık seni ciddiye almamaları ve bu meseleleri dinlemek istememeleri bu yüzden yalnizlastirilman olası

sizin yerinizde olsam oturup ağlamak yerine aldattığına dair delil toplamaya çalışırdım. ve en önemlisi işe girerdim. vasıfsız olmak önemli değil bulaşık bile yıkanır. ben ev hanımlarına hep diyorum çalışın. gerçekten erkekler o kadar nankör ve şerefsiz ki. (istisnalar vardır tabi ama yinede güvenmemek lazım) en güvendiğin anda arkandan vurabiliyorlar

Sen de deki; Ben sabırlı biri değilim seni bekleyemem bu dönemde benim de flörtlerim olabilir. Sen de beni bu şekilde kabul et. Sen döndüğünde ben de döneceğim.

neye sabredeceksiniz ya.

adamın gidip yatıp kalkıp size gelmesine mi. Midem bulandırıcı. Utanmaz adam bir de kürkçünün donup dolaşacağı yer evidir demiş. İnsanda utanma olur yaa.
böyle bir insanla saniye durmam. Köpek olup kapımda yatsa yüzüne tükürmem . Kendinize gelin lütfen.

Bak şöyle yap:
Adamı tehdit et. Ayda bana şu kadar para vereceksin de. Hani sanki ayrılmışsınız da nafaka veriyor gibi. Para vermezsen ayrılırım, ailelere söylerim de. Ayrılırsanız da nafaka verecek çünkü. Sen de al parasını çatır çatır ye. Sefan olsun. Tecavüz kaçınılmazsa, zevk almaya bak yani..

Böyle hayatlar var, biliyorum ama konu bana sıkıntılı geldi. Takıldığım noktalar var.

36 yaşında bir kadın 16 yaşında kızı var 20'sinde anne olmuş.
20 yıldır aynı işyerinde çalışıyor, yani 16 yaşında lise mezunu bile değilken başlamış.
Hadi diyelim ki lise mezunu, lise mezununu kim denetçi yapar?
Çok çalışmış, dışardan bitirmiş, şansı yaver gitmiş denetçi olmuş diyelim. 20 yıllık hangi denetçi 5000 lira maaşla çalışır?

Bir valize eşyalarını koyun al bu kıyafetlerini birlikte yaşadığın o kadının evine birlikte yerleştirin almazsan kıyafetlerini yoksa ben gidicem bu evden deyin bakın nasıl tırsacak siz sustukça sineye çektikçe yapacak hep yapacak bundan sonra kendinize normalden daha çok bakmaya başlayın erkekler böyle işte ne yardan ne serden evdeki hep yedekte o bayana da boşanamam beni böyle kabul edeceksen et diyordur eminim erkekler alışkanlıklarını birakamazlar evleri yerleşik düzenleri onlar için alışkanliktir bozmaktan korkarlar ama diğer taraftan da vazgećemezler hele ki karısı sineye de çekiyorsa oh ondan iyisi yoktur çekmeyin sineye sakın sakın

Şu son cümleniz de ne moda oldu yakinda atasözü olur ne iğrenç bişey sözüm size değil tecavüz bir saldırı iken nasıl keyfine baksın tiksindim açıkçası

Siz ses çıkarmadıkça sineye çektikçe daha beterlerini yapacak adam... Siz hala buna razısınız.. Gitmeniz için daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki..

Evet. En azından benim bir ablam var. 25 senelik evlililer.Adam birine aşık oldu. Kadın boşamadı. Adam süründü. Sonunda kadına döndü. Şimdi mutlu görünüyorlar. Belkide bunlardan etkileniyroum.
Mutlu görünüyor olmasınlar ablanız aldatmasını kabullenmiş geri dönünce de kabul etmiş eşinin yapmadığinin garantisi var mıymış emin miymiş ablanız

hayır konu sahibi gurursuz biri tabi ki değil ama boşanıp da daha iyi ne yapıcam diyor iki çocuğum var boşanırsam hem babasız hem parasız kalacaklar diyor. namusumla çocuklarımla şiddet görmeden sağlıklı bir şekilde yaşadığım bir ev var diyor.
eğer ikinci bir evliliği düşünmüyorsa neden boşansın? adamın maddi imkanlarından yararlanmak varken?
ha boşanınca kadını daha mutlu bir hayat bekliyorsa hiç durmasın boşansın.

böyle bir evliliğe dair görüşüm yok..
tek söyleyebileceğim böyle bir adamla aynı soyadını taşımaya devam etmekte ısrar etmek oldukça mide bulandırıcı..
Elim beğen butonuna gidip geliyor! Aynı şeyi düşünüyorum sizinle.. Ama bu düşüncemin bu kadına ne yararı olacak diye de düşünmeden edemiyorum!.. Derdini açmış, yanlız, bir ışık arayan bir kadın.. O kadar farklı hayatlarımız ve bakış açılarımız var ki; bizim midemizi bulandıran şey, onun hayatının ta kendisi...
Allah yardımcın olsun.
Unutma ki, sende her kadın gibi güçlüsün! Herşeyin üstesinden gelebilecek güç var içinde!. Umarım bunu görebilirsin.

yazdığım oldukça açık değil mi? bu adamla aynı soyadını taşımak mide bulandırıcı ne demek? boşan demek. daha da kocası aldatmış, üzerine başka ev açmış ama senden ayrılmicam demiş bir kadına sabret mi demek lazım? bunun boşanmaktan başka çözümü yok. tutacak ensesinden koyacak kapının önüne. daha da bunu yutacaksa da burada derman aranmaya devam etmeyecek kimse kusura bakmasın.

bu mide meselesi. parasını yediren adam iki gün sonra kullanmak istemez mi? sevişmek istemez mi?
bu kadar saf olmayın lütfen.
benim annemin arkadaşı kocasından boşanmasına ve hatta kocası başka biriyle yaşıyor olmasına rağmen eski kocam çocuklarına baktığı gibi bana da bakmak zorunda diye parasını yiyordu adam iki gün sonra koynuna girmek istedi.
uçkuruyla düşünen ve yaşayan bir cinsten bahsediyoruz.
yoksa hepimiz biliriz rahatı.

Avukat arkadaslar daha cok yardimci olur. Hem cocuklariniza hem kendinize nafaka alirsiniz, aldattigi icin tazminat alirsiniz, mal paylasimi olur. Maddi olarak o kadar da kotu durumda olmazsiniz. Kanun sizden yana. Aids falan kapip size bulastirmamistir insallah

yalnız ve ışık arayan kadın mı?
kusura bakmayın da gülesim geldi.
gayet azimli bir kadın var karşınızda.
adam bu kadınla karısını da aldattı muhtemel kadın bu azimli arkadaş kadar rahat davranamadı tuttu boşadı adamı.
azimli hatun bir üçüncü kez evlendi adamla.
aldatılmalara aldatmalara doyamıyorlar karı koca.
hastalıklı bir ilişki.

Kendiniz de söylemişsiniz. 3 defa boşanıp aynı adamla tekrar evlendi iseniz bunları bile bile kabul ettiniz demektir. Bence sizin ihtiyacınız olan yanlış da olsa kararınızın arkasında durmak. Tabi bir kere daha boşanıp, eskiye tamamen sünger çekip, baştaki zorlukları göze alıp sonrasında huzur içinde yaşama şansınız da var ancak siz anladığım kadarıyla sürekli ayrıl birleş olayından dolayı bir kere daha aynı şeylerin olmasından korkuyorsunuz.
Net kararınızı kendi içinizde verin ne olur. Arada kalmak sizi daha fazla yıpratıyor. Ben çocuklarım için, tek başına güçlü olamayacağım için yani mantığım gereği tekrar bu adamla evlendim, sevgi saygı beklemiyorum. Adım evli olsun, çocuklarım babalarından ayrı olmasın diye evlendim o ne yaparsa yapsın umurumda değil diyebilmelisiniz eğer boşanacak gücünüz yoksa.
Çünkü adam zaten bu yolun yolcusu belli. Artık alışkanlık da olmuş, aldatsam da boşansam da tekrar bir araya geliyoruz deyip kendi yoluna devam ediyor. Düzelmiyor, düzelmeyecek. Düzelir diye umut ederek tekrar evlenmişsiniz ama huylu huyundan vazgeçmez. Kararınızı vermelisiniz, bu adama karşı kör, sağır, dilsiz yaşamak mı, zorluklara göğüs gerip son ve kesin olarak boşanmak mı?

Baskin basanindir. Sizi yargilamiyorum yargilamayacagim . Insan boyle durumlarda eli kolu baglanabiliyor. Zina baskini gibi bisi vardi onu yapin. Sonra da tazminat alin.
Zina şuç olmaktan çıkalı çok oldu zina tazminat davalarını bile red ediyor mahkeme demet şenerin kadına açtığı zina davasını red etti

Daha önce yaptıklarını göz ardı etmek; böyle ayrı ev açmaya, döneceğim sana diyecek utanmazlığı yapacak yüzü bulmalarına sebep veriyor işte.
Boşanmak istemiyorsan kabul et böyle ne diyelim?
Sen evde çocukların anası, evi çekip çeviren kirli çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapıp hizmetini gören bir gün sevgilisiz kalınca yine senin yatağına dönecek evdeki kadınsın. Hayatı seninle değil başkalarıyla yaşayıp diğer düzeni devam ettirmek istiyor. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…