- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
"Sabret. Çünkü çocuklara bakman lazım.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
evet..
Dün eşyalarını kapıya koydum. Gelip almadı. ben uyumuştum küçük kızımla.Büyük kızımı aramış mesaj attım aile grubuna.. ne olur kızım eşyalarımı içeriye al demş..Yavrumda o kadar bavulları ayakkabı kutularını tek tek gece yarısı içeriye taşımış. Sabah aradım.Ya kapıcıya vereyim yada gel al dedim. Arsız veyüzssüz şekilde geldi. Hatta eşyaları alıp gitmesi için işe servisle gitmedim. Arkadaşımı aradım. Beni bekle arabayla senle gelieceğim dedim. Sağolsun bekledi . ama bizim adam ben gitmem bu evden dedi. Ayrılmam boşanmam dedi. Vurdum. Elimdeki yüzük dudağnı patlattı.Katil olmadan git dedim. Şimdi yetişemem işe gitmem lazım dedi. Akşam alıcam dedi. Sonra da ben sana akşam bir gül alır barışırız diyor. bu akşam gelirim tamam dedi. Benden hiç böykle birşey beklemiyordu. Artk istemediğimi affetmediğimi söyledim. Artık evimde olacağım dedi ama defol git dedim. Bakalım bu akşam ne olacak ? ,bir çok kişi yok fake hesap yok sahte hesap diyor.
İnanmıyorsanızda fotoğraf ekledim. Bakın.. Maalesef çok kötü bir durumun içindeyim. Evet bu sanal ortamda çok kolay yorum yapıp ahkam kesiyoruz. Hayat gerçekten çok zor. Ve etrafımızdaki kadınlarımız gerçekten bir çok şeye gözyumuyor. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.Neyse belki bi kere adatma affedilir. Gerçten adamda kendini affetirmek istiyorsa.. Ama böyle ahlaksızlar için başka çözüm yok... Üzgünüm..
Bu arada bir kaç üye beni eski üyelerden birine benzetmiş.. Evet ben okyanusum.. hatta daha birkaç nicklede açtım.. Çünkü utandım.. Ama artık utanılacak birşey yok..
Belki buradan diğer arkadaşlar ders alır benden..
Arkanıza bakmayın.Ayağınız takılır düşersiniz. Denenmişin denenmişi asla olmazmış.. Belki yıllar önce bitirseydim geriye dönmeseydim bu kadar zaman kaybım olmayacaktı. Bilmiyroum..Hep birgün düzelir umudu vardı içimde. Ama bugunkü sonuç .. Ben hergün ölüyruom.Adamın eşyalarını kapıya koymuşum.Adam bana tek kelime diyor. Akşam sana bir gül alır ödeişiriz diyor(
Ettiğim değer bu.Üstelik şu an hastalıkla uğraşırken..
Değerli hemcinslerim. Evet hemen yuva yıkmayın.MÜcadele edin. Sonuna kadar.... Çocuklarınız için... Hayat çok zor kolay değil.... Oluru yoksa yada ölüm olmasın.. Yapacak başka çare yok. Hayat devam ediyor işte.
KesinlikleKonu sahibi sorunlu olan eşin değil sensin. Ayrıca arsız olan da eşin değil sensin. Kusura bakma bu gözler çok şey gördü ama senin gibisini gerçekten hiç görmedi. Kızın haklı kendi zavallılığın yüzünden defalarca düzenini bozduğun çocuklarının artık düzenini bozamazsın.. Çok zoruna gittiyse -ki hiç sanmıyorum yüzsüzlüğün kitabını yazmışsın artık- çocuklarının hayatını düzene sokup öyle ayrılırsın. Adama resmen yapışmışsın gitmişsin karısından çocuğundan ayırmışsın utanmadan sıkılmadan tekrar evlenmişsin. Hala neyin peşindesin bütün bunları sen yapmışsın zaten. Kırıp dizini oturacaksın.Çocuklarını büyüteceksin. Hırsların yüzünden onların da hayatını daha fazla mahfetmeyeceksin. Bi de bence tedavi ol ciddi ciddi hastanelik rahatsızsın sen.
evet.. Aynen bu şekilde düşünüyorum. Psikoluğm var. Fatmabence sizin herşeyden önce psikolojik tedavi görmeniz lazım çünkü adam zaten mahvetmiş psikolojinizi ve adama karşı inanılmaz boyutlarda bi bağlılık geliştirmişsiniz . yoksa bu sevgi vs. değil bu hastalık. sizin bu hastalıktan kurtulmanız gerek. sanırım boşanmayı yıkım olarak algılıyosunuz. daha öncede boşanıp birleşmişsiniz. bu sefer daha profesyonel adım atın o zaman. hemen bir tedavinize başlayın ve git gide kafanızda somuşlatırım ve kabullenin. hep kendinizi telkin edin. bu konuya bi projeymiş bi işmiş gibi bakın gücünüzü topladığınızda kesin ve net olarak bu saçma sapan hayattan da adamdan da kurtulun
Valla herseye katlanirimda rabbim göstermesin ihanete aslaaaaaa amaaa aslaaaaaa.İnsan kocasını başkasıyla paylaşabilir mi yaaaa.Tamam bende eşimi çok seviyorum ama böyle bir hata yapsa benim için biter.Gebersemde biter,ölsemde biter.Herseyden önce kendime saygım var.Hele siz konu sahibi siz çok güçlüsünüz,paranız var ,eviniz var ,ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsiniz.Niye çektiniz bu pisliği neden ben anlamıyorum.Defet başından bir an önce,ama net ol kararlı ol,kızına açıkla bitti de ,bu son de.Arkamda dur de.Cocuklarinida kaybetme bu pislik için.Nolur bir kendine gel,sen güçlüsün
sabah vurdum.Dudağını patlattım.. ohh iyi yaptım.. keşkeeşyalarınıda balkadan aşaıya atsaydım.. kaının önüne koydum. gece yarısı kızıma içeri al diye mesaj yazmış. o yavrumda vicdan yapıp içeri almış bavullarıYorum yok ağzım açık okudum bir tane yapıştıramadin mi suratına yaaaa,iblis adam.Durma artık nolur durma yaaa.Cevren niye böyle tepki koydu sanıyorsun ,güçlü ol diye.Valla nasıl miden alıyor ya
Ee.evet.. Aynen bu şekilde düşünüyorum. Psikoluğm var. Fatma
sabah konuştum.kızıma eşlayarı içeri al demiş.yavrumda almış dün.. annem dedim arkamda ol. Arkandayım annem diyor. Yeterki güçlü ol. Üzülme diyor. Diğer boaşndığın gbi kendini yiyip bitirme diyor. Benimde tek istedğim şey seni güçlü görmek diyor.
Kesinlikle
Kızı çok haklı evliliği boşanmayı çocuk oyuncağına çevirmişler
Ayrıl yeni bir düzen kur olmadı tekrar birleş
Yine aldatıldım yine boşan baba evlendi iyi kötü düzen kuruldu ama anne çıldırdı dayanamadı adamı boşattı yeniden evlendi
Defalarca aldatılmak zoruna gittiyse ilk boşanmada niye bitmedi bu iş
Zamanında kızını dinlemedi şimdi dinlemek zorunda kız üniversite sınavına hazırlanıyor yok yeni ev kurduk yok boşandık yok yeniden evlendik yok eşyaları attım yok baban eve gelmiyor gibi sorunlarla rahatsız edemez kızını
O kadar aldatılmayı kocasından boşanmayı adamın yeniden başka biriyle evlenmesini yuttu da bir aydır eve gelmemesini mi yutamıyor nedir yani
tüm mesele bu.... bunları yutamadığım için 3 kere evlendim. boaşndım....Kesinlikle
Kızı çok haklı evliliği boşanmayı çocuk oyuncağına çevirmişler
Ayrıl yeni bir düzen kur olmadı tekrar birleş
Yine aldatıldım yine boşan baba evlendi iyi kötü düzen kuruldu ama anne çıldırdı dayanamadı adamı boşattı yeniden evlendi
Defalarca aldatılmak zoruna gittiyse ilk boşanmada niye bitmedi bu iş
Zamanında kızını dinlemedi şimdi dinlemek zorunda kız üniversite sınavına hazırlanıyor yok yeni ev kurduk yok boşandık yok yeniden evlendik yok eşyaları attım yok baban eve gelmiyor gibi sorunlarla rahatsız edemez kızını
O kadar aldatılmayı kocasından boşanmayı adamın yeniden başka biriyle evlenmesini yuttu da bir aydır eve gelmemesini mi yutamıyor nedir yani
Aynı kişiyle üçüncü evliliğiBi dakika ben anlayamadım... Konu sahibinin hikayesi nedir? Ben kadın evli kocası aldatıp aldatıp geliyor kadın da affediyor diye düşündüm de yorumlar yaptım.
inşallah...karar verdim.. eşyalarınıda alıp gitsin..Ee.
Boşan o halde.
Boşan ki en azından yavrularının ruh sağlığı düzgün olsun.
Kendini mahvettin, onları mahvetme.
İyide ikinci kez boşandığınızda da adam düzelmemiştitüm mesele bu.... bunları yutamadığım için 3 kere evlendim. boaşndım....
kabul edemedim.. düzelir dedim... ders aldı dedim.. olmadı..olmadı..
Aynı kişiyle üçüncü evliliği
İkinci ayrılmalarında adam başka biriyle evlenmişti sanırım o kadından çocuğu var
Buraya konu açmıştı oradan biliyoruz ama başka nickle
öncelikle geçmiş olsun.. çok üzüldüm.Evet benim böyle bir sebebim yk.Hatta çocuklarım için ayrılmam daha iyi. Mutsuzda olmayacaklar artık. İnşallah bu saaten sonra gururlu nurlu yaşarım.Alds
Arkadaşım bak seninki aldatılmak falan değil adam düpedüz harem kurmuş sana söylemekten gitmekten cekinmiyor. Ben de aldatildim ( sadece msjla ve gorusmediklerinden eminim yazışmalarda okudum) buna rağmen cildirdim ama bosanmadim sebebi gurursuzlugum değil , oglum Behçet hastası stres hastalık ataklarına sebep oluyor ve malesef bunlar kalıcı hasarlar birakiyor. Tüm vücudunu saran yaran yaralar hem cildinde iz bırakıyor hem de ruhunda... Sadece bu yüzden devam ettim ama zerre güvenim yok şunu da soyleyim yakalayınca ağladı kapıda yattı ayaklarima kapandı yalvardı ama bu değildi beni vazgeciren oglumdu!!! Senin durumun kusura bakma ama gurursuzluk... Mis gibi gidip geliyor üzerine sabret geleceğim diyor bu ne saçmalık .. Benim evliliğim güven duyduğum bir eşim kalmadı ... O artık sevip tanıdığım insan değil gözümde kendide biliyor bunu peki gelse bile sen nasıl devam edeceksin benim bir msjla hayatım yikintiya döndü ...
Olan size olmuş yanio kadından çocugu yok.. ama evlendi ve boşandı..
hatta o kadında evlendi mutlu mesut hayatını yaşıyor. iyki boşandım diyor. Banada dua ediyormuş.. O olmasaydı eski eşine dönmezdi bende bu adamı çekerdim demiş..
yoo gayet gerçek.
adam boşandıktan sonra başkasıyla evlendi hatta çocuğu oldu adamı karısından boşatmaya çalışıyordu en son. boşanmış evlenmişler bile. gerçek ailesi biziz o benim kocam hala diyordu..
burada şahsen tanıyan da çıkmıştı çokta güzel bir kadınmış..
bence gayet mantıklı. boşanmayacakŞu son cümleniz de ne moda oldu yakinda atasözü olur ne iğrenç bişey sözüm size değil tecavüz bir saldırı iken nasıl keyfine baksın tiksindim açıkçası
yahu midesizlik gırursuzluk dediğiniz şey kadının içinden gelen ve onu mutlu eden şeyse bize ne. hayır para için hayat kadınlığı yapanlar var onlara midesiz diyebiliyor muyuz yok. çünkü çok saygılıyız. eski kocasıyla yatan bir kadın niye gurursuz olsun? oh keyfime bakıyorum der hatta. cinselliği ceza olarak gördüğünüz için böyle düşünüyorsunuz belki. ona bakılırsa boşandığı eşinden nafaka almak da gurursuzluk ama bayılıyoruz nafakaya.bu mide meselesi. parasını yediren adam iki gün sonra kullanmak istemez mi? sevişmek istemez mi?
bu kadar saf olmayın lütfen.
benim annemin arkadaşı kocasından boşanmasına ve hatta kocası başka biriyle yaşıyor olmasına rağmen eski kocam çocuklarına baktığı gibi bana da bakmak zorunda diye parasını yiyordu adam iki gün sonra koynuna girmek istedi.
uçkuruyla düşünen ve yaşayan bir cinsten bahsediyoruz.
yoksa hepimiz biliriz rahatı.
korkuyorum... çocuklarımı tek başına büyütmekten.. korkuyorum onun başka biriyle mutlu olmasından. korkuyorum hayattanAh be kuzum... benden cok kucuksun. O yasina ayni adamla kac evlilik kac bosanma sigdirmissin. Ve aldatilma...defalarca ayni adamla denemissin. mutlu musun? Mutlu musun da ayni adam da israr ediyorsun? Neden korkuyorsun? Seni tutan ne? Bosanma karari verdigimde 41 yasindaydim. Pisman miyim, hayir. Huzur, ruh dinginligi, rahat uyku ne guzelmis meger...hani diyecegim ki en zoru o karari vermek ama sen iki defa yapmissin bunu... seni bu adamda tutan ne?
daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
normalde erkeklerin çoğu zaten evlenmeden önce ilişki yaşıyor her ilişkide aids kapılsaydı sadece bakir erkekler sağlıklı olurdu.Avukat arkadaslar daha cok yardimci olur. Hem cocuklariniza hem kendinize nafaka alirsiniz, aldattigi icin tazminat alirsiniz, mal paylasimi olur. Maddi olarak o kadar da kotu durumda olmazsiniz. Kanun sizden yana. Aids falan kapip size bulastirmamistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?