Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

"Sabret. Çünkü çocuklara bakman lazım.
O kadınla evlenmeye karar verirsem seni boşayacağım."
Demiş.

Şimdi boşanmak mı yoksa kovularak boşanmak mı daha zor?

Karar sizin.

Ablacım, canım, siz kafayı mı yediniz?
Adam bir gül alırım barışım diyor size!
Nasıl bir terbiyesizlik bu!
Ama adam da haklı... Ne yaptıysa gitmemişsiniz.. Eyvallah demiş her döndüğünde eve almışsınız. Diğer eşine (!!!!!!) gitmiş tamam demişsiniz.
Adam gevşek çünkü buna alışmış.

Biz kadınların başına her şey geliyor, gelir. Benim başıma da yarın ne geleceğini bilemeyiz.

Ama...
Kendimi yerine koymaya çalıştığımda koyamıyorum!
Ben sabredemem, susamam, affedemem! Yapamam ya ben bu olamam! Kendinize değer verin! Evlatlarınıza değer verin! Vermiyorsunuz! Verseniz ilk yaşandığında tekmeyi basar, ayaklarınız üzerinde durur önce evlatlarım derdiniz! Siz eşim dönsün aman eşim canım eşimcilerdensiniz.

Evlatlarınız adına çok üzgünüm....

Kesinlikle
Kızı çok haklı evliliği boşanmayı çocuk oyuncağına çevirmişler
Ayrıl yeni bir düzen kur olmadı tekrar birleş
Yine aldatıldım yine boşan baba evlendi iyi kötü düzen kuruldu ama anne çıldırdı dayanamadı adamı boşattı yeniden evlendi
Defalarca aldatılmak zoruna gittiyse ilk boşanmada niye bitmedi bu iş
Zamanında kızını dinlemedi şimdi dinlemek zorunda kız üniversite sınavına hazırlanıyor yok yeni ev kurduk yok boşandık yok yeniden evlendik yok eşyaları attım yok baban eve gelmiyor gibi sorunlarla rahatsız edemez kızını

O kadar aldatılmayı kocasından boşanmayı adamın yeniden başka biriyle evlenmesini yuttu da bir aydır eve gelmemesini mi yutamıyor nedir yani

evet.. Aynen bu şekilde düşünüyorum. Psikoluğm var. Fatma

sabah konuştum.kızıma eşlayarı içeri al demiş.yavrumda almış dün.. annem dedim arkamda ol. Arkandayım annem diyor. Yeterki güçlü ol. Üzülme diyor. Diğer boaşndığın gbi kendini yiyip bitirme diyor. Benimde tek istedğim şey seni güçlü görmek diyor.

Yorum yok ağzım açık okudum bir tane yapıştıramadin mi suratına yaaaa,iblis adam.Durma artık nolur durma yaaa.Cevren niye böyle tepki koydu sanıyorsun ,güçlü ol diye.Valla nasıl miden alıyor ya
sabah vurdum.Dudağını patlattım.. ohh iyi yaptım.. keşkeeşyalarınıda balkadan aşaıya atsaydım.. kaının önüne koydum. gece yarısı kızıma içeri al diye mesaj yazmış. o yavrumda vicdan yapıp içeri almış bavulları
akşam gelip alacak inşallah.. almazssa dışarı atıcam...

Ee.
Boşan o halde.
Boşan ki en azından yavrularının ruh sağlığı düzgün olsun.
Kendini mahvettin, onları mahvetme.

Bi dakika ben anlayamadım... Konu sahibinin hikayesi nedir? Ben kadın evli kocası aldatıp aldatıp geliyor kadın da affediyor diye düşündüm de yorumlar yaptım.

tüm mesele bu.... bunları yutamadığım için 3 kere evlendim. boaşndım....
kabul edemedim.. düzelir dedim... ders aldı dedim.. olmadı..olmadı..

Bi dakika ben anlayamadım... Konu sahibinin hikayesi nedir? Ben kadın evli kocası aldatıp aldatıp geliyor kadın da affediyor diye düşündüm de yorumlar yaptım.
Aynı kişiyle üçüncü evliliği
İkinci ayrılmalarında adam başka biriyle evlenmişti sanırım o kadından çocuğu var
Buraya konu açmıştı oradan biliyoruz ama başka nickle

Aynı kişiyle üçüncü evliliği
İkinci ayrılmalarında adam başka biriyle evlenmişti sanırım o kadından çocuğu var
Buraya konu açmıştı oradan biliyoruz ama başka nickle

o kadından çocugu yok.. ama evlendi ve boşandı..
hatta o kadında evlendi mutlu mesut hayatını yaşıyor. iyki boşandım diyor. Banada dua ediyormuş.. O olmasaydı eski eşine dönmezdi bende bu adamı çekerdim demiş..

öncelikle geçmiş olsun.. çok üzüldüm.Evet benim böyle bir sebebim yk.Hatta çocuklarım için ayrılmam daha iyi. Mutsuzda olmayacaklar artık. İnşallah bu saaten sonra gururlu nurlu yaşarım.

Olan size olmuş yani
Ama dediğimin arkasındayım kızlarınız büyüyüp evden çıkana kadar bu adamı çekmek zorundasınız
Ondan ister ev ayırın ister boşanıp ister yeniden evlenin ama o kızlara huzurlu bir ev vermelisiniz

ben boşatmaya çalışmadım.. bu bir..
çocugu olmadu bu iki..
kadın çocuklarımı kabul etmedi.. bizimnkide bu yüzden acı çekti.. küçük kızımda sabahlara kadar baba ba diye ağlıyordu..vs.vs.vs... kadermiş diyelim.. ders aldı dedim..çocuklarıyla sınandı dedim.Artık adam oldu dedim.. olmamış..
ama kimsenin yuvasını yıkmadım..
zaten o istemeden ben onun hayatına asla giremezdim.. girmezdimde.. benim yuvamı kadınlar yıkmış.. ben nasıl başkasının yuvasını yıkayım.

Şu son cümleniz de ne moda oldu yakinda atasözü olur ne iğrenç bişey sözüm size değil tecavüz bir saldırı iken nasıl keyfine baksın tiksindim açıkçası
bence gayet mantıklı. boşanmayacak
yahu midesizlik gırursuzluk dediğiniz şey kadının içinden gelen ve onu mutlu eden şeyse bize ne. hayır para için hayat kadınlığı yapanlar var onlara midesiz diyebiliyor muyuz yok. çünkü çok saygılıyız. eski kocasıyla yatan bir kadın niye gurursuz olsun? oh keyfime bakıyorum der hatta. cinselliği ceza olarak gördüğünüz için böyle düşünüyorsunuz belki. ona bakılırsa boşandığı eşinden nafaka almak da gurursuzluk ama bayılıyoruz nafakaya.
bence kimse kimsenin hakkına girmedikten sonra midesizlik gibi tanımlar yapmamalıyız. bence asıl buna hakkımız yok.

korkuyorum... çocuklarımı tek başına büyütmekten.. korkuyorum onun başka biriyle mutlu olmasından. korkuyorum hayattan

daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum

hayır ne düzelecek pardon da gururunuz rencide olmuyormu hiç hakeza o adam geri geldi bi ömür fırsat doğacak karım bişe demiyo zaten diyecek devam edecek aldatmaya aynı yatağa nasıl gireceksiniz yapmayın lütfen ya ayrılın gitsin mikrop adamdan

normalde erkeklerin çoğu zaten evlenmeden önce ilişki yaşıyor her ilişkide aids kapılsaydı sadece bakir erkekler sağlıklı olurdu.
aids mikrobu o kadar zeki değil yani sadece aldatan adamlara bulaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…