- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Demek okumakla akıl yüklenmiyor veya kariyerli ,güçlü bir kadın olmakla gururlu ölünmüyor.Baksaniza konu sahibi gene aynı.Yazik valla çok yazık en çocuklara üzüldüm.Nasil psikolojider Allah bilirBu konuyu daha önce açmıştınız galiba. O zamanda aynı şeyleri söylüyordunuz. Hala aynı. O zamanda adamın evlendiğini kabul edemiyordunuz. "Asıl ailesi biziz, küçük kızım çok ağlıyor" diye kandırıyordunuz kendinizi.
Siz değişmezsiniz ayrılsanıza 1 ay içinde pişman olursunuz.
Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım bak seninki aldatılmak falan değil adam düpedüz harem kurmuş sana söylemekten gitmekten cekinmiyor. Ben de aldatildim ( sadece msjla ve gorusmediklerinden eminim yazışmalarda okudum) buna rağmen cildirdim ama bosanmadim sebebi gurursuzlugum değil , oglum Behçet hastası stres hastalık ataklarına sebep oluyor ve malesef bunlar kalıcı hasarlar birakiyor. Tüm vücudunu saran yaran yaralar hem cildinde iz bırakıyor hem de ruhunda... Sadece bu yüzden devam ettim ama zerre güvenim yok şunu da soyleyim yakalayınca ağladı kapıda yattı ayaklarima kapandı yalvardı ama bu değildi beni vazgeciren oglumdu!!! Senin durumun kusura bakma ama gurursuzluk... Mis gibi gidip geliyor üzerine sabret geleceğim diyor bu ne saçmalık .. Benim evliliğim güven duyduğum bir eşim kalmadı ... O artık sevip tanıdığım insan değil gözümde kendide biliyor bunu peki gelse bile sen nasıl devam edeceksin benim bir msjla hayatım yikintiya döndü ...Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Gerçekten mi yaaaa o üye bu üye miyoo gayet gerçek.
adam boşandıktan sonra başkasıyla evlendi hatta çocuğu oldu adamı karısından boşatmaya çalışıyordu en son. boşanmış evlenmişler bile. gerçek ailesi biziz o benim kocam hala diyordu..
burada şahsen tanıyan da çıkmıştı çokta güzel bir kadınmış..
Gerçekten mi yaaaa o üye bu üye mi
Vay anasını insanlar ne yiyip,içiyor anlamıyorum arkadaş.Konya ovası gibiler masAllah.Hayret ettim ,bir yaşıma daha girdimevet o imiş.
Vay anasını insanlar ne yiyip,içiyor anlamıyorum arkadaş.Konya ovası gibiler masAllah.Hayret ettim ,bir yaşıma daha girdim
Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
3.ayrılmamızın sebebide ihanet... Evet asıl sebep bu.. Şimdi herkes bana çok ağır hakaretler yapacak ama yapamamdım.onsuz yapamadım.Evlendi içim ynadı. Karşıma çok güzel kısmetler çıktı. Kimseyi gözüm görmedi.
Şimdi boşansam bu şehirde yaşayamam heralde. İşyerinde. Utanıyorum. Çevremden bir tane insan bile tekrar birleşmemi istemediler. Herkes bu senin intihaarın oalcak dedi. Şu an kimselere dert anlatamıyorum bile....
çaresizim.. Hem aynı şeyleri binlerce kez yaşadım. Hem laf dinlemedim. Hem çarem yok artık hakettim. katlanmam gerek diyroum. Çünkü büyük kızım asla dönmemi istememişti. Yalvardı.Babam düzelmeyecek dedi... Ben inandım. Şu an büyük kızımda artık benim düzenimi bozamazssın. Katlanacaksın diyor. Ben iki yıl sonra çekip üniversiteye gideceğim diyor. O zaman ne yaparsan yap diyor.
Bu konuyu daha önce açmıştınız galiba. O zamanda aynı şeyleri söylüyordunuz. Hala aynı. O zamanda adamın evlendiğini kabul edemiyordunuz. "Asıl ailesi biziz, küçük kızım çok ağlıyor" diye kandırıyordunuz kendinizi.
Siz değişmezsiniz ayrılsanıza 1 ay içinde pişman olursunuz.
Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
3.ayrılmamızın sebebide ihanet... Evet asıl sebep bu.. Şimdi herkes bana çok ağır hakaretler yapacak ama yapamamdım.onsuz yapamadım.Evlendi içim ynadı. Karşıma çok güzel kısmetler çıktı. Kimseyi gözüm görmedi.
Şimdi boşansam bu şehirde yaşayamam heralde. İşyerinde. Utanıyorum. Çevremden bir tane insan bile tekrar birleşmemi istemediler. Herkes bu senin intihaarın oalcak dedi. Şu an kimselere dert anlatamıyorum bile....
çaresizim.. Hem aynı şeyleri binlerce kez yaşadım. Hem laf dinlemedim. Hem çarem yok artık hakettim. katlanmam gerek diyroum. Çünkü büyük kızım asla dönmemi istememişti. Yalvardı.Babam düzelmeyecek dedi... Ben inandım. Şu an büyük kızımda artık benim düzenimi bozamazssın. Katlanacaksın diyor. Ben iki yıl sonra çekip üniversiteye gideceğim diyor. O zaman ne yaparsan yap diyor.
yoo gayet gerçek.
adam boşandıktan sonra başkasıyla evlendi hatta çocuğu oldu adamı karısından boşatmaya çalışıyordu en son. boşanmış evlenmişler bile. gerçek ailesi biziz o benim kocam hala diyordu..
Adam dogru konusmus yani ne diyim simdi ? Bu adamla 3 kere bosanmissiniz artık ne acısı ? Doktora git bence artık.yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir çalışıyorum... Çok zor ams başka çare yok.. Bu yola ben girdim..tek şikayet etmeye hakkım yok
Katılıyorum hiç bir aldatılan kadına böyle demem ama konu sahibi ayrılmasın adamdanSaplantili birisin konu sahibi.. 3.kez bosansan ne olacak, 4.kez yine evleneceksin.. kimsenin duzenini bozamazsin, hatanin bedelini bu sekilde odeyeceksin.. otur bekle hevesini alsin doner..
Yani böyle evliliklere insanlara inanmak istemiyorum ama olduğunu da en yakınımdan biliyorum. Size bir örnek vereyim ona göre belki net kararlar alırsınız. Benim dayım aynı eşiniz gibi bi adamdı.. Yengemi uzun yıllar bazen ilişki şeklinde, bazen farklı kişilerle aldattı.. Evliliklerinin ilk yılında doğan erkek kuzenim benimle yaşıttı kardeş gibi büyüdük (benim annemle babam da ben 1 yaşındayken aldatma yüzünden boşanmış biz anneannemlerle yaşıyoduk annemle beraber) Yengemle kuzenim de dayım onlara artık bakmama noktasına kadar geldiğinde çoğu zaman onlar da anneannemlerle kalıyolardı. Yengem her seferinde affetti düzelir mi diye diye. biz 7 yaşındayken diğer kuzenim oldu.. Ara ara duruldu dayım ama sonra yine aynı şeyler.. Alkol, kadın, evi ihmal etmeler, başkasına aşık olmalar.. Ama dediğiniz gibi hep kürkçü dükkanına döndü.. Büyük kuzenim üniversiteyi bitirdi işe girdi, babasına da çok kızgındı, annesine babama göz kulak olcam diye söz vermişti, nasıl oldu bilmiyoruz bir gün onu da gece dışarı çıkarmış, beraber alkol almışlar, ve gece eve dönerken trafik kazasında ikisi de can verdi. Kuzenim daha 22 yaşındaydı, dayım da 44 yaşındaydı.. Dayımın telefonunda o geceye ait fotolar vardı, iki tane kadınla, zavallı gencecikl kuzenimin yüzündeki sıkıntı fotoğraflardan okunuyodu.. Resmen babasının zehirli hayatına kurban gitti ona engel olucam diye.. Peki noldu.. Yengem evlat acısından kahroldu o sırada 15 yaşındaki kız kuzenim hayatının sarsıntısını yaşadı.. Çok zor günler yaşadık, herşeyi toparlamak o kadar zor oldu ki ne siz sorun ne ben anlatayım.. Yani arkadaşım demem o ki, hiçbişey düzelmedi.. herşey daha kötüye gitti.. Sizin de bir evladınız varmış.. Böyle bir baba onun hayatını kötü etkilemekten başka hiçbir işe yaramaz.. Aklınızı başınıza toplayın, çocuklarınızla onurlu bi hayat yaşayın.Merabalar ,
Abooo! Yok artık, cidden mi? Şimdi bu konuyu alıp dizisini çeksen, valla inandırıcı olmaz. Bu kadarı da zorlama bir senaryo olmuş dersin. Ne acayip hayatlar var yav.yoo gayet gerçek.
Sen kabul ettikçe o ondan ayrılsa Bile başkasını bulacak güçlü kadın ol çalışırsın nafaka alırsın çok zor bi durum bi daha nasıl güveneceksin bu adama boşan benceMerabalar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?