Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Demek okumakla akıl yüklenmiyor veya kariyerli ,güçlü bir kadın olmakla gururlu ölünmüyor.Baksaniza konu sahibi gene aynı.Yazik valla çok yazık en çocuklara üzüldüm.Nasil psikolojider Allah bilir

Alds
Arkadaşım bak seninki aldatılmak falan değil adam düpedüz harem kurmuş sana söylemekten gitmekten cekinmiyor. Ben de aldatildim ( sadece msjla ve gorusmediklerinden eminim yazışmalarda okudum) buna rağmen cildirdim ama bosanmadim sebebi gurursuzlugum değil , oglum Behçet hastası stres hastalık ataklarına sebep oluyor ve malesef bunlar kalıcı hasarlar birakiyor. Tüm vücudunu saran yaran yaralar hem cildinde iz bırakıyor hem de ruhunda... Sadece bu yüzden devam ettim ama zerre güvenim yok şunu da soyleyim yakalayınca ağladı kapıda yattı ayaklarima kapandı yalvardı ama bu değildi beni vazgeciren oglumdu!!! Senin durumun kusura bakma ama gurursuzluk... Mis gibi gidip geliyor üzerine sabret geleceğim diyor bu ne saçmalık .. Benim evliliğim güven duyduğum bir eşim kalmadı ... O artık sevip tanıdığım insan değil gözümde kendide biliyor bunu peki gelse bile sen nasıl devam edeceksin benim bir msjla hayatım yikintiya döndü ...

@Kazen bakar mısın
Erkek üye mi die
Şüphelendim

yoo gayet gerçek.
adam boşandıktan sonra başkasıyla evlendi hatta çocuğu oldu adamı karısından boşatmaya çalışıyordu en son. boşanmış evlenmişler bile. gerçek ailesi biziz o benim kocam hala diyordu..
burada şahsen tanıyan da çıkmıştı çokta güzel bir kadınmış..

Gerçekten mi yaaaa o üye bu üye mi

Vay anasını insanlar ne yiyip,içiyor anlamıyorum arkadaş.Konya ovası gibiler masAllah.Hayret ettim ,bir yaşıma daha girdim

Kesinlikle bende hatirliyorum, cok asiri benzer bir konu..

Saplantili birisin konu sahibi.. 3.kez bosansan ne olacak, 4.kez yine evleneceksin.. kimsenin duzenini bozamazsin, hatanin bedelini bu sekilde odeyeceksin.. otur bekle hevesini alsin doner..

gerçekten pesss!!! okuduklarım karşısında şok oldum..
konu sahibi size yorum yapmayacağım..
gerçekten bazı kadınlar hakediyor ama ya..

Ah be kuzum... benden cok kucuksun. O yasina ayni adamla kac evlilik kac bosanma sigdirmissin. Ve aldatilma...defalarca ayni adamla denemissin. mutlu musun? Mutlu musun da ayni adam da israr ediyorsun? Neden korkuyorsun? Seni tutan ne? Bosanma karari verdigimde 41 yasindaydim. Pisman miyim, hayir. Huzur, ruh dinginligi, rahat uyku ne guzelmis meger...hani diyecegim ki en zoru o karari vermek ama sen iki defa yapmissin bunu... seni bu adamda tutan ne?

Adam dogru konusmus yani ne diyim simdi ? Bu adamla 3 kere bosanmissiniz artık ne acısı ? Doktora git bence artık.

Ailelere niye yansitmiyorsunuz soyleyin ailenize onun ailesinde soyleyin oglunuz 1 aydir baska.bir kadinla yasiyor diyin duysun herkes rezilligini.sonrada kicina basin tekmeyi. geri gelir mi bosanirsam.pisman olur muyum diye dusunmeyin bence siz şunu düsunun eve tekrar donse bile siz onla eskisi gibi devam edebilecekmisinz????

Arkadaşım siz bi alo 183 ü arasanız ücretsiz terapi veriyorlar çift terapisi bireysel terapi, ya da Ankara müftülüğünün aile dini rehberlik hattı var orayı da arayabilirsiniz

Saplantili birisin konu sahibi.. 3.kez bosansan ne olacak, 4.kez yine evleneceksin.. kimsenin duzenini bozamazsin, hatanin bedelini bu sekilde odeyeceksin.. otur bekle hevesini alsin doner..
Katılıyorum hiç bir aldatılan kadına böyle demem ama konu sahibi ayrılmasın adamdan
Nasıl olsa boşanmayacak boşansa bile yeniden evlenecek bari kimseyi huzursuz etmesin
O diğer kadının hakkına girdikleri gibi başkasının hakkına girmesinler
Kendine yeni bir hayat kurup adamdan ayrılmayı elinin tersi ile itti kadın
Konusunu hatırlıyorum burada en az 250 tane kadın yapma bunu kendine çocuklarına yazdı
Şimdi yapacak bir şey yok adam gezecek tozacak konu sahibi geri dönmesini bekleyecek

Yani böyle evliliklere insanlara inanmak istemiyorum ama olduğunu da en yakınımdan biliyorum. Size bir örnek vereyim ona göre belki net kararlar alırsınız. Benim dayım aynı eşiniz gibi bi adamdı.. Yengemi uzun yıllar bazen ilişki şeklinde, bazen farklı kişilerle aldattı.. Evliliklerinin ilk yılında doğan erkek kuzenim benimle yaşıttı kardeş gibi büyüdük (benim annemle babam da ben 1 yaşındayken aldatma yüzünden boşanmış biz anneannemlerle yaşıyoduk annemle beraber) Yengemle kuzenim de dayım onlara artık bakmama noktasına kadar geldiğinde çoğu zaman onlar da anneannemlerle kalıyolardı. Yengem her seferinde affetti düzelir mi diye diye. biz 7 yaşındayken diğer kuzenim oldu.. Ara ara duruldu dayım ama sonra yine aynı şeyler.. Alkol, kadın, evi ihmal etmeler, başkasına aşık olmalar.. Ama dediğiniz gibi hep kürkçü dükkanına döndü.. Büyük kuzenim üniversiteyi bitirdi işe girdi, babasına da çok kızgındı, annesine babama göz kulak olcam diye söz vermişti, nasıl oldu bilmiyoruz bir gün onu da gece dışarı çıkarmış, beraber alkol almışlar, ve gece eve dönerken trafik kazasında ikisi de can verdi. Kuzenim daha 22 yaşındaydı, dayım da 44 yaşındaydı.. Dayımın telefonunda o geceye ait fotolar vardı, iki tane kadınla, zavallı gencecikl kuzenimin yüzündeki sıkıntı fotoğraflardan okunuyodu.. Resmen babasının zehirli hayatına kurban gitti ona engel olucam diye.. Peki noldu.. Yengem evlat acısından kahroldu o sırada 15 yaşındaki kız kuzenim hayatının sarsıntısını yaşadı.. Çok zor günler yaşadık, herşeyi toparlamak o kadar zor oldu ki ne siz sorun ne ben anlatayım.. Yani arkadaşım demem o ki, hiçbişey düzelmedi.. herşey daha kötüye gitti.. Sizin de bir evladınız varmış.. Böyle bir baba onun hayatını kötü etkilemekten başka hiçbir işe yaramaz.. Aklınızı başınıza toplayın, çocuklarınızla onurlu bi hayat yaşayın.

esiniz bosanmamayi sizin icin degil de kedni iicin istiyor. yani siz sorun cikarmiyorsunuz aileler bilmiyor kimseye aciklama yaomak zorunda kalmayacak hersey eski duzende devam etck o istedigi gibi yasayacak. size yuklenmek istemem soyleyeceklermle kirmak istemem zor tahmin ediyorum cunku. benim fikrim icinizde tek basiniza bu durumu yasamayin. bi aile buyuguyle konusun.

Abooo! Yok artık, cidden mi? Şimdi bu konuyu alıp dizisini çeksen, valla inandırıcı olmaz. Bu kadarı da zorlama bir senaryo olmuş dersin. Ne acayip hayatlar var yav.

Sen kabul ettikçe o ondan ayrılsa Bile başkasını bulacak güçlü kadın ol çalışırsın nafaka alırsın çok zor bi durum bi daha nasıl güveneceksin bu adama boşan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…