Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Şu son cümleniz de ne moda oldu yakinda atasözü olur ne iğrenç bişey sözüm size değil tecavüz bir saldırı iken nasıl keyfine baksın tiksindim açıkçası
benim çok eskilerden bildiğim bir sözdür kendisi. Mecazi anlamda kullanılır genelde. Ne kadar kötü bir olayın içinde olursan ol, mutlu olmaya bak.

Konu sahibi sorunlu olan eşin değil sensin. Ayrıca arsız olan da eşin değil sensin. Kusura bakma bu gözler çok şey gördü ama senin gibisini gerçekten hiç görmedi. Kızın haklı kendi zavallılığın yüzünden defalarca düzenini bozduğun çocuklarının artık düzenini bozamazsın.. Çok zoruna gittiyse -ki hiç sanmıyorum yüzsüzlüğün kitabını yazmışsın artık- çocuklarının hayatını düzene sokup öyle ayrılırsın. Adama resmen yapışmışsın gitmişsin karısından çocuğundan ayırmışsın utanmadan sıkılmadan tekrar evlenmişsin. Hala neyin peşindesin bütün bunları sen yapmışsın zaten. Kırıp dizini oturacaksın.Çocuklarını büyüteceksin. Hırsların yüzünden onların da hayatını daha fazla mahfetmeyeceksin. Bi de bence tedavi ol ciddi ciddi hastanelik rahatsızsın sen.

3 yıl evli kaldım boşandım. Bırak pişman olmayı evliliğimin ilk günü boşanmadığıma pişmanım. Pişman olan insanlar da bence tamamen pasifliğinden. Ne sen dulsun muamelesi gördüm, ne arkadaş çevrelerimden saçma tepkiler. Bence o dediğiniz eğitim iş durumu ona göre değişiyor.

Allahım sen sonumuzu hayret. Çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcınız olsun. Dışarıdan çok büyük bir olay olarak görünüyor kesinlikle boşanma sebebi gibi. Ama buna en iyi ve sağlıklı kararı siz vermelisiniz .Düzelir bir yanı var mı yoksa eşiniz daha toparlanamaz böyle gider mi?
Aynısını yakın bir akrabam yaşadı. Adamin bir yaştan sonra gözü dışarı kaymaya başladı ve karısı bunu bildiği halde sustu sabretti bekledi dört cocugu var bu arada. Kadın perişan adam keyfinde alemindeydi. Sonra noldu bosanmadilar devam ediyorlar ama ne kadar sağlıklı Bir evlilik onu bilemiyoruz sadece adı evlilik.
Rabbim ıslah eylesin böyle kişileri, zihniyetleri.

Sakın boşanmayın henüz daha sizi öldürmeye teşebbüs etmemiş..
Yani daha ne olması lazım!

Zaten orası yanlıs bence. Ben diyorum bu konuyu daha önce okudum. Tek farklılık kadın ikinci kere bosandiginda işinden ayrılıp ailesinin bulunduğu şehirde iş bulup oraya gidiyordu. Bence aynı konular bunlar. Yazık kızı anne evlenme anne affetme demişti ama kızını bile dinlememis. Bizi mi dinler.

Sende oturup onu mu bekliyosun cidden inanamıyorum
Çık git arkadaşım aç kalmak onursuz yaşamaktan iyidir

Ben burada artık adama kizmiyorum siz bu durumu kabullenip oturduğunuz için size daha çok kizginim. Aferin sizeeee

Anladığım kadarıyla geliriniz iyi, çok rahat iki çocukla yaşarsınız ki zaten onların nafakasını vermek zorunda.

Arkana bile bakma. Çıkar hayatından.

Normalde yaralı aldatılmış bir kadına hemcinsime böyle konuşmam ama eşin haklı. Orda bir kürkçü dükkanı var.

İtiraz etse bari, göz göre göre alenen böyle davranmasına karşın bence sessiz kalmanız sakin olmanız bir sonraki için zemin hazırlamasıdır...

Eşyalarını toplayın kapıya koyun. İlişiğinizi de kesin. Çok açıklama istenirse ailesine bildirirsiniz.

O evlilikten ne hayrı bekliyorsunuz?!
evet..
Dün eşyalarını kapıya koydum. Gelip almadı. ben uyumuştum küçük kızımla.Büyük kızımı aramış mesaj attım aile grubuna.. ne olur kızım eşyalarımı içeriye al demş..Yavrumda o kadar bavulları ayakkabı kutularını tek tek gece yarısı içeriye taşımış. Sabah aradım.Ya kapıcıya vereyim yada gel al dedim. Arsız veyüzssüz şekilde geldi. Hatta eşyaları alıp gitmesi için işe servisle gitmedim. Arkadaşımı aradım. Beni bekle arabayla senle gelieceğim dedim. Sağolsun bekledi . ama bizim adam ben gitmem bu evden dedi. Ayrılmam boşanmam dedi. Vurdum. Elimdeki yüzük dudağnı patlattı.Katil olmadan git dedim. Şimdi yetişemem işe gitmem lazım dedi. Akşam alıcam dedi. Sonra da ben sana akşam bir gül alır barışırız diyor. bu akşam gelirim tamam dedi. Benden hiç böykle birşey beklemiyordu. Artk istemediğimi affetmediğimi söyledim. Artık evimde olacağım dedi ama defol git dedim. Bakalım bu akşam ne olacak ? ,bir çok kişi yok fake hesap yok sahte hesap diyor.
İnanmıyorsanızda fotoğraf ekledim. Bakın.. Maalesef çok kötü bir durumun içindeyim. Evet bu sanal ortamda çok kolay yorum yapıp ahkam kesiyoruz. Hayat gerçekten çok zor. Ve etrafımızdaki kadınlarımız gerçekten bir çok şeye gözyumuyor. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.Neyse belki bi kere adatma affedilir. Gerçten adamda kendini affetirmek istiyorsa.. Ama böyle ahlaksızlar için başka çözüm yok... Üzgünüm..

Bu arada bir kaç üye beni eski üyelerden birine benzetmiş.. Evet ben okyanusum.. hatta daha birkaç nicklede açtım.. Çünkü utandım.. Ama artık utanılacak birşey yok..
Belki buradan diğer arkadaşlar ders alır benden..

Arkanıza bakmayın.Ayağınız takılır düşersiniz. Denenmişin denenmişi asla olmazmış.. Belki yıllar önce bitirseydim geriye dönmeseydim bu kadar zaman kaybım olmayacaktı. Bilmiyroum..Hep birgün düzelir umudu vardı içimde. Ama bugunkü sonuç .. Ben hergün ölüyruom.Adamın eşyalarını kapıya koymuşum.Adam bana tek kelime diyor. Akşam sana bir gül alır ödeişiriz diyor (
Ettiğim değer bu.Üstelik şu an hastalıkla uğraşırken..
Değerli hemcinslerim. Evet hemen yuva yıkmayın.MÜcadele edin. Sonuna kadar.... Çocuklarınız için... Hayat çok zor kolay değil.... Oluru yoksa yada ölüm olmasın.. Yapacak başka çare yok. Hayat devam ediyor işte.

Eklentiler

• IMG-20181226-WA0009.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG-20181226-WA0011.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 150
evet..aynı kişiyim.. okyanus.. ve başka nicler
belkiburdaki arkadaşlara ibretlik olurum

Bana göre aldatıldığınız için boşanmış olmanız bu hayatta belki de pişmanlık duymamanızı gerektiren tek şey, insan bu durumda kurtulduğuna sevinir bırakın pişmanlığı. Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. Bu cümlelerinizden sonra size diyecek tek sözüm oturun ve eşinizin diğer kadından sıkılıp hiçbir şey olmamış gibi size geri dönmesini bekleyin o zaman.

'Concorde Yanilgisi' diger bir isimle 'Umut Teorisi' icindesiniz sanirim. Isterseniz arastirin. Psikolojik destek almayi dusundunuz mu hic?

sana zerre üzülmüyorum ama o kizlarin varya cok hakkına girdin o yavrularin ilerde sana o kocan olacak tipe diyecekler ki keske ailemiz siz olmasaydınız mahvettin kizlari kendi saplantin yüzünden senin eski konularinida biliyorum şaşırmadım ama kizlara cok uzuldum bir saplantili anneleri birde haysiyetsiz babalari var umarim kizlar ayaklari ustunde durur ve seni birakir giderler acimasiz gibi gelmesin.g
kimseys demem kolay kolay ama boyle aile olmaz boyle saplantili bi iliskinin ortasinda birakti konu sahibi o kizlari yazik cidden cok yazik birde ibretlik gibi yazma git tedavi ol en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…