- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Her kelimesine katılıyorumiğrenç!!
bu kadar güvensiz olmayın yaa..
hayat bu karatersizlerden ibaret diil..
azıcık güçlü azıcık sağlam olun sağlam durun yaa..
bu ne böle ezik ezik..
sen yapsan o seni cümle aleme rezil ederdi be...
sen bunu yapamazsın anlarım da bari delikanlı gibi sana bir hiçmişsin ya da basit biriymişsin gibi davranmasına izin veremezsin..
gerçekten çok özür diliyorum ama sizin gibiler yüzünden bu adamlar bu kadar arsız bu kadar iğrençler işte.
Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
su kadarini. soyleyeyim dedigimi yanlis anlama canim dunyanin en cirkin kadinida olsan o sana geri donecektir benim babam bizi cok kucukken baska kadin yuzunden terk etti annem bes cocukla kala kaldi nese yillar gecti hepimiz. evlilik cagina geldik babm anneme geri donmek istedi saka gibi . ama annem cok yiprandi eger kocan bole bise yaparsa o cocuklarin ilerde babalrina karsi sevgisinin yok olacagini. soylerim o seni umursamiyorsa sende umursama rabbime havale etMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen
bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Merabalar ,
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi
Eve gelsin diğer kadın.beraber yaşayın nolcakki. Diğerlerini kabul edip kocanızın boşanmasını bekleyene kadar böyle yapın.mazallah adam üzülmesin. Neyin kafası bu
Valla herseye katlanirimda rabbim göstermesin ihanete aslaaaaaa amaaa aslaaaaaa.İnsan kocasını başkasıyla paylaşabilir mi yaaaa.Tamam bende eşimi çok seviyorum ama böyle bir hata yapsa benim için biter.Gebersemde biter,ölsemde biter.Herseyden önce kendime saygım var.Hele siz konu sahibi siz çok güçlüsünüz,paranız var ,eviniz var ,ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsiniz.Niye çektiniz bu pisliği neden ben anlamıyorum.Defet başından bir an önce,ama net ol kararlı ol,kızına açıkla bitti de ,bu son de.Arkamda dur de.Cocuklarinida kaybetme bu pislik için.Nolur bir kendine gel,sen güçlüsün3.kez aynı adamdan nasıl boşanayım .. Herkes bile bile gittin diyecek ? Ben akıllanır dedim.Acı çekti dedim.
Ama ayrılacağım. Ki şu sağlık problemlerimde adam hala bana neler yapyor. Artık ondan bana hayır gelmez. Kangiren olmuş bir evlilik var. Kesip bitirmek gereiyor. Ama bu güç varmı bende bilmiyroum. Aynı şeyleri 4.kez yaşamak... Benim kadar aptal kadınlar varmıdır bu dünyada ???
Aynı adamla 3.kez evlenen.. Kendim ettim kendim buldum işte... Hakettim.. Hakettim...
Yorum yok ağzım açık okudum bir tane yapıştıramadin mi suratına yaaaa,iblis adam.Durma artık nolur durma yaaa.Cevren niye böyle tepki koydu sanıyorsun ,güçlü ol diye.Valla nasıl miden alıyor yayani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorum
aynen.. ZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuor
Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?