Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Her kelimesine katılıyorum

Şartlarınızı ve içinde bulunduğunuz hayatı bilemem sadece kendimi bu durumda düşünerek cevap vermek istiyorum.

Bu adam (adam demeye dilim varmıyor da neyse) kadınlık gururumu hiçe sayıyorsa gözüm çoluk çocuk görmez sanırım, ailesi boşanan ilk çocuk onlar olmayacaklar. Babalarının yaptığı hatayı neden ben kendimden fedakarlık yaparak telafi etmeye çalışayım. Büyüdüklerinde ah annemiz bizim için nelere katlanmış demezler,sonuç itibariyle evlat da olsa insan kendini düşünmeli sokağa atılmayacak sonuçta çocuklar.
Eve sadece çamaşırlarını değiştirmek için geliyorsa ilk yapacağım şey çıkardığı çamaşırlarını çöp poşetine koyup giderken eline vermek olur, almıyorsa da arkasından aşağıya fırlatırım.
Eşyalarını bir valize koyarım geldiğinde kapının önünden almasını söylerim.
Aileleri bu durumdan kesinlikle haberdar ederim.
Boşanma davası açarım ve yanında aldattığı için tazminat davası da açarım.

Boşanmak, alışkanlıklardan vazgeçmek elbet zor gelir bir süre, sarsar ama şuan içinde bulunduğum durumdan çok daha iyi olacaktır yeni hayatıma alışmak.

Kadın olmak kocanın her türlü psikolojik travmalarına maruz kalmak ve ses çıkarmamak değildir, kadın olmak dizini kırıp evde oturmak ve kocasının eve dönmesini beklemek değildir, kadın olmak kocaya ve evlatlara saçını süpürge etmek değildir. Böyle olursa kocan çıkar karşına ben böyleyim kabul et, kürkçü dükkanına döneceğim der, evlatlar büyüyüp bir durum olduğunda çıkar ben mi katlan dedim katlanmasaydın der. Yani ne kadar çok verirsen o kadar çok kaybedersin.

Ve ilk olarak benliğini kaybedersin..

Son düzenleme:
Herkesin yetiştirilme tarzı, sosyal çevresi, kişiliği farklı. Sizin için gönülden üzüldüm. Belki aile ve çevre baskısı kaldıramayacağınız boyuttadır. Kafanızdan neler geçiyor bilmiyorum. İşin hukuki boyutunu konuşmak istemiyorum. Size tek tavsiyem, madem bu şekilde yaşamayı kaldırabiliyorsunuz; en azından hayatınızın merkezine kendinizi koyun. Üzülüp, düşünüp, kendinizi hasta etmeyin. Kişisel gelişiminiz ve olanaklarınızı genişletmeye bakın. En azından kendinizi güçlü hissetmenizi sağlamak ve bağımsız olabileceğiniz bir gelecek kurmak için birikim yapın. Kurslara gidin, meslek sahibi olabilmek adına. Halk eğitimlerde yeterli sertifika sahipleri usta öğretici olabilir mesela. Yahut evden birşeyler yapıp satmaya çalışın, mesela bi arkadaşım İnstagram üzerinden gelin çiçeği yapma konusunda ustalaştı, kazancı da gayet iyi. Kendi özgüveninizi geri kazanmak uğruna, kendinize bakmaya başlayın. Madem gözünüzde boşanmak yok şuan için, huylu huyundan vazgeçmeyeceğine göre kendinizi güçlü yarınlara hazırlayın. Ama lütfen size yaşattırdıklarını unutmayın ve azmederseniz sizi yolunuzdan döndürüp, tekrar bir kuyuya atmasına izin vermeyin.

Pisman olmasini degismesini bekliyorsanız inşallah degisir.. ama özrü pardon aciklamasi kabahatinden büyük. Sizi birlikte olduğu kadınla, birlikte olduğu kadını da başka bir kadınla, o kadını da başka bir kadınla.. bu aldatma silsilesinin devam etmeyeceği ne malum. ne yazikki insanlar değişmiyor... Allah sabır versin.. kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı vermenizi dilerim..

Ya hu bu adam sizinle nasil konusmus boyle aklim almadi,yüzsüzluge bak kürkçü dükkanına geri dönermiş de beklenmeliymis de...Tövbe tövbe tam dayaklik ayni zamandada gerizekalinnin önde gideni.Bu adami davul zurnayla boşa kurtuldum diye ziyafet ver.Aptal ınsanlara tahammül edemiyorum ve esin tam bir aptal ve ayni zamanda da ahlaksiz.

Kürkçü dükkanına dönecek o tilkinin derisini yüzer kendime süs yaparım!

Sizin de biraz gururunuz olsun, aldatılıp boşanınca pişman olan kadın olamaz, inanmıyorum! Varsa da ezik karakterli, ayakları üzeribde duramayan, bir erkek olmadan hayatta tutunamayan kadınlardır onlar.
Aldatmadan dolayı aç davanı, al kapı gibi tazminatını, nafakanı. Gir bir işe çalış, kendine bak, o da çocukların ihtiyaçları ı karşılasın eşşek gibi!

Biraz akıllı olun kadınlar! Erkek dünyanızın merkezi değil!

su kadarini. soyleyeyim dedigimi yanlis anlama canim dunyanin en cirkin kadinida olsan o sana geri donecektir benim babam bizi cok kucukken baska kadin yuzunden terk etti annem bes cocukla kala kaldi nese yillar gecti hepimiz. evlilik cagina geldik babm anneme geri donmek istedi saka gibi . ama annem cok yiprandi eger kocan bole bise yaparsa o cocuklarin ilerde babalrina karsi sevgisinin yok olacagini. soylerim o seni umursamiyorsa sende umursama rabbime havale et

Etrafa mutlu aile p pozu vererek onun işini kolaylastiriyorsunuz adam her planini tıkır tıkır işletiyor. Resmen onu aklıyorsunuz
Rezil edeceğiniz yerde.........

Gerçekten cok sinirlendim şuan. Yaa siz neden bütün bunları sineye çekip sessizce oturuyosunuz. Düşünüyorum da benim kocam sabahlara kadar eve gelmeyecek baska kadinla yatip kalkacak.. bende evde sessizce bekleyecem. Varmi böyle saçmalık. Kocanizin başka bi kadina dokundugunu düşündükçe delirmiyomusunuz???? Ben olsam önce o kadini bulur o evi onun başına yikardim sonra kendi aileme de kocamin ailesinede herseyi anlatır boşardim. Siz böyle davrandikca kocaniz sizin bu durumu kabullendiginizi düşünecek ve daha rahat davranacak. Siz onun işini kolaylaştirmaktan başka bişey yapmiyorsunuz...

Kalsan olmuyor gitsen hic olmayacak anladigim kadariyla, bi tanidigim var onu okuyorum zannettim Rabbim sabrinizi versin imtihaniniz esinizmis demek
Bol bol dua edin cagresiz gunlerde yapabilecegimiz tek sey sabirla dua
Kesinlikle onay verdigim bi durum degil cok uzucu ve yipratici bi durum bu konular

O zaman bekleyin hevesini alsın döner
Siz de bu süreçte parasını yiyin, ekstra yiyin, baksın size.
Sonra size dönünce boşarsınız.
Sürpriz sonlu olur.

Ama gerçek tavsiyemi sorarsanız eşyalarını kapının önüne atın, büyüklere haber salın, davanızı açıp çatır çatır boşayın derdim.
Çünkü tek bir gün dahi o adamın karısı olarak yaşamak istemezdim ben olsam.

Ohaaaaa... Eh tabi bekleyin bakalim. Tövbe estağfurullah. Insallah size hastalik bulaşmaz. Merak ettim... Camsirlarini kim yıkıyor ?

Sen iyi misin arkadaşim yazik gunah sana cocuguna ya... Adam kuma getircek ustune kuma bu durumu sana alistirmis sende susmussun daha da susuyosun. Allahim affetsin buyuk konusmuyorum o adami bi parcalarim tepeden yere kadar ewde igne birakmam ya bi kibrit atar cikarim cocuklarimi alir babamin ewine ne b... yerse yesin derim dawami acar keyfimi surerim. Sen ne demeye oturyon bekliyon.

He aynen boşanmayınca sana madalya takarlar hanım abla. Kocişini kapıverirler mazallah. Kürkçünün dolaşacağı yer evidir diye diye bekle artık iyice yaşlanıp karı kız bulamayınca eve geri döner.

Ya şaka olun istiyorum artık, bir insan neden bu kadar kendini aşağı seviyelerde, ikinci sınıf insan seviyesinde görür ben anlam veremiyorum ya. Evlenirken amacınız ne oluyor, çevreniz "Aman evde kalmadı bak çoluğu çocuğu oldu" desinler diye mi evleniyorsunuz, zira şu yaşadığınız evlilik falan değil yani aranızda ne sevgi kalmış ne saygı kalmış. Adam "He bekle dönerim" diyebilecek kadar arsızlaşmış, siz hala "Ya boşanmasam mı, boşananlar mutsuz oluyor bence kocam nasılsa sıkılınca bana geri döner" kafasındasınız. En kısa sürede akıl fikir diliyorum. Bari çocuklarınız için biraz akıllı mantıklı hareket edin.

Kendinizi ezdirmek bu olsa gerek inanmıyorum size kocam başka kadına gidicek ve ben bunu bilicem ve bana bu kelimeleri edicek sizin yerinizde olsam direk boşanırdım siz böle bi adamla evlilik kurmaya devam ediyorsunuz neden çocuklara bakmak zor milyonlarca çalışan kadın var çalışın artı nafaka da gelicek ailenizden yardım alırsınız o sizi affetse bu iğrençliğini nasıl unutacaksınız ?

Siz de haklısınız tabi, boşanıp ne yapacaksınız. Sonuçta hayatta sevgiden, gururdan, sadakatten, aile olmaktan, kendine saygıdan çok daha anlamlı, önemli şeyler var. Mesela ismen de olsa mutlaka bir kocaya sahip olmak gibi.

Valla herseye katlanirimda rabbim göstermesin ihanete aslaaaaaa amaaa aslaaaaaa.İnsan kocasını başkasıyla paylaşabilir mi yaaaa.Tamam bende eşimi çok seviyorum ama böyle bir hata yapsa benim için biter.Gebersemde biter,ölsemde biter.Herseyden önce kendime saygım var.Hele siz konu sahibi siz çok güçlüsünüz,paranız var ,eviniz var ,ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsiniz.Niye çektiniz bu pisliği neden ben anlamıyorum.Defet başından bir an önce,ama net ol kararlı ol,kızına açıkla bitti de ,bu son de.Arkamda dur de.Cocuklarinida kaybetme bu pislik için.Nolur bir kendine gel,sen güçlüsün

Yorum yok ağzım açık okudum bir tane yapıştıramadin mi suratına yaaaa,iblis adam.Durma artık nolur durma yaaa.Cevren niye böyle tepki koydu sanıyorsun ,güçlü ol diye.Valla nasıl miden alıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…