Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Başınız sağolsun.. Çok üzüldüm. Aynen benim çocuklarıma zararı olacak artık. Artık bitti. Geri dönüşü yok.

işşim var.evim var.yaklaşık 5000 Tl maaşlıyım.Holding şirketlerinden birinde 20 yıldır çalışıyorum.

1982 doğumluyum. 1998-99 lise mezunuyum.Staj yaptığım işyerinde işe girdim. dışardan okudum.SMMM belgemi aldım.Hala bağımsız denetci belgemi alıoyrum. Son yıllarda aldım. Bu ayrılıp bşanma hikayelerimden yöneticiliğimi hala alamadım. O yüzden 5.000 TL alıyorum. şimdi inandırcı oldu mu? Bide anlamıyorum. Buraya fake konu açsam yalan söylesem kime ne faydam var acaba ? Çok saçma...

Başınız sağolsun.. Çok üzüldüm. Aynen benim çocuklarıma zararı olacak artık. Artık bitti. Geri dönüşü yok.
Teşekkür ederim. Ama bu mesajı yazdığımda siz kendinizi henüz açık etmemiştiniz. Benim yengem de sizin gibi takıntılı bi tip değildi. Sadece cahildi ve kimsesizdi. O yüzden örnek mesajım artık sizin için bi örnek olamaz. Eşiniz düzgün bi adam değil orası kesin ama siz ondan da kötüsünüz. Bu kadar şeyi kendiniz için, hırslarınız için,sözde aşkınız için hazmetmişsiniz şimdi de bi zahmet çocuklarınız için hazmediverin.

çok çok teşekkür ederim.. Beni o kadar çok iyi anlamışssınız ki.. Alalh razı olsun sizen sizin bahsettiğiniz gibi sebeplerle düşüncelerle birleştim. Dilsiz sağır olurum zannetim. Adım evli olsun dedim.Çocuklarımın başında dursun dedim.
Ama olmadı. İnsan dilsiz sağır olamıyor.SAbahlara kadar eve gelmiyor.en uyumuyorum. Mışıl mışıl uyuyan kadınlarda var. Kocasını sadece maddi çıkar için tutan insanlarda çok. Ama olmuyor.Ki benim maddi ihtiyacım yok zaten..

Evet bir kez daha bu acıyı yaşamak bu süreci yaşamak çok zor. Ama ilki gibi acı olamyacak.Alıştım maalesef. Daha nceden buraya ağlaya ağlaya yazrken şimdi gayet mantıklı soğukkanlılıkla düşünüyroum.

Zorlulara göğüs gerip son ve kesin olarak başanacağım.

işiniz var mı bir geliriniz ? ya da bir mesleğiniz?

2 çocuğunuza nasıl bakarsınız mesela bakıcı kreş aile..?

ev , eşya.. herşey önemli eğer bu imkanlarınız yok ise önce bir iş bulmaya ve birikim yapmaya çalışın.. ha diyince kuru kuru boşanılmıyor.. boşan gitsin demek kolay gerçekten ama boşandıktan sonra öyle bir hayat mücadelesi başlıyor ki bunu yaşamayan bilemez... tabiki aldatma affedilemez boşansın ama önce maddi olanakları sağlamak lazım

adam eve gelmiyor ama eve bakıyor mu maddi anlamda peki?

aboooo işiniz var 5000 tl maaşınız var 20 yıldır çalışıyorsunuz bir de bu adamı çekiyorsunuz öyle mi

peki siz bu kadar kıymetsiz misiniz size göre gerçekten.. pesss bazen nutkum tutuluyor bu konuları okuyunca hayret yaaa

evet.işim var.evim var.maaşım var..
üzgünüm..
artık son verdim.bitti.hayatımdan çıkarıyorum. İnşallah mutlu olurum çocuklarımla.. inşallah..

Başkasıyla mutlu olmasından korkuyorum yazmışsınız..
Bırakın olsun olacaksa.
Siz evlatlarınızla mutlu olun.
Bunun için illa bi adama gerek yok neticede.

konu sahibinin yüzde yüz içinde bulunduğu durumu kabul ediyor olsa buraya konu açıp bizden fikir istemez. belli ki kendi karar veremediği, içine sindiremediği noktalar var ki derman aranıyor bu bir.
eski kocasıyla veya x şahsı ile kendi canı istediği için sevişen kadına benim sözüm yok. cinselliği ceza olarak da görmüyorum kesinlikle. isteyen istediği ile sevişsin. ben öyle tabulu kalıplı bir insan kesinlikle değilim.
benim itiraz ettiğim nokta erkeğin kadını kullanıyor olması. kenarda dursun, benim sabit adresim olsun bi gezip tozayım ondan buna konayım sonra bıkınca dönüp tekrar karıma geleyim.
arada oldukça ince bir çizgi var umarım anlatabilmişimdir.
kimse kimseyi kullanmasın arkadaş. kadın da erkeği parası için kullanmasın, erkek de kadını kenarda duran seks kölesi gibi kullanmasın.
hayat kadınlığı örneğinize kesinlikle cevap dahi vermiyorum zira çok alakasız çok konu dışı. mesleki yeterlilik Kurumu'nca meslek olarak kabul edilmiş hayat kadınlığı ile bu konuyu özdeşleştirmediğinizi varsaymayı tercih ediyorum.

evet.
Kednime ait ayrı bir evimde var. Aylık gelirim yaklaşık 5.000 TL
Denetçilik yapıyorum.
İnanmıyorum ya bir de tek başına hayat zor diyorsunuz yuhhh.... burada deseniz ki kimse yok param yok ayakta durmam zor olur affedemem ama sabredecegim desen insanlar seni anlar fakat sen o iğrenç kocanın sana geri dönüp seni sevmesini öpmesini dört gözle bekliyorsun. Migdem bulandı yemin ederim.. ..

Canım senin adına inan cok ama çok üzüldüm ,eğer kararında kesinsen defet şu pisliği evinden.Sen güçlü bir kadınsın ,ne olur asla ama asla taviz verme.Senin için dua edicegim ,biran önce kurtul insAllah.Aradan zaman geçince gururla yaz ,defettim,kurtuldum ve artık hayatıma bakıyorum diye.

Belki ban yiyeceğim ama soykemezsem içimde kalacak bence sizin gibi güçsüz ve yanlışta direnen ve burdaki güçlü kadınlara da "ahkam kesen" olarak niteleyen kadınlar burda konu açamasın. Bir de konuyu dönüp dolaşıp hayat zor'a bağlıyorsunuz ya bravo. Doğru sizin için yatağın boş olması zor oluyordur!!!!!
Valizleri dışarı koymuş da kendini güçlü kadın sanıyor..... Ay.... Allah sizin gibilerden uzak etsin.... yok ablası varmış.... adam haklı bir gül alsa iki koşsa beni seviyor dersin. Bence sen eşini affet ve lütfen burada konu açmayı bırak milletin asabını bozuyorsun zira

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.
Konu sahibesini incitecek sözler söylemeyin rica ediyorum ve lütfen hayat kadınlarını konuya dahil etmeyiniz, hayat kadını olmayı kimse tercih etmez lakin hayat kadınları aldatılmıyor, birlikte olmak zorunda kaldıkları kişiler onlara sözler verip vaadler de bulunmuyor.
Bir hemcinsimizi savunurken hayatın savurduğu diğer hemcinslerimizi yermeyelim lütfen.

korkuyorum... çocuklarımı tek başına büyütmekten.. korkuyorum onun başka biriyle mutlu olmasından. korkuyorum hayattan
O sen onunla evli olsan da baska biriyle. Baska biriyle ki boyle mutlu. Sadece kagit uzerinde bir imza sizinkisi. Baska biriyle mutlu olmasindan kork ya da korkma adam nasil istiyorsa oyle yasiyor. Imza bile dondurmuyor. Sen nasil bir hayat istiyorsun onu dusun once? Belli ki bu adam donmeyecek. Cocuklarla yapamam diye korkuyorsan yapiliyor merak etme. Oyle de bir guc geliyor ki... Allah da yardim ediyor. Zaten o adamin sana katkisi yokmus ki. Sen yine tek basinasin. Bir imzadan vazgecmek seni korkutmasin. Unutma siz bosaninca ikiniz bosanacaksiniz. Adam cocyklarindan bosanmiyor. Adamin babaligi devam edecek. Bosanmaktan baska cikar yolun yok. Tum maddi manevi haklarini talep ederek ac su davayi...Uzerindeki bu yuku at sirtindan. Goreceksin oyle bir rahatlayacaksin ki...

Bu adamın hangi özelliği onu bu kadar vazgeçilmez yapıyor anlamış değilim. Sizden çok eşinizi merak ettim. Cok mu yakışıklı çok mu zengin çok iyi bir konumamı sahip Neden? Bu saydıklarımın hiç biri sizin yaptıklarınızı haklı çıkarmaz tabiki benimki sadece merak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…