- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
kimse kimseyi kullanmasın diyorsunuz eyvallah. yani kimse başkası için acı çekmesin. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. hayat kadınlığı örneğini vermemin sebebi mesleki yeterlilik kurumunca bile meslek kabul edilmiş ama bize göre kötü bir şeye bile karışamıyorsak eski kocasıyla para için yatan bir kadına da karışamayız.konu sahibinin yüzde yüz içinde bulunduğu durumu kabul ediyor olsa buraya konu açıp bizden fikir istemez. belli ki kendi karar veremediği, içine sindiremediği noktalar var ki derman aranıyor bu bir.
eski kocasıyla veya x şahsı ile kendi canı istediği için sevişen kadına benim sözüm yok. cinselliği ceza olarak da görmüyorum kesinlikle. isteyen istediği ile sevişsin. ben öyle tabulu kalıplı bir insan kesinlikle değilim.
benim itiraz ettiğim nokta erkeğin kadını kullanıyor olması. kenarda dursun, benim sabit adresim olsun bi gezip tozayım ondan buna konayım sonra bıkınca dönüp tekrar karıma geleyim.
arada oldukça ince bir çizgi var umarım anlatabilmişimdir.
kimse kimseyi kullanmasın arkadaş. kadın da erkeği parası için kullanmasın, erkek de kadını kenarda duran seks kölesi gibi kullanmasın.
hayat kadınlığı örneğinize kesinlikle cevap dahi vermiyorum zira çok alakasız çok konu dışı. mesleki yeterlilik Kurumu'nca meslek olarak kabul edilmiş hayat kadınlığı ile bu konuyu özdeşleştirmediğinizi varsaymayı tercih ediyorum.
takıntılı aşkı veya hatıralara saygıdan çekip gidememeyi bilir misinizbuna rağmen o adamı çekiyorsun. o adamın seni aldatmasından çok daha ilginç geldi kusura bakmayın
Belki ban yiyeceğim ama soykemezsem içimde kalacak bence sizin gibi güçsüz ve yanlışta direnen ve burdaki güçlü kadınlara da "ahkam kesen" olarak niteleyen kadınlar burda konu açamasın. Bir de konuyu dönüp dolaşıp hayat zor'a bağlıyorsunuz ya bravo. Doğru sizin için yatağın boş olması zor oluyordur!!!!!
Valizleri dışarı koymuş da kendini güçlü kadın sanıyor..... Ay.... Allah sizin gibilerden uzak etsin.... yok ablası varmış.... adam haklı bir gül alsa iki koşsa beni seviyor dersin. Bence sen eşini affet ve lütfen burada konu açmayı bırak milletin asabını bozuyorsun zira
Cocuklar buyumus artik kundakta bebe degilkorkuyorum... çocuklarımı tek başına büyütmekten.. korkuyorum onun başka biriyle mutlu olmasından. korkuyorum hayattan
Kadın denetçi bacım aylık 5000 l geliri var sorun para değil Yani.sizin yerinizde olsam oturup ağlamak yerine aldattığına dair delil toplamaya çalışırdım. ve en önemlisi işe girerdim. vasıfsız olmak önemli değil bulaşık bile yıkanır. ben ev hanımlarına hep diyorum çalışın. gerçekten erkekler o kadar nankör ve şerefsiz ki. (istisnalar vardır tabi ama yinede güvenmemek lazım) en güvendiğin anda arkandan vurabiliyorlar
Düzelmez. Duzelse bile unutabilecek misin bu olanları. Su an kimle yaşıyor biliyor musunbelkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?
paranı o adamı mı yediriyorsun otur ye gez çocukların en değerli hazinen yol vermişsin artık dönme sözündenişşim var.evim var.yaklaşık 5000 Tl maaşlıyım.Holding şirketlerinden birinde 20 yıldır çalışıyorum.
Ne porsumesi kiz:) kadin daha 50 yasinda bile degil:))) ama dediklerinde cok haklisinEsin o kadina asik olmus.seni seviyor evet ama kardes gibi eski tanidik bildik bir dost gibi bir kadin gibi degil.cocuklarinin annesisin o kadar.o kadina asik duzenini bozup gidecek kadar asik.senden bosanmiyor cunku cocuklar var etrafa karsi bir durusu var.bi kadin icin esini cocuklarini birakti denmesi var...var da var..
Ayrica sana guveniyor yaslandiginda onun yaninda olacagina her turlu onun kahrini cekip bakacagina emin.yaslandiginda cocuklari torunlari etrafinda olsun istiyor.esini birakip giden bir adamin cocuklari ne kadar ayni ozeni gosterir ki yaslaninca?
Adam seni hic sevmiyor hayat sigortasisin sen onun.ve su kadarini soyleyeyim diger kadin seni istememeye basladiginda o adamla evlenmeyi kafaya koydugunda onu bu kafasindaki soru isaretlerinden kurtardiginda senden ayrilip ona gidecek.
Bu her zaman ki aldatmalarindan biri degil.adam asik.
Simdi ya seni sevmesi umuduyla beklersin ki sevmeyecek artik kandirma kendini.iki evlat dunyaya getirdin uykusuz kaldin porsudun eskidin ona gore.ona gore sadace guvenebilecegi kadinsin.ya bununla yetineceksin.ya da hayatina guclu olup bastan baslayacaksin.seveceksin seviseceksin sevileceksin..karar senin.bu adamin hayat sigortasi olmak ki ozgur olmak mi?
Bakin buraya yaziyorum, doner okuruz.. bo san ma ya cak sin.. baskasiyla mutlu olma ihtimali icten ice seni yeyip bitirecegi icin mutsuzlugu cekmeye razi olacaksin.. bir kac gun sonra gullerle gelip ozur dileyecek, seni sevdigini anlatacak, sende sabretmeye karar vereceksin.. bir yil sonra baska bir nickle geri geleceksin.. bosanacak adam sabretsem duzelir mi diye sormaz, istedigin kadar kapinin onune koy adami bosanmayacaksin kendini hirpalama..
Allah cc yardımcın olsun.. Sen guclu ayakları uzerinde duran bir kadınsın.. Korkma her sey yoluna girer.. Her sey duzelir.. Yoluna bu sekilde devam eden ne ilk ne de son kadinsin..bosaniyorum..eve yeni geldim.avukat arkadasimla görüştüm.Ailemle paylaştım.geç kaldım.Ama canım ailem annem biz arkandayız dedi. Yani çarşamba günü dilekçeyi veriyoruz.tebligatta babasını evine gidecek.adamcaz karisi yeni ölmüş.yeni kalp amaliyati oldu.Ama yapacak bisey yok artik.Simdi yeni düzenim derdindeyim.ise nasıl devam edicem
Bu şehirde nasıl yaşıysam.su an bunları düşünüyorum
özgür olmak istiyorum..bunun içinde ayrılıyorum.ama bu adam kimseyi sevemez.kullanır atar..Esin o kadina asik olmus.seni seviyor evet ama kardes gibi eski tanidik bildik bir dost gibi bir kadin gibi degil.cocuklarinin annesisin o kadar.o kadina asik duzenini bozup gidecek kadar asik.senden bosanmiyor cunku cocuklar var etrafa karsi bir durusu var.bi kadin icin esini cocuklarini birakti denmesi var...var da var..
Ayrica sana guveniyor yaslandiginda onun yaninda olacagina her turlu onun kahrini cekip bakacagina emin.yaslandiginda cocuklari torunlari etrafinda olsun istiyor.esini birakip giden bir adamin cocuklari ne kadar ayni ozeni gosterir ki yaslaninca?
Adam seni hic sevmiyor hayat sigortasisin sen onun.ve su kadarini soyleyeyim diger kadin seni istememeye basladiginda o adamla evlenmeyi kafaya koydugunda onu bu kafasindaki soru isaretlerinden kurtardiginda senden ayrilip ona gidecek.
Bu her zaman ki aldatmalarindan biri degil.adam asik.
Simdi ya seni sevmesi umuduyla beklersin ki sevmeyecek artik kandirma kendini.iki evlat dunyaya getirdin uykusuz kaldin porsudun eskidin ona gore.ona gore sadace guvenebilecegi kadinsin.ya bununla yetineceksin.ya da hayatina guclu olup bastan baslayacaksin.seveceksin seviseceksin sevileceksin..karar senin.bu adamin hayat sigortasi olmak ki ozgur olmak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?