Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

kimse kimseyi kullanmasın diyorsunuz eyvallah. yani kimse başkası için acı çekmesin. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. hayat kadınlığı örneğini vermemin sebebi mesleki yeterlilik kurumunca bile meslek kabul edilmiş ama bize göre kötü bir şeye bile karışamıyorsak eski kocasıyla para için yatan bir kadına da karışamayız.
tavsiye veririz ama midesiz diyemeyiz. ben bu hakkı kendimde görmüyorum.
allah kimseyi kınadığıyla sınamasın.

terbiyesizlesmeyin...haddinizi bilin..
Kimseyi yargılayamaya hakkınız yok...olamazda..
Mevlananın yargılama ile ilgili bir sözü var.
Git oku..belki bundan sonra insanlara daha seviyeli adam akilli yorumlar yapard in.

Beni yargılamak için benim yollardan geç te sonra yargila
Bu sitede evet bi o kadar seviyesiz haddini bilmezler var..bi okadarda çok kaliteli insanlar var..o yüzden burdayım..

Gerçekten hevesinin geçmesini bekleyecek sabrın var mı? Diyelim sabrın var gururunda mı kırılmıyor? Bunu eleştirmek için söylemiyorum bende evliyim başıma gelmeden bilemem büyükte konuşmak istemem ama boşanma davasını açmakta çooook geç kalmışsın.

adam nafaka vs uğraşmamak için ayrılmak istemiyor bu çok belli zaten. ne sevgisi ne saygısı kalmış. davranışları küfürden daha öte. böyle yaşamaya devam edin, harika.

Kadın denetçi bacım aylık 5000 l geliri var sorun para değil Yani.

Bakin buraya yaziyorum, doner okuruz.. bo san ma ya cak sin.. baskasiyla mutlu olma ihtimali icten ice seni yeyip bitirecegi icin mutsuzlugu cekmeye razi olacaksin.. bir kac gun sonra gullerle gelip ozur dileyecek, seni sevdigini anlatacak, sende sabretmeye karar vereceksin.. bir yil sonra baska bir nickle geri geleceksin.. bosanacak adam sabretsem duzelir mi diye sormaz, istedigin kadar kapinin onune koy adami bosanmayacaksin kendini hirpalama..

Bu ne ya?Sanki eşiniz değil ev arkadaşınız tartışmışsınız da evden gitmiş gibi.Bu erkeklerden tiksinmeye başlıyorum artık.Burda okuduklarım yüzünden artık evlenmekten soğudum korkmaya başladım.Kendi kendinize yetiyorsanız böyle bir adamla ömür geçmez.

Esin o kadina asik olmus.seni seviyor evet ama kardes gibi eski tanidik bildik bir dost gibi bir kadin gibi degil.cocuklarinin annesisin o kadar.o kadina asik duzenini bozup gidecek kadar asik.senden bosanmiyor cunku cocuklar var etrafa karsi bir durusu var.bi kadin icin esini cocuklarini birakti denmesi var...var da var..
Ayrica sana guveniyor yaslandiginda onun yaninda olacagina her turlu onun kahrini cekip bakacagina emin.yaslandiginda cocuklari torunlari etrafinda olsun istiyor.esini birakip giden bir adamin cocuklari ne kadar ayni ozeni gosterir ki yaslaninca?
Adam seni hic sevmiyor hayat sigortasisin sen onun.ve su kadarini soyleyeyim diger kadin seni istememeye basladiginda o adamla evlenmeyi kafaya koydugunda onu bu kafasindaki soru isaretlerinden kurtardiginda senden ayrilip ona gidecek.
Bu her zaman ki aldatmalarindan biri degil.adam asik.
Simdi ya seni sevmesi umuduyla beklersin ki sevmeyecek artik kandirma kendini.iki evlat dunyaya getirdin uykusuz kaldin porsudun eskidin ona gore.ona gore sadace guvenebilecegi kadinsin.ya bununla yetineceksin.ya da hayatina guclu olup bastan baslayacaksin.seveceksin seviseceksin sevileceksin..karar senin.bu adamin hayat sigortasi olmak ki ozgur olmak mi?

Düzelmez. Duzelse bile unutabilecek misin bu olanları. Su an kimle yaşıyor biliyor musun

Gücünüz yoksa boşanıp ne yapıcam bu hayata razıyım diyorsanız sesinizi çıkartmayıp katlanacaksınız yada 7düvele duyurup büyükleri basına toplayıp zinayı belgelendirip evin kilidini değiştirip ikisine de dava açıp mahvedecek tazminat alacaksınız ev düzeninizi ortak haneyi hiç bozmadan nafakanı alıp onsuz aynı düzeninize devam edeceksiniz karar sizin...

işşim var.evim var.yaklaşık 5000 Tl maaşlıyım.Holding şirketlerinden birinde 20 yıldır çalışıyorum.
paranı o adamı mı yediriyorsun otur ye gez çocukların en değerli hazinen yol vermişsin artık dönme sözünden

Simdi sorum su bekleyeceksen neden bekleyeceksin? Ev hanimi misin? Esin madden cok mu üst düzey madden rahat bir hayatin mi var? Yani seni bu evlilige baglayan ne?

Ne porsumesi kiz:) kadin daha 50 yasinda bile degil:))) ama dediklerinde cok haklisin

Konu sahibi barıştı sanırım hiç sesi çıkmıyor. Belki adam bu gece evde kalıyordur da ondan.

bosaniyorum..eve yeni geldim.avukat arkadasimla görüştüm.Ailemle paylaştım.geç kaldım.Ama canım ailem annem biz arkandayız dedi. Yani çarşamba günü dilekçeyi veriyoruz.tebligatta babasını evine gidecek.adamcaz karisi yeni ölmüş.yeni kalp amaliyati oldu.Ama yapacak bisey yok artik.Simdi yeni düzenim derdindeyim.ise nasıl devam edicem
Bu şehirde nasıl yaşıysam.su an bunları düşünüyorum

Allah cc yardımcın olsun.. Sen guclu ayakları uzerinde duran bir kadınsın.. Korkma her sey yoluna girer.. Her sey duzelir.. Yoluna bu sekilde devam eden ne ilk ne de son kadinsin..

özgür olmak istiyorum..bunun içinde ayrılıyorum.ama bu adam kimseyi sevemez.kullanır atar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…