- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Kuma olarak evemi getirse eşiniz diğer kadını .sanki daha iyi hissedersiniz gibi.boşanalım derse kötü olur diyosunuzyaMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Merak etme ben değil ama annem aynı yollardan geçip paşalar gibi çıkmış güçlü bir kadın bak ben annem hakkında böyle konuşuyorum şu an sen de çocuklarının gözünde daha da kuculmeden gerekeni yap zira değil burda kendi çocuklarına karşı da aldatılmanın çok normal olduğu hissini vereceksin ve bu bir anne için vebal demek. Benim yargılama ve haddimden önce sen cümlelerin gerçekliğini otur düşün biterbiyesizlesmeyin...haddinizi bilin..
Kimseyi yargılayamaya hakkınız yok...olamazda..
Mevlananın yargılama ile ilgili bir sözü var.
Git oku..belki bundan sonra insanlara daha seviyeli adam akilli yorumlar yapard in.
Beni yargılamak için benim yollardan geç te sonra yargila
Bu sitede evet bi o kadar seviyesiz haddini bilmezler var..bi okadarda çok kaliteli insanlar var..o yüzden burdayım..
Bence esin asik....sen de hayatina bak sal ipini gitsin.al nafakasini cocuklarininözgür olmak istiyorum..bunun içinde ayrılıyorum.ama bu adam kimseyi sevemez.kullanır atar..
Bence esin asik....sen de hayatina bak sal ipini gitsin.al nafakasini cocuklarinin
Utancından ayrılamıyodur artık 3. kezevet ben hayatıma bakacağım.. Keşke birine aşık olsaydı. Daha onurlu bir hareket olurdu. Üç kuruşluk insanlarla nikahsız gönlünü eğlendiriyor. Zaten eşyalarını kapının önüne koydum. Git dedim Çarşamba günü mahkemedeyiz dedim. Adamı özgür bırakıyorum. Aşık olsa bir dakika düşünmez. Gider. Adam ayrılmam boşanmam diyip duruyor. Onun bu saatten sonra ne yapması ne düşündüğü ne hissettiği beni ilgilendirmiyor ama seviyesiz bir ilişki yaşadığı apacık belli. Her zamanki adam... 15 yıldır o kadar iyi tanıyorumki... Hevesi geçecek bir kaç aya kadar. Ama artık ben olmuyacağım.
O gitsin 3 günlük 5 günlük geçici seviyesiz ilişkiler yaşasın.Artık umrumda değil. Bende çocuklarımla onurlu kendimize yakışır bir hayat yaşayacağım.
aynen...Utancından ayrılamıyodur artık 3. kez
Sen niye utanıyorsun ki canım yüzünün derisi kalınlaşan kocan utansın. Boşa şu herifi git daha iyisiyle evlen hayat yalnız geçmez, hersey o heriften ibaret değil artık mutlu olmaya calış.aynen...
utancımdan ve yeni düzen kurmaktan
Sen niye utanıyorsun ki canım yüzünün derisi kalınlaşan kocan utansın. Boşa şu herifi git daha iyisiyle evlen hayat yalnız geçmez, hersey o heriften ibaret değil artık mutlu olmaya calış.
Kedine güveniyorsan bırak gitsin ama boşanma evede alma sürünsün.Demesi kolay ama kendine edersin böyle sana yazık olur.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Bırak başkalarını o başkaları düştüğün zaman sana bir bardak su bıle vermez hayatta,sadece konusur eleştirirler. Sen sadece kendı hayatını kendi mutluluğunu düşün. Hata her insan yapar hiçbirimiz 4 4 lük değiliz. O baskaları da neler yaşamıştır kim bilir . Ailene karşı da suçluluk duyma bosver onlar aile affederler mutlaka,affetmeyip ne yapacaklar evlatlarısın.ben neden mi utanıyorum. çünkü etrafımdaki insanları sevdiklermi tekrar birleşirken hiçe saydım.dinlemedim.. ve herkesin dediği çıktı... miilet yüzüme tükürecek.. bu yüzden bekledim.. amacan dayanmıyor.. boşanıyorum artık...
takıntılı aşkı veya hatıralara saygıdan çekip gidememeyi bilir misiniz
evet ben hayatıma bakacağım.. Keşke birine aşık olsaydı. Daha onurlu bir hareket olurdu. Üç kuruşluk insanlarla nikahsız gönlünü eğlendiriyor. Zaten eşyalarını kapının önüne koydum. Git dedim Çarşamba günü mahkemedeyiz dedim. Adamı özgür bırakıyorum. Aşık olsa bir dakika düşünmez. Gider. Adam ayrılmam boşanmam diyip duruyor. Onun bu saatten sonra ne yapması ne düşündüğü ne hissettiği beni ilgilendirmiyor ama seviyesiz bir ilişki yaşadığı apacık belli. Her zamanki adam... 15 yıldır o kadar iyi tanıyorumki... Hevesi geçecek bir kaç aya kadar. Ama artık ben olmuyacağım.
O gitsin 3 günlük 5 günlük geçici seviyesiz ilişkiler yaşasın.Artık umrumda değil. Bende çocuklarımla onurlu kendimize yakışır bir hayat yaşayacağım.
atarsın da kalbinden atıyor olmak insanı üzer. bu hayat kaç kişiyi unutacak kadar uzun kiben bana psikolojik eziyet eden insanın hatırasını da istemem. direk giderim. eşimle sevgililik döneminde ayrılık yaşamıştık bir dönem. ve ben ona ait ne varsa attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?