Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Anlattiğiniz profilde komsumun esini tanimistim,adam 25 yillik evliligi bir kalemde sildi gidip muhasebecisiyle yasamaya basladi ,kadin yolunu gozlerken bosanma icin dava acmis ! hep sineye cektim duzelir diye bekledim diyor!Kızı ve oglu yurtdisinda kadin tek basina damın dibinde bilmem anlatabildim mi?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Ben de aynı başlıklı bir yazı açtım bir iki gün önce. Yaşananlar bir şekilde aynı ve bizler üzerindeki etkisi de aynı ama maalesef ki netice yok. Belli ki siz de benim gibi göze alamayan birisiniz. Allah yardımcımız olsun.

ay adam zinalara doyamayacak ben dua ile adamı düzelticem düzelince de pür i pak yatağıma alacağım.Allah aşkına ne içiyorsunuz

Hiç-bir aldatma bir kereye mahsus değil-dir.

artık sevgi flan yok.. Ne sevgisi.. sadece 3.kez evlendim.Elalemden utanıyorum.Çevremden..
Şu an için evleri ayırdık. Ona vereceğim en büyük ceza resmi nikahımı vermeyerek özgürlüğünü vermiycem.
üç kuruşluk kadınlarla yatıp kalksın.. kaliteli bir ilişki yaşamasın.. zaten şu an hangi bir pisliğin içinde bilmiyroum.. o da resmen boşanmak istemiyor. ya birlikte olduğu kadın evli.. ki şaşırmam. daha önce evli bir kadınlada ilişki yaşadı. yada o kadın resmi evlenek istemiyor. böyle birini bulduğu için ısrarla resmen boşanmak istemiyor. ama diğer taraftan iki yada üç eşli olmak istiyor şerefsiz.. daha önceki de dul bir kadındı.kocasının emekli maaşını alıyor idi. o yüzden resmi nikah istememişti... neyse düşünmek istemiyroum.. çocuklarımın rızkı için de resmi boşanmayacağım.. ama kesinlikle hayatımdan çıktı.. şimdilik aklımda bölye bir düşünce var. sonrası nolur bilmiyroum... çünkü 3.kez resmen evlendğim için resmi boşanmaya şu an için sadece maddi açışdan sadece çocuklarım için mal kaybı için boşanmayacağım. ve o adama özgürlüğünü vermememk için.

emin olun.normal davranmıyorum... bıçak çektim.. öldürüyordum nerdeyse.. eşyalrını akpıya attım.. yırtındım.. dövdüm.dudağını patlattım..parçaladım..hala da öfkem geçmiyor. ama eşyalarını kağıya koydumm... evleri ayırdım..şu an bunu yapabiliyorum..

sende kendine birini bul donup dolaşıp yine sana gelicem zaten de tövbe yarabbim

Sizinde Allah yardımcınız olsun..Ben evleri ayırdım.Ayrı yaşayacağız.Ancak resmi olarak boşanmıyacğaım.Şimdilik böyle bir karar aldım.

Eveeet ne demistim? Bosanmayacaksin.. bosanamiyorum, askimdan oluyorum yerine nikahimi vermeyecegim diyorsun.. seni senden daha iyi taniyoruz artik, bir gun donup gelecek diye bekliyorsun bence de beklemelisin.. senin ruhsal sikintilarini cocuklarina cektirmeye hakkin yok..

öyle oturduğunuz yerden konuşmak kolay..önce kendim inanmam lazım.. Bu adamı hayatımda asla istemiyroum.. 3.kez evlenmişim.. ortada mal mülk var. Benim umrumda değil ama çocuklarımı düşünmem lazım.. resmi nikahımı vereyimde hemen gidip evlensin. birde ödüllendireyim.. özgürlüğünü vereyim.. üstüne elin kadınıda gelsin mallara ortak olsun...
evet... 2.boşanmamda da ne nafaka ne tazminat ne para hiç biri umrumda olmadı...
ama çocuklarımı düşüneceğim.. ayrıca bu şekilde onun özgürlüğünü vermemekte bi nepze olsa beni rahatlatıyor..

artık geri dönemezz benim hayatıma... ben istemiyroum...
tabi lerisini bilmiyroum..bu şimdilik verdğim bir karar... ki zaten dedim.. malı mülkü çocuklarımın üstüne yapsın...
boşanalım dedim... kendi bilir. benboşamaya hazırım..şartlarımı kabul etsin yeter..

Tanıdık biri vardi adamin sirketi vardi ve maddi olarak baya iyi durumdaydi. Eşini aldatmaya başladi ayrılmak istedi eşinden ama kadin aynen bu mantıkla nikahi vermem paralar gitmesin diye boşanmadı. Adam diğer kadından ayrılmadı 15 seneyi geçmiştir rahat onla yasiyor esi hala boşanmıyor .sirf para meselesinden.

Boyle kaniyorsan benim icin bir sikinti yok.. ama sende biliyorsun ki baskasiyla mutlu olma ihtimali seni yeyip bitiren.. mal, mulk hatta cocuk bile degil.. kendi kendine fevri kararlar aliyorsun, once bosanacaktin simdi guyya ozgurlugunu veremem diyorsun hangi ozgurluk? Adam eve gelmiyor nikaha cok mu ihtiyaci var? Bir hayatima giremez diyorsun bir tabi simdilik ilerisini bilemiyorum diyorsun.. iste bende ic sesin olarak diyorum, daha once de dedim.. bir gun sikilip sana donmesini bekliyorsun ki bence de beklemelisin.. bosansan yine evleneceksin cunku bu adam bu ozgurlugu bekarken bulamaz..

iyiki boşamamış...
diğeride otursun metres gibi... resmi nikahlı eşin bir kaybı yok.. tabi evliliği düşünmüyorsa..

iyiki boşamamış...
diğeride otursun metres gibi... resmi nikahlı eşin bir kaybı yok.. tabi evliliği düşünmüyorsa..
Zugurt tesellisi.

Adam gayet diger kadinla mutlu mesut yasiyor. Resmi nikah kagit ustunde olan bir sey, fiiliyatta karisi diger kadin olmus bile coktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…