- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Aldalttığını ispatla ve ne varsa al elinden boşan.daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum[/QUOTE kusura bakma ama seninki arsizlasmis
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Ben de aynı başlıklı bir yazı açtım bir iki gün önce. Yaşananlar bir şekilde aynı ve bizler üzerindeki etkisi de aynı ama maalesef ki netice yok. Belli ki siz de benim gibi göze alamayan birisiniz. Allah yardımcımız olsun.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Canım inaç durumun nedir bilmiyorum ama her gün bakara suresini oku felak nas oku yer gök dua ile inşallah düzelir kabul edilir değil elbette Allah sabır versin eşine de akıl fikir versin yuva yıkmak kolay kurmak zor o yüzden seni inciteek ve olumsuzluğa sürükleyecek bişey söylemek istemiyorum...
Hiç-bir aldatma bir kereye mahsus değil-dir.Aldatma bir hata olur ve bundan gercekten buyuk pismanlik duyulursa sartlar ve duruma gore bir kereye mahsus olmak uzere affedilebilir belki. Ama sizinki baska durum. Bir de yuzsuz yuzsuz kurkcu dukkani muhabbeti yapmasi akil almaz birsey. Sizi o evde onu sessizce beklemeye iten sey ne? Bi mecburiyetiniz caresizliginiz var sanki?
Aldatma degil affetme bir kereye mahsustur dedim. O da sartlar ve duruma gore dedim.Hiç-bir aldatma bir kereye mahsus değil-dir.
Iste affetme bir kereye mahsus diyorsunuz ya. Bir kere affedince tekrarı olacaktır. Çünkü aldatma bir kereye mahsus degildir.Aldatma degil affetme bir kereye mahsustur dedim. O da sartlar ve duruma gore dedim.
yani siz kendinize hiç deger vermıyormusunuz oz saygınız yok mu bunlara nasıl izin veriyorsunuz boyle bir hayatı neden seçiyorsunuz size deger vermeyen insan olarak gormeyen biriyle nasıl 3. evleniyorsunuz neden bu kadar ozguveniniz duşuk ya çok uzuluyorum bu tarz yazılara adam taktırmadıgı boynuz kalmamış harem yapmış hala seviyorm diyorsunuz ya kendinize lutfen deger verin bir onurunuz serefiniz var lutfen ya
Ayyu ayyy ayyy okudukça kan beynime sıçradı. Yahu bu kadınlar niye böyle gurursuz oldu ? Sizin mideniz nasıl kaldırıyor ablacım o zaman sen de bir ay yat kalk erkeklerle geleceğim yer kürkçü dükkanı de. Bunu bir kadın söylese cinayet sebebi ama erkek ne de kolay söylüyor ya. Bunlara tavizi verip normallestiren sizlersiniz bana diyecek böyle bir şey kan alırım ondan kan !
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Ben de aynı başlıklı bir yazı açtım bir iki gün önce. Yaşananlar bir şekilde aynı ve bizler üzerindeki etkisi de aynı ama maalesef ki netice yok. Belli ki siz de benim gibi göze alamayan birisiniz. Allah yardımcımız olsun.
Bakin buraya yaziyorum, doner okuruz.. bo san ma ya cak sin.. baskasiyla mutlu olma ihtimali icten ice seni yeyip bitirecegi icin mutsuzlugu cekmeye razi olacaksin.. bir kac gun sonra gullerle gelip ozur dileyecek, seni sevdigini anlatacak, sende sabretmeye karar vereceksin.. bir yil sonra baska bir nickle geri geleceksin.. bosanacak adam sabretsem duzelir mi diye sormaz, istedigin kadar kapinin onune koy adami bosanmayacaksin kendini hirpalama..
Eveeet ne demistim? Bosanmayacaksin.. bosanamiyorum, askimdan oluyorum yerine nikahimi vermeyecegim diyorsun.. seni senden daha iyi taniyoruz artik, bir gun donup gelecek diye bekliyorsun bence de beklemelisin.. senin ruhsal sikintilarini cocuklarina cektirmeye hakkin yok..
Tanıdık biri vardi adamin sirketi vardi ve maddi olarak baya iyi durumdaydi. Eşini aldatmaya başladi ayrılmak istedi eşinden ama kadin aynen bu mantıkla nikahi vermem paralar gitmesin diye boşanmadı. Adam diğer kadından ayrılmadı 15 seneyi geçmiştir rahat onla yasiyor esi hala boşanmıyor .sirf para meselesinden.artık sevgi flan yok.. Ne sevgisi.. sadece 3.kez evlendim.Elalemden utanıyorum.Çevremden..
Şu an için evleri ayırdık. Ona vereceğim en büyük ceza resmi nikahımı vermeyerek özgürlüğünü vermiycem.
üç kuruşluk kadınlarla yatıp kalksın.. kaliteli bir ilişki yaşamasın.. zaten şu an hangi bir pisliğin içinde bilmiyroum.. o da resmen boşanmak istemiyor. ya birlikte olduğu kadın evli.. ki şaşırmam. daha önce evli bir kadınlada ilişki yaşadı. yada o kadın resmi evlenek istemiyor. böyle birini bulduğu için ısrarla resmen boşanmak istemiyor. ama diğer taraftan iki yada üç eşli olmak istiyor şerefsiz.. daha önceki de dul bir kadındı.kocasının emekli maaşını alıyor idi. o yüzden resmi nikah istememişti... neyse düşünmek istemiyroum.. çocuklarımın rızkı için de resmi boşanmayacağım.. ama kesinlikle hayatımdan çıktı.. şimdilik aklımda bölye bir düşünce var. sonrası nolur bilmiyroum... çünkü 3.kez resmen evlendğim için resmi boşanmaya şu an için sadece maddi açışdan sadece çocuklarım için mal kaybı için boşanmayacağım. ve o adama özgürlüğünü vermememk için.
öyle oturduğunuz yerden konuşmak kolay..önce kendim inanmam lazım.. Bu adamı hayatımda asla istemiyroum.. 3.kez evlenmişim.. ortada mal mülk var. Benim umrumda değil ama çocuklarımı düşünmem lazım.. resmi nikahımı vereyimde hemen gidip evlensin. birde ödüllendireyim.. özgürlüğünü vereyim.. üstüne elin kadınıda gelsin mallara ortak olsun...
evet... 2.boşanmamda da ne nafaka ne tazminat ne para hiç biri umrumda olmadı...
ama çocuklarımı düşüneceğim.. ayrıca bu şekilde onun özgürlüğünü vermemekte bi nepze olsa beni rahatlatıyor..
artık geri dönemezz benim hayatıma... ben istemiyroum...
tabi lerisini bilmiyroum..bu şimdilik verdğim bir karar... ki zaten dedim.. malı mülkü çocuklarımın üstüne yapsın...
boşanalım dedim... kendi bilir. benboşamaya hazırım..şartlarımı kabul etsin yeter..
Tanıdık biri vardi adamin sirketi vardi ve maddi olarak baya iyi durumdaydi. Eşini aldatmaya başladi ayrılmak istedi eşinden ama kadin aynen bu mantıkla nikahi vermem paralar gitmesin diye boşanmadı. Adam diğer kadından ayrılmadı 15 seneyi geçmiştir rahat onla yasiyor esi hala boşanmıyor .sirf para meselesinden.
Zugurt tesellisi.iyiki boşamamış...
diğeride otursun metres gibi... resmi nikahlı eşin bir kaybı yok.. tabi evliliği düşünmüyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?