Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

atarsın da kalbinden atıyor olmak insanı üzer. bu hayat kaç kişiyi unutacak kadar uzun ki

yanlış anlama sakın kendimi farklı göstermek için demiyorum. ilk çıktığım kişiyle anlaşamamıştık. ilk üç gün üzüldüm ama dedimki kendimi bırakamam sonuçta hayırlı olsaydı benim için beraber olurduk giderdi diye. birde ben üzülürken başka birinin gününü gün etmesi beni sinir eder. o yüzden ben ayrılığa çabuk adapte oluyorum. eşimle de anlaşamadık bir dönem. hatta olur da barışmak ister diye hattımı bile değişmiştim. kafamda tamamen bitirmiştim. zaten şunu çok iyi biliyorum beyinde bitiyorsa kalpte de bitiyor. kendime kpss hedefi koydum ona şartlandım. gerçekten kısa sürede aştım. eşim bana ulaşmak için neler yapmış. ulaştı ve ben kabul etmedim çünkü hayatımda yer yok diye karar almıştım. sonra ailesini arattırdı etti tutuşmuştu çünkü. öyle barıştık. ama şu bir gerçek kalp değil beyinde bitmesi önemli. beyinde bitirdiğin taktirde kararlar aldığın taktirde kalpte bitiyor.

ilk evliliğimi kolaylıkla bitirdikten ve arada bir çok ilişki noktaladıktan ve ikinci bir evlilik yapıp çok hatıra biriktirdikten ve hatta bundan da bi tane çocuk yaptıktan ve artık 36 yaşına geldikten sonra eh artık buna da biraz sabredeyim diyorum.
yani benim hali hazırda zaten bitirilmiş bir evliliğim ve ilişkilerim var baya bi.
daha da yüreğimde yer kalmadı

valla gelirin varsa sana yetiyorsa çocuğunla yaşa hayatını. ölen eşin hatırasını biriktirmek anılarını biriktirmek gerek sadece. üzen için birilerinin hiçbir anısını tutmamak gerekir

aynı durum benım görümcemin evindeydi. Adam 2 ye 3 e kadar pavyon pavyon geziyordu .Kendi ailesi ve Damadın ailesi hep karısını suçladı . Kimse destek olmadı olmalı mıydı lar oda ayrı bir konu. Boşanacagım dedi bir iki kere adam ı tehdit etti adam kendine geldi. Şimdi mutlu gibiler ama bir kere koptu ip . Çocuklarınızda durumun farkında onları düşünerek babasız kalmasın diyerek onlara ezik sinik bir anne modeli olmayın

Saçmalamayın allah aşkına 2 gün sonra döndüm dese 3 gün sonra yine gider. Neyin ısrarı bu evli kalmak? Aile denen kavram ortada yok. Koca denen kavram zaten yok. Babalık ta yarim olur öyle adamda. Ee anlaşılan sevmiyorda. Neyini bekliyorsun bacım ?? Çok mu seviyon o herifi tövbe tövbe ya sevilecek karakter olsa bari

yani siz kendinize hiç deger vermıyormusunuz oz saygınız yok mu bunlara nasıl izin veriyorsunuz boyle bir hayatı neden seçiyorsunuz size deger vermeyen insan olarak gormeyen biriyle nasıl 3. evleniyorsunuz neden bu kadar ozguveniniz duşuk ya çok uzuluyorum bu tarz yazılara adam taktırmadıgı boynuz kalmamış harem yapmış hala seviyorm diyorsunuz ya kendinize lutfen deger verin bir onurunuz serefiniz var lutfen ya

daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
kusura bakma ama ne kadar gurursuz bir bayansiniz. Üstelik ilk defa da değil. Kadinlarla cinselik yaşıyor sonra sizede geliyor. Malum hastalık olabılır. Hepsini gectim cok gururusuzunuz.

Ayyu ayyy ayyy okudukça kan beynime sıçradı. Yahu bu kadınlar niye böyle gurursuz oldu ? Sizin mideniz nasıl kaldırıyor ablacım o zaman sen de bir ay yat kalk erkeklerle geleceğim yer kürkçü dükkanı de. Bunu bir kadın söylese cinayet sebebi ama erkek ne de kolay söylüyor ya. Bunlara tavizi verip normallestiren sizlersiniz bana diyecek böyle bir şey kan alırım ondan kan !

Siz bu kadar kırgın yaralıyken eşiniz başka biriyle gününü gün ediyor sizi görmezden geliyor bunları hiç düşünmüyor musunuz? Özbenliğinizdem kendi kırgınlığınız ve gururunuzdan daha büyük ne olabilir?

Özsaygınızı tamamen kaybetmişsiniz. Titreyip kendinize gelin ve bir an önce boşanın!

Büyük lokma te büyük konuşma bir insan sevince gözü kör oluyor maalesef inşallah tez zamanda böyle birinden kurtulursunuz ve bir daha hayatınıza almayım artık

Terket evi gitsin sen evde onu bekledkkce bu beni beklior elimin altinda diyor evden cik git belliki baska kadinla yasiyor birde gonder eline bosanma kagidini bak o zaman ne oluor ya deli gibi pisman olup komple sana donuck yada bosanicak canima minnet diyecek orda anlicaksin ama senjn şu yasadigin aciyi ikiside silemeyecek kendini dusun once kendin mutlu ol sonra cocuklarin mutlu olur zaten sen coxuklarini mutsuz bir yuvada buyutmek istermisin ?

Aldatma bir hata olur ve bundan gercekten buyuk pismanlik duyulursa sartlar ve duruma gore bir kereye mahsus olmak uzere affedilebilir belki. Ama sizinki baska durum. Bir de yuzsuz yuzsuz kurkcu dukkani muhabbeti yapmasi akil almaz birsey. Sizi o evde onu sessizce beklemeye iten sey ne? Bi mecburiyetiniz caresizliginiz var sanki?

İşiniz gücünüz var ne diye bu adamın başını bekliyorsunuz?
Pardon zaten başını bekleyecek bir adam yok çünkü evde duran bir adam yok .

Kendiniz için olmasa da çocuklarınız için boşanın da onların gözünde size saygıları olsun.

Düzelir düzelir bekle sen! Adamın şeyi kalkmadığı gün aldatılmanız anca o zamana biter.

Ben anlamıyorum ki, nasıl aldatılıp da boşanmıyor ve bu evliliğe devam ediyorsun. Benim anında sevgim biter ve nefret başlar.

Üstelik bekle diyo pişkin pişkin! O benim kocam olsa aynı gün kapıya atarım net!

Ohooo konu sahibinin kafa pırıl pırıl. Eşiniz sizin eve kadında atsa siz boşanmazsınız öyle bir ışık gördüm sizde. Böyle devam düzelir boşverin

Takıp et, resımle yanda polıs ıle bas. Eve gelmedıgını ıspatla ve mis gıbı temızınden dava ac. O dukkana donemesın bı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…