Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Sizinki hangi kafa ben çok merak ettim. O adamın nikahında kalıp kendimi ASLA ASLA ASLA rezil etmeye devam etmem. Donuna kadar alırım. Adamın resmi nikaha ihtiyacı yok ki. Zaten özgür. Sizi ya da çocukları taktığı yok. Maddi olarak çocuklarına her türlü bakacak boşanınca da.

Siz bu adamsız yapamazsınız. Zaman geçince affedersiniz merak etmeyin. Çocuklarınıza en büyük rezillikte bu. Anneleri ile nikahlı baba ama metresleriyle sefa süren de bir baba... İğrenç düşününce bile.

Hakkınızda hayırlısı.

Ayol ofis adam ayni evde yasarken nikahi umursamamis, ayri evlerde otururken umrunda olur mu nikah? Adam gayet özgür iste. Istedigiyle yatip kalkar, ayni evse yasar, evcilik oynar. Konu sahibi de tapusu bende oh oh diye kosesinde bekler adamin hevesi gecsin diye.

Sanki adam nikahini tinliyor da özgürlüğünu vermiyormusmus. "Surunerek" donsun diye gun sayiyor konu sahibi evinde ama adam surunerek degil umursamayarak donecek, konu sahibi de bunu zafer sayacak.

Zugurt tesellisi.

Adam gayet diger kadinla mutlu mesut yasiyor. Resmi nikah kagit ustunde olan bir sey, fiiliyatta karisi diger kadin olmus bile coktan.

Bir de eve her gittiginde yikanmis camasiri, utusu, kusursuz hizmeti var daha ne olsun.. dunyada cennet hayati yasiyor adam..

Adamin nikah falan taktigi yok zaten saplantili olan konu sahibi.. adam gununu gun ederken kadin da aman neyse nikahi bende diyor.. halbuki bosanmayan adam, o kusursuz hizmeti nerede bulacak, yarin en basitinden araba carpip ayagi kirilsa kim gik demeden bakacak.. evdeki kadin hayat sigortasi bosar mi hic?

Bir de eve her gittiginde yikanmis camasiri, utusu, kusursuz hizmeti var daha ne olsun.. dunyada cennet hayati yasiyor adam..
Oh helal olsun adama. Boyle kadinlara mustehak. Kendini istemeyen adama nikahim da nikahim diye yapisinca bu muamele de revadir.
O adamin sokağından geçmemesi lazimken bir de evine alip otel hizmeti sagliyor. Her sey dahil otel gibi evlilik.

iyiki boşamamış...
diğeride otursun metres gibi... resmi nikahlı eşin bir kaybı yok.. tabi evliliği düşünmüyorsa..
Valla öyle diyorsun da adam boşanmak istedi yani olmasin hayatımızda tamam ama sevgi biter, insanlar bosanmak ister sirf hırslar icin boşanmamak ne bileyim, kadinda bosanmak isteyebilir ne farkeder 15-20 senedir adam diğer kadinla birlikte kimsede metres demiyor çünkü is metreslikten cikmis. Para hirsiyla boşanmayan bir kadin var.

Evim var,isim var,5000 tl maasim var hala mal mulk icin bosamam?? Bu mal mulk ne zaman yapildi ki baskasina yar etmem diyorsunuz.
Guzel bahaneymis ama yiyor musunuz bunu kendinizle basbasa kaldiginizda ?

lütfen benim konumu takip et olur mu ?
Bu adamı hayatıma aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa almam... 3.kez boşandım. eğer adamın geri gelmesiini istesem beklesem..eşyaların tamamını evden göndermem... kapıya atmam... parçalamazdım... ayakkabı kutularını asansörde giderken suratı suratına fırlattım... tüm kolu komşu çıktı...
polisler geldi... polislere evi terk etmesini söyledim...
daha neler neler oldu... çünkü artık bu adamı istemiyorum burası net...

evet oturup bundan sonrasını konuşalım..tartşalım... tabi fikir vereblirsiniz... önceki dönemlerde aldatma ile elimde ıspat delil vardı. şimdi yok..
evet bu adamı evimden çıkardım.. hayatımdan kalbimden günlümden çıkardım....
aslında resmi nikahta umrumda değil... sadece bu adaı cezalanduıracağım tek şey özgürlüğünü almak..
diğer konuda malı mülkü çocuklarım için...
aslında zaten tüm malı mülkü çocuklarımın üstüne yapsın.. yine boşarım... kesinlikle...

yada kafama başka bir plan var... daha önce ses kaydı vardı.. aldatmaalrda.delil kullanamamıştım..
şimdi aldattığını öğrensende zina sayılmıyorki....... acaba dedim ıspatlasam..takip ettirsem.. bi kaç foto aldırsam..
sonrada kendime yüreğini kabartma..boşver uğraşma diyroum...
şu an aklıma tek gelen çözüm bu.kapının önüne koydum onu...
resmende boşanmadım... bilmiyruom.. sadece bu konuda kafam karışık...

artık evime gönlüme hayatıma aslaaaaaaaaaaaaaaaaa giremez... onsuz bir hayata hazırım... ve mutlu olacağıma çok inanıyorum... çünkü beni seven kocaman bir ailem var... çevrem var...

Boşamasin zaten ya niye bosuyor adam enayi mi. Bekar hayati yasiyor ama kenarda zor gunler icin elinin altinda karisi var. Bence de bosamasin bulmus boyle kadin.

Zugurt tesellisi.

Adam gayet diger kadinla mutlu mesut yasiyor. Resmi nikah kagit ustunde olan bir sey, fiiliyatta karisi diger kadin olmus bile coktan.

evet resmen boşandıktan sonra , eşim evli iken ve o kadını istemesede soyadını taşıyor idi.. diğerler igizli kapaklı yaşadığı ayıp ilişkiler idi..
ortaya çıkıp rahat rahat o metresini yanına alıp gezemeyecek... herşeyi gizli gizli yaşayacak... neyse ney ya...
benden uzak olsunda.. mutlu mesut yaşasın...
teselli filan ettğim yok kendimi...

sadece kaybedeceklerimi çocuklarımın kaybedeceklerini düşünüyroum..
ben elimden geleni yaparak o özgürlüğünü vermiyeyimde... kendi de ne bok yerse yesin........ pislik içinde boğulsun....

''Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum.'' Derken??? Ortada ne bir koca ne bir yuva kalmış ve sen o adama kapıyı açıp pis kıyafetlerini mi yıkıyorsun ? Aynı şeyi ben yapsam desen o adam seni pıçaklar koyar kenara sen hala kürkçü dükkanına takılmışsın.

şimdilik bu en iyi çözüm...
bu konuda 3.kez evlenerek çok deneyimliyim...
ben de daha önce resmi nikah.. kağıt üstünde hiç bir önemi yok diyordum... ama öyle bir varmış ki....
ya zaten istediklermi verrise hemen boşarım...

yada delil bi toplasam... bilmiyroum.. bu defa boşansamda bu yaşattuklarının bedelini çok ağır ödemeli.. çok ağır ödemeli...

Artık kendinizi kandirmayin lutfen. Verin nikahi falan bi baginiz kalmasin. Bunca yasanan igrenc olaya karsi hala ve hala bu adamin soyadini mi tasimak istiyorsunuz ? Hic entrikaya gerek yok.

@neslihan198234 durumunuza ve seçtiğiniz yola üzüldüm. Her koyun kendi bacağından demişler, iyi bir eğitiminiz, işiniz, eviniz varken düşünceleriniz çok farklı.

Şunu söyleyeyim, eşiniz boşanmaya kalkarsa aldatma ile ilgili tazminat alamazsınz. Belirli bir süreden geçtiğinden ve bilginiz olduğundan affetmiş ve kabul etmiş görünüyorsunuz. Delil falan toplamaya gerek yok. Eşiniz topluyordur.Hayırlısı..

Yahu saka misin neyi takip edeyim? Utancindan aldigin kacinci uyelik bu? Ikinci sefer de sallamistin yiginla yapma demistik bir kere daha evlenip yeni uyelik almissin.. seni mi kovalayacagiz forumda yer yer

Oyle uzun uzun harfler siralayarak olmuyor, kanmiyoruz zorlama.. sen su an o adamin gundelikcisi gibisin, simdi kalk evi terket ciceklerle gelir alir seni.. senin yaptigini para verse yaptiramaz.. evinin isini yap, cocuklarini babalarindan uzaklastirmadan buyut, evi sicak yemegi hazir gomlegi utulu ama sen onun ozgurlugunu aliyorsun oyle mi? Pardon tam olarak ne yapma ozgurlugu o? Adamin derdi yeniden evlenmek degil ki? Herkes sen mi 27463727337272.kez dondugunde kol kanat acsin? Adamin derdi gonlunu eglemek onu da yapiyor zaten daha ne? O verdigin sacma tepkilerin hepsi anlik reaksiyon, o da bunun farkinda.. gururlu adam apartmani ayaga kaldirmaz, sessizligiyle ceker gider bosanmak icin bile avukatini yollar yine karsilasmaz.. sen su an birlikte yasadiginiz evdesin, yarin affet hata yaptim dese yine baslayacaksin istersen milyonlarca kere hayir yaz, kendin kabul edemiyorsun biz bile biliyoruz.. bir psikiyatriste git once..

Eski nickleri hatırlıyor musun office?

Gizli gizli mi yasayacak adam sizinle ayni evdeyken bile gizli yaşamamış simdi niye gizli yasasin? Oyle bir gayreti yok ki.

Neyse kocanizin geri gelmesini beklerken gece basinizi yastığa koyup bu yazdiklarinizi dusunup icinizi ferahlatıyorsaniz sıkıntı yok.

En azindan bekleme surenizde kafanizi oyalayacak bir sey olur.

Artık kendinizi kandirmayin lutfen. Verin nikahi falan bi baginiz kalmasin. Bunca yasanan igrenc olaya karsi hala ve hala bu adamin soyadini mi tasimak istiyorsunuz ? Hic entrikaya gerek yok.

taşımak istemiyroum.... bilmiyorum... yemin ederim adam umrumda değil...

ahh ahh kimse neden anlamıyor... bu defa maddi kayıplarım olmasın ....
elimde ıspatta yok...
işyerim en sn evlenirken dediki genel müdrüm.. bir daha boşanırsan işten atarım seni dedi.. çünkü bu şirket çok kahrımı çekti...
evet aslında adamı tamamne hayatımdan çıkarmam lazım... maddi sebeplerden dolayı çıkaramıyorum...
kimse neden anlamıyor ya...
artık adamda ne sevgisi... üstelik göğsümde kitle var.. biopsi sonu bekliyroum.. hastalıkla uğraşıyorum.. bu halde bu adam bana bunu yaptı...

artık bizden zaten olmaz... sadece maddi kaybım olmadan çocularımında maddi kaybı olmadan nasıl ayrılabilirim..
daha önceki boşanmalarımda ne nafaka istedim.ne tazmnat... ve çocuklarımın tüm masrafları bana ait idi.. iki çocuga aylık 500 tl para ödedi..
ama bu defa böyle olmamalı... evet orurup konuşacaksak bunu konuşalım...
yada delil toplayıp adamı sert bir şekilde boşamam gerek... ama elaleme işe güce rezil olmakta var.. çalıştığım şirktte abisi genel direktör...
aldığım maaş 5000 yeni yılda 5500 oldu..
ailesi adam gibi arkamda.. benim için ölüyorlar.. beni çok seviyorlar...bilmiyorum..
ya tam çirkeşleşip çok çekişmeli bir dava...
yada resmen hiç boşanmayıp aileside bilmeyecek şekilde ayrı evlerde yaşamak...
ayrı evde yaşayınca.. onnu kıyafetlerini ütülemeyince çamaşırlarını yıkamayınca yatağına girmeyince vs.vs. bir nepze daha iyiyim.. rahatım... mutluyum...
ayrıldığımı ailesi ve işyeride duymayacak... yani millete 3.kez boşanarak da rezil olmuycam...
bilmiyroum... şimdilik böyle düşünüyroum... ara ara yazıcam buraya...
babası kalp amaliyatı oldu. felçi bir ablası var bekar. Babaı ve ablası birlike yaşıyor.Annelerini kanserden yeni kaybettiler..
ve şu an ailesi bizim yıkımızı duyarlasa adam kalpten gider..
kimse kimsenin yaşadıklarını anlayamaz.... evet çıkmaza girdikçe girdim... şimdi bunları bilseler adamlar zaten yaralı....
ahhh ahhhh..... çok neden var çok neden.....
ama bu nedenlerin içinde aslaaaaaaaaaaaaaaa o adama aakarşı sevgi de yok.... beklesem gelir mi gelsin isteğide yok.....

bu nedenlerden doalyı beklesemmi dedim... ama aynı evin içinde gözümün önünde yapamadım... uzakta yaşasın her ne yaşıyorsa...
Allah beni ve çocuklarımıda aydınlığına çıkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…