- 21 Eylül 2018
- 256
- 600
- 18
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Boyle kaniyorsan benim icin bir sikinti yok.. ama sende biliyorsun ki baskasiyla mutlu olma ihtimali seni yeyip bitiren.. mal, mulk hatta cocuk bile degil.. kendi kendine fevri kararlar aliyorsun, once bosanacaktin simdi guyya ozgurlugunu veremem diyorsun hangi ozgurluk? Adam eve gelmiyor nikaha cok mu ihtiyaci var? Bir hayatima giremez diyorsun bir tabi simdilik ilerisini bilemiyorum diyorsun.. iste bende ic sesin olarak diyorum, daha once de dedim.. bir gun sikilip sana donmesini bekliyorsun ki bence de beklemelisin.. bosansan yine evleneceksin cunku bu adam bu ozgurlugu bekarken bulamaz..
Zugurt tesellisi.
Adam gayet diger kadinla mutlu mesut yasiyor. Resmi nikah kagit ustunde olan bir sey, fiiliyatta karisi diger kadin olmus bile coktan.
Ayol ofis adam ayni evde yasarken nikahi umursamamis, ayri evlerde otururken umrunda olur mu nikah? Adam gayet özgür iste. Istedigiyle yatip kalkar, ayni evse yasar, evcilik oynar. Konu sahibi de tapusu bende oh oh diye kosesinde bekler adamin hevesi gecsin diye.
Sanki adam nikahini tinliyor da özgürlüğünu vermiyormusmus. "Surunerek" donsun diye gun sayiyor konu sahibi evinde ama adam surunerek degil umursamayarak donecek, konu sahibi de bunu zafer sayacak.
Oh helal olsun adama. Boyle kadinlara mustehak. Kendini istemeyen adama nikahim da nikahim diye yapisinca bu muamele de revadir.Bir de eve her gittiginde yikanmis camasiri, utusu, kusursuz hizmeti var daha ne olsun.. dunyada cennet hayati yasiyor adam..
Valla öyle diyorsun da adam boşanmak istedi yani olmasin hayatımızda tamam ama sevgi biter, insanlar bosanmak ister sirf hırslar icin boşanmamak ne bileyim, kadinda bosanmak isteyebilir ne farkeder 15-20 senedir adam diğer kadinla birlikte kimsede metres demiyor çünkü is metreslikten cikmis. Para hirsiyla boşanmayan bir kadin var.iyiki boşamamış...
diğeride otursun metres gibi... resmi nikahlı eşin bir kaybı yok.. tabi evliliği düşünmüyorsa..
Boyle kaniyorsan benim icin bir sikinti yok.. ama sende biliyorsun ki baskasiyla mutlu olma ihtimali seni yeyip bitiren.. mal, mulk hatta cocuk bile degil.. kendi kendine fevri kararlar aliyorsun, once bosanacaktin simdi guyya ozgurlugunu veremem diyorsun hangi ozgurluk? Adam eve gelmiyor nikaha cok mu ihtiyaci var? Bir hayatima giremez diyorsun bir tabi simdilik ilerisini bilemiyorum diyorsun.. iste bende ic sesin olarak diyorum, daha once de dedim.. bir gun sikilip sana donmesini bekliyorsun ki bence de beklemelisin.. bosansan yine evleneceksin cunku bu adam bu ozgurlugu bekarken bulamaz..
Adamin nikah falan taktigi yok zaten saplantili olan konu sahibi.. adam gununu gun ederken kadin da aman neyse nikahi bende diyor.. halbuki bosanmayan adam, o kusursuz hizmeti nerede bulacak, yarin en basitinden araba carpip ayagi kirilsa kim gik demeden bakacak.. evdeki kadin hayat sigortasi bosar mi hic?
Zugurt tesellisi.
Adam gayet diger kadinla mutlu mesut yasiyor. Resmi nikah kagit ustunde olan bir sey, fiiliyatta karisi diger kadin olmus bile coktan.
Sizinki hangi kafa ben çok merak ettim. O adamın nikahında kalıp kendimi ASLA ASLA ASLA rezil etmeye devam etmem. Donuna kadar alırım. Adamın resmi nikaha ihtiyacı yok ki. Zaten özgür. Sizi ya da çocukları taktığı yok. Maddi olarak çocuklarına her türlü bakacak boşanınca da.
Siz bu adamsız yapamazsınız. Zaman geçince affedersiniz merak etmeyin. Çocuklarınıza en büyük rezillikte bu. Anneleri ile nikahlı baba ama metresleriyle sefa süren de bir baba... İğrenç düşününce bile.
Hakkınızda hayırlısı.
Artık kendinizi kandirmayin lutfen. Verin nikahi falan bi baginiz kalmasin. Bunca yasanan igrenc olaya karsi hala ve hala bu adamin soyadini mi tasimak istiyorsunuz ? Hic entrikaya gerek yok.artık sevgi flan yok.. Ne sevgisi.. sadece 3.kez evlendim.Elalemden utanıyorum.Çevremden..
Şu an için evleri ayırdık. Ona vereceğim en büyük ceza resmi nikahımı vermeyerek özgürlüğünü vermiycem.
üç kuruşluk kadınlarla yatıp kalksın.. kaliteli bir ilişki yaşamasın.. zaten şu an hangi bir pisliğin içinde bilmiyroum.. o da resmen boşanmak istemiyor. ya birlikte olduğu kadın evli.. ki şaşırmam. daha önce evli bir kadınlada ilişki yaşadı. yada o kadın resmi evlenek istemiyor. böyle birini bulduğu için ısrarla resmen boşanmak istemiyor. ama diğer taraftan iki yada üç eşli olmak istiyor şerefsiz.. daha önceki de dul bir kadındı.kocasının emekli maaşını alıyor idi. o yüzden resmi nikah istememişti... neyse düşünmek istemiyroum.. çocuklarımın rızkı için de resmi boşanmayacağım.. ama kesinlikle hayatımdan çıktı.. şimdilik aklımda bölye bir düşünce var. sonrası nolur bilmiyroum... çünkü 3.kez resmen evlendğim için resmi boşanmaya şu an için sadece maddi açışdan sadece çocuklarım için mal kaybı için boşanmayacağım. ve o adama özgürlüğünü vermememk için.
lütfen benim konumu takip et olur mu ?
Bu adamı hayatıma aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa almam... 3.kez boşandım. eğer adamın geri gelmesiini istesem beklesem..eşyaların tamamını evden göndermem... kapıya atmam... parçalamazdım... ayakkabı kutularını asansörde giderken suratı suratına fırlattım... tüm kolu komşu çıktı...
polisler geldi... polislere evi terk etmesini söyledim...
daha neler neler oldu... çünkü artık bu adamı istemiyorum burası net...
evet oturup bundan sonrasını konuşalım..tartşalım... tabi fikir vereblirsiniz... önceki dönemlerde aldatma ile elimde ıspat delil vardı. şimdi yok..
evet bu adamı evimden çıkardım.. hayatımdan kalbimden günlümden çıkardım....
aslında resmi nikahta umrumda değil... sadece bu adaı cezalanduıracağım tek şey özgürlüğünü almak..
diğer konuda malı mülkü çocuklarım için...
aslında zaten tüm malı mülkü çocuklarımın üstüne yapsın.. yine boşarım... kesinlikle...
yada kafama başka bir plan var... daha önce ses kaydı vardı.. aldatmaalrda.delil kullanamamıştım..
şimdi aldattığını öğrensende zina sayılmıyorki....... acaba dedim ıspatlasam..takip ettirsem.. bi kaç foto aldırsam..
sonrada kendime yüreğini kabartma..boşver uğraşma diyroum...
şu an aklıma tek gelen çözüm bu.kapının önüne koydum onu...
resmende boşanmadım... bilmiyruom.. sadece bu konuda kafam karışık...
artık evime gönlüme hayatıma aslaaaaaaaaaaaaaaaaa giremez... onsuz bir hayata hazırım... ve mutlu olacağıma çok inanıyorum... çünkü beni seven kocaman bir ailem var... çevrem var...
Eski nickleri hatırlıyor musun office?Yahu saka misin neyi takip edeyim? Utancindan aldigin kacinci uyelik bu? Ikinci sefer de sallamistin yiginla yapma demistik bir kere daha evlenip yeni uyelik almissin.. seni mi kovalayacagiz forumda yer yer
Oyle uzun uzun harfler siralayarak olmuyor, kanmiyoruz zorlama.. sen su an o adamin gundelikcisi gibisin, simdi kalk evi terket ciceklerle gelir alir seni.. senin yaptigini para verse yaptiramaz.. evinin isini yap, cocuklarini babalarindan uzaklastirmadan buyut, evi sicak yemegi hazir gomlegi utulu ama sen onun ozgurlugunu aliyorsun oyle mi? Pardon tam olarak ne yapma ozgurlugu o? Adamin derdi yeniden evlenmek degil ki? Herkes sen mi 27463727337272.kez dondugunde kol kanat acsin? Adamin derdi gonlunu eglemek onu da yapiyor zaten daha ne? O verdigin sacma tepkilerin hepsi anlik reaksiyon, o da bunun farkinda.. gururlu adam apartmani ayaga kaldirmaz, sessizligiyle ceker gider bosanmak icin bile avukatini yollar yine karsilasmaz.. sen su an birlikte yasadiginiz evdesin, yarin affet hata yaptim dese yine baslayacaksin istersen milyonlarca kere hayir yaz, kendin kabul edemiyorsun biz bile biliyoruz.. bir psikiyatriste git once..
Eski nickleri hatırlıyor musun office?
Gizli gizli mi yasayacakevet resmen boşandıktan sonra , eşim evli iken ve o kadını istemesede soyadını taşıyor idi.. diğerler igizli kapaklı yaşadığı ayıp ilişkiler idi..
ortaya çıkıp rahat rahat o metresini yanına alıp gezemeyecek... herşeyi gizli gizli yaşayacak... neyse ney ya...
benden uzak olsunda.. mutlu mesut yaşasın...
teselli filan ettğim yok kendimi...
sadece kaybedeceklerimi çocuklarımın kaybedeceklerini düşünüyroum..
ben elimden geleni yaparak o özgürlüğünü vermiyeyimde... kendi de ne bok yerse yesin........ pislik içinde boğulsun....
Artık kendinizi kandirmayin lutfen. Verin nikahi falan bi baginiz kalmasin. Bunca yasanan igrenc olaya karsi hala ve hala bu adamin soyadini mi tasimak istiyorsunuz ? Hic entrikaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?