Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

evet..utancımdan aldığım kaçıncı üyelik...
haklısınız.. kesin ve net istediğim şey bu adamı istemiyorum artık..
ama çevreninde duymasını istemiyorum.. düşünün sanal bir ortamda bile yerin dibine girdim...
bi anlayın nolur... şimdi çevreme nasıl boşanırım derim... işimi kaybederim.. çevremi.. zaten bu adama ger idönerek saygınlığım kalmadı.. eğer bana yardım etmek istiyorsanız kırıcı olmadan bu konuda yardım edin..
çaresizim.. babası kalp hastası..bana çok değer veriyorlar... kayınbabamın eşi yeni ölmüş... evde sakat bir kız var... offf off.... işte boşanmışken geri dönmeseydim.... herkes dedi... senin ölümün olur.intiharın olur.. bu adam düzelmez dediler... adam olmaz dediler... bu defa elalemden utancından boşanamazssın dediler...
şimdi akıl ver... bu şehirde nasıl yaşayayım...

ya sanal bir dünyada bile nick dğeiştiridm.. dedğin gibi utancımdan yerin dibine girdim...
gerçek alemde ne yapayım... birazcık anlayın...

artık bu adamdan tiksiniyorum...
başka nedenlerim var...bir çok neden.... ama istemiyroum......................................................bu net...........

Eline bir çöp poşeti al o şahsiyetin bütün eşyalarını doldur koy kapıya evladınla bir süre annenlerin yanına git yada onları çğır ve iyi bir avukatla donuna kadar alıp boşan ...tek diyebiliceğim bu!

bu şekilde daha çok aşağılanıyorsunuz
uzatmayın daha fazla herkes yoluna gitsin

Piskinlige bakin.
Acele mi etmek istemiyorsunuz? Acele etmeyerek evliliginizin (ya da adi het ne ise) daha ne kadar cirkinlesmesini bekleyeceksiniz?

Piskinlige bakin.
Acele mi etmek istemiyorsunuz? Acele etmeyerek evliliginizin (ya da adi het ne ise) daha ne kadar cirkinlesmesini bekleyeceksiniz?

çözümler arıyorum..
evet.. bu psilikle resmi nikahlı kalmakta dert..
şimdi borçlarım var. çocukların son okul taksidi var. 2000 TL .Kendinini üstüne .. ödemeyeceğimi belirttim.
borçlarımı temziliycem.
bu süreçte evin ve çocukların tüm masraflarını eşşek gibi kendi karşılasın..
ilk ve en büyük nedenim işim..
kendime yeni bir iş bulmam lazım.. yada kendi işyerimi açma zamanı geldi belki bilmiyroum...
her bitiş yeni bir başlangıç..İçim umut dolu bu defa.. Heyacanlıyım bu defa.Yeni bir hayata başlayacağım için..
evet ona endexkli yaşamam lazım.. banane özgürlüğünden.. anane mutluluğundan.. benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın..
sadece akıllı davranarak maddi kayıplarım olmasın..
zaten işten ayrılmam gerektğini söylerim.. o yüzden mecbur tüm masrafları kendi karşılayacak. Zaten diğertarafta evim var ve kirası kendinde.. Bizde şuanki hazırki evde oturuyoruz.
Evet şimdi ilk yapmam gereken yeni bir iş... bu şehirden gidemem ama sadece işyerini değiştirsem yeterli diye düşünyorum..
çünkü insanların yüzüne bakamam bu şekilde...
inşallah işimi halladersem hepsi arka arkaya gelir die düşünüyroum..

Bayramda seyranda aile gezmesini, düğünleri vs birlikte mi yapacaksınız? Sizin için çok yıpratıcı olmaz mı? Psikolog desteği imkanınız varsa danışın mutlaka.

İnsanlarin yuzune neden bakamiyorsunuz hic anlamadim. Bu rezilligi yapan siz degilsiniz esiniz. Utanmasi gereken de o.

Sevgili konu sahibi,
Birkac mesajinizi okuduktan sonra ben de buradaki bircok uye gibi eski konularinizi hemen hatirladim.

Yanlis hatirlamiyorsam kocanizi baska bir kadinla yatakta basmisliginiz bile vardi.

Bircok olay yasadiniz ve cocuklariniz pahasina dahi kocanizdan vazgecemediniz.

Simdi yine ayni sorunlari yasiyorsunuz ve yardim ariyorsunuz. Cok da haklisiniz ama lutfen cevaplarinizi burada degil psikiyatride arayin.

Acilen doktor yardimi almali, ruh sagliginizi kurtarmalisiniz ki mantikli dusunup karar vermeye baslayabilesiniz.

Lutfen once doktora gidin. Sonra adami ne yapacaginiza karar veririsiniz. Hatta birakin ne yaparsa yapsin o herif. Bosar misiniz bosamaz misiniz sonra karar verirsiniz ama boyle kendi halinize kalirsaniz adam bir sure sonra yine eve yerlesecek ve siz de yeni bir nickle yine bir konu yazacaksiniz.

Lutfen psikiloga degil, bir psikiyatriste gidin bir an once.

Simdi 2016 yilinda actiginiz konuya baktim. Orda da okyanus oldugunuzu hemen hatirlamislar ve doktora gitmelisin demisler. Siz de ama herkes ilaclar bagimlilik yapar diyor, bu yuzden ilac icmem tatil ayarladim tatil yapip kafa dinlersem duzelirim demissiniz.

Yillar geciyor, yasimiz ilerliyor ve hayatinizda hicbisey duzelmemis. O zaman da size hastanede yatarak tedavi onermisler onu da reddetmussiniz.

Artik hayatinizin idaresini ele alin ve ilaclarinizi icip, gerekirse yatarak tedavi gorup, belki terapiye de giderek iyilesin.

İşinizden niye ayrılıyorsunuz?
Genel müdür bir daha boşanırsanız işten çıkaracağını söylediği için mi? Bu yasal bir sebep değil. Yasal olarak haklı bir nedeni olmadan işten çıkartırsa tazminatınızı vermek zorunda kalır.

20 yıldır aynı yerde çalıştığınızı söylemiştiniz.
5.500 TL maaş x 20 yıl= 110.000 TL kıdem tazminatınız
Yaklaşık 11.000 de ihbar desek, 121.000 TL gibi bir ödeme almanız gerekiyor boşandığınız için işten çıkarırlarsa.
İşe iade davası açarsanız 8 maaş gibi bir şey alırsınız, yok dava açmayıp anlaşırsanız yine 3-4 maaş alırsınız.

Yani sizi kovmalarını beklerseniz 120.000 TL civarında bir ödeme alacaksınız en az. Madem borcunuz var maddi endişeniz var, niye gidip istifa edip tazminatınızı yakıyorsunuz?

Ha sigortanız 1999 öncesinde başladıysa kovulmayıp istifa etseniz bile giderken 110.000 TL kıdem tazminatınızı alırsınız. Biraz araştırın gözünüzü seveyim, hadi evliliğiniz olmadı da bari işinizde hakkınızı savunun. Bir avukatla falan konuşun iş olayını.

Önceki dönemlerde sürekli intihar edip ölmek istiyordum. Denemiştimde. Şimdi Allah korusun. Böyle birşey aklımın ucundan geçmiyor. Psikiyastirise gidiyorum. Fatma Yağcı. Çok mükemmel bir psikiyatrist.
Sadece yavaş düşünerek bekleyerek hareket etmemi istiyor. Önce yavaş yavaş ayrı evlerde kalarak ayrılığı kabulleneceğim. Sonrada boşanma diyor. iyiyim. İnşallah bir daha böyle bir konu başka bir nicklede açmam.. bu son..kendim için çocuklarım için.. hayatımız için son verdim.Bitti..Şimdi bu işten en az nasıl zarar alıp çıkarım.. Sadece bunun derdindeyim.

İnsanlarin yuzune neden bakamiyorsunuz hic anlamadim. Bu rezilligi yapan siz degilsiniz esiniz. Utanmasi gereken de o.

Çünkü defalarca bu adama ben döndüm. Herkes dönmeeeeeee dediği halde. Genel müdürüm bir daha boşanırsan isten ayarım yeter artık dedi. İnsanlar ruhsal bunalımlarımı çekti yıllarca. Bu adam yüzüne kariyerim mahvoldu. yöneticiliğimi alamadım. Neler yaşadım neler.. Neyse yeni bir yeni bir hayat.. Bu köpeğin esri ve kölesi olmaktan çok çok çok daha kolay olacak. Artık bunu biliyroum.

Bosanmazsan adam gerekli zamani doldurur delilleri toplar affetmene ragmen evden kovdugunu soyleyip dava acarsa ne olacak ? Boyle bir hakki iddiasi olabilir mi bilmiyorum ama yagmurdan kacarken doluya tutulmayin

1999 öncesiyim. Zaten tazminatımı alırım. Ancak 2008 yılında giriş çıkış olup tazminat almıştım. Onu da eşime vermiştim. Arsa almış idi. Neyse geçmişi unutacağım. Velhasıl yine 60.000 TL ya yakın para alırım. Evet beni kovmazlar belki. İşleri yürütürsem .. Özel hayatımı işe yansıtmazsam .. Ancak benim burdaki insanlara bakacak yüzüm kalmadı. Asla çalışamam.
Ben en son birleştğimde kaç tane arakdaş ve dostum beni sildiler. Aylarca benle konuşmadılar. AĞlamak için yanımıza bir daha gelme dediler. Benim yüzümden eşimle ne tartışmalara girmişlerdi. Yüzüme tükürüp gittiler.Sen gurursuz onursuzssun diye. Bizim senin gbi haysiyetsiz bir arkadaşımız yok dediler. Şimdi ne yapayım.Nasıl kalayım bu ortamda...
Belki işten çıkarmazlar tabiki.. Ama benim burda duracak insanların karşısında duracak yüzüm yok.. Kafam öne eğik...
Evet keşke çok güçlü bir anne olaydım. Kızlarıma yakışır bir anne olaydım da... Bu duruma düşmeyeydim..

hiçbirşey için geç değil. Zararın neresinden dönersem kardır. Evet belgem var. koskoca smmm yim. Kendi büromu bile açarım. Yaparım. İnsanların mesleği yok. Merdieven yıkayarak,evlere temziliğie giderek koca boşayıp hayatlarına devam ediyor. Ben mi yapamayacağım. Yaparım.Önce Allaha sığınıyorum. Geriside gelir inşallah.

Bayramda seyranda aile gezmesini, düğünleri vs birlikte mi yapacaksınız? Sizin için çok yıpratıcı olmaz mı? Psikolog desteği imkanınız varsa danışın mutlaka.
Bunu Fatma hanım söyledi zaten. önce evleri ayıralım dedik. Çevrenin duyması şu an bana çok zarar vereceği için mecbur bu yolu önerdi Fatma hanım zaten.

Bosanmazsan adam gerekli zamani doldurur delilleri toplar affetmene ragmen evden kovdugunu soyleyip dava acarsa ne olacak ? Boyle bir hakki iddiasi olabilir mi bilmiyorum ama yagmurdan kacarken doluya tutulmayin
Hiçbirşey yapamaz. Kızları var. Boşanmak isterse şartları kabul edip boşansın. Sabahlara kadar eve gelmiyordu. Boşyeremi kovduk evden. Bu hesaplar boş artık. 2 evladını kaybetmek istiyorsa bunu yapsın. Benim zaten kaybedecek hiçbirşeyim yok evlatlarımdan başka.

Adamin evlatlari umrunda olsa baska kadinlarla yatip kalkmaz

Bunu Fatma hanım söyledi zaten. önce evleri ayıralım dedik. Çevrenin duyması şu an bana çok zarar vereceği için mecbur bu yolu önerdi Fatma hanım zaten.
Psikiyatriste gitmenize çok sevindim. Umarım en az hasarla atlatırsınız bu süreci. Çevreyi de umursamayın. En önemlisi evlatlarınız.

Adamin evlatlari umrunda olsa baska kadinlarla yatip kalkmaz

Böyle diyince tedirginde olmuyor değilim. Acaba ben kendini takip ettirsem elimde deliller olsa mı ? Hayatında kim var? Ne yapıyor ? Bilmiyroum ilk defa bu olayda kiminle olduğu nerde tanıştığı kadının evlimi bekarmı güzelmi çirkinmi olduğu umrumda değil... Kendimi üzmek istemiyorum artık. Öncekilerde hep kadınları bulurdum.Yalvarrıdım.kocamın peşini bırakın derdim. İki kız çocugumuz var derdim.. şu an bu ne aşşağılık bir hareket miş.. O zmanalar yuvamı kurtarıyorum düşüncesiyle övnüyordum hatta. Evet yatakta kadın bastım yine boşamadım zamanında. Barlara kadınlara giderken ayaklarına kapanıp gitme diye yalvarmıştım. İlerde bu hareketlerimle gurur duyacaktım güya..
Şimdi büyük bir utançtan başka birşey duymuyorum. Ki hele o gece süslsnip kokuları sıkıp gece evden çıkıp gidişi .. giderken ayaklarını öpüşüm.. Nefret ettim kendimden.. Yani bu defa bu adam umrumda olmadığı için ve tek derdim bu adamı hayatımdan çıkarmak olduğu için delilde toplamadım. Takip de etmedim. Hangi kadın olduğunuda tespit etmedim. Çünkü vazgeçtim..
Ama dedğiniz gibi bu adamı evden ben kovdum. Tüm apartman duydu.. 2 defa eşyalarını kapının önüne koydum. Eve polis geldi. Polise verdğim ifadede ama sabaha kadar 1 aydır eve gelmiyor demiştim. Bu adamın evden gitmesini istiyorum da dediydim. Ama tam aksite bu şerefsiz gidip bana dava açarmı ? Adam yılan gibi. Zaten her zmaan suçluyken karşıyı suçlayarak olaylardan sıyrılma konusunda üstüne yok. Yıllarca hata bende diye düşündürende bu pislik.. Solucan...
Bu yılanın hareketlerine göre davranmam gerekiyor. Ama yüreğim yok.. Kendimi üzüp yüreğimi kabartmak istemiyorum. Artık bu adamın yaptıklarıyla ilgili hiçbirşey ne duymak ne görmek istiyorum.. Bunu da yapmazssam peki bana zarar verirmi ? Ne yapabilirki ? Hakime anlatırım herşeyi. Çocugum şahit. Sabahlara kadar eve gelmedğine... Psikolig bile dedki yıllar önce.O dönemde Fatma hanıma ve psikiyatrist Abdurrahman beye gitmiştim. Ve Abdurrahman bey ses kayıtlarını dinlemişti. ve demiştiki bu adam eline tabancayı alıp sürekli karşıya atış yapıyor. Ve aralıksız yapıyor. Oskarlık ödüllük bir adam demişti. Bununla uğraşmayada yüreğim yok.Sabrım yok. ama yaptıklarının bedelinide çeksin istiyroum...
Şu an yavaş yavaş adım adım hareket edelim.Bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…