- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Yahu saka misin neyi takip edeyim? Utancindan aldigin kacinci uyelik bu? Ikinci sefer de sallamistin yiginla yapma demistik bir kere daha evlenip yeni uyelik almissin.. seni mi kovalayacagiz forumda yer yer
Oyle uzun uzun harfler siralayarak olmuyor, kanmiyoruz zorlama.. sen su an o adamin gundelikcisi gibisin, simdi kalk evi terket ciceklerle gelir alir seni.. senin yaptigini para verse yaptiramaz.. evinin isini yap, cocuklarini babalarindan uzaklastirmadan buyut, evi sicak yemegi hazir gomlegi utulu ama sen onun ozgurlugunu aliyorsun oyle mi? Pardon tam olarak ne yapma ozgurlugu o? Adamin derdi yeniden evlenmek degil ki? Herkes sen mi 27463727337272.kez dondugunde kol kanat acsin? Adamin derdi gonlunu eglemek onu da yapiyor zaten daha ne? O verdigin sacma tepkilerin hepsi anlik reaksiyon, o da bunun farkinda.. gururlu adam apartmani ayaga kaldirmaz, sessizligiyle ceker gider bosanmak icin bile avukatini yollar yine karsilasmaz.. sen su an birlikte yasadiginiz evdesin, yarin affet hata yaptim dese yine baslayacaksin istersen milyonlarca kere hayir yaz, kendin kabul edemiyorsun biz bile biliyoruz.. bir psikiyatriste git once..
evet..utancımdan aldığım kaçıncı üyelik...
haklısınız.. kesin ve net istediğim şey bu adamı istemiyorum artık..
ama çevreninde duymasını istemiyorum.. düşünün sanal bir ortamda bile yerin dibine girdim...
bi anlayın nolur... şimdi çevreme nasıl boşanırım derim... işimi kaybederim.. çevremi.. zaten bu adama ger idönerek saygınlığım kalmadı.. eğer bana yardım etmek istiyorsanız kırıcı olmadan bu konuda yardım edin..
çaresizim.. babası kalp hastası..bana çok değer veriyorlar... kayınbabamın eşi yeni ölmüş... evde sakat bir kız var... offf off.... işte boşanmışken geri dönmeseydim.... herkes dedi... senin ölümün olur.intiharın olur.. bu adam düzelmez dediler... adam olmaz dediler... bu defa elalemden utancından boşanamazssın dediler...
şimdi akıl ver... bu şehirde nasıl yaşayayım...
ya sanal bir dünyada bile nick dğeiştiridm.. dedğin gibi utancımdan yerin dibine girdim...
gerçek alemde ne yapayım... birazcık anlayın...
artık bu adamdan tiksiniyorum...
başka nedenlerim var...bir çok neden.... ama istemiyroum......................................................bu net...........
Piskinlige bakin.
Acele mi etmek istemiyorsunuz? Acele etmeyerek evliliginizin (ya da adi het ne ise) daha ne kadar cirkinlesmesini bekleyeceksiniz?
Bayramda seyranda aile gezmesini, düğünleri vs birlikte mi yapacaksınız? Sizin için çok yıpratıcı olmaz mı? Psikolog desteği imkanınız varsa danışın mutlaka.taşımak istemiyroum.... bilmiyorum... yemin ederim adam umrumda değil...
ahh ahh kimse neden anlamıyor... bu defa maddi kayıplarım olmasın ....
elimde ıspatta yok...
işyerim en sn evlenirken dediki genel müdrüm.. bir daha boşanırsan işten atarım seni dedi.. çünkü bu şirket çok kahrımı çekti...
evet aslında adamı tamamne hayatımdan çıkarmam lazım... maddi sebeplerden dolayı çıkaramıyorum...
kimse neden anlamıyor ya...
artık adamda ne sevgisi... üstelik göğsümde kitle var.. biopsi sonu bekliyroum.. hastalıkla uğraşıyorum.. bu halde bu adam bana bunu yaptı...
artık bizden zaten olmaz... sadece maddi kaybım olmadan çocularımında maddi kaybı olmadan nasıl ayrılabilirim..
daha önceki boşanmalarımda ne nafaka istedim.ne tazmnat... ve çocuklarımın tüm masrafları bana ait idi.. iki çocuga aylık 500 tl para ödedi..
ama bu defa böyle olmamalı... evet orurup konuşacaksak bunu konuşalım...
yada delil toplayıp adamı sert bir şekilde boşamam gerek... ama elaleme işe güce rezil olmakta var.. çalıştığım şirktte abisi genel direktör...
aldığım maaş 5000 yeni yılda 5500 oldu..
ailesi adam gibi arkamda.. benim için ölüyorlar.. beni çok seviyorlar...bilmiyorum..
ya tam çirkeşleşip çok çekişmeli bir dava...
yada resmen hiç boşanmayıp aileside bilmeyecek şekilde ayrı evlerde yaşamak...
ayrı evde yaşayınca.. onnu kıyafetlerini ütülemeyince çamaşırlarını yıkamayınca yatağına girmeyince vs.vs. bir nepze daha iyiyim.. rahatım... mutluyum...
ayrıldığımı ailesi ve işyeride duymayacak... yani millete 3.kez boşanarak da rezil olmuycam...
bilmiyroum... şimdilik böyle düşünüyroum... ara ara yazıcam buraya...
babası kalp amaliyatı oldu. felçi bir ablası var bekar. Babaı ve ablası birlike yaşıyor.Annelerini kanserden yeni kaybettiler..
ve şu an ailesi bizim yıkımızı duyarlasa adam kalpten gider..
kimse kimsenin yaşadıklarını anlayamaz.... evet çıkmaza girdikçe girdim... şimdi bunları bilseler adamlar zaten yaralı....
ahhh ahhhh..... çok neden var çok neden.....
ama bu nedenlerin içinde aslaaaaaaaaaaaaaaa o adama aakarşı sevgi de yok.... beklesem gelir mi gelsin isteğide yok.....
bu nedenlerden doalyı beklesemmi dedim... ama aynı evin içinde gözümün önünde yapamadım... uzakta yaşasın her ne yaşıyorsa...
Allah beni ve çocuklarımıda aydınlığına çıkarsın...
çözümler arıyorum..
evet.. bu psilikle resmi nikahlı kalmakta dert..
şimdi borçlarım var. çocukların son okul taksidi var. 2000 TL .Kendinini üstüne .. ödemeyeceğimi belirttim.
borçlarımı temziliycem.
bu süreçte evin ve çocukların tüm masraflarını eşşek gibi kendi karşılasın..
ilk ve en büyük nedenim işim..
kendime yeni bir iş bulmam lazım.. yada kendi işyerimi açma zamanı geldi belki bilmiyroum...
her bitiş yeni bir başlangıç..İçim umut dolu bu defa.. Heyacanlıyım bu defa.Yeni bir hayata başlayacağım için..
evet ona endexkli yaşamam lazım.. banane özgürlüğünden.. anane mutluluğundan.. benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın..
sadece akıllı davranarak maddi kayıplarım olmasın..
zaten işten ayrılmam gerektğini söylerim.. o yüzden mecbur tüm masrafları kendi karşılayacak. Zaten diğertarafta evim var ve kirası kendinde.. Bizde şuanki hazırki evde oturuyoruz.
Evet şimdi ilk yapmam gereken yeni bir iş... bu şehirden gidemem ama sadece işyerini değiştirsem yeterli diye düşünyorum..
çünkü insanların yüzüne bakamam bu şekilde...
inşallah işimi halladersem hepsi arka arkaya gelir die düşünüyroum..
İşinizden niye ayrılıyorsunuz?çözümler arıyorum..
evet.. bu psilikle resmi nikahlı kalmakta dert..
şimdi borçlarım var. çocukların son okul taksidi var. 2000 TL .Kendinini üstüne .. ödemeyeceğimi belirttim.
borçlarımı temziliycem.
bu süreçte evin ve çocukların tüm masraflarını eşşek gibi kendi karşılasın..
ilk ve en büyük nedenim işim..
kendime yeni bir iş bulmam lazım.. yada kendi işyerimi açma zamanı geldi belki bilmiyroum...
her bitiş yeni bir başlangıç..İçim umut dolu bu defa.. Heyacanlıyım bu defa.Yeni bir hayata başlayacağım için..
evet ona endexkli yaşamam lazım.. banane özgürlüğünden.. anane mutluluğundan.. benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın..
sadece akıllı davranarak maddi kayıplarım olmasın..
zaten işten ayrılmam gerektğini söylerim.. o yüzden mecbur tüm masrafları kendi karşılayacak. Zaten diğertarafta evim var ve kirası kendinde.. Bizde şuanki hazırki evde oturuyoruz.
Evet şimdi ilk yapmam gereken yeni bir iş... bu şehirden gidemem ama sadece işyerini değiştirsem yeterli diye düşünyorum..
çünkü insanların yüzüne bakamam bu şekilde...
inşallah işimi halladersem hepsi arka arkaya gelir die düşünüyroum..
Sevgili konu sahibi,
Birkac mesajinizi okuduktan sonra ben de buradaki bircok uye gibi eski konularinizi hemen hatirladim.
Yanlis hatirlamiyorsam kocanizi baska bir kadinla yatakta basmisliginiz bile vardi.
Bircok olay yasadiniz ve cocuklariniz pahasina dahi kocanizdan vazgecemediniz.
Simdi yine ayni sorunlari yasiyorsunuz ve yardim ariyorsunuz. Cok da haklisiniz ama lutfen cevaplarinizi burada degil psikiyatride arayin.
Acilen doktor yardimi almali, ruh sagliginizi kurtarmalisiniz ki mantikli dusunup karar vermeye baslayabilesiniz.
Lutfen once doktora gidin. Sonra adami ne yapacaginiza karar veririsiniz. Hatta birakin ne yaparsa yapsin o herif. Bosar misiniz bosamaz misiniz sonra karar verirsiniz ama boyle kendi halinize kalirsaniz adam bir sure sonra yine eve yerlesecek ve siz de yeni bir nickle yine bir konu yazacaksiniz.
Lutfen psikiloga degil, bir psikiyatriste gidin bir an once.
İnsanlarin yuzune neden bakamiyorsunuz hic anlamadim. Bu rezilligi yapan siz degilsiniz esiniz. Utanmasi gereken de o.
İşinizden niye ayrılıyorsunuz?
Genel müdür bir daha boşanırsanız işten çıkaracağını söylediği için mi? Bu yasal bir sebep değil. Yasal olarak haklı bir nedeni olmadan işten çıkartırsa tazminatınızı vermek zorunda kalır.
20 yıldır aynı yerde çalıştığınızı söylemiştiniz.
5.500 TL maaş x 20 yıl= 110.000 TL kıdem tazminatınız
Yaklaşık 11.000 de ihbar desek, 121.000 TL gibi bir ödeme almanız gerekiyor boşandığınız için işten çıkarırlarsa.
İşe iade davası açarsanız 8 maaş gibi bir şey alırsınız, yok dava açmayıp anlaşırsanız yine 3-4 maaş alırsınız.
Yani sizi kovmalarını beklerseniz 120.000 TL civarında bir ödeme alacaksınız en az. Madem borcunuz var maddi endişeniz var, niye gidip istifa edip tazminatınızı yakıyorsunuz?
Ha sigortanız 1999 öncesinde başladıysa kovulmayıp istifa etseniz bile giderken 110.000 TL kıdem tazminatınızı alırsınız. Biraz araştırın gözünüzü seveyim, hadi evliliğiniz olmadı da bari işinizde hakkınızı savunun. Bir avukatla falan konuşun iş olayını.
Bunu Fatma hanım söyledi zaten. önce evleri ayıralım dedik. Çevrenin duyması şu an bana çok zarar vereceği için mecbur bu yolu önerdi Fatma hanım zaten.Bayramda seyranda aile gezmesini, düğünleri vs birlikte mi yapacaksınız? Sizin için çok yıpratıcı olmaz mı? Psikolog desteği imkanınız varsa danışın mutlaka.
Hiçbirşey yapamaz. Kızları var. Boşanmak isterse şartları kabul edip boşansın. Sabahlara kadar eve gelmiyordu. Boşyeremi kovduk evden. Bu hesaplar boş artık. 2 evladını kaybetmek istiyorsa bunu yapsın. Benim zaten kaybedecek hiçbirşeyim yok evlatlarımdan başka.Bosanmazsan adam gerekli zamani doldurur delilleri toplar affetmene ragmen evden kovdugunu soyleyip dava acarsa ne olacak ? Boyle bir hakki iddiasi olabilir mi bilmiyorum ama yagmurdan kacarken doluya tutulmayin
Adamin evlatlari umrunda olsa baska kadinlarla yatip kalkmazHiçbirşey yapamaz. Kızları var. Boşanmak isterse şartları kabul edip boşansın. Sabahlara kadar eve gelmiyordu. Boşyeremi kovduk evden. Bu hesaplar boş artık. 2 evladını kaybetmek istiyorsa bunu yapsın. Benim zaten kaybedecek hiçbirşeyim yok evlatlarımdan başka.
Psikiyatriste gitmenize çok sevindim. Umarım en az hasarla atlatırsınız bu süreci. Çevreyi de umursamayın. En önemlisi evlatlarınız.Bunu Fatma hanım söyledi zaten. önce evleri ayıralım dedik. Çevrenin duyması şu an bana çok zarar vereceği için mecbur bu yolu önerdi Fatma hanım zaten.
Adamin evlatlari umrunda olsa baska kadinlarla yatip kalkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?