Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

İlk yorumunuzu okurken “güncelleme” yazan kısma gelene kadar şok içinde okudum yazdıklarını..
Ne demek ya “ben böyleyim sabret, kürkçü dükkanına dönücem zaten” demek. Yok artık

Hadi aynısını sen yap, aynı sözleri sen söyle bakalım kabul edebilecek mi?

Büyük konuşmak istemem hiç bir konuda ama böyle bir iğrençliği asla yediremem kendime ve kabul edemem diye düşünüyorum..

Güncellemişsiniz.. doğru karar vermişsiniz. Allah yardımcınız olsun zor şeyler bunlar..

Cnm bak benimde 2 çocuk var ve 2 senedir eşim beni aldatıyor cinsel birliktelikleride var bu kızda ailesiyle yaşayan rahat bir kız.ona o kadar kapılmışki ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı üstelik ikinci çocuğuma hamile kalmadan önce başlamış beni öyle hamile bıraktı eve garantilemek için biyere gidemiyim diye saçma bi mantıkla.aynı şeyi eşim bana teklif etti.sen kal nikahımda evin düzeni bozulmasın ben ihtiyaçları yine karşılarım dedi.biz o kadar gurursuzmuyuz afedersinde????neymiş kızın vicdan yükü varmış üstünde ayrılamıyo vicdan yükünüde heralde onla evlenerek verir sonunda ben boşanırsam.bizim çocuklarımızın vicdanı ne olucak dedim brnim??üstelik kızda evli çocuklu olduğunu bile bile bu ilişkiyi kabul ediyor üstelik ikinci çocuğumun doğumuna bile hastaneye geldi o kadar yüzsüzler.iş arkadaşıydı.allahından bulcaklar zaten ahımla tüm işleri ters gidiyo.kızla beraberken evimi sattırıp dukkan açtı ben o kadar güvendimki aklımdan hiç kötü bişey geçmedi.erkekler nankörler üstelik onuda ben adam ettim evlendiğimizde bi ceketiyle geldi hiçbirşey yapmadı tek yada ailesi çok sevdik çalıştık beraber yuva kurduk ev aldık araba dükkan falan.ama şimdi bu olaydan sonra işleri ters gitmeye başladı allahtır işte.kesinlikle o kalben sizden gitmiş kusura bakma vazgeçmiycekte kadından.çünkü ben bi kere affettim aynı kızla tekrar görüşmeye ısrarla devam etti halada ediyo 5 kere tekrar girişimde bulundu.ağır basıyo senin eksiklerini onla kapatıyorum diyo evlilik yükü ağır geldi diyo.allahından bulurlar inşallah.bence bu şekilde davranarak gözünde zaten iyce küçülüyosnuz gurursuz değersiz olarak görüyor sizi.sadece çocuklardan dolayı düzen devam etsin istiyo bide diğer kadınla nereye kadar giderse olurda bi problem olursa dönücek adresim olsun istiyo eğer iyi gidersede o sana boşanmak istrdiğini söyleyip kendini sizden soğutmaya çalışıcak ki zaten yapıyo.brnim eşimde bana kötü davranıyo son zamanlarda meer beni soğutmak içinmiş madde kullandığını söyledi oysaki öyle bişey yok bendem soğusun diye

Hâlâ evlimisin?

Bosanmayip napicakmis.oyle hayatmi olur hiç öyle evlilik mi olur.yani tablo içler acısı bir kadına bunları yaşatmaya hiçbir hakkı yok sen iki çocuk annesin bir şekilde ayaklarının üstünde durursun bir kadının evlatları için yapamiyacak hiçbir şey yoktur.hakkinda hayırlısı olsun.

Sağol didemcimbide üstüne darp var bunu kimseye söyleyemiyorum o kız için beni darp etti morluklarımı çekip telefonuna atmıştım oda kıza atmış bak böyle oldu diye yani ben seni seviyorum onu sevmiyorum onu gözden çıkardım mesajı veriyo.9 seneden sonra ilk kez böyle bişey yaptı bana.darp raporuda aldım aileme söyleyemedim yaşlılar benim derdimden ölürler diye.çok vicdansız bi adammış(

Ay umarım boşanmışsınızdır bu nasıl ahlaksız bir herif. Kendinize cehennemi yaşatmayın. Aman Allahım ciddi anlamda şoktayım bu nedir böyle

Bu kadarınada pes Canım anlıyorum seni aileni düşünüyorsun sana bu cehennemi yaşatmaya hakkı yok seninde yokyokbu cehennemi yaşamaya zor kız kardeşin fln yok mu hani annenden önce onunla konuşsan yada değer verdiğin teyzelerin fln

Kadinin huyu yoklukta, erkegin huyu varlikta belli olur derler ya.. parayi goren ya da soyle deyim arpasi bol gelen azitiyo net

Ay umarım boşanmışsınızdır bu nasıl ahlaksız bir herif. Kendinize cehennemi yaşatmayın. Aman Allahım ciddi anlamda şoktayım bu nedir böyle
Malesef şuanda bu cehennemin içindeyim insan 1.5 ayda 10 kilo verirmi? Ben verdim sağlıksız bi şekilde emziriyorum üstelik yiyemiyorum(( ben boşanmak istiyorum artık.önümüzdeki hafta anlaşmalı boşanmak için avukata başvurcağız.boşanmaktanda korkuyo gibi hissediyorum

Yok cnm kız kardeş malesef akraba kısmımız dedikoducu biraz kimseye anlatamıyorum buraya giriyorum arada dertleşmeye.zor bi durum hemde çok zor.o kadar sevdimki 6 sene konuştuk oda aşıktı ama bi süreden sonra evlilikte aşk yerini saygıya sevgiye bırakıyo ama benim kocam heycan istiyomuş hayatında(( öyle bi boşluktayımki diri diri toprağa gömülmüş gibiyim insanın sevdiği tarafından aldatılıp üstüne inatla hala devam ettiriyo olması çok acı veriyo hiçmi hakkım emeğim yokmuş hiçmi sevgi saygı yokmuş diye sürekli sorguluyo insan kendini

Canim cok zor 2 cocgun varmis birde rabbim yardim etsin son durum nedir cok uzuldum senin adina

sizi bayağı dertli gördüm peki boşanmayı düşünmüyor musunuz

Heyecan istiyormuş. Bide utanmadan bunu diyor.aileni topla kayın validen olsun kayın baban olsun kendi ailen olsun bir bir anlat herşeyi inanki ailen destek çıkar sana sahip çıkar diye düşünüyorum. Eee bu kadında evli kocasını bulsan numarasinj fln yaa vallaha zor bir durum

Kocası yok cnm bekar kız kendisi annesine bile ulaştım ama rahat insanlar hala herşeye rağmen devam

Emin ol ki boşanmak sana ruh salığını geri vericek zira şu bulunduğunuz ortam da ben olsam ciddi anlamda sinir krizi geçirip katil olmuş olabilirdim. Çok afedersiniz ki bir kadının olabileceği en kötü konumdasınız. Dul olmak asla utanılcak,korkulcak bir şey değildir.

Pes yani rahatlığa bakarmisin.esinde çok rahat biri yani nedir bu aldatma ne heycani evlatların var karın var daha ne bu görgüsüzlük.acgozluluk peki boşanmak istemiyor sen ne düşünüyorsun ne yapmak istiryon düşüncen nedir

Bilmiyorumki bi tarafım boşan çekme vazgeçmiyo diyo bi tarafım ya bitiricem diyip gerçekten bitirirse 2 çocuk var birazdahamı bekliyim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık(((

Peki eşin eve geliyormu geldiginde ne yapiyorsunuz anladığım kadarıyla eşini seviyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…