- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Hakkettim mi diyorsun ?
Off ya yazık gerçekten , ömür böyle değil .. sen çürütmek için elinden geleni yapıyorsun
Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
3.ayrılmamızın sebebide ihanet... Evet asıl sebep bu.. Şimdi herkes bana çok ağır hakaretler yapacak ama yapamamdım.onsuz yapamadım.Evlendi içim ynadı. Karşıma çok güzel kısmetler çıktı. Kimseyi gözüm görmedi.
Şimdi boşansam bu şehirde yaşayamam heralde. İşyerinde. Utanıyorum. Çevremden bir tane insan bile tekrar birleşmemi istemediler. Herkes bu senin intihaarın oalcak dedi. Şu an kimselere dert anlatamıyorum bile....
çaresizim.. Hem aynı şeyleri binlerce kez yaşadım. Hem laf dinlemedim. Hem çarem yok artık hakettim. katlanmam gerek diyroum. Çünkü büyük kızım asla dönmemi istememişti. Yalvardı.Babam düzelmeyecek dedi... Ben inandım. Şu an büyük kızımda artık benim düzenimi bozamazssın. Katlanacaksın diyor. Ben iki yıl sonra çekip üniversiteye gideceğim diyor. O zaman ne yaparsan yap diyor.
Siz onun bikip bir gun size donmesini bekliyorsunuz.donsede devam edr...etmezsede siz hep bu igrencliklerle yasayip her gun kahrolacaksiniz.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Ya şuan yaşadığın hayat senin hayatın farkında mısın ????3.kez aynı adamdan nasıl boşanayım .. Herkes bile bile gittin diyecek ? Ben akıllanır dedim.Acı çekti dedim.
Ama ayrılacağım. Ki şu sağlık problemlerimde adam hala bana neler yapyor. Artık ondan bana hayır gelmez. Kangiren olmuş bir evlilik var. Kesip bitirmek gereiyor. Ama bu güç varmı bende bilmiyroum. Aynı şeyleri 4.kez yaşamak... Benim kadar aptal kadınlar varmıdır bu dünyada ???
Aynı adamla 3.kez evlenen.. Kendim ettim kendim buldum işte... Hakettim.. Hakettim...
hayır 2.evliliğinden çocugu yok.Ah ah ah ah...naptın sen ya? Peki neydi seni bu adama döndüren? Çocukluk askin miydi kocan?
Kac yaşındasın
Cocuk durumlarini az cok anlayabiliyorum,arkadasimdan biliyorum. Babaya cok düşkündü büyük kiz ve anne baba geriliminden dolayi saçları dökülüyordu,oteki de bebekti ilk ihanet öğrenildiginde. Kadin cocuklari icin biraz fedakarlik etti. Oglan da ergendi.. hangi biriyle bas edecek zaten evi gorsen dandini dastanaydi
Adam arsız hala eve girip çıkıyordu. Çocuklar icin.. baba nolur gel baba gel baba gel
Geliyordu cekirdek citliyor yerlere atıyormuş garezine sanki diyorlardi..
Peki kocanin 2. Evlendigi kadindan cocugu oldu mu?
Senin durum baya bir karışıkmış
Yazık,vallahi billahi yazık!İnsan kendine bunu nasıl yapar?Nasıl böyle bir hayatı(!) kendine reva görür,pes!Herif ilk boşlukta hemen başkasıyla evlenmiş.Ama yokk..Sen ya benimsin ya toprağın kafasıyla yapışmışsın yine adama.Ne diyelim ablacim,sana herşey müstehak.Çocuklarınıza yazık.Böyle bi anne istemezdim..Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
3.ayrılmamızın sebebide ihanet... Evet asıl sebep bu.. Şimdi herkes bana çok ağır hakaretler yapacak ama yapamamdım.onsuz yapamadım.Evlendi içim ynadı. Karşıma çok güzel kısmetler çıktı. Kimseyi gözüm görmedi.
Şimdi boşansam bu şehirde yaşayamam heralde. İşyerinde. Utanıyorum. Çevremden bir tane insan bile tekrar birleşmemi istemediler. Herkes bu senin intihaarın oalcak dedi. Şu an kimselere dert anlatamıyorum bile....
çaresizim.. Hem aynı şeyleri binlerce kez yaşadım. Hem laf dinlemedim. Hem çarem yok artık hakettim. katlanmam gerek diyroum. Çünkü büyük kızım asla dönmemi istememişti. Yalvardı.Babam düzelmeyecek dedi... Ben inandım. Şu an büyük kızımda artık benim düzenimi bozamazssın. Katlanacaksın diyor. Ben iki yıl sonra çekip üniversiteye gideceğim diyor. O zaman ne yaparsan yap diyor.
Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
Neyi denetliyorsunuz.....bu kdr geliri yuksek biriyseniz kendinizi gelistirmis oldugunuzu dusuncem ama yaptiklarinizla cok aykiri...sanki ev hanimi bebekleri olan hic bir yerde calisacak imkani olmayan caresiz bir kdin cumleleri kuruyorsunuz.evet.
Kednime ait ayrı bir evimde var. Aylık gelirim yaklaşık 5.000 TL
Denetçilik yapıyorum.
Olmaz aşkım olmaz. Kac cocugun var 2 tane mi? Büyümüşler yaşları universite cagina gelmis. Herseyi anliyorlar. Cocuklarin kabullenecegini düşünüyorum. Benim arkadaslar kabullendi valla biliyorlardi babalarinin ne oldugunu anneleri neler neler çekti senelercehayır 2.evliliğinden çocugu yok.
küçük kızım ayrıldığımızda sabaha kadar baba baba diye ağlıyordu. çok kötüydü.. ama bende yapamadım iyi değildim tabiki.. acaba bu defa farklı olur mu ?
Konu fake..5000 tl maasli birkadin asla ama aslaaaaaaaa kabul etmez...birde bekle diyecek...denetimciymis.kocani denetle once.
Isterse 10.kez olsun ne fark eder ki?Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
Ağzınıza sağlık içimde tuttum yemin ederim sinir krizi geçircem. Gerçekleri yüzlerine mi vurmak lazım illa bazı insanların ben anlayamıyorum yaDüzelmez.Başkasının koynuna girebiliyorsa o adam düzelmez.Sen onun için evdeki hizmetçisin.Çocuklarının bakıcısısın.Ütücüsüsün.Hani mutfaklarımıza koyduğumuz sarı bezler var ya eskir eskir ama yenisini almadan atamayız heh kocan için işte o’sun.Üzgünüm bunları okurken içinin yanacağını bilsem de doğrusu bu.Ben bir evlat olarak annemin böyle aşağılanmasını istemezdim.Anne dağdır,anne çınardır,anne gururdur çünkü.
Vallahi ben tutamadım içimdekini.Nice kadın var işi gücü olmadığı halde boşanıyor.Bu bayanın hep çok iyi bir maaşı hem de evi varmış şaştım kaldımAğzınıza sağlık içimde tuttum yemin ederim sinir krizi geçircem. Gerçekleri yüzlerine mi vurmak lazım illa bazı insanların ben anlayamıyorum ya
Ben bekar biri olarak evlilikten soğudumBu siteye üye olduktan sonra, şunları okuduktan sonra psikolojim bozuldu. Ezik insanlardan nefret etmeye başladım. Nefrett.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?