Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Geldiğinde bütün eşyalarını bir çuvala basıp camdan aşağı atardım ve aileme bildirip hemen kendi hayatımı kurar mahkemedede bunları ispatlar Söke söke donunu alırdım.Bu Nasıl sabır biraz acele edin lütfen.

Kusura bakmayin ama yazdiginic hic bir sey beni ikna etmedi konu kesin fake!

Bunları diyor ve siz tekmeyi vurmak yerine düzelir mi diyorsunuz

Aynı böyle konu okumuştum burada. En son ayrılmıştı ve evlenmişti eski eşi..sonra gene konu açmıştı eski eşinin dönmek istediğine dair(iki çocuğu vardı) büyük kızı istemiyordu tekrar birleşmelerini.Burda da kaç kişi dedi sakin affetme diye... Konular o kadar benzer ki konu sahibinin o eski üye olduğunu düşünmüyorum değil.

yani çok şey yazasım var da sinirlerimi bozmak istemiyorum. o sizi aldatsın, eve gelmesin bu hiç yıkıcı değil ama boşanmak yıkıcı, anlıyorum.

Evet o konudaki adam da acayip yuzsuzdu böyle... Daha boşanmadan dönmeye çalışmıştı falan. Ayy keşke üye ismini hatirlasam.

Konuyu arkadasim acti sandim biran ..
Onlarda aileler biliyor tek fark bu.
Degmeyecek biri icin yillarinizi heba ediyorsunuz.

Cok sey denirde neyse..
Kendinizide cocuklarinizida kurtarin bu durumdan.

Eşyalarını toplayın kapıya koyun. İlişiğinizi de kesin. Çok açıklama istenirse ailesine bildirirsiniz.

O evlilikten ne hayrı bekliyorsunuz?!

Öyle bir yıkılmış ki zerre bir parça kalmamış sen hala oturuyorsun ya pes diyorum

Kendim evim 5000 TL gelirim var kısmını okuduktan sonra bu adamdan neyin medetini umuyorsunuz ki basin tekmeyi kim ne derse desin burda bircok konuya yorum olarak bitir demek korkutur beni vebalinden dolayı ama seninki şüphe değil herşey ortada o s..z kürkçü dükkanı muamelesi yapıyor. Peki o kürkcu dukkanina döndüğünde yatağınıza mı alacaksınız aklınıza hiç gelmeyecek mi. Ya kizlariniz kadının ne kadar alcalabilecegini öğrenip ileride sizin gibi bir durumda böyle beklemelerini mı istiyorsunuz. En çok onlara acıdım Allah onların karşılarına iyi insanlar çıkarsın. Amacım kırmak değil ama dayanamadım özür dilerim.

Yok canım artık bunca şeyden sonra bosan demiyoruz. Çağır eşini sevgilisini de alıp gelsin. Sor bakayım kahvesini nasıl alır?!

Aylar sonra sizin konunuz için yazıyorum. Neyi daha bekliyorsunuz anlamıyorum.. Nasil bir bağımlılık nasıl bir takıntı insana bunu kabul ettirir aklım almıyor.. fake olun nolur.

e zaten kimseye soylemeyerek soylemeyerek ailelere mutlu pozu atarak sirdasi olarak adama her zemini hazirlamissiniz neden devam etmesinki yani diger iliskisine
aldatmada bosanip pisman olanlar kac kisi merak ettim
bir daha ayni yataga girebilecekmisiniz mesela geri donse gelse

Daha öncede yapmış yüne göz yummuşsun madem buna da göz yum adam aldatmaya alışmış Bide düzelir mi diyorsun şaka gibi Allah yardımcımız olsun

Calismiyorsunuz anladigim kadariyla. Aldatmayi kanitlamaya calisin bu sayede tazminat falan alirsiniz. Bu sirada bi ise falan girseniz siz de adami bekleyip durmasaniz. Durum musait oldugunda acarsiniz davayi

Azcık kendinize değer verin, bakın siz kendinize değer vermezseniz elin adamı size hiç değer vermez. Kendinize öz saygınız olsun. Sizi göz göre göre aldatan bir erkeğe"İstediğin her zaman bunu yapabilirsin" mesajını vermişsiniz. Sanırım böylesi midesiz erkeklerin aradığı bir eş adayısınız. Bunları sindirip hala o evde kalabiliyorsanız aldatılmayı öyle güzel haketmişsiniz ki, hiç kusura bakmayın.

Ye bu lafları ye hatta kocan zahmet etmesin getirsin Hep birlikte yaşayın
Blöf yapar gibi davranırsan kimse seni ciddiye almaz zaten alınacak bir durumun yok bekle birgün gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…