- 19 Mart 2018
- 1.000
- 1.848
- 133
- 36
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorum
aynen.. ZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuor
Bunları diyor ve siz tekmeyi vurmak yerine düzelir mi diyorsunuzyani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorum
aynen.. ZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuor
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir çalışıyorum... Çok zor ams başka çare yok.. Bu yola ben girdim..tek şikayet etmeye hakkım yok
Ye bu lafları ye hatta kocan zahmet etmesin getirsin Hep birlikte yaşayınyani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?