Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Umarım öyledir.Ama böyle hayatlar gerçektende var.Bizler anlam veremesekte,kabul etmesi çok saçma gelsede var.Bu durum sanırım bir tür bağımlıık gibi.Psikolojik bir bozukluktan kaynaklandığını düşünmüşümdür.Ama işte herkesin kendi hayatı,kendi kararı bir şey diyemiyoruz.Allah doğru yolu göstersin ve eriştirsin inşallah.Konu fake..5000 tl maasli birkadin asla ama aslaaaaaaaa kabul etmez...birde bekle diyecek...denetimciymis.kocani denetle once.
Ozaman uzulmeyin doner. Rutine baglamis siz evde yikayin kiyafetleri utuleyin o digeriyle askini sabahlara kadar yasasin gezwin tozsundaha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Aynı kişiyle boşanıp boşanıp tekrar tekrar evlendiniz mi? Onsuz yapamadınız mi?? Allahım sana geliyorum beynim yandı akşam akşam.Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
3.ayrılmamızın sebebide ihanet... Evet asıl sebep bu.. Şimdi herkes bana çok ağır hakaretler yapacak ama yapamamdım.onsuz yapamadım.Evlendi içim ynadı. Karşıma çok güzel kısmetler çıktı. Kimseyi gözüm görmedi.
Şimdi boşansam bu şehirde yaşayamam heralde. İşyerinde. Utanıyorum. Çevremden bir tane insan bile tekrar birleşmemi istemediler. Herkes bu senin intihaarın oalcak dedi. Şu an kimselere dert anlatamıyorum bile....
çaresizim.. Hem aynı şeyleri binlerce kez yaşadım. Hem laf dinlemedim. Hem çarem yok artık hakettim. katlanmam gerek diyroum. Çünkü büyük kızım asla dönmemi istememişti. Yalvardı.Babam düzelmeyecek dedi... Ben inandım. Şu an büyük kızımda artık benim düzenimi bozamazssın. Katlanacaksın diyor. Ben iki yıl sonra çekip üniversiteye gideceğim diyor. O zaman ne yaparsan yap diyor.
Adam sizin hiçbir şey yapmayacağınızı biliyor . O yüzden bu kadar arsız cevaplar verebiliyor. Muhtemelen boşanmayacaksınız o yüzden kendi ailenize söylemeyin ama eşinizin ailesine anlatın boşanacağım artık diye.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
E düzelmemiş iştedaha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Ne dalgası hanımefendi. Çaresizim. Kolay değil boşamak. Aslında boşamaktan başka çarem yok zaten. Bunu nasıl atlatıcam bilmiyroum. Çok zor.. çok zor.
Ablacım defalarca diyorsun ilk değil ki. Ama düzelir elbet. Şöyle 60 -70 yaşına gelince illa düzelir.belkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?
Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Yorum gibi yorum.Tebrikler..Şu dünyadaki hiçbir erkekte hani derler ya tırnagının ucu kadar da olsa sevdigi, saydıgı, hiç degilse varlıgına olumlu ya da olumsuz bi anlam yükledigi bi kadına altını cizdigim cümleleri kurabilecek g... pardon böyle söylenmez, t...., öhöm yok boyle de söylenmez, toparlıyorum yürek yok.
Kaybetmekten korkmasa şerrinden korkar yine söyleyemez. Ailesinde ve çevresinde kınanmaktan ve rezil olmaktan korkar, çocukları karsısında düsecegi durumdan korkar, en onursuzu ve gurursuzu bile ödeyecegi tazminat ve nafakadan korkar. Bu denli acık secik bi aldatma bosanmaya gitti mi ayvayı yersin cunku maddi olarak.
Yahu insan pazardaki tezgahtara "Sabret bi gezip geleyim daha iyisini bulamazsam senden alırım" demeye bile cekiniyo, insan karısına bu lafı edecek piskinlik seviyesine nasıl ulaşır? Cevap veriyorum yine karısının eliyle.
Bi kadının bu lafı duyabilmesi için maddi manevi acizlik icinde olmak falan yetmez. Adamın karşısında bildigin hiç olmak, varlık gösterememek, ciddi ciddi "yok olmak" lazım. Ki siz bu duruma nasıl düstünüz diye sormayacagım, o da altını cizdigim diger cümlelerde saklı zaten. Adam da sizi gayet güzel cözmüs, yüzsüzlügü ve seviyesizligi haksız ama anlasılabilir o yuzden. Ne diyeyim ki
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir çalışıyorum... Çok zor ams başka çare yok.. Bu yola ben girdim..tek şikayet etmeye hakkım yokAyni dusuncedeyim bence de fake
aldatmadan boşanıp pişman olan mı var nasıl bir çevreniz var yaMerabalar ,
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorumAyni dusuncedeyim bence de fake
aynen.. ZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuorVallahi ben tutamadım içimdekini.Nice kadın var işi gücü olmadığı halde boşanıyor.Bu bayanın hep çok iyi bir maaşı hem de evi varmış şaştım kaldımAdam da uyanık baktı bu kadın üç kez nikahına girdi ne desem yapar modunda.Böylece nafaka da vermeyecek.
Hayatta bazen mutlu olabilmek için büyük riskler almak gerekir. Bu hayatı yaşamak istemiyorsanız o buyuk riski alın ve kendinize yepyeni bir hayat kurun belki hemen değil ama eminim bundan bir kaç sene sonra iyiki diyeceksiniz. Yolunuz açık olsunyani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir çalışıyorum... Çok zor ams başka çare yok.. Bu yola ben girdim..tek şikayet etmeye hakkım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?