Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Valla ayağının şakırtısını elle geçiyorsa elinde bastonla o kürkçü dükkanı ona cehennem çukuru olur delilleri toplar alır nafakamı hayatıma bakarım onun için mi geldim dünyaya ben de aldatıldım ilk nişanlım tarafından evlenecektim o zamanki gibi kimse benim gibi çaresiz olmasın ha gençtim çocuk yoktu o başka o kızın babasına da dedim evlendi kocasına da dedim boynuzlu adam karısını savundu ben dedim ben bilmem onun midesi

Konu fake..5000 tl maasli birkadin asla ama aslaaaaaaaa kabul etmez...birde bekle diyecek...denetimciymis.kocani denetle once.
Umarım öyledir.Ama böyle hayatlar gerçektende var.Bizler anlam veremesekte,kabul etmesi çok saçma gelsede var.Bu durum sanırım bir tür bağımlıık gibi.Psikolojik bir bozukluktan kaynaklandığını düşünmüşümdür.Ama işte herkesin kendi hayatı,kendi kararı bir şey diyemiyoruz.Allah doğru yolu göstersin ve eriştirsin inşallah.

Boşanmak istemiyorsanız, söyleyin bari size maaş bağlasın. Haybeden aşağılık bir insanın ev işlerini görmeyin.

Aynı kişiyle boşanıp boşanıp tekrar tekrar evlendiniz mi? Onsuz yapamadınız mi?? Allahım sana geliyorum beynim yandı akşam akşam.

Adam sizin hiçbir şey yapmayacağınızı biliyor . O yüzden bu kadar arsız cevaplar verebiliyor. Muhtemelen boşanmayacaksınız o yüzden kendi ailenize söylemeyin ama eşinizin ailesine anlatın boşanacağım artık diye.
daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
E düzelmemiş işte

Ne dalgası hanımefendi. Çaresizim. Kolay değil boşamak. Aslında boşamaktan başka çarem yok zaten. Bunu nasıl atlatıcam bilmiyroum. Çok zor.. çok zor.

Hanımefendi tabi zor ama bu durumu kabullenerek ses çıkarmamak daha da zor. Ekonomik özgürlüğünüz varken bu kadar çaresiz konuşmanız ancak yalandan olabilir diye düşünüyorum yani. Başka türlü nasıl sizden başka insanlarla birlikte olan bi adama boyun eğebilirsiniz? Bi de değişir mi diyorsunuz adam bundan gurur duyuyor sanki size söyleyebiliyor nasıl değişecek diye umut besleyebiliyorsunuz?

Aslında siz kararınızı vermişsiniz niye buraya konu açtınız anlamıyorum

Ablacım defalarca diyorsun ilk değil ki. Ama düzelir elbet. Şöyle 60 -70 yaşına gelince illa düzelir.

Şu dünyadaki hiçbir erkekte hani derler ya tırnagının ucu kadar da olsa sevdigi, saydıgı, hiç degilse varlıgına olumlu ya da olumsuz bi anlam yükledigi bi kadına altını cizdigim cümleleri kurabilecek g... pardon böyle söylenmez, t...., öhöm yok boyle de söylenmez, toparlıyorum yürek yok.

Kaybetmekten korkmasa şerrinden korkar yine söyleyemez. Ailesinde ve çevresinde kınanmaktan ve rezil olmaktan korkar, çocukları karsısında düsecegi durumdan korkar, en onursuzu ve gurursuzu bile ödeyecegi tazminat ve nafakadan korkar. Bu denli acık secik bi aldatma bosanmaya gitti mi ayvayı yersin cunku maddi olarak.

Yahu insan pazardaki tezgahtara "Sabret bi gezip geleyim daha iyisini bulamazsam senden alırım" demeye bile cekiniyo, insan karısına bu lafı edecek piskinlik seviyesine nasıl ulaşır? Cevap veriyorum yine karısının eliyle.

Bi kadının bu lafı duyabilmesi için maddi manevi acizlik icinde olmak falan yetmez. Adamın karşısında bildigin hiç olmak, varlık gösterememek, ciddi ciddi "yok olmak" lazım. Ki siz bu duruma nasıl düstünüz diye sormayacagım, o da altını cizdigim diger cümlelerde saklı zaten. Adam da sizi gayet güzel cözmüs, yüzsüzlügü ve seviyesizligi haksız ama anlasılabilir o yuzden. Ne diyeyim ki

daha neler duyacagız ya komedi resmen .. acı bir durumdasınz hanımefendi hemde çok acı derhal boşanın ve gururunuzu kurtarın .. adama bak terbiyesiz ..

Cocuklarınızın cınsıyetını bılmıyorum ama bu olay kızınızın basına gelse ne yapardınız sabret kızım kocan baska bır kadına da erkeklık yapıyor sıranı bekle mı derdınız yoksa ona sahıp cıkıp bu cendereden kurtulmasını mı ısterdınız.Sız bu hayatta yasadıklarınıza karsı sergıledıgınız durus ıle cocuklarınıza ornek olacaksınız unutmayın.Yarın bır gun sen nasıl bır kadınsın kı boyle bır duruma sessız kaldın demeyecekler mı sıze.Yada oglunuz babasını ornek alıp el kızına aynısını yasatma cesaretını gostermeyecek mı.Ben hıc vebal alıp bırıne yuvanı yık demedım ama boyle bır hayatı da yasamaya devam et de demedım anlatabılmısımdır umarım.Cok uzuldum sergıledıgınız durusa bır baska kadın ıle ev kurup hevesının gecmesını bekledıgınız 15 yıllık hayat arkadasınız cocuklarınızın babası.Istesenız zınayı ıspat edıp donuna kadar alıp omrunuzun sonuna kadar rahat edersınız.Yada sız ıkıncı kadın olup sabahlara kadar uykusuz kalırsınız.Secım sızın....

Benim bir tanıdık da senin gibi eninde sonunda döner diyerek sabretti bosanmadi. 15 sene önceki olayı anlatıyorum dinle. Metres olan kadın adamın malını mülkünü yedi bitirdi tekmeyi vurunca adam karısına döndü ama artık birbirlerinden nefret ediyorlar. Gün içinde yüzyüze gelmeye çalışıyorlar çünkü yüzyüze gelince kadın illa ki laf sokuyor ve kavga ediyorlar. Bu arada kadın bu sene kanser oldu ve hala kocasından dert yanıyor. Artık torun torba sahibi insanlar ama gel gelelim ne huzur var ne mutluluk...

Yorum gibi yorum.Tebrikler..

kendinizi de çocukları da bu hayattan kurtarın bence. Kim pişman olur aldatılıp boşanmaktan. Böyle düşünen bir kibariye bir siz olmalısınız. Çocuklar babasız kalmasın diyorsanız bir de şu acıdan düşünün.
Kızınız bu travma ile belki hiç bir erkeğe güven beslemeyecek, oğlunuz belki rol model aldığı babasına benzeyecek, kendisini horoz dünyayı da kümesi sanacak.

siz iyi misiniz? Alkol falan almadınız demi bunları yazarken. Zira anlattıklarınızdan sonra pişman olurum sabretmeli miyim gibi şeyleri saglıklı bir birey yazamaz.

Bazen dışardan birilerinim dalga geçtiğini düşünüyorum yoksa bilinçli mantığı yerinde bir insan bu hayatı yaşar mı?

Sen anlamamışsın sanırım. Adam biriyle birlikte baya hayat kurmuş seni yedeklemiş. Sen evde otururken kocan olacak mahluk gülüp eğlenip hayatını yaşıyor.

Boşan. Net... Bundan daha fazla ne yapabilir ki ha dayağı yok demi. Allah akıl fikir versin.

Ayni dusuncedeyim bence de fake
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir çalışıyorum... Çok zor ams başka çare yok.. Bu yola ben girdim..tek şikayet etmeye hakkım yok

aldatmadan boşanıp pişman olan mı var nasıl bir çevreniz var ya

Ayni dusuncedeyim bence de fake
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorum
aynen.. ZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuor

Hayatta bazen mutlu olabilmek için büyük riskler almak gerekir. Bu hayatı yaşamak istemiyorsanız o buyuk riski alın ve kendinize yepyeni bir hayat kurun belki hemen değil ama eminim bundan bir kaç sene sonra iyiki diyeceksiniz. Yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…