Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçüdür olmasın mış o

O siz3 bakmak zorunda boşamıyosa da bakacak ama kendi de gelmesin bi zahmet kem senle evli kalcak hem gönlünü hoş tutcak şeysi kopasıca bi şeyinin peşinde çocukları perişan madem gidecek ona boşansın

Cahiliye Araplarına özene özene hepsi dörtleyecek bu gidişle. Eşiniz belki diğer kadını deneme aşamasında. Eğer çok onaylarsa sizi boşayıp onunla evlenecek. O da var yani.
Bu tarz erkeklere yapılacak tek şey onları boşamak.. pişman olan zayıf kadınları da rol Model almayın. Yazın bir yere, siz bu adamdan asla boşanmayacaksınız, öyle bir niyetiniz yok çünkü.

Konu sahibi son sayfaların bazisini okudum. Ben de sert tepki verenlerdenim ama kaç kez boşanıp evlenmişsiniz, cesaretiniz yok belki de bu müsvedde adama bagimlisiniz. Yani sizinki psikolojik bir problem gibi gözüküyor detayları da öğrenince. Baya da ciddi gibi.

Madem boşanmak istemiyorsanız şu an, o gücünüz yok, bu durum işinizi etkileyecek , o zaman psikolojik destek alın sağlam bir şekilde. Nedir sizi böyle pasif ve güçsüz kılan öğrenin ve çözün. Belki en temelden beri kendinize saygıniz yok, belki bu durumları mustehak görüyorsunuz ya da belki bambaşka birşey. Ama psikojik tedaviye yönlenin, iyi bir uzmana gidin lütfen. Çocuklarınız var, annesiniz ve bir bireysiniz.

Guclenip, korkularınızi, bağımlılığınızi aşınca da muhtemelen doğru kararı alır ve surekli geriye dönmezsiniz zaten .

Dortlese ne degisecek cok merak ediyorum bu sefer de konu sahibi ben ilk esiyim havalarina girer kafalar sahane.

aha bu üye o üye mi?

adam haklı.
hatırladım ben de seni.
otur bekle diyorum.

Dortlese ne degisecek cok merak ediyorum bu sefer de konu sahibi ben ilk esiyim havalarina girer kafalar sahane.
Konu sahibinin sıkıntısı yeni değilmiş zaten. Kadınlarımız böyle davrandığı sürece bu tarz kişiliksizler daha çook aldatır. Bir tekme atmayı başarsa keşke..

Konu sahibinin sıkıntısı yeni değilmiş zaten. Kadınlarımız böyle davrandığı sürece bu tarz kişiliksizler daha çook aldatır. Bir tekme atmayı başarsa keşke..

Aaa olur mu hic kadin dedigin dizini kirip oturup bekleyecek. Kadin olmak vefakar ve cefakar olmayi gerektirir. Donecekmis zaten beklesin. Bu konu fake degilse kesin sinir sistemimizi deniyor.

Ya bilmiyorum, psikoloji falan okumadım ama konu sahibi hayatı eşinin varlığıyla anlamlandıriyor sanırım.

Konu sahibi ayrı acıklı , kızları daha da acıklı durumda .

Sigara içmiyorum ama icesim geldi .

boşanmanız için ne yapması lazım? pişman olanlar hangi kafayla pişman aldatılmak normal bir şey mi? bekleyin arada eve gelip sizinle ailelere gitsin o kadından da çocuğu olursa alır bakarsınız artık. boşanmaktan daha iyi sonuçta.

Boşanmak için acele etmek istemiyor musun? 1 aydır adam eve gelmiyor hayır yani sınırınız nedir anlamadım ki 1 yıl olunca mı acele olmayacak

Unutabiliyormusunuz bu davranışları
Şişen acımayan bir erkeğe yeniden kadınlık yapmayı kendinize yedirebiliyor musunuz?
Mesela çocuklar şuan babalarıyla mı bAbaları ne kadar ilgileniyor?
Siz şu durumda ne kadar annelik yapabiliyorsunuz?
Çocuklarınız babalarının bu tutumuna ne diyor veya nasıl açıklıyorsunuz bir aylık süreci?
Bu olaylar çocukları nasıl etkiliyor
Gördükleri anne veya baba çocukların aileye bakışını size göre nasıl etkiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…