- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
15 yıl demişsiniz daha önce de olmuş daha ne düzelmesi bekliyosunuz ki ben onu merak ettimdaha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Cahiliye Araplarına özene özene hepsi dörtleyecek bu gidişle. Eşiniz belki diğer kadını deneme aşamasında. Eğer çok onaylarsa sizi boşayıp onunla evlenecek. O da var yani.
Bu tarz erkeklere yapılacak tek şey onları boşamak.. pişman olan zayıf kadınları da rol Model almayın. Yazın bir yere, siz bu adamdan asla boşanmayacaksınız, öyle bir niyetiniz yok çünkü.
Bu konuyu daha önce açmıştınız galiba. O zamanda aynı şeyleri söylüyordunuz. Hala aynı. O zamanda adamın evlendiğini kabul edemiyordunuz. "Asıl ailesi biziz, küçük kızım çok ağlıyor" diye kandırıyordunuz kendinizi.
Siz değişmezsiniz ayrılsanıza 1 ay içinde pişman olursunuz.
yani herşeye rağmen 3.kezde boşa diyosunuz..fake konu açacak kadar zamanın yok..elime ne geçer.. O kadar yani inanılacak gibi değil yaptıklarım.Turkiyede binlerce kadın var benim gibi.. Ama ayrılacağım ve arkama bakmiycamda ..bu şehirde nasıl yaşarım bu olanlardan sonra...herkes söylemiştik diycek..işyerinde de artik ne saygınlayım ne değerim olmaz..zaten üst yöneticimiz artik yeter bi daha bosanirsan isten çıkarırım dedi...yeni bir şehre gitmek gerek..yeni bir is..ayni İş Yerinde20 yildir calidiyorum
aynen.. ZAtenen ediyorki ne acısı çekiyorsun anlamıyorum diyo..3 kere a yıldık boşandık diyo..ben diyo başka biriyle evlendim yattım kalktım diyo..bin tane kadınla aldattım seni diyor..hala ne sevgisi ne acısı diyor..çocuklarım için birleştim diyor..otur bekle diuor
Konu sahibinin sıkıntısı yeni değilmiş zaten. Kadınlarımız böyle davrandığı sürece bu tarz kişiliksizler daha çook aldatır. Bir tekme atmayı başarsa keşke..Dortlese ne degisecek cok merak ediyorum bu sefer de konu sahibi ben ilk esiyim havalarina girerkafalar sahane.
Konu sahibinin sıkıntısı yeni değilmiş zaten. Kadınlarımız böyle davrandığı sürece bu tarz kişiliksizler daha çook aldatır. Bir tekme atmayı başarsa keşke..
Yahu ben beni aldatan nisanlima bile manevi tazminat davası actim. Siz neyi bekliyorsunuz!
Mok döner, dönse de bu evlilik moka dönerDonecekmis adam
Bence de acele etmeyin. Daha çocuk yapmamıştır nasılsa diğer kadınla.Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?