- 21 Kasım 2017
- 29.317
- 128.158
- 598
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Peki bundan tilkinin haberi var mı?Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.
Peki bundan tilkinin haberi var mı?
Daha once de defalarca yapmis. Duzelmemis. Simdi ne farki var da duzelecek?daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Coh hoj olir, coh yahsi olirbu kadar yüzsüzce olanını hiç okumamıştım. bekle diyor demek, kürkçü diyor, dükkan diyor. peki sen o arada başka bi dükkana uğrasan mesela?
değil mi ama?Coh hoj olir, coh yahsi olir
Bu kadin bizle dalga geciyo bence : ( gelirin var evin var adam sana karisi degilde metres muamelesi yapiyo.. bekleyip goreyim diyorsun.. neyi gorecek acabadeğil mi ama?
benim de bi takım ihtiyaçlarım olacak neticede. söz bende geri gelicem
bilemeyiz.Bu kadin bizle dalga geciyo bence : ( gelirin var evin var adam sana karisi degilde metres muamelesi yapiyo.. bekleyip goreyim diyorsun.. neyi gorecek acaba
Belki yanliz olmaktan korkuyodurbilemeyiz.
var böyle insanlar.
gelirden, ayakları üstünde durmaktan vs bağımsız bişey bu.
Lütfen esinize zorluk cikarmayin.madem kabullendiniz getirsin sevgilisini eve, sabaha karsi eve git gel yapmis olmaz....evet. Aslında şu sıralar sağlık dertlerim var. Göğsüme bir kitle çıktı ve 3 hafta biopsi sonucunu bekliyorum. Riskli bir durumum varzaten. Ve o kişi benimle hastaneye geliyor. Yanımda istememe rağmen. yanımda da sevgilisiyle mesajlaşıyor.
SIKILIP kelimesindeki I harfi yerine i harfi olunca da donebilir...yani diger hatun tum parasini yiyince veya da adam yaslanip elden ayaktan dusunce...Tilkinin dönüp dolasacagi yerdir cümlesinin meali;
"Sen bir süre daha yalniz takil canim ben diger hatundan SIKILIP canim isteyince sana gelirim"
Ihanetten ayrilip pisman olan kadinlara söyleyin;Bosanmis olmak gurursuz olmaktan daha iyidir.
Yarın öbür gün kadının birinin çıkıp kocanın çocuğuna hamileyim dese ne diyeceksinMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?