Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

bence sizin herşeyden önce psikolojik tedavi görmeniz lazım çünkü adam zaten mahvetmiş psikolojinizi ve adama karşı inanılmaz boyutlarda bi bağlılık geliştirmişsiniz . yoksa bu sevgi vs. değil bu hastalık. sizin bu hastalıktan kurtulmanız gerek. sanırım boşanmayı yıkım olarak algılıyosunuz. daha öncede boşanıp birleşmişsiniz. bu sefer daha profesyonel adım atın o zaman. hemen bir tedavinize başlayın ve git gide kafanızda somuşlatırım ve kabullenin. hep kendinizi telkin edin. bu konuya bi projeymiş bi işmiş gibi bakın gücünüzü topladığınızda kesin ve net olarak bu saçma sapan hayattan da adamdan da kurtulun

Adam istediği haltı yesin siz susmak zorunda kalın öyle mi? Peki kimiz zoruyla susmak zorundasınız? Size bunu dayatan ne, ya da kim? Lütfen silkelenip ona istediği an gelip, istediği an gidecek biri olmadığınızı gösterin.

daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Daha once de defalarca yapmis. Duzelmemis. Simdi ne farki var da duzelecek?
Biriyle beraber. Istedigi gibi yasiyor. Siz de bekliyorsunuz. O kisiyle işi bitince donecek. Hoş donecegi de kesin degil, belki de bos yere bekliyorsunuz. Ola ki dondu siz de kaldiginiz yerden devam edebilecek misiniz? Diyelim ki ettiniz, baska birini bulunca yine gidecek.
Bosanmayi o istemiyormus. Siz de istemiyorsunuz ki bekliyorsunuz. Yoksa onun isteyip istemedigini sorgulamadan gidip davayi acardiniz. Psikolojiniz alt ust olmustur. Toparlanmak icin once bu sorundan kurtulmalisiniz. Dava acip adami o evden cikarin. Bir de o adamin camasirlarini mi yikiyorsunuz?
Adam evlilik sorumluluklarini yapmiyor. Evli kalmanin ne anlami var?

Çok özür dilerim ama İĞRENÇ!
Zor olacağını biliyorum ama bu adamla asla evli kalmamalısınız. Ailenize anlatın onun ailesine anlatın. Ne demek sabret. Pardon da nesiniz siz? Avukat bulun Bi şekilde sorun yardım alın, nafaka vs herşey alın bu insandan. Kendinize layık görmeyin bunu ya. Dua edin tevekkül edin girişin bu işe bir an önce. O orda gününü gün etsin o kadınla yatsın kalksın, siz evde çocuklarına bakın. Şaka gibi...

Benim anladığım kadarıyla birinin size düzelir sabret falan demesini bekliyorsunuz. Bi silkelenip kendinize gelin. O evde yaşamaya devam edersiniz, nafaka da alırsınız, sabahlara kadar da mis gibi uyursunuz. Sizi sevmiyor işte adam!

Aceleci davranmak istemiyorsunuz öylemi acelesimi kalmış Abla çocuk yapmasinimi bekliyorsun allah aşkına ya git çalış kit kaanat geçin ama böyle bi rezillige göz yumma nedir bu bekle gelecem töbe töbe ağzımı bozduracak karaktersiz adam ya boşanmak istemiyorsanda ne bekliyorsunki burda esinin ensesinden tutup hadi eve mi dicez madem bekliceksin kendinizi süsleyin baride eve gelince belki gitmekten vazgeçer bu daha güzel diye

Lütfen esinize zorluk cikarmayin.madem kabullendiniz getirsin sevgilisini eve, sabaha karsi eve git gel yapmis olmaz....

Daha ne diyim bilemedim.....

SIKILIP kelimesindeki I harfi yerine i harfi olunca da donebilir...yani diger hatun tum parasini yiyince veya da adam yaslanip elden ayaktan dusunce...

Acilin istedigi mesaji getirdim..

Ablacigim bakma sen bunlara, feminik hepsi.. sakin bosanma, 70 yasina kadar gezsin, tozsun, havasini alsin adamceez.. ne de olsa donecegi yer evi.. 70 yasindan sonra da adam artik jubileyi yapar, tasinirsiniz bir sahil kasabasina, sallanan sandalyenizde capkinlik hikayelerini dinlersiniz..

Gordugunuz gibi mutlu sonla da bitirdim..

Yarın öbür gün kadının birinin çıkıp kocanın çocuğuna hamileyim dese ne diyeceksin
Adamda ona sahip çıkmam lazım kusura bakma kürkçü dükkanına dönemem dese
Onca şeye adamın mı seni boşaması gerekiyor
Bir aydır eve gelmiyor diyorsun adam metres tutmuş ayol
Belki o taraftada çocuk vs, var
Sen metres konumuna düştün belki

Sana tilkinin dönüp dolaşacak evidir diye seni aldattığını gizlemeye gerek bile duymayan adamın yüzüne tüküremedin mi en azından
Yada bende bir dönüp dolaşayım nasıl olsa varacağı yer burası deseydin

Hadi geri döndü o adamdan mideniz bulanmayacak mı
Nasıl yüz yüze bakacaksın
Kadınlık gururu denen bir şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…