• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor

Hemen BOSAN Diyemem tabi ki ..Belki senin olduğunu anladığı için öyle yazmıştır aldattığına emin misin ki 😓 elinde net bir kanıt veya delil olmadan karar verme derim . Peşine düş ama takip etmeyi bırakma belki sandığın gibi değildir umarım yani
Hayır eminim aldatığından telefonuyla lavaboya duşa giriyordu ve ben bakmak isteyince sinirleniyordu kapatıyordu komple

Hayır eminim aldatığından telefonuyla lavaboya duşa giriyordu ve ben bakmak isteyince sinirleniyordu kapatıyordu komple
Seni. Bu kadar çok seviyorken neden başkasıyla konuşma gereği duyuyor ego tatmin etmek için mi yoksa saçma heyecanlar yaşamak için mi bilemedm

Seni. Bu kadar çok seviyorken neden başkasıyla konuşma gereği duyuyor ego tatmin etmek için mi yoksa saçma heyecanlar yaşamak için mi bilemedm
İnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç

Aldatılmak hayatta ki en kötü duygu.15 yıllık eşim 1 çocuk varken aldatti beni.Çok seviyordu asla başkasına bakmazdi vs lafta.Yeni işinde yeni bir arkadaş edindi, boşanmış hayatını yasayan diye tabir ettiği.Sonra huyu suyu değişti, telefonla bütünleşti, göz tarama şifresi koymuştu vs.Konularimi okursaniz devaminda ki iğrençlikleri yazdim.
Boşanmayacaksanız kurcalamayin herşeyi bilip ayni evde devam etmek çok zordur.Bosanacaksaniz da kimseyi sallamayin.Zaten onun ailesi oğullarının arkasinda olacak.Siz kendine bakmamis, ogullariyla ilgilenmemis vs olacaksiniz.Olay bosanmaya gelince kimse size sahip çıkmaz onun ailesinden tecrübe ile denenmişi yaziyorum size .iyi tarafi çocuğunuz yok o pislikten.Allah yardımcıniz olsun

Yani bu sevdiğini düşünüyorum olayına ben çok inanmıyorum erkekler sanırım 'oyleymis gibi' yapmayı iyi beceriyorlar.

Seven karısına değer veren adam korkar, cesaret edemez bence. Karakter meselesi bide daha uzun süredir evli değilsiniz şimdiden böyleyse ilerde daha fazla olur. Çocuk iyiki olmamış bide evin içinde banyoya gitmek falan sen uyumamisken çok da saklamaya gerek duymamış gibi geldi bana. Onu birakamayacagini çok mu hissettirdin?
Ben olsam affetmezdim bidaha yapmasa bile aklında hep şüphe ile yaşayacaksın ve arayan da bulur maalesef seni üzmek istemem ama gerçekler bunlar

Aldatılmak hayatta ki en kötü duygu.15 yıllık eşim 1 çocuk varken aldatti beni.Çok seviyordu asla başkasına bakmazdi vs lafta.Yeni işinde yeni bir arkadaş edindi, boşanmış hayatını yasayan diye tabir ettiği.Sonra huyu suyu değişti, telefonla bütünleşti, göz tarama şifresi koymuştu vs.Konularimi okursaniz devaminda ki iğrençlikleri yazdim.
Boşanmayacaksanız kurcalamayin herşeyi bilip ayni evde devam etmek çok zordur.Bosanacaksaniz da kimseyi sallamayin.Zaten onun ailesi oğullarının arkasinda olacak.Siz kendine bakmamis, ogullariyla ilgilenmemis vs olacaksiniz.Olay bosanmaya gelince kimse size sahip çıkmaz onun ailesinden tecrübe ile denenmişi yaziyorum size .iyi tarafi çocuğunuz yok o pislikten.Allah yardımcıniz olsun
Evet çocuğum yok çok şükür ama böyle kişilerin belasıda çamur gibi çıkmaz bi türlü

Bence bi süre sakin kalıp o telefondan mesajlaşma görüntülerini alın ne yapıp edip alın. Elinizde delil olsun para pul istemeseniz bile lazım olacak

Büyük konuşmak istemem, insan başına gelince belki farklı davranıyordur bilmiyorum.

Ama böyle bir durum ile karşılaşmış olsam aileme ispat edeyim diye uğraşmazdım.
Aileme ne ?
Ben göreceğimi gördüm.
Onlar görse ne görmese ne . Manyak mıyım da durduk yere böyle bir şey çıkarıp kendime de aldatılmış olmayı reva edeyim ?
Bitti işte ...

Ayrıca
Diyorsunuz ki, parasında değilim.
Eee parasında değilseniz de ispata gerek yok .

Yani ne yapsam , ne etsem bosanacağim ama nasıl demeye falan gerek yok.
Eğer tazminat istiyorum diyorsanız başka ..
Ama istemiyorum diyip de ispat nasıl ederim diye düşünmeniz gereksiz .

Parası da kendisi de yerin dibine batsın.. Bu kadar kuvvetli hislerim varsa delile gerek yok . Benim için bitmiştir. 🤷🏻‍♀️

Yani bu sevdiğini düşünüyorum olayına ben çok inanmıyorum erkekler sanırım 'oyleymis gibi' yapmayı iyi beceriyorlar.

Seven karısına değer veren adam korkar, cesaret edemez bence. Karakter meselesi bide daha uzun süredir evli değilsiniz şimdiden böyleyse ilerde daha fazla olur. Çocuk iyiki olmamış bide evin içinde banyoya gitmek falan sen uyumamisken çok da saklamaya gerek duymamış gibi geldi bana. Onu birakamayacagini çok mu hissettirdin?
Ben olsam affetmezdim bidaha yapmasa bile aklında hep şüphe ile yaşayacaksın ve arayan da bulur maalesef seni üzmek istemem ama gerçekler bunlar
Yok canım ne üzmesi gerçekleri söylüyorsunuz aslında telefon kurcalama gibi hiç huyum yoktu bide ne bileyim hiç kondurmadım sevildiğimi çok hissettim sonra düşününce insanı en çok acıtan bu oluyor

Evet aslında yeterli ama eşim denen adam ailemle arası çok güzel her şekilde inandıracak kendini ben bundan dolay kanıt istiyorum yoksa gözüm hiç bişeyinde değil
Ne kadar iyi olursa olsun arası insan kendi yetiştirdiği evladı çok daha iyi tanır.
Aileniz size her türlü inanır yani.
Bana mantıklı gelmedi bekleme nedeniniz.

Büyük konuşmak istemem, insan başına gelince belki farklı davranıyordur bilmiyorum.

Ama böyle bir durum ile karşılaşmış olsam aileme ispat edeyim diye uğraşmazdım.
Aileme ne ?
Ben göreceğimi gördüm.
Onlar görse ne görmese ne . Manyak mıyım da durduk yere böyle bir şey çıkarıp kendime de aldatılmış olmayı reva edeyim ?
Bitti işte ...

Ayrıca
Diyorsunuz ki, parasında değilim.
Eee parasında değilseniz de ispata gerek yok .

Yani ne yapsam , ne etsem bosanacağim ama nasıl demeye falan gerek yok.
Eğer tazminat istiyorum diyorsanız başka ..
Ama istemiyorum diyip de ispat nasıl ederim diye düşünmeniz gereksiz .

Parası da kendisi de yerin dibine batsın.. Bu kadar kuvvetli hislerim varsa delile gerek yok . Benim için bitmiştir. 🤷🏻‍♀️
Canım arkadaşım vallah öyle değil rabbim hiç yaşatmasın düşmanıma bile 1 aydır neler yaşadığımı kimse bilmez eşim etrafta çok güvenilir biri en çokta bu koyuyor ortak arkadaşlara dediğimde yok ya sen takıntı yapıyorsun suçlu ben oluyorum suçsuzken en zor budur

Yüzüne vursanız kesin şunu diyecek: “Ben zaten senin olduğunu biliyordum numara yaptım.”
Uygulamayi tam detayli bilmiyorum ama zaten rehberdeki kisiler uygulamada görünüyor. Anlamamasi ihtimali var mi ki?
Mesela ben uygulamayi yükledim tamamen uyduruk bir kullanici adiyla ve hemen teyzem ekledi.

Ne kadar iyi olursa olsun arası insan kendi yetiştirdiği evladı çok daha iyi tanır.
Aileniz size her türlü inanır yani.
Bana mantıklı gelmedi bekleme nedeniniz.
Haklısınız ama aileme söylediğimde boş kuruntular yüzünde yuvanı bozma değmez yani farkındayım inanmak istemiyorlar kuruntu yapıyorum sanıyorlar

Yok canım ne üzmesi gerçekleri söylüyorsunuz aslında telefon kurcalama gibi hiç huyum yoktu bide ne bileyim hiç kondurmadım sevildiğimi çok hissettim sonra düşününce insanı en çok acıtan bu oluyor
İçinde bir şüphe oluşmuş demekki sevdiğini düşünüyorsun ama bir acaba olmuş. Hissettirmis yani
Boşanmayı kabul eder mi?
Anlaşmalı boşanma düşünüyorsan kanıt toplama derdine düşme imzalarsiniz biter ama başta sorun çıkartacak gibiyse o kanıtları alman senin yararına olur, umarım kendini toparlarsin en kısa sürede

Merhaba değerli arkadaşlar
konuya girmeden önce eşim ve kendimden bahsetmek istiyorum eşimle çok severek evlendik ikimizin uyumu çok güzeldi gerçekten hala şaşkınım neden bunu yaptı bir türlü anlam veremiyorum biz 4 yıl sevgilydik bi kere kavga etmedik 3’cu kişi aramıza girmesine izin vermedik hayatta kız arkadaşlarından veya iş yerindeki kızlardan kıskanmazdım çünkü her yere beni de götürdü senden başka değerli bişeyim yok annem derdi o derece seviyordu 1 yıldırda evliyiz hala aynı ilgi alaka ama 1 aydır telefonla tuvalete duşa girince çok şaşırdım hayatta huyu değildir neyse ilk başta takmadım ama sürekli mesajlaştığını gördüğümde saklıyordu üstüne gidincede iş için söylerdi bende utanırdım. Fazla kurçalamadım bi akşam çalışacağım diye uyumadı çalışma masasına geçti bende uyumak için tam çıkacakken odadan mesaj geldi tedirgin halde mesaja baktı üzerine gittim öğrenmek istedim büyük kavga çıkarttık sonra baktım ki Snapchat diye bi uygulamada mesajlaşmakta bir kaç isim vardı ama okuymadım kapattı telefonu ben o uygulamanın ismini haftalarca aradım buldum ve hemen bi hesap açıp eşime istek attım konuştuk falan resim istedi Google’da falan alıp attım hoşsun falanlar sohbet baya devam etti en son buluşalım dedi ben artık yazmadım gerçekten inanamıyorum gidip yüzüne vursam bi yalan bulup beni kandıracak direk boşanmak istiyorum ne yapabilirim kimse anlatamıyorum çünkü çevremdeki insanlar o yapmaz nasıl böyle düşünüyorsun diyorlar ama eminim ben hissediyorum kanıtlamak istiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum gözüm parasında falan değil boşanırsakta anlayışlı bi boşanma olacak çünkü ben gereçek bi aile istiyorum çocuklarımın güveneceği bi baba istiyorum iki çocuğumuz yok bu adam baba olmayı hakketmiyor. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum İnşAllah bana da yardımcı olacak bi kaç kişi çıkar
Sakin ve sopukkanlı olun, başka kanıt bulmadan açık vermeyin bence çünkü sen olduğunu biliyordum diyebilir. Umraım em kısa zamanda feraha çıkarsınız 😔

İnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç
İlk mesajınızda senden çok sevdiğim yok annem diyor yazmışsınız. Ben o mesajda annem ve senden başka sevdiğim yok yazmak istediniz sanmıştım ama bu mesajda da annem eklediğini yazmışsınız iltifatın sonuna.
İlk defa eşe annem dendiğini duyuyorum.
Adam sizi nasıl görüyordu anlamadım

Back
X