• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor

Öncelikle geçmiş olsun cnm.
Ben olsam 5 kuruşuna tenezzül etmem terbiyesizin.
Boşanmak istiyorum anlaşmalı derim lütfen yormayalım birbirimizi.
Beni aldattığını biliyorum derim.
Çirkefleşirsen elimdeki kanıtları mahkemeye sunarım derim .
Ailemede herseyı anlatırım.
Bu kadar cibiliyetsiz olunmaz ya.
Niye evlenmiş o zaman.
Neden bir insanın hayatını mahvediyor .
Bunlar niye evlilik yapıyor çıkarı mı var .
Madem doymadı gözün evlenme kardeşim zorunda mısın.
Bir insanın hayatını böyle harcamaları neden

Uygulamayi tam detayli bilmiyorum ama zaten rehberdeki kisiler uygulamada görünüyor. Anlamamasi ihtimali var mi ki?
Mesela ben uygulamayi yükledim tamamen uyduruk bir kullanici adiyla ve hemen teyzem ekledi.
Hayır kişilerine bildirimi kapattı kız kardeşim o konuda iyidir ben olduğuma şüphelenmez

İlk mesajınızda senden çok sevdiğim yok annem diyor yazmışsınız. Ben o mesajda annem ve senden başka sevdiğim yok yazmak istediniz sanmıştım ama bu mesajda da annem eklediğini yazmışsınız iltifatın sonuna.
İlk defa eşe annem dendiğini duyuyorum.
Adam sizi nasıl görüyordu anlamadım
Yani beni severken annem derdi hep çünkü gerçekten sevildiğimi hissediyordum ve ona karşı hiç yanlışım olmamış şuan işindeki herşey benim sayemde o başarıyı elde etti

İnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç
Bunun sizinle hiç ama hiç ilgisi yok. heyecan aradı muhtemelen.

Yok canım ne üzmesi gerçekleri söylüyorsunuz aslında telefon kurcalama gibi hiç huyum yoktu bide ne bileyim hiç kondurmadım sevildiğimi çok hissettim sonra düşününce insanı en çok acıtan bu oluyor
Bu şekilde can yakanların canı öok ama çok yansın inşaallah 😔

Canım arkadaşım vallah öyle değil rabbim hiç yaşatmasın düşmanıma bile 1 aydır neler yaşadığımı kimse bilmez eşim etrafta çok güvenilir biri en çokta bu koyuyor ortak arkadaşlara dediğimde yok ya sen takıntı yapıyorsun suçlu ben oluyorum suçsuzken en zor budur

Üzgünüm , ben etrafın onayıni beklemezdim.
Onları ikna etme çabasına girmezdim.

O adamın koynuna onlar girmiyor?
O adamla onlar aynı ev içinde yaşamıyor?

Sırf ispat edeceğim diye katlanamazdım.

Etrafındakiler de bana değil de ona inanıyorsa demek ki beni gerçekten sevip tanımamışlar derim.
Benim beyanım niye esas alınmıyor da illa delil isteyecekler.. ?
Kim oluyor onlar hayırdır . ?
Mahkeme huzurunda miyiz ?

Arkadaş dediğin aile dediğin sözüne bakmalı, inanmalı.

Yani beni severken annem derdi hep çünkü gerçekten sevildiğimi hissediyordum ve ona karşı hiç yanlışım olmamış şuan işindeki herşey benim sayemde o başarıyı elde etti
Size annem demesinden sevildiğinizi mi hissediyordunuz. Şu annem vurgusu bana troll olduğunuzu hissettiriyor.

Annem diyen bir erkeğin aşkla sevdiğini hiç düşünemiyorum. Çok garip geldi bana.
Konu bu değil tabii ama sizin çok seviyordu dediğiniz durum onun için farklı bir sevgi türü olabilir.

Yani size annem demesi çok garip. Kadından ve eşten ziyade anne olarak görüyor ve siz de bundan memnunsunuz.

Bir adamın eşine annem demesi hiç normal değil. Cinsel olarak sizi değil başkalarını arzuluyor açık açık.

Evet aslında yeterli ama eşim denen adam ailemle arası çok güzel her şekilde inandıracak kendini ben bundan dolay kanıt istiyorum yoksa gözüm hiç bişeyinde değil
Bir sekilde esinizin telefonunu alacaksiniz ve snapchattaki konusmalarin ekrsn goruntusunu alip kendinize atacaksiniz. Tek careniz bu ama artik daha da dikkatli olacaktir bundan emin olun ☹️

Bir erkek esini neden annem diyerek sever ve es de bunu normal görür buna hic anlam veremedim. Ne alaka?

Bence sadece şefkatinizi seviyor cinsel anlamda aklı başkalarında. Annem demesi bu yüzden. Bu şekilde görüldüğüm bir evlilikte boşanırdım kesinlikle.

Bir erkek esini neden annem diyerek sever ve es de bunu normal görür buna hic anlam veremedim. Ne alaka?
Canım eşim annesini çok sever çok değer verir ki Allah ta var annesi çok iyi bir hanım efendi bazen tartıştığımızda olsada gelip özür diler öyle bir insan eşimde dolaysıyla över annesini ben kıskançlık ettiğimde öyle sende benim annemsin şeninde yerin çok değerli kimseyi yerine koymazlar vs vs gelirdi

Çok severek evlendik hiç kavga etmedik hiç şaşmiyor nedense bide hic kavga tartışma yaşamamak normal mi yani. Neyse kanita ihtiyacin yok bosan

Canım eşim annesini çok sever çok değer verir ki Allah ta var annesi çok iyi bir hanım efendi bazen tartıştığımızda olsada gelip özür diler öyle bir insan eşimde dolaysıyla över annesini ben kıskançlık ettiğimde öyle sende benim annemsin şeninde yerin çok değerli kimseyi yerine koymazlar vs vs gelirdi
Seni de annem kadar seviyorum dese anlarim ama... Sen de annemsin hala tuhaf yani.

Back
X