• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor

Canım eşim annesini çok sever çok değer verir ki Allah ta var annesi çok iyi bir hanım efendi bazen tartıştığımızda olsada gelip özür diler öyle bir insan eşimde dolaysıyla över annesini ben kıskançlık ettiğimde öyle sende benim annemsin şeninde yerin çok değerli kimseyi yerine koymazlar vs vs gelirdi
Annesini kıskandığınızda yanınıza gelip kurban olurum annem diye iltifat mı ediyordu😱
Konuyu saptırdık ama aşırı mantıksız ne yapalım.

Merhaba değerli arkadaşlar
konuya girmeden önce eşim ve kendimden bahsetmek istiyorum eşimle çok severek evlendik ikimizin uyumu çok güzeldi gerçekten hala şaşkınım neden bunu yaptı bir türlü anlam veremiyorum biz 4 yıl sevgilydik bi kere kavga etmedik 3’cu kişi aramıza girmesine izin vermedik hayatta kız arkadaşlarından veya iş yerindeki kızlardan kıskanmazdım çünkü her yere beni de götürdü senden başka değerli bişeyim yok annem derdi o derece seviyordu 1 yıldırda evliyiz hala aynı ilgi alaka ama 1 aydır telefonla tuvalete duşa girince çok şaşırdım hayatta huyu değildir neyse ilk başta takmadım ama sürekli mesajlaştığını gördüğümde saklıyordu üstüne gidincede iş için söylerdi bende utanırdım. Fazla kurçalamadım bi akşam çalışacağım diye uyumadı çalışma masasına geçti bende uyumak için tam çıkacakken odadan mesaj geldi tedirgin halde mesaja baktı üzerine gittim öğrenmek istedim büyük kavga çıkarttık sonra baktım ki Snapchat diye bi uygulamada mesajlaşmakta bir kaç isim vardı ama okuymadım kapattı telefonu ben o uygulamanın ismini haftalarca aradım buldum ve hemen bi hesap açıp eşime istek attım konuştuk falan resim istedi Google’da falan alıp attım hoşsun falanlar sohbet baya devam etti en son buluşalım dedi ben artık yazmadım gerçekten inanamıyorum gidip yüzüne vursam bi yalan bulup beni kandıracak direk boşanmak istiyorum ne yapabilirim kimse anlatamıyorum çünkü çevremdeki insanlar o yapmaz nasıl böyle düşünüyorsun diyorlar ama eminim ben hissediyorum kanıtlamak istiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum gözüm parasında falan değil boşanırsakta anlayışlı bi boşanma olacak çünkü ben gereçek bi aile istiyorum çocuklarımın güveneceği bi baba istiyorum iki çocuğumuz yok bu adam baba olmayı hakketmiyor. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum İnşAllah bana da yardımcı olacak bi kaç kişi çıkar
Sizinle gayet güZel yazışmışken hala neden ben hissediyorum dediniz ki. İş hissetmeyi geçmedi mi?

Yüzüne vursanız kesin şunu diyecek: “Ben zaten senin olduğunu biliyordum numara yaptım.”
Ay kesinlikle böyle der.
Hatta buluşma ayarlasa diye düşündüm başta ama adam gitse bile aynı şeyi der bu adam. Hatta belki üste çıkıp " Ben seni denedim asıl , demek erkeklerle konuşuyorsun, buluşuyorsun" falan bile diyebilir.
İnsanın içi kötü olunca her şey beklenir.

Ay kesinlikle böyle der.
Hatta buluşma ayarlasa diye düşündüm başta ama adam gitse bile aynı şeyi der bu adam. Hatta belki üste çıkıp " Ben seni denedim asıl , demek erkeklerle konuşuyorsun, buluşuyorsun" falan bile diyebilir.
İnsanın içi kötü olunca her şey beklenir.
Aynen ben de bunları düşündüm.
Hepsinin ar damarı çatlamış.

İnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç
Ben eşinde sana sevgi eksikliginden değil de kendine olan özgüvensizligindrn olduğunu düşünüyorum erkekler kendinden fazla güçlü güzel olan bir kadınla evlenmek ister ama ona muhtaç olan kendinden daha düşük nitelikle olan kadınlarda gözü kalabilir . Ego tatmin etmek özgüven eksikliği gidermek amaçlı. Çok üzüldüm sinek küçüktür mide bulandırır artık aklına yer etti bu olay nolacak napmayo düşünüyorsun

eğer anlaşmalı boşanacaksanız kanıta gerek yok, siz biliyorsunuz aileniz de mecburen inanacak bir yanda evliliği bitiren evlatları var sonuçta. kanıt istiyorsanız illa bir şekilde uyurken vs telefonuna bakın ama eşinizin sizi sevme tarzı da biraz değişik değil mi? yani annemi ne kadar seviyorsam seni de o kadar seviyorum bile okey ama annemsin, annem, kurban olurum annem filan biraz acayip. kimse annem dediği biriyle cinsellik yaşamak istemez gibi geliyor, garip..

konuya girmeden önce eşim ve kendimden bahsetmek istiyorum eşimle çok severek evlendik ikimizin uyumu çok güzeldi gerçekten hala şaşkınım neden bunu yaptı bir türlü anlam veremiyorum biz 4 yıl sevgilydik bi kere kavga etmedik 3’cu kişi aramıza girmesine izin vermedik hayatta kız arkadaşlarından veya iş yerindeki kızlardan kıskanmazdım çünkü her yere beni de götürdü senden başka değerli bişeyim yok annem derdi o derece seviyordu 1 yıldırda evliyiz hala aynı ilgi alaka ama 1 aydır telefonla tuvalete duşa girince çok şaşırdım hayatta huyu değildir neyse ilk başta takmadım ama sürekli mesajlaştığını gördüğümde saklıyordu üstüne gidincede iş için söylerdi bende utanırdım. Fazla kurçalamadım bi akşam çalışacağım diye uyumadı çalışma masasına geçti bende uyumak için tam çıkacakken odadan mesaj geldi tedirgin halde mesaja baktı üzerine gittim öğrenmek istedim büyük kavga çıkarttık sonra baktım ki Snapchat diye bi uygulamada mesajlaşmakta bir kaç isim vardı ama okuymadım kapattı telefonu ben o uygulamanın ismini haftalarca aradım buldum ve hemen bi hesap açıp eşime istek attım konuştuk falan resim istedi Google’da falan alıp attım hoşsun falanlar sohbet baya devam etti en son buluşalım dedi ben artık yazmadım gerçekten inanamıyorum gidip yüzüne vursam bi yalan bulup beni kandıracak direk boşanmak istiyorum ne yapabilirim kimse anlatamıyorum çünkü çevremdeki insanlar o yapmaz nasıl böyle düşünüyorsun diyorlar ama eminim ben hissediyorum kanıtlamak istiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum gözüm parasında falan değil boşanırsakta anlayışlı bi boşanma olacak çünkü ben gereçek bi aile istiyorum çocuklarımın güveneceği bi baba istiyorum iki çocuğumuz yok bu adam baba olmayı hakketmiyor. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum İnşAllah bana da yardımcı olacak bi kaç kişi çıkar
Ozel detektif tutun. Bu isler mesajlasmada kalmaz. Sizin sahte hesabiniza da tanisma teklif etmis. Onlara da ediyordur. Detektif herseyi belgeler. Anasini da bellersiniz hergelenin merak etmeyin

Otel adresi ve saat verin eşinize sonra o saatte o otele geldiğini kanıtlarsınız zaten nasılsa karı peşinde her yere gelir o utanmaz herif. Her zaman derim severek evlendik diye başlıyorsa bir konu arkasından hep leş bi herif çıkıyor
Ne demek istediniz?
Severek evlendik diyenler ile ilgili bir analiz mi var?
Öğrenmek isterim 🤔

Dünyayla benim aramda bi filim vardı geçen izledim aklıma gelmedi değil ama sonu çok hüsrandı 😂
Ahahd kocam beni aldatacak ben burada gülerek film muhabbeti yapacam 😅 valla ben aglayıp zırlamaktan vurya girmeyi espri yapmayı akıl edemem o an ama siz zaten sindirmişsiniz durumu ya da konu fake .yanlısım varsa düzeltin Snapchat hiç kullanmadım ama konu sahibi tam tele bakacakken kapattı dedi o an nasıl esinin kullanıcı adını gormuste eklemiş. O Snapchat rehbere mı baglı yani rehberdeki kişiler oraya mı dusuyor direkt . Eger öyleyse esi snapte kişiler listesine baksa zaten esinin(konu sahibi) adını görmez mi ve evet demezmi saten biliyordum sen oldugunu diye .

Boşanın. Zaten o kızlarla olan konuşmaları Snapchat ile sınırlı kalmamıştır. Mahkeme detaylı döküm ister, ortaya çıkar.

İnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç
Bir kere sizi annesi gibi görmesi neden bi adam karısına niye annem diye hitap eder. Hayır anlıyorum eş tabi ama ilk okudum annem diye önceki mesajlarda yanlış anladım herhalde dedim. İkinci okuyunca söylemek istedim. Üzülerek okudum Rabbim yanınızda olsun hep. Geceleri uyurken falan telefonunu karıştırma imkanınız yok mu? Olanları ispatlayabilmek için hatta siz kendinize dair bi arkadaşınızla böyle bir şeyi paylaşıp konuştuğunuzun eşiniz olduğunu da bildiğinizi belirtin. Yarın bir gün ben biliyordum sen olduğunu sen de adamlarla konuşuyorsun derse ispat edersiniz tarihi falan belli sonuçta konuşmaların. Bu kişi eşim şüphelendiğim için sahte hesap açtım emin olmak istedim falan tarzında bi konuşma. Anlatabildim dimi?

Bence sen ispat edip kocanı pişman edip dize getirdiğini sanarak devam etme niyetindesin.
Böylesi şerefsizler yatakta basılsa yine inkar eder seni suçlu çıkarır. Hele ailesi asla sana hak vermez. Benim boşandığım şerefsiz annesinin komşusuyla evli kadınla basılmış da herkes susmuş. Bunu boşandıktan sonra öğrendim hala inkar ediyor ailesi Allah’tan mahkemelere yansımış kayıtları varmış ona rağmen inkar.
Neyse bu sendeki de bir ömür aldatacak ya seni ya yanında olursa başka kadınları. Kimseyi kendine inandırmak zorunda değilsin. 2 çocuğum var biri bebekti 6 günde boşadım.

Bir insanla hiç kavga etmeden dört yıl geçirmek en büyük problem bence.
Bu uyum demek değildir, insanız ve illâ ki çatışmalar yaşanır.
Bir söz vardır; yürüdüğünüz yolda hiçbir engel ile karşılaşmıyorsanız, bilin ki yanlış yoldasınızdır.
Bence de aldattığını kanıtlayarak boşanın. Evet, elalem bir şeyler der ve takmayalım deriz ama bekara boşanmak kolay. Ben de geçtim sizin yolunuzdan.
Yaşadıklarım beni bağlar dedim ve tek kuruş almadan anlaşmalı boşandım. Aileme de boşandıktan ve başka şehre gittikten sonra bilgi verdim.
Öz abim, eski eşimi çok severdi. Belki o adam benim eşim değil de abime olduğu gibi benim de arkadaşım olsaydı, çok iyi insan derdim.
Abim bana "o şeker gibi adamı niye bıraktın?" dedi. Bu lafı hâlâ sindiremedim.
Bütün manevi yükü tek başınıza taşımayın. Aldatan gene aldatır. Mutlaka yakalanır, bunu kanıtlayın ve rezil olsun.
Gerçi bizim toplum ona da; "ne olacak canım erkektir şeytana uymuştur, erkektir elinin kiridir, erkektir nefsi kabarır" diye diye yığınla güzelleme yapabilir ama öbür türlü hiçbir şey yokmuş gibi anlaşarak boşanmak, sadece size yükler maddi manevi tüm yükü.
Madem o kadar anlaşıyordunuz, neden yuvanı yıktın derler. Siz birine yan gözle baksanız, en iyi ihtimalle şiddet görürsünüz ve kocanız haklı görülür.
Hep bu olur. Erkekle kadın boşanır. Erkek hep mağdur olur. Hep onun yuvası dağılır ve kadın da hep yuvasını dağıtmak ile suçlanır.
Kabul etmeyin sevgili hemcinsim.
Yolunuz açık olsun.

Adam sizi annesi yerine koymuş kendine de şuan sevgili yapıyor siz sanırım ona sevgili eş olmak yerine anne oldunuz herseyini siz dusunup yaptınız galiba bunu bı dusunun.Cok üzgünüm ama sizi annem diye severken gerçekten sevinmek yerine uzulmelisiniz çünkü ondaki konumunuz çok farkli

senden başka değerli bişeyim yok annem derdi
:kusmuk:bir insanın eşini ANNEM diye sevmesi emin olun hiç normal degil, sizin bundan memnun olmaniz ise yorumsuz.

Snapchat kullanmasinin sebebi zaten fotoğrafların hemen yok olmasıdır. Oradan kanit bulmaniz zor gibi..

O uyurken telefonuna erısım saglayabılırsenız cok iyi olurdu tum konusmaları kendı telefonunuza ekran goruntuau olarak alsanız mahkeme de kullanabılırsınız

İşte korktuğumda bu zaten bide bu sürede çocuk istedi biliyormusun gözlerime baka baka baba olmak istiyorum dedi bende şimdi zamanı değil biraz geçsin yaparız diye en çokta bu zoruma gitti
Aman diyim emin olmadan cocuk yapma

Çok benzer şeyleri bende yaşadım , aylarca kanıt bulmaya çalıştım ve gördüm ki bu durum beni aşağı çekiyor , bende eşimin imkanlarını en iyi şekilde kullanmaya başladım :)) fiziksel bir değişim sürecine girdim , kendime yatırım yaptım , psikolojim yerine geldi valla inanın artık umursamıyorum ve daha yapacak çok şey var kendim için , şu an ilk evlendiğimiz zamanlarda olduğu gibi üzerime düşüyor ama benim için çok bi anlamı yok , zamanı geldiğinde kapıyı ben göstereceğim ona

Back
X