Kocam beni aldatti

Hangi birine yazalim? Nikahsiz olmasina mi? Adamin aldatmasina mi? Resmen eve kapatmasina mi? Köle gibi kullanmasina mi?Sovmesine mi? Dovmesine mi? Hangi birine yazalimmmm bazen gercekten cildiriyorum. Heyy Alllahim!

Boşansam diyorsun hala adam seni kapının önüne koysa hiç birşey yapamazsın.
Resmi nikahlı insanlar boşanır

ah ağlamış yazık kıyamadın tabi ağlamasına..

Daha ne bekliyorsun geri donmek için? Yasin kac bu arada ?

Ya ya ben bunlari bilmeden sevdim sonra anlatti bakti ben gidicem bu defer her erkek yapar yapmayan erkekte evlendikte gözü disarda olur.bana bir yatak odasi bile olmadi cocuk gibi vurdum duymaz tek derdi para harcamak telde oyun oynamak gezmek Allah iste nerden sevdim bu zalimi ben

Boşanamazsın sen yavrucum evli değilsin

Şimdi aldatma var şiddet var ama daha kumari eksik bu adamın. Bekleyin onu da halletsin öyle ayrılırsiniz.
Ickiyi unuttun yaa onuda yapmiyo heralde oda olmasi lazim konu sahibi seviyomus sonita ickisi yok kumari yok kari kiz ayagida elinin kiri canim ne olcak alti ustu dagda sevismisler ne olmus

Hamile kalamiyordum zaten evlendikte sonra bende rahim kalınlaşması basladi simdi gecti sükür iyikide olmamis herseye bir hayir vardir

Evlendik diyip durma bir kere evli değilsin sen. Dini nikah evlilikten sayılmaz.
Adamın ailesiyle evlenmeden yaşıyorsun üstüne aldatılıyor dayak da yiyorsun ve seviyorsun. Of allah akıl versin sana ya biz sana hiçbir şey yapamayız kimse kusura bakmasın.

Hangi birine yazalim? Nikahsiz olmasina mi? Adamin aldatmasina mi? Resmen eve kapatmasina mi? Köle gibi kullanmasina mi?Sovmesine mi? Dovmesine mi? Hangi birine yazalimmmm bazen gercekten cildiriyorum. Heyy Alllahim!
Insanin kendisine saygisi olur. Ben burda bisey okurken kendimi yazanin yerine koyup hakli yanlarinida anlamaya soylemeye calisiyorum ama o evden cikmamak icin tek hakli sebebi yok. Korkuyorum öldürücek dese bisey demicem. Seviyorum diyo bide cidden ben okurken sinirlendimm

Kadin niye bosansin ki arkadaslar resmi nikahimi var sanki cunku onlar icin dini nikah cok onemli. Yazik ya cidden yazik boyle adamlarin kahrini cekmeye deger mi? DEGMEZ.

Konu sahibi sende 1 gr mantik olsa o dk evi terkederdin. Terketmiyorsun ustube bir de seviyorum diyorsun o yuzden sana bol dayakli gunler var diyorum.

22 yaşindayim. Cok seviyorum. Benim kafa dengim deli dolu birisi. Görsem orada da bir felaket var benim annem var mantikli karar alamiyorum duygularimla Hareket ediyorum iste en zayif noktam

eh madem sevdin. katlanacaksın o zaman.
çocuk yap bari eve bağlansın...

Arkadaşım sana bırak git desek birakacanmi da soruyorsun sen kendine o Hayati layık goruryorsan çek ne diyelim buna ne yapamm gerekiyormu diyorsun ne yapcagin belli evli kadınla yatan adam bikere karaktersizdir karaktereiz adamın neyini seviyorsunn pes yani yaaa insanlar bukadar birine köle olmayı nasıl sevebiliyorr pes pese pes

22 yaşindayim. Cok seviyorum. Benim kafa dengim deli dolu birisi. Görsem orada da bir felaket var benim annem var mantikli karar alamiyorum duygularimla Hareket ediyorum iste en zayif noktam
Sevmeye devam et o zaman ne diyelim
Ama "sevgilinden"çocuk falan yapma olur mu ?!
Çocuk arada telef olmasın

Ne sevgisi ya seni sindirmis her erkek yapar ne demek sen bi kendine gel allah askina bu kadar zavalli olma hayatin boyunca aldatilacaksin nasil affediyosun 1 bucuk yil olmus daha simdiden aldatiyo sizin simdi e guzel zamanlariniz olmasi lazimken sen bi kendine gel gururunu ayaklar altina alma ne sevgisi ya boyle hoduklerin neresini seviyosunuz yahu baska tene bulasmis sen boyle giderse hastalikta kapacaksin bu adamdan ozamn sevgiyle yasarsin omrun yettigince aman ne olcak sevdiginin ellerinden olsun olumun dimi hayret bisisin gercekten hayret icinde okuyorum yazdiklarinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…