- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi Alohabayby
-
Boşanamaz, evli değil.
Hangi birine yazalim? Nikahsiz olmasina mi? Adamin aldatmasina mi? Resmen eve kapatmasina mi? Köle gibi kullanmasina mi?Sovmesine mi? Dovmesine mi? Hangi birine yazalimmmm bazen gercekten cildiriyorum. Heyy Alllahim!Aynen ya yazmiyim yazmiyim diyorum konu sahibinden cok cevap yazdim yemin ederim bide telefondayim. Cildirdim burda. Cozum onerisi kabul etmiyo hanimefendi. Ya aldatilip ayrilamayana bi yere kadar anlayis gisterebiliyorum adam hem aldatiyo hem dovuyo hem öldürürüm diyo.
Boşansam diyorsun hala adam seni kapının önüne koysa hiç birşey yapamazsın.Simdi aldatti ya Milan yapicam herseye seninle gidicem tel kullanmycam dedi hat kullanmycam dedi kirdi simdi e Hattini cikarmaya calisiyor.Beni bundan sonrada korkutuyor bosansam napicam diye artik kimseye güvenmiyorum ben cnkü insanlar hani olmus yalanci olmus insan sevmeddigi birine nasil dokunur ben erkeklerin anlamiyorum artik
Yok etmiyor devam. Simdi bu duygusuz bir insan gibi bunca yasima kadar hic aglamamis bana agladi seviyorum bunu bize yapma dedi pismanim cok dedi hekesi Araya soktu valla bu adam benim psikolojimi bozdu sagi solu belli olmayan cok degisik bir insan bir ani it anini tutmuyor
Daha ne bekliyorsun geri donmek için? Yasin kac bu arada ?Eşimle severek evledndim hatta kaçtik.1.5 yıllık evliyim.Ben türktüm oda kürttü.Onun icin batidan 2 günlük yola gittim oda izmirde askerdi bitirdiginde benide aldi evlendik hala dini nikahimiz var.Sonra ekim de konyaya tasindik.Esimden şüpheleniyordum işe gidince bana kötü davraniyordu.Teline baktigimda bir adamla sabaha kadar konustugunu gördüm daha neler neler ama o hep inkar etti.En son silinen fotograflari tekrar nasil silinir arastirmis bende buna baktim fotolara sonra dünyam basima yikildi bir kadin cocuguda var 21 yasindaymis yan yana sarmas splash fotolari cekmisler kadindan ciplak fotolar istemis oda göndermis eşim yazmiş daga cikalim sonra inelim gezelim demiş falan filan birlikte olmuslar.beni gezmeye götürmeyen adam onunla gezmis. Ailesiye yasiyoruz evde 6 kisiyiz annesi babasi abisi babannesi.hic bi hayalimi gerceklestiremedim ne bir esyam oldu istedigim gibi nede bir yuvam tek basima evden disari cikmama izin vermez . Ot gibi yasiyorum o hep telle oyun oynar ve yanimda onunla kardesim ayagina konuşurdu evlilik yıl dönümümüzde bile oturdu onunla yazisti bense öyle bir kösede ona baktim.hayatta hic iyi günüm olmadi annemle babam yillarca tartisti annemde hep siddet gördüm simdi de böyle bir darbe aldim ama hayattan yasamaktan sogudum.ilk basta sabah git ne yaparsan yap dedi cok sinirli bir insan sinir oldugunda bana küfür eder sonra sevdigini söyledi özür diledi pismanim dedi bana hep hayati zehir etti ama sevdigim icin herseyine katlandim cok fedakarlik yaptim.dün de ben müzik indirmistim onun fotosu gelmis adamin bu kim diye beni tokatladi alnimin kenari sismis aciyor bende ispatladim bak diye .Affettim cok seviyorum ama unutamiyorum o resimleri ona her baktigimda o resimler geliyor gözümün önüne sizce ne yolliyim ?0
Boşanamazsın sen yavrucum evli değilsinSimdi aldatti ya Milan yapicam herseye seninle gidicem tel kullanmycam dedi hat kullanmycam dedi kirdi simdi e Hattini cikarmaya calisiyor.Beni bundan sonrada korkutuyor bosansam napicam diye artik kimseye güvenmiyorum ben cnkü insanlar hani olmus yalanci olmus insan sevmeddigi birine nasil dokunur ben erkeklerin anlamiyorum artik
Ickiyi unuttun yaa onuda yapmiyo heralde oda olmasi lazim konu sahibi seviyomus sonita ickisi yok kumari yok kari kiz ayagida elinin kiri canim ne olcak alti ustu dagda sevismisler ne olmusŞimdi aldatma var şiddet var ama daha kumari eksik bu adamın. Bekleyin onu da halletsin öyle ayrılırsiniz.
Hamile kalamiyordum zaten evlendikte sonra bende rahim kalınlaşması basladi simdi gecti sükür iyikide olmamis herseye bir hayir vardir
Hımm atlamışım sanırım o detayı.Yanlış anladınız herhalde, evli değil ki boşansın. Dini nikah var diyo
Insanin kendisine saygisi olur. Ben burda bisey okurken kendimi yazanin yerine koyup hakli yanlarinida anlamaya soylemeye calisiyorum ama o evden cikmamak icin tek hakli sebebi yok. Korkuyorum öldürücek dese bisey demicem. Seviyorum diyo bide cidden ben okurken sinirlendimmHangi birine yazalim? Nikahsiz olmasina mi? Adamin aldatmasina mi? Resmen eve kapatmasina mi? Köle gibi kullanmasina mi?Sovmesine mi? Dovmesine mi? Hangi birine yazalimmmm bazen gercekten cildiriyorum. Heyy Alllahim!
Ya ya ben bunlari bilmeden sevdim sonra anlatti bakti ben gidicem bu defer her erkek yapar yapmayan erkekte evlendikte gözü disarda olur.bana bir yatak odasi bile olmadi cocuk gibi vurdum duymaz tek derdi para harcamak telde oyun oynamak gezmek Allah iste nerden sevdim bu zalimi ben
ah ağlamış yazık kıyamadın tabi ağlamasına..
Sevmeye devam et o zaman ne diyelim22 yaşindayim. Cok seviyorum. Benim kafa dengim deli dolu birisi. Görsem orada da bir felaket var benim annem var mantikli karar alamiyorum duygularimla Hareket ediyorum iste en zayif noktam
Ne sevgisi ya seni sindirmis her erkek yapar ne demek sen bi kendine gel allah askina bu kadar zavalli olma hayatin boyunca aldatilacaksin nasil affediyosun 1 bucuk yil olmus daha simdiden aldatiyo sizin simdi e guzel zamanlariniz olmasi lazimken sen bi kendine gel gururunu ayaklar altina alma ne sevgisi ya boyle hoduklerin neresini seviyosunuz yahu baska tene bulasmis sen boyle giderse hastalikta kapacaksin bu adamdan ozamn sevgiyle yasarsin omrun yettigince aman ne olcak sevdiginin ellerinden olsun olumun dimi hayret bisisin gercekten hayret icinde okuyorum yazdiklariniziYa ya ben bunlari bilmeden sevdim sonra anlatti bakti ben gidicem bu defer her erkek yapar yapmayan erkekte evlendikte gözü disarda olur.bana bir yatak odasi bile olmadi cocuk gibi vurdum duymaz tek derdi para harcamak telde oyun oynamak gezmek Allah iste nerden sevdim bu zalimi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?