- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum
yatak odasına renk getiren viblatörü unutmuş değilim hala
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyoryanı sen adım atmasan sana yanaşmıyor mu ? hemen hemen yenı evlı sayılırsınız ayıptır sorması haftada kaç kere oluyo canım
severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz kiHa bide ikincisi ; severek mi evlendiniz ve evlendiginiz günden bu yana mı böyle ?
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Hergün mü.........sizdeki libido uçmuş,biraz adamı rahat bırakırsanız belki kendi isteyecektir...hiç fırsat vermemişsinizkihergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Hergün ve gün aşırı oluyor ve hep siz istiyorsunuz öyle mi!!! Biraz mola ver arzulayip arzulamadigina öyle karar ver, şaka misin sen ya!hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?