- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Essah mi giben diyorum ki bakamam bu diyor evlenince görürsün. Görmek isteyen kim anam ben korkarım. Gündüz neyde duramam öyle.
2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancam
Ben karanlıkta sevmiyorumYahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarımne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz
Adam daha napsın pancar motoruna çevirmişsin gün aşırı vs sen dursan o gelir zatenyorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum..yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor
Haggat bacım sen bi coştun kudurdun falan sakin yaniyoo çıplak bile geziliyo evde rahat ol :)
zaten neden seni görmesin ki. ya da sen onu neden görmeyesin?
sabah seksinin yeri ayrı gece seksinin ayrı
yatak odasndaki ayrı duştaki ayrı
örnekleri çoğaltabilirim
eşimi nerdeyse 20 gündür görmüyorum kusura kalmayın en iyisi susayım ben
yorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum..yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor
Gündüz yapacaksam tüm bölgem pamuk gibi olması lazım kıl tüy azıcık baş göstersin gündüz kaçıom adamdangercekten mı kız :) ben 6 aylık evlıyım gayet guzel acık secık
Yok yok burdaki kadınlar kudurmuş anamBen karanlıkta sevmiyorumbide vucudumda güzel değil şişmanım ama utanmıyorum kocandan da utanıcaksan ohoo
Odaya paravan koyduracam
yorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum..yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor
Kim kaldırır sence paravaniçok durmaz o paravan orda benden söylemesi
Aaa orayı görmemişim demek ki adama fırsat kalmadan hatun yapışıyoadam her gün yapıyomuş
sadece kız başlatıyomuş
Hem de çok fazla arzu var sizde. Adam ne ara yanaşacak ki zaten her gün istiyormuşsunuz. Az geri çekin kendinizi valla bıkmıştır adamsanırım ben biraz fazla arzuluyum
gün aşırı, iki günde bir manasında kızlar yanlış anlaşılmasın :)
Piiii2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?