kocam beni arzulamıyor...(

Essah mi gi ben diyorum ki bakamam bu diyor evlenince görürsün. Görmek isteyen kim anam ben korkarım. Gündüz neyde duramam öyle.

HE YAA essah tabı :) evlenınce bak nasıl bakıyon nasıl görüyon tatlım bak mesela benım esım sureklı gunduzlerı yapmayı seven bırı o ısteyınce sende ıstıyosun sonucta

Ben karanlıkta sevmiyorum bide vucudumda güzel değil şişmanım ama utanmıyorum kocandan da utanıcaksan ohoo

Adam daha napsın pancar motoruna çevirmişsin gün aşırı vs sen dursan o gelir zaten

Haggat bacım sen bi coştun kudurdun falan sakin yani vvallaben simdi kendi odamda çıplak duramıyorum o zamanda duramam

adam kibarmış .. ben olsam az bi dur ne oluyoruz her gün her gün derdim

gercekten mı kız :) ben 6 aylık evlıyım gayet guzel acık secık
Gündüz yapacaksam tüm bölgem pamuk gibi olması lazım kıl tüy azıcık baş göstersin gündüz kaçıom adamdan gece loş ışıkta belli olmuo görmüo adam utanma kıldan tüyden ayolssss

cok norml canım evlılık kolay mı :) adam butungun calsıısyor yoruluyor her zaman ıstemesını bekleme dıcem ama gun asırı yapan adamdan daha ne beklıyon anlamadım saat bası mı yapacak kız bu adam

yani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…