kocam beni arzulamıyor...(

hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor

canım takılma boyle seylere arzulamayan adam esıyle gun asırı yapmaz sadece ılk adımı senın atmanı ıstıyordur bazı erkekler oyledır cunku... senın tavrın ıstegın daha cok isteklendırıyordur onu ama tabı rahatsızsan konus bu konuyu esınle hıc bırsey konusulmadan cozulmez ortada buyuk bı sorun yok esınle konusup tatlı dıllılıkle anlatırsan senı anlayacaktr

sen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsa şaka şakaa yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor

severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Peki Evlenince size olan hevesi geçti mi ? Azalma oldumu yani aşkında .

evlendikten sonra üstünü değiştireceğin zaman adama arkanı dönmü diyeceksin

yoo çıplak bile geziliyo evde rahat ol :)
zaten neden seni görmesin ki. ya da sen onu neden görmeyesin?
sabah seksinin yeri ayrı gece seksinin ayrı
yatak odasndaki ayrı duştaki ayrı
örnekleri çoğaltabilirim
eşimi nerdeyse 20 gündür görmüyorum kusura kalmayın en iyisi susayım ben

sen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsa şaka şakaa yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor
2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancam

Essah mi gi ben diyorum ki bakamam bu diyor evlenince görürsün. Görmek isteyen kim anam ben korkarım. Gündüz neyde duramam öyle.

yorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum.. yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…