Kocam beni boşuyor yardım edin...

gerçek sebebi bende öğrenmeyi çok istiyorum...fakat nasıl öğreneceğimi bilmiyorum...herşeyi artık zamana bıraktım...

haklısın arkadaşım zararın neresinden dönersen kardır...üç cocuğum olabilirdi...çalışamayacak durumda olabilirdim...ailem arkamda olmayabilirdi...çok şükür ayakta durmaya gücüm var ve bir çocuğum var sorumluluk sahibi olduğum...

Çok tuhaf davranıyor eşiniz. O boşanmayı kafasına koymuş ama mümkün olduğunca ucuza kapatmak istiyor deyim yerindeyse. Hadi siz neyse yollarını ayıran iki yetişkinden biri oalcaksınız da kızınıza bakmakla yükümlü. Sizden boşanacak, kızınızdan değil. Kızınızı görmek istiyor mu şu anda? Ne zamandır görüşmüyorlar?

en son aralıkta görmüştü...daha önceden hergün arıyordu...taki ben boşanma dilekçesini adliyeden gidip alıp ve yalan dolanla dava açtığını öğrenene kadar...karşı dava açtıktan sonrada bir defa aradı ve kızını sordu kapattı...adam değil beni çocuğunu bile gözden çıkarmış...

Hazalcım, konuyu izliyorum ve hayret ediyorum gerçekten. Aslında biz kadınların hayatında yüzde 90 ı erkek kaynaklı o kadar çok tuhaflık oluyor ki, bak işte kocaman forum olmuş.
Çok da takılma artık, konuyu açmandan bu yana oldukça zaman geçti, ama bildiğim kadarıyla, kesinlikle çocuğuna bakmak zorunda. Velayet sende kalsa bile çocuğuna ve sana ödeme yapması gerekiyor. BU ticaret değil ki ucuza kapatmaya çalışsın, ben senin yerinde olsaydım cabbar bir avukat bulur, hukukun bütün yollarını kullanırdım. Para konusuna gelince, eğer boş vaktin varsa, ya da bu konuda kendine vakit ayırıp bu işle ilgilenen uzman avukatlarla konuşabilirisin.
Bu kadar sıkıntı çekme, ailen ve akrabaların bu aşamada sana destek olacaklardır eminim.
O insan da fiziksel olarak hayatından çıkmış zaten, manen de çıkar....
Allah yardımcın olsun arkadaşım...

İlerde kafasını taşlara vurur ama o zaman da nafile olur. Sen kızın için alabildiğini almaya bak. Hiç öyle gurur yapıp "İstemem birşeyini." filan deme. Herkes yaptığı çocuğa sahip çıkacak. Çocuğu da bırak herkes davranışlarının sorumluluğunu taşıyacak. Doğru düzgün bir neden yokken éBen artık oynamıyorum." diye mızıklamak var mı? Adam gibi gelsin anlatsın gerçek nedeni o zaman. Üç kuruşa beş köfte, hem istediği olsun hem sonuçlarına katlanmasın, var mı öyle dava?

canım daha oncede yazmıstım sana ınan hayatta hersey bızım ıcın... ama boyle adamlar yuzunden bız kadınlar hep uzuluyoruz ama sen kararlı ol dık dur allah onu ıslah atsın
ınsan kızını aramazmı ya hanı senı sılmıs ya kızı
allahım sen boyle adamlara bırazcık vıcdan ver yarabbıımmm

serapçım avukat tuttum...işinde ne kadar uzman bilmiyorum...dört avukatla görüştüm ve bir tanesinde karar kıldım...fakat karşımda o kadar zeki insanlar varki...kaynanam ben nişanlıyken evliliğimize ücbucuk ay biçmişti...çocuk istemediler fakat evlendikten sonra hamile kaldım...çocuk onların dışında gelişen bir olaydı...def edilmeye çalışılan bir gelin olunca şu an eşimin sadece maaşı görünürde...ikimiz için alınan ev dahi kayınbabanın üstüne...düğünde takılan altınlarım verilmedi...doğru dürüst ev eşyası alınmadı...aile zengin ama kocamın üstüne görünür veya benim talep edeceğim somut görüntü yok...

arkadaşım eşim hala eşim dediğim insan o kadar cenebazdırki...kaç defa sorguladım gerçek sebebi fakat öğrenemedim....hep kendince bir sebep buluyor ve geçiştiriyordu...

amin arkadaşım...

merhaba arkadaşlar hani klasik bir söz vardır...erkeklerin hepsi aynıdır diye...tek fark ise kimi uzun kimi kısa kimi esmer kimi kel diye gerçekten bu söz büyük oranla doğrudur...
diziler büyük oranla gerçeklerin yansımasıdır...dün foksta yayınlanan bir dizide izleyen arkadaşlar bilirler duygunun düştüğü durum gibi...kadınlar istediği gibi olmadığı zaman hemen değişiyorlar...inanılmaz tanınmaz yaratıklar oluyorlar...

Hazal, canm bu işler o kadar kolay değil, senin aleyhine aldatma, ya da evlilik birliğini temelden sarsacak durum senin tarafından gelmediği için, sadece keyfi olarak boşanmayı istediği için sen burada çok avantajlısın aslında. Karşında çok da zeki insanlar olduğunu sanmıyorum. Telefonda sakın hakaret etme. O telefonlar muhakkak ya diafonlu ya da ses kayıtlı dinlenir, bir tanıdığımızın başına gelmişti, arkadaş ağzına geleni söyledi, mahkemede de adam, ''Evlendiğimizde de böyleydi, piskolojik şiddeti sadece erkekler uygulamıyor, karım bana piskolojik şiddet uyguluyor, hakaretlerine dayanamıyorum dedi, kadıncağız tek kuruş alamadı, babasıının evine bir bavuluyla döndü. Sakın ha, hakaret etme, ağzından fevri söz çıkmasın, şu aralar en dikkatli olunacak zamanlar. Çok soğukkanlı ol. Avukatınla da herşeyi ayrıntılı olarak görüş ki seni savunacak elinde bişeyleri olsun. Özellikle bu evliliği keyfi olarak bitirmek istediğini, kadın olarak en temel haklarının yendiğini, görüntüde tapu kayınpederinin üstüne de olsa, kendisinin emekli maaşı ile bu evin sahibi olamayacağını, eşinin bu konuda ailesine yardımcı olduğunu ve maddi olarak da sen zarar gördüğünü söyle.
Allah yardımcın olsun.

hazalt konunu başından beri takip ediyorum..ok yaydan çıkmış artık..Şimdi mantığının ön planda olması gereken bir zamandasın.özelliklede çocuğunun yararına olacak hiç bir şey gözardı etme..maddi ve manevi.Erkekler için eş biterse çocukta bitebiliyor.genelleme yapmak istemiyorum ama yaşananlar hep bunu gösteyor.çocuğun ve kendin için mücadeleyi bırakma..güçlü olmak için illa kocaya ihtiyaç yok ve bunu başaracağını görebiliyorumm...

merikeklik arkadaşım mücadele ediyorum....elimden gelenin kat ve kat fazlasını yapmaya çalışıyorum hem çocuğum için hemde ailemi üzmemek için ayakta durmaya çalışıyorum ama o kadar çok yoruldumki aileme hissettirmiyorum fakat gönlüm çok yorgun...kimseyle paylaşamıyorum...

serapcım kızımın geleceği için hukuki olarak eşimden ne alabilirim ne yapabilirim onlarla uğraşıyorum...fakat bir taraftada yıkılan kırılan kadınlık gururum var...yıllardır aynı yastığa baş koyduğun adam...o kadar sıkıntı çekmişin...bu günler geçecek demişin...herşey yoluna girince adam gitsin boşanma davası açsın...bunu hazmedemiyorum...düşündükçe delirecek gibi oluyorum...kafamda kocaman bir soru işareti ve soru neden? cevaplayanamayan sorular....

gözyaşları içinde okudum her yorumu, belirtmek istiyorum. mahkeme sonucunu ve kafandaki soruların cevabını bulup bulmadığını merak ettim, seni rahatsız etmeyecekse paylaşır mısın....

çok üzüdüm ve mrak ettim ... barodan avukat talep ettimi arkadaş ya da burada söylenmeyen şeyler var... bana öyle geldi... boşanıcaz diyip birde hergün naber diye arayacak ha! o bana bir yaptıysa ben ona bin yapmanın arayışına girerdim hazal çok mu aşık çok mu saf çok mu çaresiz bu kızın ailesi eşi dostu akıl vereni hiç mi yok....

bırak onuru gururu skın boşama sürüm sürüm süründür istediklerini al ondan sonra sepeti koluna tak bu erkek milleti kendini çok alkıllı zanediyo sana şunu diyimki sen uğraşmak istemiyosn belli ama sonra çok pişman olursn çocuğun büyüdükçe ihtiyaçların artıcak ozamn başı duvarlara çok vurursn ha şunuda diyeyimki o adamın hayatında biri var bu kesn ben çok bilrim annesine çok düşkün olupta karısın çocuğnu tercih eden :113:zaten kendinde yazmışsn annesinin normal olmadığını söyleyen kendsymş boşonarak onlara yardm etmiş olursn önünü açarsn senin aptal olmadığını onlara ıspatla elinden geleni ardına koyma sakın derm ALLAH YARDMCN OLSN sağlıklı düşün öyle karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…