Kocam beni boşuyor yardım edin...

ok yaydan çıkmış artık ne desek ne akıl versek boş sonuçta boşancaksınız belliki.sen yavrun için en iyisini düşün ve eşinden ne alsan çocuğun için alacaksın unutma sakın ola tenezül etmeme gibi durumlara girme.bencede hayatında biri var ve yeni değil sanki herşey çok önceden planlanmışta kılıfına uydurulmuş gibi bi yerlerden akıl aldığıda kesin.seni evden yollaması fallan çok bilinçli yapılmış şeyler.ama ne yalan söliyim ben olsam baya bi süründürürdüm.minnacık çocukla karısını böle gözden çıkartıcakda bende paşa paşa gitcem. yok öyle yama.

Nedense ben de böyle düşünüyorum... :44:

arkadaşlar bugün ankaradaydım ...ankara bana o kadar soğuk, bunaltıcı ve sıkıcı geldiki anlatamam...o kadar kalabalıkta yapayalnızdım...sabah dokuzda sınavım vardı çıkınca hemen aştiye gittim kaçmak kurtulmak istedim biran önce...oysaki on iki yıllık yaşadığım yerdi benim...yaşanan yıllar nafileymiş...otobüste gelirken hep düşündüm geçmişimi yaşadıklarımı belkilerimi gözlerimden ince bir yaş süzüldü...yine dedim boşuna herşey boşuna...kadınlar neden bu kadar fedakar olurken erkekler neden bu kadar acımasız oluyorlar...

arkadaşlar yazdıklarınızı büyük bir dikkatle okuyorum...imkanlarım dahilinde hepinize cevap yazıyorum...son yazılanlara yazamadım...kusura bakmayın fakat bugün ankara havası beni çok yordu...hepiniz sevgiyle kalın...

bence boşanma canım kadın istemezse boşayamaz diye biliyorum biz birbirimiz seviyoruz filande mahkemede başka birisi varsa hayatında ona fırsat verme enazından çocuğun için savaşmalısın

bence boşanma canım kadın istemezse boşayamaz diye biliyorum biz birbirimiz seviyoruz filande mahkemede başka birisi varsa hayatında ona fırsat verme enazından çocuğun için savaşmalısın

savaşta yenik düşmek istemiyorum...karşı boşanma davası açtım ve tazminat istedim...kendim için olmasada en azından kızımın geleceği için biraz yatırım amaçlı tazminat alırsam biraz moral bulurum...hayatında birisi varsa da biran önce kavuşsun ve benim günümü arasın istiyorum...boşanmamakla kötülük değil ama boşanarak belki dahada kötülük etmiş olurum...

eğer çalışıyorsan ayaklarının üzerinde dura biliyorsan hiç minet etme boşa gitsin tam tersiyse bence boşanma

çok üzüldüm durumuna canım ama napalım olucagı varmış olmuş artık kızın için dimdik ayakta dur işini bul hiç üzülme eğer kocanın ahayatında biri varsa senin peşinde sürünsün de görsün başka kadınla olmayı

eşin neden annesinle birlikte karar alıyor onu anlamış değilim işin kolayına kaçıyor bence altından gir üstünden çık olayın gerçek sebebini öğren ondan sonra hareket et bence hemen evet deme sakınn..allah yardımcın olsun

frezya cım....bende anlaşım değilim...şu an herşeyi avukat bıraktım...kararı hakime...

canım bedua etmiyorum nede olsa çocuğumun babası ama allaha haval ediyorum...

zor durum yazık çok yazık.Allah size kolaylıklar versin.inşallah herşeyin en hayırlısı olur.son durum nedir hala arıyormu.ailenin tepkisi ne.

zor durum yazık çok yazık.Allah size kolaylıklar versin.inşallah herşeyin en hayırlısı olur.son durum nedir hala arıyormu.ailenin tepkisi ne.

arkadaşım karşı dava açınca aramaz oldu bir defa aradı kızını sordu kapattı....şu an aramıyor...haftaya mahkeme var belkide ondan aramıyordur...belkide suçluluğunu anladı arayacak yüzü yok bilemiyorum...
bende iş arıyorum memurluk olmadı...ayakta durmam gerekiyor ailem çok anlayışlı olsada onlarda zengin insanlar değilller emekli maaşıyla geçiniyorlar...en büyük idealim işe girip ev almak ve ankaraya yerleşmek...

yıllarınıza yazık olmuş.ama derler ya zararın neresinden dönsen kardır.umarım bundan sonra herşey sizin ve kızınız için çok daha güzel olur.ben size inanıyorum siz iş bulacak çalışacak ve çok güzel bir hayat yaşayacaksınız.sizde buna inanın kızınız sizi hep güçlü görsün.her zaman her şeyin hayırlısı olsun.

çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi iş bulursun.güçlü biriye benziyorsun ailen de var..kızına iyi bakarsınız.Allah'a emanet olun.

canım herseyd ebı hayır vardır bunu unutma ama eşın neden boşanma ısını aılesıyele konusuyo senı sevıyosa annesıyle arasını sogutsun bıraz ıkısınıd eıdare etmeyı bılsın alsın ıkınızıde karsı karsıya ne derdınız var konusun esının annesıyle eger senınle sorunu oldugunu soyluyosa kaynanan oturun adam akıllı konusun derdınız ne dıye kımse kımseye muhtac degıl ama hakklarınıda al tabıkı sonucta ufak bı kızın var ve send ekalıcak ınsallah onun gelecegı ıcın ezıdrme kendını ve arkadasların dedıgı gıbı gercek sebep neymıs ogren sonra yolunu çiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…