- Konu Sahibi hazaldt2008
-
bıraz acık ve acı olacak ama kesınlıkle baska bırısı var ve bır an once onunla beraber olmak ıcın senı anlaşmalı basanmaya ıkna etmeye calısıyor . karısını seven bır erkek cok onemlı bır sebep olamadan asla esınden vazgecmez . senın haberın olmadan baska bırısıyle gorusuyor olabılır .kılıf olarak da aılesını bahane etmıs .. ınan cok sınırlendım .. ortada masum bır cocuk ve kırılan umutlar var .. lutfen daha dıkkatlı ol.. nedenlerını arastır ..bıraz alltan alarak agzını ara .. kesın altında baska nedenler vardır .. allah yardımcın olsun
NAsıl bi baba... Kesin başka biri vardır
inşallah sınavınızı başarıyla geçersiniz..
evladınızla dimdik ayakta kalıp kendinize yetersiniz..
allah yardımcınız olsun..
bence boşanma canım kadın istemezse boşayamaz diye biliyorum biz birbirimiz seviyoruz filande mahkemede başka birisi varsa hayatında ona fırsat verme enazından çocuğun için savaşmalısın
savaşta yenik düşmek istemiyorum...karşı boşanma davası açtım ve tazminat istedim...kendim için olmasada en azından kızımın geleceği için biraz yatırım amaçlı tazminat alırsam biraz moral bulurum...hayatında birisi varsa da biran önce kavuşsun ve benim günümü arasın istiyorum...boşanmamakla kötülük değil ama boşanarak belki dahada kötülük etmiş olurum...
savaşta yenik düşmek istemiyorum...karşı boşanma davası açtım ve tazminat istedim...kendim için olmasada en azından kızımın geleceği için biraz yatırım amaçlı tazminat alırsam biraz moral bulurum...hayatında birisi varsa da biran önce kavuşsun ve benim günümü arasın istiyorum...boşanmamakla kötülük değil ama boşanarak belki dahada kötülük etmiş olurum...
eşin neden annesinle birlikte karar alıyor onu anlamış değilim işin kolayına kaçıyor bence altından gir üstünden çık olayın gerçek sebebini öğren ondan sonra hareket et bence hemen evet deme sakınn..allah yardımcın olsun
eğer çalışıyorsan ayaklarının üzerinde dura biliyorsan hiç minet etme boşa gitsin tam tersiyse bence boşanma
çok üzüldüm durumuna canım ama napalım olucagı varmış olmuş artık kızın için dimdik ayakta dur işini bul hiç üzülme eğer kocanın ahayatında biri varsa senin peşinde sürünsün de görsün başka kadınla olmayı
zor durum yazık çok yazık.Allah size kolaylıklar versin.inşallah herşeyin en hayırlısı olur.son durum nedir hala arıyormu.ailenin tepkisi ne.
arkadaşım karşı dava açınca aramaz oldu bir defa aradı kızını sordu kapattı....şu an aramıyor...haftaya mahkeme var belkide ondan aramıyordur...belkide suçluluğunu anladı arayacak yüzü yok bilemiyorum...
bende iş arıyorum memurluk olmadı...ayakta durmam gerekiyor ailem çok anlayışlı olsada onlarda zengin insanlar değilller emekli maaşıyla geçiniyorlar...en büyük idealim işe girip ev almak ve ankaraya yerleşmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?