Kocam beni boşuyor yardım edin...

Kesinlikle cok iyi bir avukat bulun ve esinize bunu söylemeyin ki o karsi önlem alamasin siz yanliz saf zannetsin.

bosamayip süründürmek süper bi fikir fakat saglam bi sinir sistemi gerek bunun icin :)

haaa bu arada sakin medeni olmayin bu konuda, ne alabiliyorsaniz alin gerekirse poposundaki donuda... toz bezi yaparsiniz bi kösede dursun

arkadaşım eşin gerçekten ailesi istemediği içinmi boşanıyor.yoksa başka bir nedeni varmı..senin hikayenin aynısı benim çok yakın bir arkadaşım yaşadı.onın oğlu vardı.2.5 yaşlarında eşi ablasına yoladı vede sonra ortada hiç birşey yokken birdaha gelme dedi...arkadaşım yılmadı.kendini geliştirici kurslara falan gitti.buarada boşanmak için mahkeme açıldı.daha boşanmadan eski eşi bir kadınla ortaya çıktı.tabi boşanma süreci 1 -1.5 yıl falan sürdü.ayrıldıktan sonra buldu denildi.ama ben vede arkadaşım okadar eminizki başka bir kadın için bunu yaptı.nafaka alamadı.ev ve arabaları vardı.adam arabayı mahkeme sırasında ortadan kaldırdı ve arabam yok dedi 4 yıl oldu arkadaşım babası evine gideli nafaka alıyor ama mal henüz paylaşılmadı.adamın çocuktan haberi bile yok...anlayacağın dikkat et.çocuğunun hakkını kimseye kaptırma ,kendini asla salma.benim arkadaşım kurslara gitti ve estetisyenlik yapıyor.çokta güzeldir.bir havalı anlatamam.kocası arada geliyormuş çatlıyormuş.eminim diyordirki ben bu kadını nasıl bıreaktım.ama tabiki senin başka sebeplerin vardır.yuvan ortak bir şekilde kurtarılma çabasındadır sabret derim.küçültücü şeylerde bulunmabırak sen haklı kalasın.suçlu o olsun.allah yardımcın olsun...çocuğun inşaaallah huzurlu mutlu bir yuvada büyür..............

Son düzenleme:
kesinlikle anlaşmalı boşanma olayını kafandan çıkar.sen bu kadar cefa çek,annesinin yaptıklarına katlan ona evlat ver anlaşmalı boşanalım desinn,oldu başka arzusu.
benim bildiğim kadarıyla evlenirken takılan tüm altınlar sana ait dolayısıyla başvuracağın avukat senden düğün cd nizi isteyecek bu bir.
ikincisi psikolojini bozduklarına dair devlet hastanesinden rapor almanı öneririrm.
üçüncüsü eşinin üstüne mal varlığı olmasa dahi aldığın raporla ailesine manevi tazminat davası açabilirsin.
kesinlikle işi yokuşa sür.

kardesim Alla iyiligini verrsin emi ne guldurdn beni son 2 cumleyle:))))))))))))))

İnanın çok üzüldüm durumunuza.Genelleme yapmak doğru olmasa da hemen hemen görülür evliliklerde böyle durumlar.Boşanma lafları savurulur ancakkk sakın Allah aşkına boşanmayın.Yok anlaşmalı ,yok nafakalı ,tazminatlı hayır efendim ! Onun aklıyla mı geziyorsunuz ? Ne kin ne intikam ne başka bir şey.Aklınızı başınıza alın,bir çocuğunuz olduğunu unutmayın.Ne gurur ne bir şey.Dayak ,şiddet yoksa evinizden çıkmayın.Madem boşanma fikri size ait değil ( ki ortak alınan bir karardır) o zaman oturun oturduğunz yerde.Ordan yiyin için.Bir arkadaş çok güzel söylemiş.Eğer imkanınız varsa gidin kurslara.Hem kişisel gelişiminize hem de bu hava atmosferinden kurtulun.Yemenize içmenize çocuğunuza dikkat edin.Siz iyi olun hem bedenen hem de psikoloji olarak.Hepsine de göğüs gösterirsiniz.Sakin olun ,vakur olun emin ve naif adımlar atın.Allah'a güvenin tevekkül edin duayı ihmal etmeyin.Yalvarma ile halledilecek bir şey olsa idi siz yapardınız başta zaten.Bence zamana bırakın nereye gidecekse gitsin ,o defolup gitsin evden.Siz tartışmayın,boyun eğmeyin her zaman ki gibi hayatınıza devam edin.Hepsi geçecek çok dua edelim sizin için inşaallah.Kusura bakmayın size akıl vermek haddime düşmez ancak buraya taşıdığınıza göre bir ferahlamak istemiş olduğunuz için sizi rahatlatmak istedim.Rabbim yardımcınız olsun.

Biraz uzattım ama ben eski kadınları çok seviyorum.Annemin arkadaşlarından bir kaç örnek bile var.Zamanında adamlar bir kadına takılıp karısına boşanalım diye baskı yapıyormuş ben ortaokul dönemlerindeyken '' ay ne gurursuz kadın ben olsam beni istemeyeni ben de istemem '' derdim.Kesin boşanırdım.Ama kadın ne yapmış aynı anlattığım gibi yukarda hayır demiş olmamış,işi deliliğe dökmüş şiddet görmüş,en son kabullenir gibi yapmış ama evden asla çıkmamış düzeni bozmamış.En son adam rezilliği ile kalıyor zaten.DÖnüp karısına geliyor kadın da kocasının aslında düzeleceğini ama bu erkeklerde böyle sapıtmalar olduğunu sonra düzeleceğine inanmış.Şimdi inanın eşi pervane.Çok örnek duydum böyle annemlerden.Dayağa ,sözlü ya da davranışsal tacize demiyorum ama diğer yönlerden şilkayetiniz yoksa mücadele edin lütfen ! Ona istediğini vermeyin.Onu ve annesini memnun etmeyin.Rezil edin utandırın onları.

bende bundan bahsedecektım.. gerek kalmadı

üzüldüm ama bence boşan zaten bu ortam çocuğuda etkiler.hem annesiyle karar alan birinden ne hayır beklenir? sen boşandıktan sonrada annesi ona bulur birini.sanki annesi snnle evlendi töbe töbe sinir oldum sinir . boşanmayıpta ne yapacaksın?bırak gitsin .çocugum var çocuk için boşanmak istemiyorum diyosan çocuk bu ortamdan da kötü etkilenir.boşan çocuguda yanına al onlara bırakma gerçi akıl vermek haddime degil ama ezilme dik dur boşanmamak için ısrar etme bırak pişman olucak biri varsa oda o olsun

Güven olmayan evlilikten kime ne fayda gelmis ?? tamam bosanmasin evinde kocasinin yaninda otursun adamda iyiicee yüz bulsun. Ben bu kadini sebebsiz bosamaya kalktim ona ragmen beni birakmiyor ben bunu birde aldatayim hatta döveyim de der ozaman.

Arkadasim sen Kulaklarini kapa dünyaya git kendini gelistir okullara git is bul calis dimdik sapasaglam delikanli bi kadin ol. arabanida al evinide al cocugunuda yetistir o annesinin sözünden cikmayan koca bebekde seni gördükce catlasinnnn

Yo uzatmalisin evladiniz icin uzatmalisiniz,inadiniz icin,kadinlik gururunuz icin ayrilmayacaksiniz siz bir esya degilsiniz eskiyince baskasina verilecek.Allah kadin şerrinden sizi uzak tutsun..Bu bazen baska bir hatun bazen de erkegin annesi...farketmez ikiside kadin!!!! Guzelim.Duygusalligi bir yana birak.Bebisinin babasiz kalmamasi icin Esine aynen bu ifadeyi kullan.Benim amacim Senin kara kasina merakliyim diye kalmak degil ama bebisim Babasi bulunan diger kisilerin yaninda kendini feci mutsuz hissetmesin,sappiklarin agzi sulanmasin,evladim ucuz olmasin diye senden ayrilmayacagim.Bir baska kisi nasil senin evladina babalik yapacak?Senin icin bunu nasil kaldiracak??? senin yerine baska bir baba???Buyuyunce herseyi evladina anlatirim ayagini denk al demelisin bu ana kuzusuna .Esin pembe hulyalarda bunu birakirim baska cicekten bal alirim zannediyor ama Unutulmasin ki !!! Kensinin ve anasinin bir plani varsa Yüce Yaraticininda bir planlar ustu bir plani var.Bir gunahsiz kadincagiz ve yavrusu ...Manevi ihtiyaclarinizi kim karsilayacak peki???Parayla alinamayacak degerler var bilirsiniz ki...Canim Sen mazlumsun Su an edecegin dualarla dengeleri degistirebilirsin.Mazlumluk, zalimlikten üstündür.Sakin kafayla dusun asla benim tavsiyem sudan sebepplerle ayrilma.Bu adama hurriyetini verme.Anasini mutlu etme.Ilerde bebisin buyurse Yavrum ben en nihayetine kadar mucadele verdim dersin ve evladin seni anlar.Simdi asla adam ve ailesine bu hazzi verme.Resmi nikah yapamasin diger bayanlara surundur.gidecegi yere kadar adami maddi manevi tazminata mecbur birak.Belki senin mucadelen Gamsiz anasi ve adama misal teskil ederde!!!!Tum kalbimle inananlardadim insallah Allah yardim edecektir

Son düzenleme:
Bende boşanmayın diyorum. Çünkü bende evliliğimde kayınvalidemden duymadığım hakaret kalmadı. Çok patavatsız sürekli aşağılayıcı konuşurdu, başkalarını över dururdu eşimin yanında başka kızların güzelliğinden ballandıra ballandıra bahsederdi hatta evlerine gelen kıza oğlum bekar olsa seni alırdım derdi. Delirdim kavga ettim ne oldu bir hiç. Uzaklaştım onlardan eşimde öyle. Eşimle uygun dille konuştum şimdi ayda yılda bir görüşürz takmıyorum bile kafama... Kendini yesin onlardan aldığımız desteğimizide kestik eve bereket, mutluluk yağdı resmen.
Sen sen ol eşinle yine konuş bak çocuk büyüdükçe dillendikçe eşininde hoşuna gidecek, değişecek, artık eskisi kadar ailesini takmıcaktır. Eşimde çok kırardı beni kafasına göre takılırdı adliyelere bile gitmiştik boşanmaya, çok yalan söylerdi şimdi çok değişti herkez bunun farkında kariyerinde yükseldi ve bende değiştim, çocuğumda çok mutlu. Eskiden eşmi arardururdum bakı yapardım artık aramıyorum o beni merak ediyor, vesveseyide bıraktım, dırdırıda. Keşke evliliğinize bir şans daha verseniz daha çok günleriniz olacak birbirinizi daha iyi anlayıp tanıyacaksınız, değişeceksiniz, kendinize bu şansı tanıyın ve güzel bir dille buluşup konuşun. Artık bir çocuğunuz olduğunu onun mutluluğu geleceği için anlamsız yere boşanmamanız gerektiğini ve ailesinin çok dışarıda bir etken olduğunutatlı dille konuşun. Ben eşimle flörtü sayarsak 8 senedir birlikteyim nerelerden nerelere geldik kaç defa boşanacaktık. Ama kötü günler artık çok geride kaldı ben onu tanıyorum o beni. Kaynanamda dış kapının mandalı bananeee...

herşey eşinde bitiyo canımm helal olsun eşinee
sonuçta eşinin ne annesi ne babası ne çocuğu kalıcak bir tek sen kalıcaksın onunla ömür boyu..
mantıklı olanı yapmış..
ömür boyu mutluluklar..

Son düzenleme:
senin durumunada çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun çok zor bende bi hata gördüğümde söyleyemem eşime çekinirimm senin durumuna düşmekten..
sana bi fikir weremiyorum canım çünkü eşinin yaptığı büyük yanlış seninse elinden gelen hiçbişi yok..
eşin son nefesinde bile senden başka yanında kimse olmayacağını anlamalı annesinin bile.
.

Son düzenleme:
Sayfaların tamamını okuyamadım ama aile mahkemesinde çalışan bir uzman olarak belki yardımım olabilir diye düşündüm, hatta ankaradasınız sanırım, dosyanızın bana gelme ihtimali bile var (hakim taktiri ile bazı dosyalarda uzman raporu isteniyor) anladığım kadarı ile artık sizde karşı davacısınız ve en azında maddi olarak hakkınız olanı almak istiyosunuz ama eşinizin üzerine kayıtlı birşey yok, eşiniz eğer kredi kartı kullanıyorsa kendi adına ve yüklü miktarda kullanıyorsa bunları dökümünü vs isteyebilirsiniz emin olun hakimi etkiliyor, tazminat kısmı karşı tarafın kusurlu olduğunu ıspatlamanıza bakar burada da en önemlisi tanıklar (mümkünse birinci dereceden akraba olmayan komşu, arkadaş gibi) bu konularda zaten avukatınız sizi yönlendiriyordur...benim yardımcı olabilceğim birşey varsa sorabilirsiniz...
Çok zorlu bir yol... umarım hayırlısı olur sizin ve öncelikle kızınız için...

bir süre girmedim arkadaşlar her zamanki hassasiyetinizi gösterdiniz ve yanmda oldunuz konuyu açtığım günden beri hep yanımdasınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bir kısmınızın yorumlarınıza cevap yazıcam tekrar teşekkürler sevgiyle kalın...

100 tl mi ? şaka gibi hiç vermese daha iyi 100 tl için mi adamla yüz göz olucaksın. çok üzüldüm duruma ya.senin için yapılabilecek şey sadece 100 tl mi?bumudur yani.allh sabırlr versin sana .sen çocuğun için dik dur üzüntünü ona yansıtma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…