- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi hazaldt2008
-
Kesinlikle cok iyi bir avukat bulun ve esinize bunu söylemeyin ki o karsi önlem alamasin siz yanliz saf zannetsin.
bosamayip süründürmek süper bi fikir fakat saglam bi sinir sistemi gerek bunun icin :)
haaa bu arada sakin medeni olmayin bu konuda, ne alabiliyorsaniz alin gerekirse poposundaki donuda... toz bezi yaparsiniz bi kösede dursun
Biraz uzattım ama ben eski kadınları çok seviyorum.Annemin arkadaşlarından bir kaç örnek bile var.Zamanında adamlar bir kadına takılıp karısına boşanalım diye baskı yapıyormuş ben ortaokul dönemlerindeyken '' ay ne gurursuz kadın ben olsam beni istemeyeni ben de istemem '' derdim.Kesin boşanırdım.Ama kadın ne yapmış aynı anlattığım gibi yukarda hayır demiş olmamış,işi deliliğe dökmüş şiddet görmüş,en son kabullenir gibi yapmış ama evden asla çıkmamış düzeni bozmamış.En son adam rezilliği ile kalıyor zaten.DÖnüp karısına geliyor kadın da kocasının aslında düzeleceğini ama bu erkeklerde böyle sapıtmalar olduğunu sonra düzeleceğine inanmış.Şimdi inanın eşi pervane.Çok örnek duydum böyle annemlerden.Dayağa ,sözlü ya da davranışsal tacize demiyorum ama diğer yönlerden şilkayetiniz yoksa mücadele edin lütfen ! Ona istediğini vermeyin.Onu ve annesini memnun etmeyin.Rezil edin utandırın onları.
Biraz uzattım ama ben eski kadınları çok seviyorum.Annemin arkadaşlarından bir kaç örnek bile var.Zamanında adamlar bir kadına takılıp karısına boşanalım diye baskı yapıyormuş ben ortaokul dönemlerindeyken '' ay ne gurursuz kadın ben olsam beni istemeyeni ben de istemem '' derdim.Kesin boşanırdım.Ama kadın ne yapmış aynı anlattığım gibi yukarda hayır demiş olmamış,işi deliliğe dökmüş şiddet görmüş,en son kabullenir gibi yapmış ama evden asla çıkmamış düzeni bozmamış.En son adam rezilliği ile kalıyor zaten.DÖnüp karısına geliyor kadın da kocasının aslında düzeleceğini ama bu erkeklerde böyle sapıtmalar olduğunu sonra düzeleceğine inanmış.Şimdi inanın eşi pervane.Çok örnek duydum böyle annemlerden.Dayağa ,sözlü ya da davranışsal tacize demiyorum ama diğer yönlerden şilkayetiniz yoksa mücadele edin lütfen ! Ona istediğini vermeyin.Onu ve annesini memnun etmeyin.Rezil edin utandırın onları.
kaynanam ile konuşamam çünkü beni istemeyen asıl kaynanam idi nişanlıyken bu evlilik üç ay sürer demişti...boşanmayı uzatmam neyi değiştirecek beni istemeyen bir insanla devam mı edeyim...en azından kafam boşalır ve hayat yolunu çizekrim...
Bende boşanmayın diyorum. Çünkü bende evliliğimde kayınvalidemden duymadığım hakaret kalmadı. Çok patavatsız sürekli aşağılayıcı konuşurdu, başkalarını över dururdu eşimin yanında başka kızların güzelliğinden ballandıra ballandıra bahsederdi hatta evlerine gelen kıza oğlum bekar olsa seni alırdım derdi. Delirdim kavga ettim ne oldu bir hiç. Uzaklaştım onlardan eşimde öyle. Eşimle uygun dille konuştum şimdi ayda yılda bir görüşürz takmıyorum bile kafama... Kendini yesin onlardan aldığımız desteğimizide kestik eve bereket, mutluluk yağdı resmen.
Sen sen ol eşinle yine konuş bak çocuk büyüdükçe dillendikçe eşininde hoşuna gidecek, değişecek, artık eskisi kadar ailesini takmıcaktır. Eşimde çok kırardı beni kafasına göre takılırdı adliyelere bile gitmiştik boşanmaya, çok yalan söylerdi şimdi çok değişti herkez bunun farkında kariyerinde yükseldi ve bende değiştim, çocuğumda çok mutlu. Eskiden eşmi arardururdum bakı yapardım artık aramıyorum o beni merak ediyor, vesveseyide bıraktım, dırdırıda. Keşke evliliğinize bir şans daha verseniz daha çok günleriniz olacak birbirinizi daha iyi anlayıp tanıyacaksınız, değişeceksiniz, kendinize bu şansı tanıyın ve güzel bir dille buluşup konuşun. Artık bir çocuğunuz olduğunu onun mutluluğu geleceği için anlamsız yere boşanmamanız gerektiğini ve ailesinin çok dışarıda bir etken olduğunutatlı dille konuşun. Ben eşimle flörtü sayarsak 8 senedir birlikteyim nerelerden nerelere geldik kaç defa boşanacaktık. Ama kötü günler artık çok geride kaldı ben onu tanıyorum o beni. Kaynanamda dış kapının mandalı bananeee...
gözyaşları içinde okudum her yorumu, belirtmek istiyorum. mahkeme sonucunu ve kafandaki soruların cevabını bulup bulmadığını merak ettim, seni rahatsız etmeyecekse paylaşır mısın....
ee şimdi ne durumdasın toparlanma oldumu ilişkinizde? yoksa herşey aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?