- Konu Sahibi hazaldt2008
-
Canum Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ve kaynana hışmından korusun
canım hakkında hayırlısı olur inş sende bundan sonra cocugun ve kendin için kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren derim kendine iyi bak canım bir söz vardır lisede duvar yazısı olarak yazılır
sevene canım feda sevmeyene elveda .....
merhaba arkadaşlar kocam bana boşanma davası açtı sebe ise annesi ile aramda kalmaktan sıkılmış ailesi ile oturmuşlar karar almışlar boşanmamıza karar vermişler annemin yanına beni gezmeye diye gönderdi sonra geldi kararını açıkladı...ikibuçuk yaşında kızım var...kocamla hiç bir problemim yok idi...senden severek boşanıyorum dedi...ama mahkemeye kadar beklemeye tahammülü yokmuş şubat sonunda mahkememiz o ise anlaşmalı boşanalım ben kafamı rahatlatmak istiyorum diyor...üzerine kayıtlı hiçbir şey yok nafakanı vereyim eşyanın yarısını vereyim yeterki boşanalım diyor başka birşey demiyor...hala ben boşanmayı kabullenemez iken her aramasında barışmak istiyor derken o boşanmayı istiyor canım acıyor yasal olarak hiç bir bilgim yok...bana yardım edin ne yapmam gerekiyor...
: (
keşke lisede olsak biliyormusun gecmiş gelecegin birinkitisi bence o zamnlardan aslında büyüsek ayaklarımızı saglam basabilsek işte olmuyor kader denilen birsey var onu yaşamak boynumuzun borcu rabbim hayırlı yazılar yazsın suandan sonra
ve allahını, kendini ve evladını seviyorsan onların hatrı için bir daha intihar lafını bile agzına alma çıkar lugatından olur mu? ne yapacaksın hayatta kahpeler olacak ki iyilerin kıymeti bilinsin
allah yardımcın olsun canım
Diyorumki canım şöyle bir şey yapsan,kızına bakamayacağını söylesen ve ona vermeye çalışsan?Bu biraz kumar ama amacı şu; eğer başka bir kadın söz konusu ise eşin çocuğa kesinlikle bakmak istemeyecektir,eşin bakmak istemeyince ailesine kalacaktır,ailesi de anlattığın kadar sevgi yoksunu insnalarsa (bir yuvayı dağıtabildiklerine göre kolayca bence öyleler) çocuğu almak istemeyeceklerdir.Belki o zaman ortada bir çocuğun olduğunu,onun da sorumluluk olduğunu hatırlayacaklardır.Ben olsam böyle bir şey denerdim.Bir de sana tavsiyem eşini bir kaç gün takip etmeye çalış.Körü körüne güvenme başkası yok diye.Her şeyi bil yoluna sonra daha sağlam adımlarla devam edersin en azından böylece.Eşim beni seviyor diye düşündükçe umut edersin,umutsa bazı durumlarda lanettir resmen.Lütfen ömrünü bir hiç uğruna heba etme ve gerçekleri öğrenmek için adım at.Allah yardımcın olsun her konuda canım...
anlasmali bosanmayiniz...bu isin icinde kesinlikle bir is var...anlasmali bosanirsiniz ne biliyim sizden gizli aldigi ev mev cikar , sasirip kalirsinizya da size simdi baska biri var gibi gelmiyor ama aslinda vardir bosanirsininz bir de bakarsiniz baskasi anlasmali bosandiginizla kalirsiniz sen karisma sen artik benim hic birseyimsin der yok bekleyin bosandiktan sonra cikacagina bosanmadan ciksin bence bu iste bir is var onun ailesi ile beraber mi yasiyorsunuz?
Ailesi ile oturup karar almışlar ne demek yahu!
Bu adamın öncelikli olanı, asıl ailesi artık evlendikten sonra sen ve kızındır. Sizin boşanmanıza kaynananla oturup karar verdiyse bence de kaynananda bi problem var. Zaten demişsin arada kalmaktan sıkıldım diye söylemiş. Belli ki kayınvalidenle anlaşamıyormuşun. Bi kayınvalide üzerinde dur derim ben. Ah ah bi yalnız bıraksalar şu aileler genç çiftleri
bıraz acık ve acı olacak ama kesınlıkle baska bırısı var ve bır an once onunla beraber olmak ıcın senı anlaşmalı basanmaya ıkna etmeye calısıyor . karısını seven bır erkek cok onemlı bır sebep olamadan asla esınden vazgecmez . senın haberın olmadan baska bırısıyle gorusuyor olabılır .kılıf olarak da aılesını bahane etmıs .. ınan cok sınırlendım .. ortada masum bır cocuk ve kırılan umutlar var .. lutfen daha dıkkatlı ol.. nedenlerını arastır ..bıraz alltan alarak agzını ara .. kesın altında baska nedenler vardır .. allah yardımcın olsun
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. ben biraz farklı düşünüyorum. sebeb yokken boşanmak, ailesi ile karar vermek, boşanmakta acele davranmak, size sahip çıkmamak bence yeterli nedenler. eğer bir erkek bunları yapıyorsa , sonra pişman olsada sizi gözden çıkarmış demekki. ben de olsam senin yaptığını yapardım. bunları yapamayan insan nasıl aynı evde kızına babalık yapacak ki. yazık seni ve kızını , tercih konusu yapmış.kendimi yerine koyuyorum, benim de bir ufak kızım var.ben de bu şekilde davranırdım. hakkınızda hayırlı olan bu gibi geldi bana. kızınla mutlu mesut yaşarsın. çalışıyor musun ?
canım kardeşim, senden bir şeyler gizli saklı olduğu kesin.
boşanmayı düşünen adam önce eşi ile konusur karar verirlirse her iki tarafta ailesine kararını bildirir, ne demek onlarla karar almak.....
senı ailenin yanına gezmeye göndermesi sonrasında ise bu olayların gelişmesi hiç tesadüf değil bence....
ben senın yerinde olsam kocamı bir an önce bir şekilde konusturmaya çalışır gerçek neden, öğrenirim.
Onu bire şekilde kendi tarafına çek konustur.
sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir.
baktın olmuyor hemen bir avukata gitmelisin en azından yasal haklarını öğren....ve bence neden boşandığınız konusunda tam emin olmadan sakın anlaşmalı boşanmayı kabul etme...o karlı sen zararlı çıkarsın.kendini garantiye al.....allah yardımcın olsun...
birazda kocanı takipe al derimn
telefon dökümü kart ekstrası olabilir:)))))
eşimin gerçek yüzünü yeni yeni görüyorum ailesi sadece görünür sebepmiş...kendi içindeki canavarı saklamak için kılıf imiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?