Kocam beni boşuyor yardım edin...

uygarcım çok haklısın güzel bir duvar yazısı...fakat keşke lise yıllarındaki gibi sorumluluklarımız olmasa ne güzel...kendimiz için yaşasak...fakat şu an intihar etmeye bile hatta düşmeye bile hakkımız yok...çünkü ayakta durmam gerek sorumluluklarım var...yüküm ağır gücüm az...dayanmaya çalışmam gerek...

keşke lisede olsak biliyormusun gecmiş gelecegin birinkitisi bence o zamnlardan aslında büyüsek ayaklarımızı saglam basabilsek işte olmuyor kader denilen birsey var onu yaşamak boynumuzun borcu rabbim hayırlı yazılar yazsın suandan sonra
ve allahını, kendini ve evladını seviyorsan onların hatrı için bir daha intihar lafını bile agzına alma çıkar lugatından olur mu? ne yapacaksın hayatta kahpeler olacak ki iyilerin kıymeti bilinsin

Diyorumki canım şöyle bir şey yapsan,kızına bakamayacağını söylesen ve ona vermeye çalışsan?Bu biraz kumar ama amacı şu; eğer başka bir kadın söz konusu ise eşin çocuğa kesinlikle bakmak istemeyecektir,eşin bakmak istemeyince ailesine kalacaktır,ailesi de anlattığın kadar sevgi yoksunu insnalarsa (bir yuvayı dağıtabildiklerine göre kolayca bence öyleler) çocuğu almak istemeyeceklerdir.Belki o zaman ortada bir çocuğun olduğunu,onun da sorumluluk olduğunu hatırlayacaklardır.Ben olsam böyle bir şey denerdim.Bir de sana tavsiyem eşini bir kaç gün takip etmeye çalış.Körü körüne güvenme başkası yok diye.Her şeyi bil yoluna sonra daha sağlam adımlarla devam edersin en azından böylece.Eşim beni seviyor diye düşündükçe umut edersin,umutsa bazı durumlarda lanettir resmen.Lütfen ömrünü bir hiç uğruna heba etme ve gerçekleri öğrenmek için adım at.Allah yardımcın olsun her konuda canım...

anlasmali bosanmayiniz...bu isin icinde kesinlikle bir is var...anlasmali bosanirsiniz ne biliyim sizden gizli aldigi ev mev cikar , sasirip kalirsiniz ya da size simdi baska biri var gibi gelmiyor ama aslinda vardir bosanirsininz bir de bakarsiniz baskasi anlasmali bosandiginizla kalirsiniz sen karisma sen artik benim hic birseyimsin der yok bekleyin bosandiktan sonra cikacagina bosanmadan ciksin bence bu iste bir is var onun ailesi ile beraber mi yasiyorsunuz?

Ailesi ile oturup karar almışlar ne demek yahu!
Bu adamın öncelikli olanı, asıl ailesi artık evlendikten sonra sen ve kızındır. Sizin boşanmanıza kaynananla oturup karar verdiyse bence de kaynananda bi problem var. Zaten demişsin arada kalmaktan sıkıldım diye söylemiş. Belli ki kayınvalidenle anlaşamıyormuşun. Bi kayınvalide üzerinde dur derim ben. Ah ah bi yalnız bıraksalar şu aileler genç çiftleri

bıraz acık ve acı olacak ama kesınlıkle baska bırısı var ve bır an once onunla beraber olmak ıcın senı anlaşmalı basanmaya ıkna etmeye calısıyor . karısını seven bır erkek cok onemlı bır sebep olamadan asla esınden vazgecmez . senın haberın olmadan baska bırısıyle gorusuyor olabılır .kılıf olarak da aılesını bahane etmıs .. ınan cok sınırlendım .. ortada masum bır cocuk ve kırılan umutlar var .. lutfen daha dıkkatlı ol.. nedenlerını arastır ..bıraz alltan alarak agzını ara .. kesın altında baska nedenler vardır .. allah yardımcın olsun

canım arkadaşım çocuklarımız herşeyimiz bizim onlar için ayaktayız...hayatta kahpelere olacak diyorsun ama o kahpeler iyilerin hayatını bitiriyorlar...
arkadaşım açtığın konularda gördüm katibelik sınavına gireceğini okudum sınava girdinmi girdiysen nasıl geçti konunun devamını okuyamadım...bende ayın onunda gireceğim...

canım arkadaşım sana katılıyorum çocuğu bıraksam ve bakamayacağımı iddia etsem yapamam arkadaşım yapamam yazarken bile içim burkuluyor...dışarı çıkarken çocucuğumu anneme bırakıyorum ve eve geldiğimde çocuğumu görmek dünyalara değer...gece uyurken kızımın beni araması minicik elleriyle yüzüme dokunması ve uyurken gülümsemesi anlatamam...ders vermeye çalışırken sınıfta kalan ben olamam...
bir erkek nasıl takip edilir...iş yerinde çok bayan var...eğer biri varsa kesin iş yerindendir...cep telefonunun dökümünü istemem de işime yaramaz...çünkü mesleğinden dolayı iş telefonu kullanıyor...hiçbir şey elde edemem...
tek öğrenme yolu boşandıktan sonra ki hayatı...boşanmadan sonra da ne kadar önemi olur benim için...sadece ilerke kızıma açıklama yaparken daha kolay konu bulmamda yardımcı olur...

anlaşmalı boşanmak istedi fakat hiç birşey vermeden...tazminat istedim...önce kabul etti sonra beni yalancılıkla suç ladı anlaşmalı boşanmada tazminat olmazmış diye...ailem boşanmamızı istedi seni seviyorum ailem suçlu diyordu fakat boşanma konusunda anlaşmak çok cüzzi oda cocuğum için nafaka verecekti ve üç yılda ödeyeceği komik bir rakam tazminat olarak verecekti...beni çileden çıkartan son sözüde ailem duymadan ben bu işi çözücem demesi...bende şu an karşı dava açtım...üzerine kayıtlı hiçbirşeyi yok...tapuda baktırdım...fakat tazminat alabilirmişim...eşyaları istememiştim...altınlarımıda vermemişlerdi onlarıda alırmışım...şimdi bekliyoruz...avukat tuttum davayı yeni açtım....

eşimin gerçek yüzünü yeni yeni görüyorum ailesi sadece görünür sebepmiş...kendi içindeki canavarı saklamak için kılıf imiş...

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. ben biraz farklı düşünüyorum. sebeb yokken boşanmak, ailesi ile karar vermek, boşanmakta acele davranmak, size sahip çıkmamak bence yeterli nedenler. eğer bir erkek bunları yapıyorsa , sonra pişman olsada sizi gözden çıkarmış demekki. ben de olsam senin yaptığını yapardım. bunları yapamayan insan nasıl aynı evde kızına babalık yapacak ki. yazık seni ve kızını , tercih konusu yapmış.kendimi yerine koyuyorum, benim de bir ufak kızım var.ben de bu şekilde davranırdım. hakkınızda hayırlı olan bu gibi geldi bana. kızınla mutlu mesut yaşarsın. çalışıyor musun ?

eşim çok kurnaz bir insan onu çözmek ve anlamak çooook zor...

işe girmeye çalışıyorum...eşimle problemli bir evlilik yaşamadığımız için bittiğine inanamıyorum...iyiki bitti bu evlililk diyemiyorum...

canım arkadaşım eşim çok zeki bir insandır...onu konuşturmak ne mümkün çok konuşur amabu konularde sır vermez...şu anda avukat tuttum gerisi mahkemede ne olursa...

Tekrar yazilan butun yorumlari ve cevaplarinizi okuyamadim ama en iyisini yapmissiniz avukatla devam edin umarim isinde iyi ve guvenlir bir avukattir. Gelismelerden bizi bilgilendirin. Allah yardimciniz olsun ve haksizliga ugraminizi engellesin insaallah.

eşimin gerçek yüzünü yeni yeni görüyorum ailesi sadece görünür sebepmiş...kendi içindeki canavarı saklamak için kılıf imiş...

Evet bu da çok mantıklı tabi :44: ama yine de ailesinn de payı olabilir gibime geliyo çünkü dediği şey önemli bence. Ben bi anne olsam oğlum boşanmak istiyo olsa bile ben oturup karar vermediysem kararla bi alakam yoksa oğlum kesinlikle böyle bi şey diyemezdi diye düşünüyorum. Sonuçta bi ailenin yıkılmasının kararı bu kolay bi karar değil ve kimse de klay kolay bu işin içine sokulamaz yok yere. Dış etkenlerin yanı sıra ailenin de etkisi olduğuna inanıyorum. Ben böyle hissediyorum ama... :26:
Avukat bence de en doğru karar olmuş böyle içmiz rahatlasın diye irdeleriz biz bayanlar karşıdaki kararlı olsa da. İçimize sinmeyen bi şey olur hep. Bu psikolojiden bi nebzede olsa kurtulup işin gerisini avukata bırakabilmiş olmana sevindim. Bence bu önemli bi adım böyle bi şoktan sonra.

Son düzenleme:
belliki ortada sizin acinizdan bosanmayi gerektiren büyük bir durum yok,ayrica cocuk da var.emek var.bu durum size aylarca hatta yillarca aci verebilir.fakat belli gercekleri görmemiz kabullenmemiz gerek.bir erkek ailesiyle böyle ciddi bir karari verebiliyorsa zaten ilerideki hayatinizda baska büyük problemler cikacak demektir.daha büyümemis bu cocuk istediginde istedigini yapabilme yetkisini kendinde görüyor sa siz ondan herseyi bekleyebilirsiniz.sorumsuz insan mutlu edemez ve haliyle mutlu olamazda.aile büyük kaynana kayinpeder ne demektir?birlestiren baristiran,dinleyen alltan alan yapici olan degilmidir?sonrada saygiyi bekleyen,hakeden.neden böyle insanlara büyük diye saygi duyacagiz?ben sahsim adina duymam.herkez haddini bilecek.herseyin hayirlisi olsun.ins en kisa zamanda is bulursunuz.cocugunuza ve kendinize iyi bakin...selam ve dua ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…