Kocam beni boşuyor yardım edin...

Ben şunu fark ettim şu an ister kocanız olsun ister sevgiliniz , işlerine göre davranmak gerekince saniyede 1500 yalan sıkma kapasiteleri var...Severek boşanma ne ya ..insan sevmediği halde alışkanlığı var diye bir insanla yaşayabiliyor ..seven adam boşarmı hemde annesine sormuş ..bu nasıl anne ki sizi istemediği belli boşa demiş çıkmış..bencede bir başka altarnatifiniz bulundu yoksa bu hızla ,kimse bir anda neden yokken boşanmak istemez..Erkekler ki kendilerine bakacak biri olsun ister hep ..Önce asgari ücrete tekabül eden aylık nafaka isteyın ..madem kafasına koymuş boşanmayı ne alsanız kar demekten başka seceneğiniz yok.. .Allah akıl fikir versin insaf versin bu erkeklere.. kimin annesi karısıyla çok güzel geçiniyor ..Avukat mahkeme masraflarınıda ona ödet..alabileceğin en yüksek nafakayıda iste aksi takdirde boşanmayacagını söyle ,sürümceye uğramasını istemediğinden belliki acalesi var evet diyebilir..

nafaka ve eşya haricinde psikolojinizi bozduğunu ön sürerek yüklü bir tazminat alabilirsiniz diye biliyorum. yanına kalmasın onların bu ayrılma.

arkadaşım hayat surprizlerle dolu imiş...biz öyle bir büyük aşkla evlendikki anlatamam...evlenince bu mutluluğumuz hiç bitmedi tam aksine arttı...sokakta el ele yürürdük...şu an böyle sonuçlanmasına hala inanamıyorum sanki bir rüyadayım uyanıcam ve her şey bitmiş olacak sanki...

Olanları okuyarak dehşete düştüm.
Fakat olay kısacası;

1) EŞINIZ MUHAKKAK BIRINI BULMUŞ VEYA ONA BULUNMUŞ
2) HEMEN ELINE YUZUNE BULUSTURMADAN BU ADAM BOSANMAK ISTIYOR.

ISTESIN. ISTEMEK KOLAY.

ETRAFIMDA BUNA BENZER COK KONU VAR. ESI TEYZEMDEN HALEN BOSANAMIYOR 10 SENEDEN BERI.

AMA SIZ KORKUYORSUNUZ. NEDEN KORKUYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM.

MERAK ETMEYIN. BU EVDEN GITME OLAYINI TEMIZLEYEBILIRSENIZ KI ODA KOLAY ZULUM GORDUM DERSINIZ, TUM HAK VE HUKUK SIZDEN YANA.

1) KENDINIZE BAKIM ICIN EV TUTTURABILIRSINIZ
2) HEM KENDINIZ HEM COCUGUNUZ HEM DE OTURACAGINIZ DAIRE ICIN NAFAKA ALABILIRSINIZ.

YAPMANIZ GEREKEN;
BEN EŞIMI SEVIYORUM. BANA DONMESINI ISTIYORUM. FAKAT BU ARADA TEDBIR NAFAKASI ISTIYORUM.
ÇALIŞMIYORUM. DAHA BEBEK COCUĞUM VAR. AILEMIN DE DURUMU YOK.

KORKMAYIN. BU KORKULARINIZ BENCE AVUKATINIZA GUVENMEDIGINIZDEN DE OLUYOR.

SURUNDURUN ONLARI. SAKIN BOSANMAYIN. SIZ DAVAYI UZATTIKCA DAHA FAZLA MADDI TAZMINAT ALACAKSINIZ.

HEMEN SU TEDBIR ISINI HALLEDIN. VE DE ONEMLI DEGIL BIR AILENIZIN TANIDIGINDAN FALAN UFAK TA OLSA STUDIO DAIRE TUTUN. ONU DA ONA YIKIN.

KORKMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.
KENDINIZE GELIN.
BU EZIKLIKTEN VAZGECIN.

SANKI SUCLU SIZMISSINIZ GIBI DAVRANIYORSUNUZ.

KARAKTERSIZ BIR ADAMLA EVLIYMISSINIZ O KADAR.

BU DAVA UZADIKCA ADAM DA KARAKTERINE KAVUSUR.

UZATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.

Meldas eline saglik arkadasim cok güzel yazmissin valla... Arkadasimiz bencede korkuyor halbuki hersey kendisinden yana sanirim biraz cazgirlik eksik onuda sayemizde kazanicak insallah :))

arkadaş aklımdan geçenlere tercüman olmuş, her kelimesine katılıyorum.
taktik yapıyor beyefendi, evi terk etti diyecek, muhtemelen de başka bi hatun var işin içinde

arkadaşım öyle bir güzel söz söylemişinizki karaktersiz adamla evliymişim...bu sözü daha öncede duydum hatta bir avukatla görüşmeye gittiğimde o da söylemişti...fakat beyinle kalbin yeri ve işlevi farklı...bu adamı ben hala seviyorum...unutamıyorum...her geçen gün dahada çok özlüyorum...haklısınız beynim başka kalbim başka konuşuyor...

bu evlilik bitti artık kendimi değil çocuğumu düşünmek zorundayım onun için mahkemeyi sürdürüyorum...ilk mahkeme oldu hakim bana nafaka vermedi çocuk için ise yüz tl verdi...gelişmeleri yazıyorum fakat konu çok uzadığı için hepsini okumanız mümkün değil...

adliyeden bir uzman yazmıştı bilgileri gönderdim bu hafta içi bilgi verecekti...sizlerle paylaşırım...

sizlerin sayesinde daha güçlüyüm...teşekkürler...

Meldas eline saglik arkadasim cok güzel yazmissin valla... Arkadasimiz bencede korkuyor halbuki hersey kendisinden yana sanirim biraz cazgirlik eksik onuda sayemizde kazanicak insallah :))

arkadaşım aylardır sizlerin sayesinde daha kuvvetli ve ayaktayım...iyiki varsınız sizler olmasaydınız bu kadar güçlü olmazdım...hepinize çok teşekkürler...

eğer birgün evim olursa hepinizi misafir etmek isterim...

herşey sizden yana ki artık adalette daha çok kadının yanında yada ben öyle düşünüyorum ama öyle..
korkmayın kendinizi en iyi şekilde ifade edin kendinizi ezdirmektense ezin sizi geçtim küçücük meleğine acımayana siz hiç acımayın!!
sanki eşya alıyo satıyor oturup konuşulmuş size hiç sorulmadan o meleğin haberi yok hem sizin hemde çocuğunuzun kaderi belirlenmiş..
sayfalar çok olduğu için mahkeme sürecini okuyamadım fakat ortada bir suç yok sizin açınızdan ama suçsuz bir çocuk var siz onun için savaşın nafakanızıda tazminatınızıda almak için elinizden geleni yapın bir kadın istediği herşeyi yapar ben buna inanıyorum heleki anneyse.

size ve yavrunuza Rabbim hayırlısını versin.

Sevgili Hazal,

Kusura bakma özelden halen mesaj yazamıyorum.
Yazdıklarını nlıyorum. Anlayabiliyorum. Zamanla beyin kötü anıları geriye atar, ve sadece iyileri hatırlarsın. Ama inan birgün de gelir TAK diye herşeyi sanki yaşanmamış gibi unutursun. O gün de gelecek. O da sıfır noktası /yani dibe vurma noktası oluyor. O sıfır noktasında / yani gözlerinin açıldığı nokta / eşinin kolunda birini gördüğün an inan bana herşey maziymiş , hiçbirşey olmamış gibi olacak.
Bu mahkeme kararına inananmıyorum halen. Avukatın açıklaması nedir;
- neden nafaka alamadın?
- neden çocuğa sadece 100tl nafaka?

Nasıl bir yorumda bulunuyor. Bir açıklar mısın?
Sevgiler

arkadaşım nafakanın neden bu kadar az olduğu hakim çocuk büyütmüyor herhalde masrafı ne kadar oluyor bilmediğine göre...avukatım hakim hükmetmedi dedi...bana nafaka konusunda avukatım müvekkilim çalışmıyor desede anne bekleyecek dedi...eşim ise gayet rahat eşim ünv. mezunu çalışsın dedi...bazen hukuka o kadar güvenmemek gerekiyor galiba...eşim 800 tl maaşını göstermiş sadece hakimde buna binaen düşünüyor herhalde bekar adamdır diye...fakat ailesinin yanında kalıyor...ben yüz tl ile çocuk bakıyorum o 800 tl ile kendi geçiniyor...nasıl bbir tezatlıktır anlamadım...

eşimi süründürücem derken çocuğumun geleceği için üç kuruş tazminat alıyım derken sonunda üzülen bben olmak istemiyorum...fakat bu düşüncelerle bile belkilerle herşeyi hukuka bıraktım...

çocuğunu o kadar seven bir babaydıkı iki aydır görmüyor ayın yedisinde nafaka için aramıştı...avukat hemen icraya koymuş...insan bir ararda kızını sorar nasıl iyimi hastamı...böyle insanlar hiçbir şey haketmiyor...her hafta sonu belki kızını görmeye gelir diye bekliyorum fakat nafile boşuna...

sevgiyle kalın...

canim seni uzmek icin yazmiyorum ama
en son mesajinda cocugunu iki ay gormeyen ve
aradiginda sadece nafaka olayindan bahsetmek icin aradigini soyleyen
bir adami "seviyorum" diyorsun..
iyi gunlerinizi dusunup
aranizdaki yakin sicak ve aile oldugunuz anlari dusunup
etkilenip soyluyor olabilirsin bunu
ama cocugunu ozlemeyen bir babayida ozluyorum diye kendini bitirme lutfen
guclu olma zamani bu zaman unutma

arkadaşım üzülmüyorum aslında gerçekleri görmeye çalışıyorum fakat kalbime söz geçiremiyorum...benim çok mutlu bir evliliğim vardı yada bana görey öyleydi belkide eşim çok iyi bir oyuncuydu bunların cevabını bilmiyorum...haklısın güzel günlerimizi düşünmek beni daha çok üzüyor olaya farklı bakmam ve güçlü olmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…