- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi hazaldt2008
-
Ben şunu fark ettim şu an ister kocanız olsun ister sevgiliniz , işlerine göre davranmak gerekince saniyede 1500 yalan sıkma kapasiteleri var...Severek boşanma ne ya ..insan sevmediği halde alışkanlığı var diye bir insanla yaşayabiliyor ..seven adam boşarmı hemde annesine sormuş ..bu nasıl anne ki sizi istemediği belli boşa demiş çıkmış..bencede bir başka altarnatifiniz bulundu yoksa bu hızla ,kimse bir anda neden yokken boşanmak istemez..Erkekler ki kendilerine bakacak biri olsun ister hep ..Önce asgari ücrete tekabül eden aylık nafaka isteyın ..madem kafasına koymuş boşanmayı ne alsanız kar demekten başka seceneğiniz yok.. .Allah akıl fikir versin insaf versin bu erkeklere.. kimin annesi karısıyla çok güzel geçiniyor ..Avukat mahkeme masraflarınıda ona ödet..alabileceğin en yüksek nafakayıda iste aksi takdirde boşanmayacagını söyle ,sürümceye uğramasını istemediğinden belliki acalesi var evet diyebilir..
Canim HUKUKI.NET Hukuk Sitesi HUKUK ARAMA Hukuk haberleri Hukuk forumları Avukat diye bir sayfa buldum ordan biraz kendine bilgi topla bence...
Bak diger arkadas dogru diyor psikolojin bozuldu diye doktora gidebilir rapor alabilirsin tüüüüm masraflarida ona yikabilirsin.
Canim özelden mesaj atamiyorum o yüzden Altin Mimir`in numarasini gönderemiyorum ama Emek Hukuk Bürosunda calisiyormus internetden bulabilirsin.
aksu81 özelden mesaj attım fakat ulaşmaz ise online olduğunuz saati söyleyin tekrarlayım...
arkadaşım ben ankaradayım...istanbulda olan bir avukatta bana kk da yardımcı oldu fakat şehir farklı olunca olmuyor teşekkürler...
davanız Ankarada değil mi?
evet davam ankarada...mailinizi aldım...size birazdan mail atacağım...ilginiz için teşekkürler...
Olanları okuyarak dehşete düştüm.
Fakat olay kısacası;
1) EŞINIZ MUHAKKAK BIRINI BULMUŞ VEYA ONA BULUNMUŞ
2) HEMEN ELINE YUZUNE BULUSTURMADAN BU ADAM BOSANMAK ISTIYOR.
ISTESIN. ISTEMEK KOLAY.
ETRAFIMDA BUNA BENZER COK KONU VAR. ESI TEYZEMDEN HALEN BOSANAMIYOR 10 SENEDEN BERI.
AMA SIZ KORKUYORSUNUZ. NEDEN KORKUYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM.
MERAK ETMEYIN. BU EVDEN GITME OLAYINI TEMIZLEYEBILIRSENIZ KI ODA KOLAY ZULUM GORDUM DERSINIZ, TUM HAK VE HUKUK SIZDEN YANA.
1) KENDINIZE BAKIM ICIN EV TUTTURABILIRSINIZ
2) HEM KENDINIZ HEM COCUGUNUZ HEM DE OTURACAGINIZ DAIRE ICIN NAFAKA ALABILIRSINIZ.
YAPMANIZ GEREKEN;
BEN EŞIMI SEVIYORUM. BANA DONMESINI ISTIYORUM. FAKAT BU ARADA TEDBIR NAFAKASI ISTIYORUM.
ÇALIŞMIYORUM. DAHA BEBEK COCUĞUM VAR. AILEMIN DE DURUMU YOK.
KORKMAYIN. BU KORKULARINIZ BENCE AVUKATINIZA GUVENMEDIGINIZDEN DE OLUYOR.
SURUNDURUN ONLARI. SAKIN BOSANMAYIN. SIZ DAVAYI UZATTIKCA DAHA FAZLA MADDI TAZMINAT ALACAKSINIZ.
HEMEN SU TEDBIR ISINI HALLEDIN. VE DE ONEMLI DEGIL BIR AILENIZIN TANIDIGINDAN FALAN UFAK TA OLSA STUDIO DAIRE TUTUN. ONU DA ONA YIKIN.
KORKMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.
KENDINIZE GELIN.
BU EZIKLIKTEN VAZGECIN.
SANKI SUCLU SIZMISSINIZ GIBI DAVRANIYORSUNUZ.
KARAKTERSIZ BIR ADAMLA EVLIYMISSINIZ O KADAR.
BU DAVA UZADIKCA ADAM DA KARAKTERINE KAVUSUR.
UZATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun .... ama sana yapılanlara hiç şaşırma bu erkekler amiyane tabirle İŞLERİ bittiğinde hiiiç arkalarına bile bakmıyorlar... kaç tane arkadaşım vede ben aynı şeyi yaşadık boşanmaya karar verdikleri anda resmen insanlıktan çıkıyorlar...
bu arada seni arayıp normal normal konuşmalarınada kanma seni anlaşmalı boşanmaya ikna etmek için öyle sakin ve iyi davranıyordur... sen bak biraz dişlerini çıkarsan ne olur biliyormusun ... karşında hiiiç tanımadığın bir insan çıkar... erkekler ne yazık ki biz kadınlar gibi duygusal değiller bizim gibi geçmişi hatırlayıp o günlerin hatırına bişeyler yapmayı hiç düşünmüyorlar...
arkadaşım seni sevdiği konusuna gelince ... ben artık seni sevip sevmediği konusunda bu kadar emin olma derim .. hiç bir erkek annesinin lafına bakıp karısını ve de çocuğunu bir kalemde silmez silemez... bu konuda annesini ne kadar suçlayabilirsin ki... kafasına silah dayamış olamazlar...
bence şu andan sonra yapacağın şey çok duygusal davranmak yerine sinirlerine hakim olup taktik davranmak olmalı... öncelikle anlaşmalı boşanma istiyorsa ondan iyi bir tazminat kendine ve çocuğuna iyi bir nafaka almalısın .. eğer o kadar çok istiyosa boşanmayı ödesin diyetini... sakın parası yok yazık diye acıma ona ... O SANA ACIYORMU bunu düşün.... kabul etmezsede çekişmeli boşanma olsun ... bakalım ne kadar ileriye gidebilecek...
aklıma gelmişken keşke evden gitmeseydin... eğer imkanın varsa hatta GERİ DÖN.. çünkü anladığım kadarıyla bu adam herşeyi planlamış seni evden göndermiş... bu adam kesin dava da da eşim evi terk etti diyerek seni suçlayacaktır... benim eski eşim böyle yapmıştı çünkü... beni ailemin yanına 15 günlüğüne 6 aylık bebeğimle gönderdi bir daha da gelip almadı... sonrea da mahkemede o evi terketti dedi.....
haaa bu arada bizim boşanmamızın sebebi başka bir kadın olmasıydı... sizinkinde de bence böyle bişeyler olabilir..çünkü o zaman gözleri dönüyor öteki kadını ikna edebilmek için yangindan mal kaçırırı gibi boşanmaya kalkışıyorlar...
sözlerimde belki duygu dolu kelimeler yok ama umarım sana yardımcı olabilirim... çünkü o zamanlar bana duygusal laflar yerine mantıklı yaklaşan birillerinin olması çok işime yaramış ve gözümün açılmasını sağlamişti...
son olarak arkadaşım Allah sana ve yavruna bundan sonra daha güzel bahtlar verir işl....
Olanları okuyarak dehşete düştüm.
Fakat olay kısacası;
1) EŞINIZ MUHAKKAK BIRINI BULMUŞ VEYA ONA BULUNMUŞ
2) HEMEN ELINE YUZUNE BULUSTURMADAN BU ADAM BOSANMAK ISTIYOR.
ISTESIN. ISTEMEK KOLAY.
ETRAFIMDA BUNA BENZER COK KONU VAR. ESI TEYZEMDEN HALEN BOSANAMIYOR 10 SENEDEN BERI.
AMA SIZ KORKUYORSUNUZ. NEDEN KORKUYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM.
MERAK ETMEYIN. BU EVDEN GITME OLAYINI TEMIZLEYEBILIRSENIZ KI ODA KOLAY ZULUM GORDUM DERSINIZ, TUM HAK VE HUKUK SIZDEN YANA.
1) KENDINIZE BAKIM ICIN EV TUTTURABILIRSINIZ
2) HEM KENDINIZ HEM COCUGUNUZ HEM DE OTURACAGINIZ DAIRE ICIN NAFAKA ALABILIRSINIZ.
YAPMANIZ GEREKEN;
BEN EŞIMI SEVIYORUM. BANA DONMESINI ISTIYORUM. FAKAT BU ARADA TEDBIR NAFAKASI ISTIYORUM.
ÇALIŞMIYORUM. DAHA BEBEK COCUĞUM VAR. AILEMIN DE DURUMU YOK.
KORKMAYIN. BU KORKULARINIZ BENCE AVUKATINIZA GUVENMEDIGINIZDEN DE OLUYOR.
SURUNDURUN ONLARI. SAKIN BOSANMAYIN. SIZ DAVAYI UZATTIKCA DAHA FAZLA MADDI TAZMINAT ALACAKSINIZ.
HEMEN SU TEDBIR ISINI HALLEDIN. VE DE ONEMLI DEGIL BIR AILENIZIN TANIDIGINDAN FALAN UFAK TA OLSA STUDIO DAIRE TUTUN. ONU DA ONA YIKIN.
KORKMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.
KENDINIZE GELIN.
BU EZIKLIKTEN VAZGECIN.
SANKI SUCLU SIZMISSINIZ GIBI DAVRANIYORSUNUZ.
KARAKTERSIZ BIR ADAMLA EVLIYMISSINIZ O KADAR.
BU DAVA UZADIKCA ADAM DA KARAKTERINE KAVUSUR.
UZATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.
Meldas eline saglik arkadasim cok güzel yazmissin valla... Arkadasimiz bencede korkuyor halbuki hersey kendisinden yana sanirim biraz cazgirlik eksik onuda sayemizde kazanicak insallah :))
arkadaşım aylardır sizlerin sayesinde daha kuvvetli ve ayaktayım...iyiki varsınız sizler olmasaydınız bu kadar güçlü olmazdım...hepinize çok teşekkürler...
eğer birgün evim olursa hepinizi misafir etmek isterim...
Sevgili Hazal,
Kusura bakma özelden halen mesaj yazamıyorum.
Yazdıklarını nlıyorum. Anlayabiliyorum. Zamanla beyin kötü anıları geriye atar, ve sadece iyileri hatırlarsın. Ama inan birgün de gelir TAK diye herşeyi sanki yaşanmamış gibi unutursun. O gün de gelecek. O da sıfır noktası /yani dibe vurma noktası oluyor. O sıfır noktasında / yani gözlerinin açıldığı nokta / eşinin kolunda birini gördüğün an inan bana herşey maziymiş , hiçbirşey olmamış gibi olacak.
Bu mahkeme kararına inananmıyorum halen. Avukatın açıklaması nedir;
- neden nafaka alamadın?
- neden çocuğa sadece 100tl nafaka?
Nasıl bir yorumda bulunuyor. Bir açıklar mısın?
Sevgiler
canim seni uzmek icin yazmiyorum ama
en son mesajinda cocugunu iki ay gormeyen ve
aradiginda sadece nafaka olayindan bahsetmek icin aradigini soyleyen
bir adami "seviyorum" diyorsun..
iyi gunlerinizi dusunup
aranizdaki yakin sicak ve aile oldugunuz anlari dusunup
etkilenip soyluyor olabilirsin bunu
ama cocugunu ozlemeyen bir babayida ozluyorum diye kendini bitirme lutfen
guclu olma zamani bu zaman unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?