- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi hazaldt2008
-
Tugba Erbilin avukati ALTIN MIMIR i tutsaydin keske baksana avukat MAlinin canina okudu hem Sedefle hemde tugbayla bosanirken ne istiolarsa almislar adamdan. Senin Kaynananin hakkindanda anca öyle bi avukat gelir
evi terk etmediğim iddaasını şu şekilde çürütebilirim...31 ekimde ailemin yanına gönderdi fakat kurban bayramında edirneye gittik ablasına gezmeye...edirnede olduğumu fotoğraflarla ispat edererim...evi terk eden kadını neden bayramda edirneye tatile götürdü bu çelişki benim lehime...otobüs biletlerim var fakat nakit mi aldı kredi kartımı hatırlamıyorum ve bilettede yazmıyor...bunu firmadan çıkartabilirmiyiz bilemiyorum...
başka kadın olduğunu düşündüm fakat o kadarda ihtimal vermiyorum olsada ispatlayamam çünkü santral memuru ve tel den ziyade yüz yüze görüşme söz konusu...
davam üç aile mahkemesinde çocuğum için bana yardımcı olurmusunuz?[/Q
nasıl yardımcı olabilirim çocuğunuzla ilgili? elimden geleni yapmaya çalışırım...
şu an eşimin açtığı davaya karşılık dava açıldı bende boşanmak istiyorum fakat tazminat istediğime dair...avukatıma kötü diyemem fakat tuttuğuma pişmanım...size dilekçeleri göndersem değerlendirme yapabilirmisiniz...hukuki bilgim hiç yok...tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim...
şu an eşimin açtığı davaya karşılık dava açıldı bende boşanmak istiyorum fakat tazminat istediğime dair...avukatıma kötü diyemem fakat tuttuğuma pişmanım...size dilekçeleri göndersem değerlendirme yapabilirmisiniz...hukuki bilgim hiç yok...tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim...
Öncelikle avukat gerçekten önemli avukatınızdan çok memnun değilseniz, ya değiştirin yada sizi tatmin etmeyen noktaları açıkca söyleyin derim...dilekçenizi gönderin diyicem ama bu konuda pek yardımcı olabilceğimi sanmıyorum, çünkü bende hukukçu değilim, yanlış yönlendirmek istemem sizi, mahkemenin uzmanıyım genellikle psikososyal değerlendirme için gelen dosya da bilirkişi olarak çalışıyorum (psikologum), isterseniz avukat önerebilirim, gerçekten başarılı olduğunu gözlemlediğim avukatlar var... kusura bakmayın pek yardımcı olamıyorum ama...
Arkadaşım severek boşuyorsa,aldatma veya başka bir kadın durumu yoksa yani sırf annesi/ailesi sebebi ile küçücük bir kız çocuğuyla taçlanmış evliliği yıkmak pek akıl harcı değilKi çevremde örneklerini gördüm bunun,hep yeniden birleştiler. Eğer boşanırsanız emin ol bir süre sonra sorgulayacak,pişman olcak.Ailesine suç bulcak.
Gelen gideni aratır bile demişler.Sen üzülme,hakkında hayırlısı olsunn.Dua et çok
Öncelikle avukat gerçekten önemli avukatınızdan çok memnun değilseniz, ya değiştirin yada sizi tatmin etmeyen noktaları açıkca söyleyin derim...dilekçenizi gönderin diyicem ama bu konuda pek yardımcı olabilceğimi sanmıyorum, çünkü bende hukukçu değilim, yanlış yönlendirmek istemem sizi, mahkemenin uzmanıyım genellikle psikososyal değerlendirme için gelen dosya da bilirkişi olarak çalışıyorum (psikologum), isterseniz avukat önerebilirim, gerçekten başarılı olduğunu gözlemlediğim avukatlar var... kusura bakmayın pek yardımcı olamıyorum ama...
ilginiz için çok teşekkür ederim...avukatım hakkında kötüdür diyemem fakat yetersiz olduğunu düşünüyorum....ve bilgilendirmiyor beni...genelde ben arıyorum...öneride bulunduğum zaman ise ben kimsenin lafıyla iş yapmam bu işten bu şekilde soğuyorum tavrıyla karşılaşıyorum...beşyüz tlsini verdim...avukat değiştirdiğim zaman bu parayı alamayacağım...azledip barodan avukat isteyebilirim...fakat ankarada değilim...ankaraya gel git evrak tamamla hem zaman alacak hem de buna maddi gücüm yok...avukatın parasınıda arkadaş kartından çekti verdi...
yanlış yönlerdirmelerdede bulunduğu kanısındayım...çünkü nafaka ilk duruşmada nafaka alacağımı söylemişti fakat hakim hükmetmedi...duruşmalar için ilk duruşma günü uzun olur sonra kırk gün olarak devam eder demişti fakat yirmi şubat ile 31 mayıs arasında çok zaman var...bunu dile getirdiğimde yanlış anlamışın sözüyle karşılaştım...
avukat tuttuğuma pişmanım bir an sinirle tuttum...fakat ben kendi davamı kendimde yürütebilrdim...karşı dava açtığında yazdığı dilekçeyi gördüğümde çok şaşırmıştım...çünkü ben kendimi anlatır hatta dilekçe tarzı bir yazı bırakmıştım kendine...ben çok farklı bir dilekçe bekliyordum fakat çok basit bir dilekçe ile karşılaştım...hatta değişikli istedim...yanlışları ve eksikleri vardi düzeltip tekrar mail atmasını söyledim fakat göndermedi...belkide o şekilde açtı davayı bilemiyorum...
şu an ne yapmam gerektiğini bilemiyorum...belkide tazminat bile alamıcam...yaşadığım stresle kalıcam...
ilginiz için çok teşekkür ederim...avukatım hakkında kötüdür diyemem fakat yetersiz olduğunu düşünüyorum....ve bilgilendirmiyor beni...genelde ben arıyorum...öneride bulunduğum zaman ise ben kimsenin lafıyla iş yapmam bu işten bu şekilde soğuyorum tavrıyla karşılaşıyorum...beşyüz tlsini verdim...avukat değiştirdiğim zaman bu parayı alamayacağım...azledip barodan avukat isteyebilirim...fakat ankarada değilim...ankaraya gel git evrak tamamla hem zaman alacak hem de buna maddi gücüm yok...avukatın parasınıda arkadaş kartından çekti verdi...
yanlış yönlerdirmelerdede bulunduğu kanısındayım...çünkü nafaka ilk duruşmada nafaka alacağımı söylemişti fakat hakim hükmetmedi...duruşmalar için ilk duruşma günü uzun olur sonra kırk gün olarak devam eder demişti fakat yirmi şubat ile 31 mayıs arasında çok zaman var...bunu dile getirdiğimde yanlış anlamışın sözüyle karşılaştım...
avukat tuttuğuma pişmanım bir an sinirle tuttum...fakat ben kendi davamı kendimde yürütebilrdim...karşı dava açtığında yazdığı dilekçeyi gördüğümde çok şaşırmıştım...çünkü ben kendimi anlatır hatta dilekçe tarzı bir yazı bırakmıştım kendine...ben çok farklı bir dilekçe bekliyordum fakat çok basit bir dilekçe ile karşılaştım...hatta değişikli istedim...yanlışları ve eksikleri vardi düzeltip tekrar mail atmasını söyledim fakat göndermedi...belkide o şekilde açtı davayı bilemiyorum...
şu an ne yapmam gerektiğini bilemiyorum...belkide tazminat bile alamıcam...yaşadığım stresle kalıcam...
avukata verdiğiniz paranızı alamazsınız ama ileride kaybedeceklerinizi düşünürseniz iyi olur.
nafaka önemmli bir konu
ilk celsede elbette ki alınmaz.
siz avukatla hangi mesafedesiniz bilemiyorum
ama lütfen avukatınızı uyarın
kendiniz de tek başınıza altından kalkamazsınız stratejik davalardandır boşanma. dava sürecinde doğru adım atmazsanız sonucunda üzülebilirsiniz.
Canım önceklikle gemiş olsun Allah yardımcın olsun inş. Eger avukatından memnun değilsen cok gecmeden değiştir derim öncelikle. İkinci olarak , biraz kafanı toparla ve ne yapmak istediğini iyice ölç tart bu saatten sonra gelse sana herseyi unutmanı istese özür dilese vs. Bu yaptıklarını unutabilicekmisin yada tekrar yapmayacağının garantisi varmı ? o yuzden bu evlilik den bişey beklememeni şiddetle tavsiye ederim suan ummadıgın bir sekilde arkandan vurulmuslugun verdiği hazmedememe var ama unutma barsısanda eşinden nefret ediceksin sana yaptıklarından .Öncelikle , senin yerinde olsan eşinin ailesine yakın birilerini ama güveneceğin birilerinden bilgi almaya calısırdım ama dediğim gibi caktırmadan sonra , mahkemede eşinn geriye dönük bütün telefon ve internet görüşmelerinin mesajlarının hatta banka harcamalarının dökümünü iste gerekirse baska bir kadından şüphelendiğini söyle bunu yapmaz etmez deme .Dikkatimi ceken bir nokta böle cok zeki bir şekilde seni seviyorum yok işte seve seve ayrılıyorum gibi saçma sapan aklınca zeki cümleler kuruyor. Ve kesinlike telefoda muhattap olma , kred cekip ev aldık muhabbetine gelince , onuda söyle ıspatlayabilirsin , evin alındıgı tarihde kayın validenlerin aylık gelirlerini vs hesaplanması ve bunu kendi basına alamayacak durumda olduklarını yahut eşinin onlara para filan gönderdiğini ve dolayısıyla senin le kazanılan mallardan onlara ev alındıgını ıspatlayabilirsen ancak bişeyler elde edersin.VE KESİNLİKLE ACIMA NEYİ VARKİ NE İSTİYİM DİYE DÜŞÜNME TAZMİNAT İSTE ! ÖLE YOK İSTEDİĞİ ZAMAN ALSIN KADIN ETSİN COCUK DOGURTSUN SONRA OLMADI DİYİP BABANIN EVİNE YOLLASIN . DEDİĞİM GİBİ ÖNCE Bİ AYNAYA BAK SANA YAZIK DEĞİL Mİ ? NEYİ VARSA AL AL Kİ SENDEN SONRA BASKA KADINLARA AYNISINI YAPAMASIN .
avukata verdiğiniz paranızı alamazsınız ama ileride kaybedeceklerinizi düşünürseniz iyi olur.
nafaka önemmli bir konu
ilk celsede elbette ki alınmaz.
siz avukatla hangi mesafedesiniz bilemiyorum
ama lütfen avukatınızı uyarın
kendiniz de tek başınıza altından kalkamazsınız stratejik davalardandır boşanma. dava sürecinde doğru adım atmazsanız sonucunda üzülebilirsiniz.
hangi mesafe derken anlamadım...avukatla samimi konuşmamı yoksa yol uzaklığımı ayrı şehirlerdeyiz...
hangi mesafe derken anlamadım...avukatla samimi konuşmamı yoksa yol uzaklığımı ayrı şehirlerdeyiz...
yol mesafesini kast ettim.
avukatınızla daha çok işiniz olacak memnun değilseniz bırakın gitsin. nafaka belli aralıklarla artmalı bunun için bile dava açmak durumunda kalacaksınız.
tazminat da isteyeceksiniz. varsa malı mülkü şimdiden tedbir koydurmanız lazım
satamasın...
veee evi terk eden poziyonunda kalmamalısınız. gerekçe olarak terk nedeniyle dava denen bir tür var. bundan mı gidiyor eşiniz? yoksa geçimsizlikten mi?
yol mesafesini kast ettim.
avukatınızla daha çok işiniz olacak memnun değilseniz bırakın gitsin. nafaka belli aralıklarla artmalı bunun için bile dava açmak durumunda kalacaksınız.
tazminat da isteyeceksiniz. varsa malı mülkü şimdiden tedbir koydurmanız lazım
satamasın...
veee evi terk eden poziyonunda kalmamalısınız. gerekçe olarak terk nedeniyle dava denen bir tür var. bundan mı gidiyor eşiniz? yoksa geçimsizlikten mi?
her ikisinide kullanmış dava açarken...bir sayfaydı dilekçe...evi terk ettiğimden ailesini istememem...şiddetli geçimsizlik...aldığım zaman çok büyük şok yaşadım uzun bir zaman atlatamadım...bu kadar yalana gerek yoktu...
bana özelden mail adresiniz varsa yazar mısınız? ben özelden mesaj yazamadığım için size adresimi veremiyorum, mail atarım size, dilekçenizi gönderirseniz en azından ne gibi eklemeler yapılabilir kalemdekilerden de yardım alırım, eğer varsa yazılması gereken şeyler sizde avukatınıza ben bunları da eklemek istiyorum dersiniz...buarada dava tarihi avukatınızla alakalı bir durum değil hakim duruşma sırasında veriyo, yoğunluktan dolayı o kadar ileri tarihe vermiştir.
Eşinizin dilekçesinde çok fazla doğru olmayan şeyler var anladığım kadarıyla buna üzülmüşünüz ama emin olun avukatlarda karşı tarafın kusurlu olduğunu ıspatlamak durumunda oldukları için abartabiliyorlar, eşinizin söylediklerine eklemeler yapılıp yazılmıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?