Kocam beni boşuyor yardım edin...

Canim Otobüs biletlerini Firmadan ögrenebilirsin sanirim sen kendinde firmaya gidip mahkeme icin su tarihte istanbuldan edirneye aksam 6 otobüsyle gitmistik bunun belgesini istiyorum dersen verirler en kötü iihtimalle avukatin alabilir...

Tugba Erbilin avukati ALTIN MIMIR i tutsaydin keske baksana avukat MAlinin canina okudu hem Sedefle hemde tugbayla bosanirken ne istiolarsa almislar adamdan. Senin Kaynananin hakkindanda anca öyle bi avukat gelir

ayy böyle sözde kaynana dencek kadınlar insanı evlilikten soğutup korkutuyolar..ne güzel oğlun birini sevmiş gelin getirmiş ne istiyon otur k..nın üstüne sus yani.ille uğraşmak istiyosan git koçana..kız anaları damadı oğlu gibi severken kadınların karşılaştıklarına bak yaa..
Allah yardım etsin başında böyleler varken valla..umarım sorun çözülür en kısa zamanda..

Hazalcim,
Kredi cekip ev aldik diyorsun. Evin tapusu kimin uzerine olursa olsun hicbir onemi yok!!!!! Eger bu kredi taksitlerini esinin maasindan odedigini ispat edebilirsen o evin yarisini alirsin! Esinin maas hesabindan kredi odemesi icin otomatik odeme talimati var mi ogren. O da olmadi - kredinin alindigi bankadan odemeye ait dekontlari edinmeye calis. Bakalim bu odemeleri kim yapmis.
Kredi taksitinin odeme tarihlerine yakin hesaptaki hareketleri incelet. Esin o tarihlerde ailesine para gondermismi.
Evliliginiz donemince esinin kullandigi kredi kartinin aylik odemelerini cikarttir. Halen evli gorundugunuzden bankalar sorun cikarmadan yardimci olur, merak etme. Hatta sormazlar bile neden istiyorsun diye. Bunu gozune kestirdigin kadin bir memurla halletmeye calis. Kredi karti odemeleri onun ne kadarlik bir geliri oldugunu belirlemede emsalsiz kanit olur. Ustelik harcamalarini gorur ve supheli olanlari - ailesine harcamadigi miktarlari gorursun.
Aksini ispatlar diye korkma, bu o kadar kolay degil. Mahkemeler matematiksel calismiyor, ve her sekilde hukuk kadindan yana. Ben esimi seviyorum bosanmak istemiyorum kayinvalidemden ayri tutacagi eve donmeye hazrim demen yeterli. Seni bosayamaz!!!!!!! iste o zaman gercek miktarlar yani yeterli tazminatlar ortaya cikar. Simdi seni naif ve iyi niyetli goruyor. Kolay lokma yani! Burnu surtulmeden aksine inanmayacak. Inanmadigi surece de sana saygi duymayacak. Sayginin olmadigi yerde de seni ve kizni surekli ezmek icin ugrasacak. Kizin babasinin saygi duymadigi ezdigi,yalan soyledigi, itip kaktigi bir annemi gorsun istersin, (ki ilerde erkekler kizina saygi duymadiginda bunun normal oldugunu zannedecek boyle olursa - cunku annesi de oyle yapmisti) ya da dik durabilen, hakkini arayan, saygi duyulan, saygi duyulmayi hak eden bir anne - rol model mi?
Aytilmayi kabul etsen de etmesende saygi duyulan bir kadin konumuna kendini getirmen lazim. Baska turlu sartlari degistiremeyeceksin, isler senin ve kizinin aleyhine gelisecek.
Uzun yazdim ama, sana bir ayna tutmak istedim. Allah yardimcin olsun. Bak burada herkes arkanda!!!! Sen ASLA yalniz degilsin!

Tugba Erbilin avukati ALTIN MIMIR i tutsaydin keske baksana avukat MAlinin canina okudu hem Sedefle hemde tugbayla bosanirken ne istiolarsa almislar adamdan. Senin Kaynananin hakkindanda anca öyle bi avukat gelir

arkadaşım bir avukat tuttum ama söylediğin avukat ne kadara bakar davama...ortada somutluk yok...eşimin sadece maaşı görünürde üzerine kayıtlı hiçbirşey yok...sözünü ettiğin avukat ankaradamı...

Canım önceklikle gemiş olsun Allah yardımcın olsun inş. Eger avukatından memnun değilsen cok gecmeden değiştir derim öncelikle. İkinci olarak , biraz kafanı toparla ve ne yapmak istediğini iyice ölç tart bu saatten sonra gelse sana herseyi unutmanı istese özür dilese vs. Bu yaptıklarını unutabilicekmisin yada tekrar yapmayacağının garantisi varmı ? o yuzden bu evlilik den bişey beklememeni şiddetle tavsiye ederim suan ummadıgın bir sekilde arkandan vurulmuslugun verdiği hazmedememe var ama unutma barsısanda eşinden nefret ediceksin sana yaptıklarından .Öncelikle , senin yerinde olsan eşinin ailesine yakın birilerini ama güveneceğin birilerinden bilgi almaya calısırdım ama dediğim gibi caktırmadan sonra , mahkemede eşinn geriye dönük bütün telefon ve internet görüşmelerinin mesajlarının hatta banka harcamalarının dökümünü iste gerekirse baska bir kadından şüphelendiğini söyle bunu yapmaz etmez deme .Dikkatimi ceken bir nokta böle cok zeki bir şekilde seni seviyorum yok işte seve seve ayrılıyorum gibi saçma sapan aklınca zeki cümleler kuruyor. Ve kesinlike telefoda muhattap olma , kred cekip ev aldık muhabbetine gelince , onuda söyle ıspatlayabilirsin , evin alındıgı tarihde kayın validenlerin aylık gelirlerini vs hesaplanması ve bunu kendi basına alamayacak durumda olduklarını yahut eşinin onlara para filan gönderdiğini ve dolayısıyla senin le kazanılan mallardan onlara ev alındıgını ıspatlayabilirsen ancak bişeyler elde edersin.VE KESİNLİKLE ACIMA NEYİ VARKİ NE İSTİYİM DİYE DÜŞÜNME TAZMİNAT İSTE ! ÖLE YOK İSTEDİĞİ ZAMAN ALSIN KADIN ETSİN COCUK DOGURTSUN SONRA OLMADI DİYİP BABANIN EVİNE YOLLASIN . DEDİĞİM GİBİ ÖNCE Bİ AYNAYA BAK SANA YAZIK DEĞİL Mİ ? NEYİ VARSA AL AL Kİ SENDEN SONRA BASKA KADINLARA AYNISINI YAPAMASIN .

Arkadaşım severek boşuyorsa,aldatma veya başka bir kadın durumu yoksa yani sırf annesi/ailesi sebebi ile küçücük bir kız çocuğuyla taçlanmış evliliği yıkmak pek akıl harcı değil Ki çevremde örneklerini gördüm bunun,hep yeniden birleştiler. Eğer boşanırsanız emin ol bir süre sonra sorgulayacak,pişman olcak.Ailesine suç bulcak.
Gelen gideni aratır bile demişler.Sen üzülme,hakkında hayırlısı olsunn.Dua et çok

Yooo gelen gideni hic aratmiyor vallaha bizzat tecrübe edinilmistir

farklı bir bakış açısı yazmışın fakat farklı değil doğru bakış açısı bence...söylediğin çok güzel bir söz başkalarının başıda yanmasın....zaman geçecek boşanıcaz ve eşim başka biriyle hayatını kurmak isteyecek ben o insanla görüşmeyi bile düşünüyorum...bütün gerçekleri anlatacağım...tabi karakteri yapısı dinler uygular...bilemem...fakat ben bunu görev olarak düşünüyorum...

Canim özelden mesaj atamiyorum o yüzden Altin Mimir`in numarasini gönderemiyorum ama Emek Hukuk Bürosunda calisiyormus internetden bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…