Kocam beni boşuyor yardım edin...

her ne sebep olursa olsun sonuc önemli değilmi...terkedilen çocukla dul kadın olan benim...

Bu kadar kırılmamızın sebebi kendimizi ortada bırakılmış hissetmek bence. O yüzden çok düşündüm, başka bir kadın olsa sırf gururumu kurtarmak için savaşırdım belki de belki de yürü gitttt derdim sadece ama sevdiğin adamın anne dediği kişiye karşı ne yapacağımı hiç bilemedim, elim kolum bağlı idi hep. Sütümü helal etmem deyince aklıma çocukluğumdaki mahallemin sütçüsü geldi, o zaman sütçü amca da sütünü helal etmez dedim kendi kendime :) Ben anne değilim, olamadım, kabul ediyorum ki annelik bir mucize ama neden ki karşımdaki kadın benim de bir annem olduğunu hiç düşünmedi bunu anlamıyorum.

arkadaşım baştan bende senin gibi düşünüyordum fakat zaman geçtikçe süreç çok acı veriyor insana dayanamıyorsun yıkılıyorsun acı çekiyorsun....

biliyorum, dile kolay söylemesi ama bana değer vermeyen insalarla hergün ölecegime 1 kere ölürüm daha iyi. sen üstelesen ne olucak ne değşicek ki onlar kararlarını vermiş. bu daha cok üzülmene kırılmana sebep olucak sadece

canım hepsini okuyamadım ama dediğin gibi gelinen süreç beni yıkıyor demişsin ya işte orada inan çok üzüldüm...
belki böylesi hayırlı olacak senin adına...sen elinden geleni yapmışsınm neticede...gönlün rahat olsun...ileriki yıllarda inşallah daha mutlu olacaksın...umutlu ol herşeye rağmen..

eşimin açtığı dava dilekçesini ilk gördüğümde şok olmuştum bunalıma girdim bir sürü yalan dolan...
o sıralar bir av ile görüşmüştüm bana demiştiki sana hiç laf atan oldumu diye bende evet oldu dedim...peki ne yaptın dedi sinirlendim kızdım dedim...neden böyle tepki gösterdin karşındaki insan karaktersiz...kendini üzmene değermiydi dedi...

eşin karaktersiz insan sen neden bu kadar üzülüyorsun demişti...

hakkında hayırlısı olsun...karaktersiz insanlarla karşılamşız...inşallah ilerdeki hayatımızda iyi insanlarla karşıllaşırız o kaynanaların senin benim gibi olanların ...............................söylenecek söz bulamıyorum fakat yatacak yerleri yok...

Allahdan iyilik gelir, ben onu kör şeytana havale ettim. Benim ahım belki tutmaz ama annemin ahının hesabını nasıl verecek merak ediyorum. Boşandıkdan sonra ex eşime şunu dedim, eğer annen ve kızkardeşinde bir damla dahi hakkım varsa helal etmiyorum. Kim önce ölür kim sona kalır bilmem ama benden önce ölürlerse öbür tarafta ben gidene kadar ayakta beklesinler beni, ben onlarla allahımın karşısında hesaplaşacağım dedim.

arkadaşım sağol iiyi dileklerin için konunun başından beri yanımdasın...sizlerin sayesinde bu zorlu süreci daha kolay atlatıyorum...

boşanmayı kabul etme.. tekrar söylüyorum. bizim bir tanıdığımız var, kadının şahitleri mahkemeye gelmez, bişey olur, boşnamk sitemiyorum falan deyip, 3-4 senedir nafaka alıyor. kendisi evi terketti ve gidip ayrı yaşama davası açtığı halde.. ayda 400 civarı nafaka alıyor sanırım. bir tane de kızı var.
kocası hiç bişeyini satamıyo satarsa yarısı kadına gitcek. hiç bir şey de satın alamıyo çünkü yarsı karısının olcak, hala evli oldukları için. hakim de boşamıyor kadın istemediği için sanırım. davanın ayrıntılarını bilmiyorum tam olarak. bu devirde kadının hakkı çok. sakın boşanmayın, mahkemede evime dönemk istiyorum falan deyin. aramızda bi sorun yoktu... vs. kenidinizi iyi savunun.
Allah yardımcınız olsunnn
bol dua edelim

Hatta tam olarak bilmiyorum iyice araştır, avukatına danış, eve dönmek için ayrı ev açması şartını koy. Bilmiyorum çok garip olaylar bunlar. İnsanın bir yanı canına oku onun diyor bir yanı da al başını git, gururunu ezdirme diyor.

canım konunun başından biraz biraz da sonundan okudum ama yaşadıkların gerçekten zor , benzerini lise arkadaşım yaşadı, hem de 8 aylık hamileyken kızcağızı annesinin yanına getiriyor ve biraz oturup gidiyor ve bir daha da aramıyor ... kız da ailesi de şoklardalar ( arkasından da boşanma....sebep ne sebep kayınvalide .... anlattıklarına inanamadım, arkadaşım diyor ki eşim banyoya giriyor hemen arkasından kaynanam yatak odama dalıyor eşime çamaşır hazırlıyor .... şimdi ayrılalı tam 5 sene olmuş kızı çok şeker, tam bir tatlı cadı.... arkadaşım ilk zamanlar çok zor oldu ama şimdi böyle çok daha mutluyum diyor...
anlamıyorum bu insanları yaa, evladının yuvasını yıkınca eline ne geçecek....
Rabbim senin de o masum yavrunun da yar ve yardımcın olsun...

ya ben anlamıyorum ya cocuguna cok duskunken nasıl ondan vazgecıyo hadı dıyelım senı attı kafasından ya da attırdılar ama cocugunu nasıl merak etmez baba var baba var işde,ya bu kaynanan hıc mı torununu dusunmuyo oglum torunum mutlu olsun demıyo valla vıcdansızlık ,bazı erkeklerde kocanız gıbı nereye cekersen oraya gelıyo yenı bırını buldular heralde kafasına soktular ,of of,nafakada gercekten cok azmıs

Hazal arkadaşım aynı sey benım başımda acılar ortak hepsını okudum hep kendı yaşadıklarım dahada canlandı detaylıca kendımı gordum.Hep aynı taktıkler senın kı gene annene gonderınce arada ilgilenmıs senı ıyıce bır bosluga atmamıs.Benım kocam köpek gıbı yalvardı evlenmekıcın elınden gelenı yaptı.2 aaylık evlıyke ailesının laflarına bakıp ben anneme gıttıgım bır aksam bana aynı senın gıbı telefonda hat kapatırgıbı bıdaha bu eve gelme ıstemıyorum snı dedı.Bende bu tur ailesının ve kendıısnın kıskırtmalarından ve orkuarak acele karar verdım belkı boşanma davamı açtım.ama haklarımı korumak ıcın elımden gelen tek şeybu ydu o an.En acısıda bende onun yuzunden cocuk aldırdım.Basda hıc uzamasın tek celsede kopsun gıtsın kurtuayım dıyordum ama.Şımdı dıger arkadasların dedıgı gıbı zaman gectık.e acıları unutuyor sankı bsey olmamıs gıbı özluyorsun.Bende elımden gelenı ardına koymıcam ne olcaksa olsun uzarsa uzasın.Ve hala elle tutulur boşanma sebebımız yok.İftıralarla yalanlarla cıkmıslar boşanma davalarında karsımıza.

Yokyokyok rumuzlu arkadasım,dıkkatımı bısey cektı yukarda vekılı oldugum bırkısı demıssınız,avukatmısınız acaba?Sız benım dığer acmıs oldugum boşanma davam ıe ılgılı bır konudadayorum yapmıstınızda oran hatırladım.Eger avukatsanız bana yardımcı olabılırmısınız bazı konularda?Bana özelden mesaj atabılırmısınız maıl adresıyle ıletısım kurabılırmıyız.Ben özelden mesaj atamıyorum yenı uye oldugumdan?Bazı yollarda çıkmazda kaldım çok

arkadaşım merhaba...öncelikle geçmiş olsun diyorum....
benim klasik kullandığım bir söz var...erkeklerin hepsi aynı aradaki tek fark kimi uzun kimi uzun boylu kimi esmer kimi sarışın kimi zayıf kimi şişman....

fazla bilgi vermemişin dava açtınmı kaç yıllık evlisin...hangi süreçtesin...ben altı aydır boşanma sürecindeyim....

Hazal,özelden mesaj atmıssın ama ben cevap yazamadım ordan daha özl msj hakkım yokmus,bana maıl adresını yazabılırmısın özelden ordan ulaşırız bırbırımıze..
Ben ıkı ay evlı kaldım.Ekım ayından avamı açtım arkamdan bır hafta sonra o dava açmış.6 ay oluyor benımde.dorduncu durusma olacak.Benım şahıtler dınlendı,bırde gelecek ay onun şahıtler dınlenecek.Tedbır nafakası bağlanmış ama benım daha haberım yok bıseyden..Ben ıkı ay evlı kaldım uysal sakın bır ınsanım.Eşim ailesıyle benım aramda köpru gorevını ustlenemedı.Zaten ıkı aylık bır berberlıkten sonra evlendık.Çokda fazla aılesıyle hasır nesır degıldım.Neymıs evlendıgımızde onlar bıze hıc gelmemıs.esım bana hıc destek vermedıkBızım evlılıgımızde babasının boşanın dıye usteleyıp benı kalbımı kırarcasına davranmalarından zaten ben onları evıme bıle davet edıcek psıkolojıde degıldım.Kaldıkı esımde hıc moral destk yardımcı olmadı.Benım evlılıgım boyle gectı anlıycagın.Ama dersen sevıyormusun hala sevıyorum ya.Çunku benımkalbım temız,tum ıyı nıyetımle onunlaydım.Dedıya boşanma kararını knusamadan bırakın helalleşmeyı anıden ayrıldık koptuk.Gecenlerde aradımyuzume kapattı.Ben hala bırkere olsun onu gormek ıstıyorum ama o telefona bıle cıkmıyor..

çok üzüldüm yazıklar olsun annesine beraber karar almışlar birde. karı kocanın arasına girmek kadar günah birşey yoktur yazık yaaa inşallah düzelirsiniz bi evlilik danışmanına gitseniz canım belki aklı başına gelir

üzülme canım ama bencede başka birisi var. Sevse ayrılmaz, seven insan ayrılır mı ki? Anneside doldurmuş zaten belli. bu işin peşini bırakma bence düş peşin ara bul kadın varsa eğer gerçekten mahkemede çok işe yarar. Allah hayırlısı neyse onu verir inşallah. Ama mahkemeyide hafife alma görüyoruz hep kocaları insanlara neler yapıyor olan kadınlara çocuklara oluyor. Allah yardımcınız olsun

canım bizim düzelme umudumuz artık kalmadı...kaynanama beddua etmiyorum fakat içim yanıyor allaha haval ediyorum...gözyaşlarım akarken allaha haval ediyorum beddua etmesemde allah görüyor....elbet birgün hakettiğini çekeçektir...

başka birinin olup olmaması artık benim için bir anlam ifade etmiyor...benim şu anda tek düşündüğüm kızım ve psikolojisi...

canım yazdıklarını okurken sanki geçmişime bakıyormuşum gibi geldi...yaşadıklarımız o kadar birbirine yakınki anlatamam...özelden mesaj attım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…