Kocam beni boşuyor yardım edin...

arkadaşım nasılsın ? neler yaptın? umarım iyisindir..... son gelişmeler nedir? merak ettim seni...

merhaba arkadaşım...nete sık giremiyorum....annem ameliyat oldu...hayatımda bütün olaylar üst üste seyretti...eşimle artık daha sık görüşüyoruz...gözlerinden çok ama çok pişman olduğunu okuyabiliyorum...fakat o kadar çok ana kuzusu imişki çocuğuyla görüştüğünü ailesinden saklıyor...geçenlerde babası aradı geciktin eve diye ve verdiği yanıt çok şaşırtıcı idi...bizimle görüştüğünü söylemiyor...

işte böyle arkadaşım...sıkıntılı günlerim hala devam ediyor...ay sonunda ikinci duruşma olacak...bu kez katılmayacağım nasıl olsa avukatım var o ilgilensin o ortamı yaşamak istemiyorum...kendine iyi bak..

arkadaşlar zor günlerimde hepiniz yanımda idiniz...sizlerin desteği ile ayakta kaldım...ve daha güçlüyyydüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...evet bugün sona gelindi ve boşanma gerçekleşti....mahkemede ekranda boşanmalarına kelimesini görünce içimden kocaman bir parça koptu sandım fakat artık sona gelindi ve bitti...
: (

aılesının sozuyle kadınını bosayan erkekten ...aılesıne karsı karısına sahıp cıkmayan erkekten hayr gelmez..Allah sabrını versın canım..
bosanmamak ıcın dırenme..guclu dur derım..

aılesının sozuyle kadınını bosayan erkekten ...aılesıne karsı karısına sahıp cıkmayan erkekten hayr gelmez..Allah sabrını versın canım..
bosanmamak ıcın dırenme..guclu dur derım..

güzel dileklerin için teşekkkür ederim canım...çocuğum için ayakta durmak güçlü olmak zorundayım...

Allah eşinizin ailesine akıl fikir merhamet versin, size de sabır, sağlık ve mutluluk inşallah.Bir çocuğu babasından ayırdılar, acaba hesabını nasıl verecekler?

Allah eşinizin ailesine akıl fikir merhamet versin, size de sabır, sağlık ve mutluluk inşallah.Bir çocuğu babasından ayırdılar, acaba hesabını nasıl verecekler?

canım ben o insanlar için değil bu dünyada öteki dünyadada yerleri yok diyorum...çünkü kızımın baba istiyorum çığlıklarını ben duyuyorum...

ayyy lanet girsin böyle insanlara.. madem istemiyorsun aileni neden bahane ediyorsun? madem ailenden kopamıyorsun neden evleniyorsun? hay allahım yaaa..yazık o çocuğa yazık.

Bence bekar kalma uygun birini bulduğunda evlen oda alabak gibi baka kalsın ,iktidarsız erkek mutsuz olmaya ve kalmaya mahkum

geçmiş olsun. hayırsız bir insanmış.. atlatmışsın çok şkür. inş. çabuk unutursun bu olanları..
Allah seni çok iyi insanlarla karşılaştırır inş. Allah yar ve yardımcın olsun.

Ayrıca istersen ceptende internete girersin

emacım şu an evlilik asla düşünmüyorum...ben de hiç şans yoktur...ikinci kişi nasıl olur bilmem...

bu kadar karamsar olma elbet yüzün gülecek allah görüyor neler çektiğini umutlu ol iyi insan seni bulacak ,sen mutlu eşinde bin pişman ve çok mutsuz olacak

unutursun merak etme tek unutmayacağın şey evladını babasız bırakışıdır...yıllar sonra bu yaptığının cezasını çekerken sen ona acıyacaksın.üzülme arkadaşım kimsenın ahı kimsede kalmaz.

geçmiş olsun. hayırsız bir insanmış.. atlatmışsın çok şkür. inş. çabuk unutursun bu olanları..
Allah seni çok iyi insanlarla karşılaştırır inş. Allah yar ve yardımcın olsun.

benimde isteğim o ...zaman biran önce geçsin ve şu andaki acılarım azalsın istiyorum...

kusura bakma ama sakın beni seviyordu başkaları ayırdı diye düşünüp üzülme sevse baş kaldırırdı onun işine gelmiş anlaşılan.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…