- Konu Sahibi hazaldt2008
-
arkadaşım nasılsın ? neler yaptın? umarım iyisindir..... son gelişmeler nedir? merak ettim seni...
aılesının sozuyle kadınını bosayan erkekten ...aılesıne karsı karısına sahıp cıkmayan erkekten hayr gelmez..Allah sabrını versın canım..
bosanmamak ıcın dırenme..guclu dur derım..
Allah eşinizin ailesine akıl fikir merhamet versin, size de sabır, sağlık ve mutluluk inşallah.Bir çocuğu babasından ayırdılar, acaba hesabını nasıl verecekler?
ayyy lanet girsin böyle insanlara.. madem istemiyorsun aileni neden bahane ediyorsun? madem ailenden kopamıyorsun neden evleniyorsun? hay allahım yaaa..yazık o çocuğa yazık.
canım ben o insanlar için değil bu dünyada öteki dünyadada yerleri yok diyorum...çünkü kızımın baba istiyorum çığlıklarını ben duyuyorum...
içim parçalandı ya , kıyamam ben ona
arkadaşlar zor günlerimde hepiniz yanımda idiniz...sizlerin desteği ile ayakta kaldım...ve daha güçlüyyydüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...evet bugün sona gelindi ve boşanma gerçekleşti....mahkemede ekranda boşanmalarına kelimesini görünce içimden kocaman bir parça koptu sandım fakat artık sona gelindi ve bitti...
: (
Bence bekar kalma uygun birini bulduğunda evlen oda alabak gibi baka kalsın ,iktidarsız erkek mutsuz olmaya ve kalmaya mahkum
emacım şu an evlilik asla düşünmüyorum...ben de hiç şans yoktur...ikinci kişi nasıl olur bilmem...
geçmiş olsun. hayırsız bir insanmış.. atlatmışsın çok şkür. inş. çabuk unutursun bu olanları..
Allah seni çok iyi insanlarla karşılaştırır inş. Allah yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?