Okadar abuk subuk bir mesele yuzunden ipleri koparmissinizki esin bence zaten bahane arıyormuş resmen boyle bisey yüzünden evlilik bitecekse zaten bitsin kalkıp bide yalvarmamBu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.
Esin neden sogumasin ki? Sana boyle davranan birini sen sevmeye devam eder misin?Şu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.
sadece bu değil tüm mesajlarınıza bakarak yazıyorum ki siz bu adamı alıp başınızın üstüne koyunŞu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.
Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Beni istemeyeni ben hiç istemem.Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Düşmanımın başına istemeyeceğim birisiniz. Eş olmak böyle bir şey değil.Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Çok zor bir insansınız. Hatta kötüsünüz.Haklısınız sanırım. Eşime kızınca ailesinin özel bir durumu var, onu belirtmiştim mesajımda senin de durumun bu olacak demiştim. Ona çok alınmış, sen hala ailemi ağzına alıyorsun değil mi dedi, o günden beri taş kesti zaten kalbi de. gece gece sizi yordum sağolun yorumlara
Yalnız, adam senden daha sağlam blöf yapıyor. Israrla istemiyor adam, niye değerini düşürüyorsun? Otur bakalım konuşun boşanma sürecini. İş ciddiye binsin bi. Bir dizi hata yapmışsın. Özür de dilemişsin. Ayaklarına kapanmışsın( Hatalı olan sensin,bir sorun göremiyorum burda.). Elinden geleni yapmışsın olmamış.Hanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?