Kocam beni istemiyor

Sesize al kendini gercekten değiştirmen gerikiyor kendini psikolog la bir görüş eşinede söyle.

Okadar abuk subuk bir mesele yuzunden ipleri koparmissinizki esin bence zaten bahane arıyormuş resmen boyle bisey yüzünden evlilik bitecekse zaten bitsin kalkıp bide yalvarmam

Yorumlarda yazdıklarınızdan sonra eşinize çok üzüldüm, terlikle bile vurdum demişsiniz adam neleri sineye çekmiş neleri içine atmış. Ama helal olsun çirkinleşmeden gayet medeni bir şekilde artık yapamayacağı söylüyor . Siz de üstüne gitmeyin rahat bırakın kendi içinde affetmeden sırf siz üzüldünüz diye devam etse inanın o eski adam olmaz artık. Gerçekten size olan sevgisini kullanmışsınız ve damla damla bitirmişsiniz. Maalesef son damla da bitince gözünüz açılmış.

Sabırtaşı olsa çatlarmış, adam iyi dayanmış. Terbiyeli insanmış ki çirkinleşmeden ayrılmak istiyor.
Bu aşamadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Kıssadan hisse: Bitmez zannedilen sabır, gün gelir ansızın bitiverir. Ve kimse vazgeçilmez değildir.

Olayın üstünden iki ay geçmiş bence olan olmuş biten bitmiş.O konuda size hak vermemiştim.Hayırlısı olsun.Siz üstünüze düşeni yapmışsınız daha fazlası karşı ki tarafa ego tatmini olur ve sizi yüzsüz durumuna düşürür.

Esin neden sogumasin ki? Sana boyle davranan birini sen sevmeye devam eder misin?

Yasli kadin, belki farkinda olmadan yagi fazla kacirdi.. Esini mutfaga cagirip doldurmanin anlami ne? Ne bekliyordun annesine saldirmasini mi?
Resmen yok yere evliligini yikmissin. Adam sogumus ve beyninde bitirmis.. Asla dönecegini sanmam. Donerse buyuk mucize olur.

Bence senin bundan sonra yapman gereken tek sey gecmisteki hatalarindan ders alip, onune bakmak..

Bir muddet tamamiyle sessiz kal bakalim.. Hic arama, sorma, mesaj atma, senden haber alamasin. - Sanmam ama- belki merak eder iletisime gecmeye calisir..

sadece bu değil tüm mesajlarınıza bakarak yazıyorum ki siz bu adamı alıp başınızın üstüne koyun
sizi öldürmüyor tehdit etmiyor dövmüyor hala saygıyla bitirmeye çalışıyor fikrinizi sorup değer veriyor
biliyorum olması gereken bunlar ama bu zamanda yok işte

hangi insan iki günde değişir eşinizi zaten kandıramamışsınız ama kendinizi de boşa kandırmayın

kadınlık sadece cinsellik değil. dırdır etmemek, olgun davranmak, sabretmek, yuvan için yapıcı olmak.. ailesini çekiştirmemek.. bazen alttan almak.. daha neler neler..
bunları bulamamıştır sende. dediğim gibi evliliğe hazır olduğunu düşünmüyorum ben senin. sorun orada bence.

Keşke özür dile dediğinde dileseydin. Yani ilk konuda da gördün, kavga çıktı gittin sonra cagirdiniz demek ki kocandan kopmak istemiyorsun. Neden özür dile dediğinde dilemedin. Duzeltmek için bir ışık olabilirdi. Herkes yazdı sana, bak bence sende sinir hastalığı var. Psikiyatrist e git. Yapıyorsun ve pişman olmuyorsun.. ailen de buna ortak. Hata yaptiginda sana hatalisin demelilerdi.
Eşini gerçekten sevsen bunları yapar mıydın orası da ayrı...gururu seviyorsun da haklı olsan neyse. Hakkinizda hayırlısı ne ise o olsun..

Umarım adam kararından dönmez de mutlu olur. Kusura bakmayın ama ben de sizin gibi biriyle asla evli olmak istemezdim. Adamı artık rahat bırakın. Kendiniz de oturun düşünün, hala kendinizi haklı görüyorsanız, psikoloğa gitmenizi öneririm. Yanlış anlaşılmasın, sizi buradaki mesajlarınız kadar tanıyorum, mutlu olmanızı en içten dileklerim ile dilerim. Sadece biraz empati yapmayı, başka insanları da düşünmeyi öğrenmelisiniz.

O konu ailesiyle mi ilgiliydi? İnsan eşine nasıl küfür eder, nasıl bu kadar saygıyı yiyirebilirsiniz? Ailemle dalga geçen bir eşim olsa ben de barışmak istemem. Bence adamı rahat bırakın. Siz değişmezsiniz yazık adama

Beni istemeyeni ben hiç istemem.

ben en çok alintiladiginiz konu basliginda kaynananizla alakali bir durum yokken ben mi hakli kaynana mi diye sormanizi anlamadim.
kadin olayin icerisinde bile degil cunku.
bence eşiniz hakli siz ciddi anlamda kaynanaya takiksiniz burda bunu cikardim ben.
esini goturup tencerenin kapagini acip sikayetlenmis birde adami odaya cekmeler bagirmalar falan.
son konunuza gelirsek madem geri donup beni istemiyor diye hayiflanacaktiniz niye gittiniz?
dur ben soyleyim adam çark etseydi ya anan ya ben diyecektin ama baktin adam elden gidiyah kuyruğu kistirip geri dondunuz.
çok ince hesaplar peşindesin bence biraz sinsisiniz

Geçmiş olsun artık yüzyüze bakacak yüz bile bırakmadınız öyle yanına oturup gözlerine bakarak konuşmak işleri falan bitti gitti bari nefret ettirmeyin son zerresine kadar kullandınız bencede kredinizi yaptığınız onca saygısızlığa ve sevgisizliğe rağmen yeniden deneme kararı almıştı eşiniz ve siz adama ailesine yeniden küfürler edip dalga geçmişsiniz hassas konuları yüzüne vurmuşsunuz hiç yoktan o ne iyi aileymiş ne iyi anneymiş ki daha sizin için çabalıyor

Her kavgadan sonra hatta terlikle adamı dövdüğünüzde bile bana kıyamıyor yeniden aramız düzeliyor sandığınız herseferinde biraz biraz yemiş bitirmişsiniz adamı

Başta haksızsın dendiğinde boş boş burnunuzu diktiniz gurur yaptınız altı üstü yaşlı bir anne bir özür dileyip kapatmadınız şimdi bu gurursuzluk ne peki ailenle ayağına gidip şans istemek.

Yazdıklarınıza göre evliliğin en başından beri sorun çıkaran taraf sizmişsiniz. Eşiniz sabır gösterdikçe siz daha fazlasını yapmışsınız. Önceki konunuzu da okumuştum doğruyu söylemek gerekirse, umarım eşi gözlerini açarda bu saçma evlilikten kendini kurtarır diye düşünmüştüm.

Önce ki konunuzda olmadık bir konudan ortalığı ayağa kaldırdın yetmedi evi terk ettin, eşin seninle diyaloğa geçmeye çalıştı sen kendi aileninde verdiği gazla kendinde 1 gr hata görmedin. Adam senden bir özür bekledi yok dedin gel terapiste gidelim dedi ona da yok dedin, bayramda yaptıklarınızla zaten tüyü de dikmişsiniz.

O kadar ailece kendinizden emindiniz ki hiç kendinizde hata aramıyordunuz, nasıl ki eşini soğuttun adam bıçak gibi kesti attı şimdi ailece ayağa gidip özür dilemeler başladı. Maalesef erkekler bizim gibi değil bitirdi mi bitiyor onlar İçin belli ki eşin bitirmiş içinde bir an önce resmiyete dökmek istiyor.

ayrıca adamı o kadar bunaltmışsın ki evi terk ettikten sonra nefes aldığını, sensiz daha huzurlu ve mutlu olduğunu hissetmiş daha bu saatten sonra döner mi sanmam geçmişler olsun

Eşinin sağlık sorunları varmış. Anası da yaşlandı. Kaç gün pışpışlayabilecek ki paşasını? Birkaç ay sonra o anası da illallah der. O da hizmet etmek değil almak ister tabi bu yaştan sonra. Eşin de aç ve pis kalınca gelir özür diler, sen de tıpış tıpış dönersin eve. Yorma bizi.

Düşmanımın başına istemeyeceğim birisiniz. Eş olmak böyle bir şey değil.
Gitmeyin üstüne. Bitmiş. Adam haklı.
Dersinizi alın. Bundan sonra evlendiğinizde sınırınızı haddinizi bilin. Ailesine durduk yere dişmanlık yapmayın, küfretmeyin, sinirlenince saçma sapan şeyler yapmayın.
Kimse çekmez.

Çok zor bir insansınız. Hatta kötüsünüz.
Şunu size biri yapsa devam eder misiniz?
Her ailenin kusuru, sırrı vardır. En yakının eşin burdan vuracaksa devam eder misin?
Ben etmem.

Yalnız, adam senden daha sağlam blöf yapıyor. Israrla istemiyor adam, niye değerini düşürüyorsun? Otur bakalım konuşun boşanma sürecini. İş ciddiye binsin bi. Bir dizi hata yapmışsın. Özür de dilemişsin. Ayaklarına kapanmışsın( Hatalı olan sensin,bir sorun göremiyorum burda.). Elinden geleni yapmışsın olmamış.
Ama sen otur konuş boşanma sürecini. '' Olmuyorsa olmuyor. Ne yapalım yani. Bu işi çok sündürmeyelim gel gidelim yarın adliyeye. '' falan de.' 'Ayrılalım bari, inceldiği yerden kopsun' ' de. Bi şaşırsın,' 'ne oluyoruz ya, nasıl yani' ' olsun adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…