KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

çocukları bahane etme boşanmak istesen illaki bir yol bulunur bi de nafaka öder hayvan herif.. gözünü bir şey korkutmasın kim kime neyi göstermiyor senin çocukların onlar tabi ki sana verecekler yaşları küçük

Yanlis anlamayin sizinn ustunuzden butun kadnlar icin konusuyrum.Kadinlar bu kadar korkak oldugu icin erkekler caninin istedigini yapiyor.Sizi kadinin kocasina soylemekten alikoyan ne?Kadinin kapisina gidip bagira cagira edepsizligini cumle aleme duyurmakyan alikoyan ne?Bunubyapan siz degilsiniz neyi sakliyorsunuz neden cekiniyorsunuz?

valla süper yapmışsın az bile yapmışsıun böyle aşağılıkları Allah ıslah etsin

Aynı durum benim arkadaşımın başına geldi hemde 3 sene boyunca .kadın yan komşusuymuş .msj ispat edersen manevi tazminatta alırsınız .bir avukata danış. Ben olsam katlanmazdım

mesajların gerisinde bişey yokmuydu. ayrıca hemen boşanmayı neden düşündün. onlara fırsatmı vereceksin. bırak onlar senle uğraşsınlar. sal kadının kocasını seninkinin üzerine.

Kocan evdeyken arkadasini komsunu eve almak ne yaa kocan ne zaman defolup gitti ozman gorusun sonrada boyle aglarsiniz iste bana gore kocam evdeyken evime gelen komsu vs zaten saglam ayak degildir

Nasıl bir kıskançlıktır

Kocan evdeyken arkadasini komsunu eve almak ne yaa kocan ne zaman defolup gitti ozman gorusun sonrada boyle aglarsiniz iste bana gore kocam evdeyken evime gelen komsu vs zaten saglam ayak degildir
Çok art niyetlşsiniz herkes sizin kocanıza hayran değil ozaman işede gönderme ordada kadınlar var

hayir art niyetli degilim elbette her evime gelen icin oyle dusunmem ama komsununda ne isi varki kocasi evdeyken
Burdan şunu anlıyorum kimse kimseye gitmesin selam bile vermesin yani benim arkadaşımın kocasıda arkadaşım oluyo genelde olmasa bile tanışırız medeni insanlarız bukadar özgüvensiz olmayın komşu yada değil aldatacak aldatır

o zaman konuyu esgeçmiszinz ya mesajı görünce şimdi nasıl ikna oldunuz?

Herkesin dusuncesi farkli buda benim dusuncem ben komsumun evine kocasi evdeyken gitmen rahatta edemem zaten baskasida benim evime keyfi nedenle kocam evdeyken gelmesini istemem ha komsum kendi kocasinida alir benim kocam evdeyken gelirse o ayri mesele bas goz ustune onun disinda tek basina kocam evdeyken gelmesini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…