- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
- Konu Sahibi selinnehir
-
çok güzel fikir valla helalll .. ben kesin döverdim .Ben senin yerinde olsam eğer emin isem böyle bir durumdan o kadını eve çağırır gel Canım kısırlar börekler yaptım diyerek sonra bir güzel döverim ondan sonrada derim ki seni bir daha eşimin etrafında göreyim bununla yetinmem elimde kalırsın adını çıkarıım beterini yaparım der postalar Dım
Yapacak başka bir şey kalmamış yoksa kuş yuvadan uçacak gibi :)çok güzel fikir valla helalll .. ben kesin döverdim .
Yapacak başka bir şey kalmamış yoksa kuş yuvadan uçacak gibi :)[/QUOTE
eve almayacaksın aslında herkesi valla .. sonra böyle seyelr kaçınılmaz oluyor . muhattap olmalarına izin vermeyeceksin . eşin yapmasa bile kadın ya fenaysa bastan çıkarmaya kalkar karaktersiz mi yok dünyada .
hayret bir şey ya bu nasıl arsızlık . oluyor böyle şeyler ne yazıkki . o yüzden az ve öz arkadas lazım . güvenilir olması sartı ile . tabii yine sınırlar olmalıValla ben geçen gün arkadaşım ın komsuşu ile tanıştım kadın o kadar dolmuş ki çekinmedi benden anlattı arkadaşıma aynı böyle bir durum olmuş komşu kadın eve geliyormuş eşini soruyor gelmedi mi nerde kaldı bir yerlere gidelim Oturalım ben eşimden memnun değilim senin eşin çok iyi diyormuş kadın az kaldı saç baş gireceğim diyordu
Öz arkadasım ise bir Zaman'lar sevgilimi elimdeki aldıhayret bir şey ya bu nasıl arsızlık . oluyor böyle şeyler ne yazıkki . o yüzden az ve öz arkadas lazım . güvenilir olması sartı ile . tabii yine sınırlar olmalı
her zamn dikkatli olmakta fayda var o zamanÖz arkadasım ise bir Zaman'lar sevgilimi elimdeki aldı
Aynenher zamn dikkatli olmakta fayda var o zaman
Allah yardmcn olsn cnm. kıskançlık triplerine fln girme tamamen unuttun inandın sansın. yalnız teline koyduğu kilidi kaldrmaya ikna et bi şekilde. sana güveniyorum böyle bşeye gerek var mı die sor. yoksa çok zor yakalarsınHerkes benim sakinligimi sorgulamis. .benim neler yaşadığımı kim tahmin edebilir ki. Ne yapim sovsem ne olacak burda..kim duyacak yüzlerine sovmedikten sonn ra..Kadının rezil olup utançtan sokağa cikmamasi.Ailesini herkesi kaybetmesi icin sağlam deliller olmalı ben unutacagim susacagim dedimmi.
Kocama gelince onunla ayrı hesabim var. Hersey tam ortaya çıkınca ayrilacagim çok düşündüm yapamam artık onunla..
Allah yar ve yardimcin olsun. guclu dur, asssla egilme bacimHerkes benim sakinligimi sorgulamis. .benim neler yaşadığımı kim tahmin edebilir ki. Ne yapim sovsem ne olacak burda..kim duyacak yüzlerine sovmedikten sonn ra..Kadının rezil olup utançtan sokağa cikmamasi.Ailesini herkesi kaybetmesi icin sağlam deliller olmalı ben unutacagim susacagim dedimmi.
Kocama gelince onunla ayrı hesabim var. Hersey tam ortaya çıkınca ayrilacagim çok düşündüm yapamam artık onunla..
Ogrenemediniz iz surmeyi sanki sorunca soyleyecekler hey allahim ya kitap yazicam ihanete ugrayan kadin ne yapmali olacak adida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?