- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi selinnehir
-
Kız sen yaşıyor musun ? :))yavru sen uğramadın inş.kız allah aşkına varsa bildiğin soyle allah korusun bilgi bilgidir
Yok Allaha şükür başıma gelmedi hiç ama düşünerek hareket etmek lazım hani bi laf var öfkeyle kalkan zararla oturur hah işte bu meselelerde soğukkanlı olmaz lazım neyin ne olduğunu anlamadan ortalığı birbirine katmak ancak gerçekleri net bi şekilde görmemize engel olur ancayavru sen uğramadın inş.kız allah aşkına varsa bildiğin soyle allah korusun bilgi bilgidir
geçsin o işleri. demekki o hat üzerinden görüşüyolar. bi dökümana bakar çatır çatır cıkıyo msjlar bile. bunlar hep dedil. mahkemede ser önüne bak o görüyomu çocuklarını. korkmayın korkmayınKabul etmiyorlar.. Etmeyecekler kocam mesajları siliyor tel. Kilit koydu artık bakamiyorum kadına gelince konuştum aramda birsey yok diyor.. Kocam yemin ediyor neye inanacağımızı bilmiyorum çocuklarımı rezil etmek üzmek istemiyorum deliricemm
aynı ben bildiğin dedektif gibi iz sürdüm günlerce aylarca. taşındı gitti bizimki yine gidiyodu evine. azmı sabahladım kışın sogunda sokaklarda zatürre oldum yattım günlerce. en son baypass oldum. ameliyattan çıktım 10 gün yattım kocam 1 gün başımda durmadı fırsat bu fırsat demişler başka yere taşımıştı o sürtügü. ordada buldum o halde. ne dövdüm ne dövdüm ikisinide. Allah iki yakasını bir araya getirmesin.yaza yaza her konuya yazdım herhalde :) ben de 4 ay önce aldatıldığımı öğrendim 2 ay içinde boşandım . Kocam dediğim yılanın üstünü başını morarttım 4 tişörtünü üzerinde parçaladım. Amaa o şıllık kadını da çok araştırdım bana hep yalan söyledi ştfsiz. 1 saatlik mesafede başka şehirdeydi adi kadın. Çok araştırdım hafiye gibi oldum ama bulamadım. Bulsam onu da paralayacaktım. Tam benlikmiş sizin olay. Ben o kadını ya ibreti alem için sokak ortasında yolardım yada bir apartman günü yapıp herkesin içinde elimdeki delilleri ortaya döker rezil ederdim ve kocasına da haber uçururdum. Yelloza bak arkadaş ayağına evine girip çıkacak şrfsiz kocanla işi pişirecek.
Ah işte ekonomik özgürlük kavramı neden var , böyle şrsiz adamlara gerektiğinde resti çekebilmek için var , kaçarak da evlenmiş olsanız aileniz anlayışla karşılamaz mı, kimse bilemez insanın başına herşey gelebilir. Çalışmadığınız için size de nafaka ödemek zorunda ayrıca.
Yok yok gerçekten dünyanın sonu geliyor, bu ne yaa. Aldatılan aldatılana. Bak gerildim yine.
Siz yeni konu açın . Başkasının konusuna yazmışsınızHerkese merhaba oncelikle sitede yeniyim burayo acma sebebim icimi rahatlatmaya calisiyorum belki fikir alisverisi yaparsam en azindan bisiyler aciga cikar.24 yasindayim ve yurt disinda yasiyorum 2 cocugum var ve cok erken yasta cok asik olarak evlendim esimle.8 senedir bicok problemimiz oldu ama cozduk unuttuk.Suan aldatiliyorum.Suan turkiyede tatildeyiz ne kadar tatil denilebilinirse onada esimden 3 hafta once cocuklarimla geldim tatile annemlere ve esim 3 hafta soma geldi 31 temmuzda yanimiza 2.gunu bahcede biriyle msjlasiyordu camdam bakdim teli kapatti bende suphelendim gizlice izledim msji ve bi kadini erkek ismi ile kaydetmis teline viber programindan huseyin diye biri buna sevgilim vs yaziyordu hollandaca buda tam cevap olarak kalp opucuk atacakdi sinirimden camdan atladim.Kavga ettik vs...
Şuan kac gun oldu hala inkar ediyor.Erkekdi diyor ben erkek arkadasin sana sevgilimmi diyor diyorum konuyu baska yere cekiyor .Canim cok yaniyor gercekden ustelik msji gosterceksin diye yirtindim gostermedi sildi sonrada wp dan kuzenine kalp opucuk atmis onu gormussundur diyor surekli yalan konusuyor beni viberdan engelledi sona kaldirdi sona son gorulmeleri kapatti az once kavga ettim onunla dedim dun konusdul duzeltecekdik herseyi silecegim demisdin silmedin ustelik bunlari yaptin dedim vr bana sen goreceksin neler yapicam sana dedi ve sana rahat huzur yok bundan sonra dedi.Ben bu kadini bulup sacini basini yolucam kafaya koydum sizce esime nasil yaklasmam lazim yardim edin ne olur ?
Ben konu acdim sanmisdim yanlislik oldu galiba nasil acabilirim konuyu acaba telefondan giris yapiyorumSiz yeni konu açın . Başkasının konusuna yazmışsınız
Helal ...her ikisi de birbirinden şerefsiz
eve gelen komşu kadına göz dikmek nedir yuhh
konu midemi bulandırdı
ama en çok sizin sakinliğinize şaştım kaldım konu sahibi
ya sizin kocanız çocuklarınızın babası arkadaşım dediği kadınla yazışıyor
sen yaygarayı koparıp kadının saçını başını yolup adamı tutup evden atacağına
ben ne yapayım asla boşanma gibi cevaplarla gelmeyin diyorsun
burada hiç alakası olmayan kadınlar sinirden kesilirken nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun yaa
atarax mı prozac mı bu işin sırrı
yoksa ya kocam beni boşarsa korkusu mu
Yeni konu ac ama kocana nasil yaklasman gerekiyor sorusuna cevabim.Herkese merhaba oncelikle sitede yeniyim burayo acma sebebim icimi rahatlatmaya calisiyorum belki fikir alisverisi yaparsam en azindan bisiyler aciga cikar.24 yasindayim ve yurt disinda yasiyorum 2 cocugum var ve cok erken yasta cok asik olarak evlendim esimle.8 senedir bicok problemimiz oldu ama cozduk unuttuk.Suan aldatiliyorum.Suan turkiyede tatildeyiz ne kadar tatil denilebilinirse onada esimden 3 hafta once cocuklarimla geldim tatile annemlere ve esim 3 hafta soma geldi 31 temmuzda yanimiza 2.gunu bahcede biriyle msjlasiyordu camdam bakdim teli kapatti bende suphelendim gizlice izledim msji ve bi kadini erkek ismi ile kaydetmis teline viber programindan huseyin diye biri buna sevgilim vs yaziyordu hollandaca buda tam cevap olarak kalp opucuk atacakdi sinirimden camdan atladim.Kavga ettik vs...
Şuan kac gun oldu hala inkar ediyor.Erkekdi diyor ben erkek arkadasin sana sevgilimmi diyor diyorum konuyu baska yere cekiyor .Canim cok yaniyor gercekden ustelik msji gosterceksin diye yirtindim gostermedi sildi sonrada wp dan kuzenine kalp opucuk atmis onu gormussundur diyor surekli yalan konusuyor beni viberdan engelledi sona kaldirdi sona son gorulmeleri kapatti az once kavga ettim onunla dedim dun konusdul duzeltecekdik herseyi silecegim demisdin silmedin ustelik bunlari yaptin dedim vr bana sen goreceksin neler yapicam sana dedi ve sana rahat huzur yok bundan sonra dedi.Ben bu kadini bulup sacini basini yolucam kafaya koydum sizce esime nasil yaklasmam lazim yardim edin ne olur ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/bir-derdim-var.154/Siz yeni konu açın . Başkasının konusuna yazmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?