KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

yavru sen uğramadın inş.kız allah aşkına varsa bildiğin soyle allah korusun bilgi bilgidir
Yok Allaha şükür başıma gelmedi hiç ama düşünerek hareket etmek lazım hani bi laf var öfkeyle kalkan zararla oturur hah işte bu meselelerde soğukkanlı olmaz lazım neyin ne olduğunu anlamadan ortalığı birbirine katmak ancak gerçekleri net bi şekilde görmemize engel olur anca

çocuklarım var bahanesinden sıyrılıp boşanmayı deneyin.

aynı şeyleri bende yaşadım ve boşandım. onlarda evlendiler. iyiki boşanmışım Allah bni ondna kurtarmış. ama ben öle napcam napcam demedim kafa göz daldım direk. onun kocası salakmış onlarda boşandılar hala karısı onu aldatmadı sanıyodu tek tek anlattım aradan yıllar geçmiş anca öğrendi. gidiyosun o kadına haddini bildiriyosun. susma susarsan daha beter yaparlar. kocanıda tehtit et egerki bu pisliği devam ettirsen koasına giderim de. boşanmıcan belli o yüzzden çalış ayakların yere bassın

geçsin o işleri. demekki o hat üzerinden görüşüyolar. bi dökümana bakar çatır çatır cıkıyo msjlar bile. bunlar hep dedil. mahkemede ser önüne bak o görüyomu çocuklarını. korkmayın korkmayın

aynı ben bildiğin dedektif gibi iz sürdüm günlerce aylarca. taşındı gitti bizimki yine gidiyodu evine. azmı sabahladım kışın sogunda sokaklarda zatürre oldum yattım günlerce. en son baypass oldum. ameliyattan çıktım 10 gün yattım kocam 1 gün başımda durmadı fırsat bu fırsat demişler başka yere taşımıştı o sürtügü. ordada buldum o halde. ne dövdüm ne dövdüm ikisinide. Allah iki yakasını bir araya getirmesin.

Herkese merhaba oncelikle sitede yeniyim burayo acma sebebim icimi rahatlatmaya calisiyorum belki fikir alisverisi yaparsam en azindan bisiyler aciga cikar.24 yasindayim ve yurt disinda yasiyorum 2 cocugum var ve cok erken yasta cok asik olarak evlendim esimle.8 senedir bicok problemimiz oldu ama cozduk unuttuk.Suan aldatiliyorum.Suan turkiyede tatildeyiz ne kadar tatil denilebilinirse onada esimden 3 hafta once cocuklarimla geldim tatile annemlere ve esim 3 hafta soma geldi 31 temmuzda yanimiza 2.gunu bahcede biriyle msjlasiyordu camdam bakdim teli kapatti bende suphelendim gizlice izledim msji ve bi kadini erkek ismi ile kaydetmis teline viber programindan huseyin diye biri buna sevgilim vs yaziyordu hollandaca buda tam cevap olarak kalp opucuk atacakdi sinirimden camdan atladim.Kavga ettik vs...
Şuan kac gun oldu hala inkar ediyor.Erkekdi diyor ben erkek arkadasin sana sevgilimmi diyor diyorum konuyu baska yere cekiyor .Canim cok yaniyor gercekden ustelik msji gosterceksin diye yirtindim gostermedi sildi sonrada wp dan kuzenine kalp opucuk atmis onu gormussundur diyor surekli yalan konusuyor beni viberdan engelledi sona kaldirdi sona son gorulmeleri kapatti az once kavga ettim onunla dedim dun konusdul duzeltecekdik herseyi silecegim demisdin silmedin ustelik bunlari yaptin dedim vr bana sen goreceksin neler yapicam sana dedi ve sana rahat huzur yok bundan sonra dedi.Ben bu kadini bulup sacini basini yolucam kafaya koydum sizce esime nasil yaklasmam lazim yardim edin ne olur ?

Siz yeni konu açın . Başkasının konusuna yazmışsınız

Helal ...

Yeni konu ac ama kocana nasil yaklasman gerekiyor sorusuna cevabim.
Yaklasman degil uzaklasman gerek o adamdan

Malesef çok yakinimdaki birinin başından geçen olay. Hatta sizinle aynı nerdeyse. Ve 10 sene geçmesine rağmen hala unutmuş değil hala anlatır üst üste ve bosanmamis ya da ayrilmamis

Saçını başını yolacak birini aramanıza gerek yok eşiniz yanınızda. Onun saçlarını yolmaya başlayın. Aksi halde daha çok kasının saçını yolma hayali kurarsınız.
Bu adamları aklama olayı nedir yahu. Sanki kadın zorla konuşturuyor.

Komşumuz babama asılıyordu bizde biliyorduk kadın kapalıydı babam geldiğinde eve, taytla kapıya çıkar poposunu bizim eve diker mahalleyi komple yıkardı ben de bunu öğrendikten sonra kadının tülbentini kafasından alıp yırtmıştım saçından sürüklemiştim hala kinliyim kadına böyle şeylerle karşılaşınca tüylerim diken diken olur geberesiceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…