Kocam beni sinirden öldürecek

iyi ama arkadaşım hiç birşey kaybetmeyiz tamam ama kendimizi kaybediyoruz, mantıklı isteklerine tamam ama bazen bugün olduğu gibi mantıksızlık fışkıran şeylere de göz yumamam ki.

hata yapa yapa öğrenilir ama çocuklukta olur bu , bizim bu hatayı yapma lüksümüz yok şu anda.

geçen hafta malum bayramdı salı şehir dışından döndük.eve gelir gelmez ilk işim et ile uğraşmak oldu.evimi temizleyip gitmiştim ama balkonlar falan yine batmıştı.cumartesi sabah 8 de kalktım önce kahvaltı hazırladım çocukla kahvaltımızı yaptık eşimi işe yolladım.bizim evde evin erkeği benim valla her türlü mobilya tamiri elektrik tamiri vs benim elimden geçer kim böle alıştrdı tabii ben.ama alıştırmaklada olmuyo o yapılıcak iş yapılmıyo beni bekliyo bende bişey hemen yapılmasını severim orda burda kırık kapak bozuk elektrik benim canımı sıkar.neyse eşim kendi memlektinden süt getirmiş yoldan geldi annemlerin buzluğundada 1 gece bekledi ertesi gün bizde eve gelmek için yola çıktık 6 saatte öle geçti.gelir gelmez hemen kaynattım.4 bardak falan içti çocuk kalanını yoğurt yapmak için çıkardığımda bozulmuştu ama yüzeyi kaymak olmuş onu kurtardım çocuğa kaymağı yedirdim.akşama kadar dip köşe elimin değmediği yer kalamayana kadar temizledim.beyimiz işten geldi direk dolaba gitti sütü sordu bende döktüm dedim kıyamet koptu evde vay efendim ben beceriksizmişim yok şöle yok böle yine alttan aldım.akşam dolapın kulplarını değiştiriyorum baktım bilgisayarda maç izliyo yine sesim çıkmadı.pazar sabahı yürüyüşe gidiyor sabah sağolsun 7 de ayağa dikti bizi tıkırtısıyla .zaten çalışıyorum bırakta sen gelene kadar çocukta bende uyuyalım ama yok .akşama kadar pazara git yemek yap abisi balık almış yap diye bide onla uğraş .sabah kalktım işe gelicem defalarca sölüyorum ben çocukla yatıyorum yatak odamda sende gid çocuğun odasında yat salonu yatak yorgan olayını sevmiyorum diye.çocuğu zaten zor alıştırdım tv karşısında uyumaması için. kızdım ben topluyorum diyor ama toplanan bişey yok bende kapıyı vurd-um çıktım bazen gerçekten çileden çıkarıyor kesinlikle suç kabul etmiyor daha da suç bastırıyor.birşey söyleyince hemen sende sigara içiyorsun diyo hepten çileden çıkıyorum.bazı huyları iyiymi evet iyi.ben hem işte hem evde çalışıyorsam 1kilo süt için demediğini kalmadı adamın yorgunluğumda yanıma kar kaldı

Son düzenleme:

zeki kadın istemiyosa neden seninle evlenmiş o zaman, tamam tüm erkeklerde bi çocuksuluk vardır ama senin eşin abartmış, yani ömrübillah onu pış pışlaman gerekçek sanırım
konuşarakta anlaşamıyorsunuz sanırım, kayınpederin çok baskın kayınvaliden pasif mi, bi de nerelilerse, o yöreninde etkisi olabilir
sizin tam tersiniz ya da sizden daha uyumlu çiftlerle arkadaşlık etseniz ailece, başka ailelerde durumun farklı olduğunu göre bu huyu biraz törpülenir mi, bence en azından düşünmeye başlayabilir

kimi kadına görede bu bi nimet biliyomusun, herşeyi kocanın kontrolune bırakmak
tüm yükü çeken kadınlarda daha ne istiyosun dicektir eminim

burada da biraz önceki yaptığım yorumun son kısmına geliyor durum bende kendimi ezik hissediyorum demiştim ya onun istediği gibi davranarak düşününce en azından bir süre o şekilde davranıp belli bir düzene sokmak demek istediğim, ama kendimizden çıkarak ömür boyu böyle davranıp mutsuz olmak değil. ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama ben daha çok yeniyim bir ay belki de bizim çekişmemiz en baştan nasıl başlarsa öyle gider kendi sözümü geçireyim çekişmesi bilinçli değil ama istem dışı bu şekilde davranıyoruz.

çoğu erkek böyle sanırım bende çalıştığım için bir gün önceden yapıyorum yemeğimi ertesi gün eve gider gitmez üstümü çıkarmadan pilav ve çorba sonra yemek faslı topla çay faslı bulaşık vs derken hiç oturmuyorum. bunlar hiç görülmüyo geçen gün uyuyakalmışım pazar günü geç kalktım rahatsızdım benimki uyanmış açlıktan ölüyorum bi kahvaltıyı hazırlayamıyosun böyle giderse açlıktan zayıflıktan ölürüm dedi beyfendi. Yaparsın gözükmez bir kere hasta olmaya hakkın yoktur ama napmak lazım alıştırmamak mı lazım bilemedimm

duyanda 10 gündür aç sanır

2 yılı bitirdik evlilikte. Ilk yıla nazaran bu yıl daha iyiyiz.

sevdiği için evlenmiş. o kadar zıtız ki, zıt kutuplar çekti herhalde birbirini, ama ikimiz de dediğim dedik olunca hiç durmadan itiyoruz.
kayınvalidem pasif, kayınpederim baskın, ama eşim babasının annesine davranışını beğenmez, hatta bana sevgiliyken, annemin yaşayamadığı mutluluğu yaşatıcam sana derdi, şimdi bu lafa bi tarafımla gülmek istiyorum

bizde asla ben hasta olamam zaten benim hastalığım evde lüks olur.aman napıyım değişmiyor yani benim dilimde tüy bitti aynı şeyleri söylemekten ama huylu huyundan vazgeçmiyor yapılacak bişey yok

zaten sorun burada başlıyor bu düşüncede...
ben o zaman eşimin her dediğine evet demiş oluyorum...
ben aciz oluyorum diye düşünüp adamla savaşıyorsunuz...
ortada ne aşk kalıyor ne de aşık olduğunuz o adam...
neden çünkü ezilen anneleriniz size böyle öğretti, asla ezilme dedi, ezilirsen sana hakkımı helal etmem dedi...
tamam açık açık demedi ama o komutları dolaylı verdi size...
sizin için konuşmuyorum ama çoğu kadın için bu geçerli...
ben kocama muhtaçım mesela...
kocamı onurlandırmak, sevmek, saymak, ona evet demek, o sinirliyken susmak beni aciz biri yapıyorsa acizim aynı zamanda...
ne var ki bunda...

Son düzenleme:
bizde asla ben hasta olamam zaten benim hastalığım evde lüks olur.aman napıyım değişmiyor yani benim dilimde tüy bitti aynı şeyleri söylemekten ama huylu huyundan vazgeçmiyor yapılacak bişey yok

doğruu, dün gecede ağrıdan kıvranıyorum nolur dedim bi ağrı kesici getir yanında da su getirr oooo dedii bide sumu getircem suyuda sen al ulen yalabilcek olsam ağrı kesiciyi de alırım zaten. Neymiş ben numara yapıyomuşum sırf ona su getirtmek içiinn hayyy dedim senden isteyende kabahat

bunun için aylarca ağlayacaksan sen bilirsin...
demek bu kadar önemsiz bir hayatın var senin...
aferim...
ağlayarak suçlu hissettir adamı...
ondan sonra da sevgi bekle, saygı bekle...
bırak nasıl çözülürse çözülsün neden kontrol ediyorsun adamı bu kadar...
eşin normalde sana bu kadar tepki vermeyecek ama o kadar üzerine gitmişsin ki başka başka konularda...
yapma bunu kendine ve ona...
onunda yanlış yapma hakkı var...
kendi görür yanlışını nasıl olsa...
bırak...

hani klasık bif laf vardır içinizdeki çocuğu öldürmeyin,bir yanınız ölye masum ve çocuksu kalsın diye Maaşallah erkekler bu lafı çok dinliyor..içlerinde ki çocuğu öldürmek bi yana gittikçe şimartıp bebekliklerine dönüyorlar

onların çocuk ölmezken bizimki yaşlanıp gidiyor!

belki okumuşsundur kaynımı biriyle tanıştırdık diye konularımdan.kızın ilk eşinden ayrılma sebebini öğrenndiğimde şaşırdım.evliliği benimsiyememesi,herşeye kadını öne sürmesi ben erkek gibiydim evde diyor e herşeyi ben yapıcaksam ona ne gerek dedi.bende eve gelince dedimki bizimkine duy duy boşanmaya neler sebepmiş .kıza diyorumki mesela ağbim evcimendir ama benimki değil,tadilat tamirat işlerini hep o yapar ama benimki yapmaz kızın evleneceği bir erkekte olmamasını istediği bütün özellikler benimkinde var valla

Son düzenleme:
bi an acaba eşimin ikincş bi hayatı var da benim bilmediğim, konu sahibi arkadaşla mı evli diye düşündüm:) :) :) sanki benimkini tarif ediyorsunuz..

ama benim kendi eşimle ilgili kanaatim ki bi kaç kişi de aynı yorumu yaptı, etrafında sürekli pohpohlandığı için -özellikle anası tarafından maalesef- kendini dünyanın merkezi sanıyor. ve benim başarabilmem, takdir edilmem, çabaalıyor olmama beyefendiinin egosunu zedeliyor. çünkü o hep sen daha iyisini bilirsin, çünkü sen en iyisin, tavrına alışmş. bu durumda yapılacak bir şey yok. çünkü onun egosunu şişirmek, anası gibi davranmak eşime ve ilişkime zarar veriyor. ben de güzel yöntemler geliştirdim kendi çapımda. çoklukla idare ediyoruz yani:)

ayy arkadaşım iyiki açmışsın içimi döktüm resmen; bir takıldığım nokta daha var hayat müşterek zımbırtısı evet müşterek hayat artık iki kişide çalışacak ama eminimki eşim gibi çoğu erkek aynı düşüncede olsa gerek, kadında çalışıp eve para getirecek ama aynı zamanda hayatında hiç çalışmamış ev hanımı annesi gibi evin tüm işini dört dörtlük görecek ama madem hayat müşterekse o evdeki işler de beraber yürümesi gerekmezmi. Geçen almış eline gırgır yeri gırgırlıyor ne biçim kadınsıın bu senin işiin beceremiyomusun dedi bana ki o sırada başka bir işle uğraşıyorum, aybaşı maaşı harcarken bende dedim ki ne biçim adamsın eve para getirmek senin görevin beceremiyomusun.mesajı anladı o kincilikle suçladı küstü bana. ağır kaçtı dediğim ama çok titiz bir kocaya sahip olduğum için bir ayda bu kadar doldum, hem yardım etmez hem çalışıp para kazanayım hem de gece gündüz temizlik yapim ister. oturup tv izlemem batıyo adama

iyi de konunun ne olduğunu bilmiyorsun, aylarca ne için ağlayacağıma dair bir fikrin bile yok, bir de hayatıma önemsiz diyorsun. bence biraz dikkatli oku yorumumu, ağlayacağım şey formun hatalı doldurulmasının sonucunda ortaya çıkacak problem. ancak bu problemi paylaşmadığım için ne kadar önemli olduğunu bilemezsin, bu sebeple de beni yargılayamazsın.

öyle bırak nasıl çözülürse çözülsün diyebileceğim bi olay olsa zaten bırakırdım. 2 yıldır birşeyleri değiştirdiğimi zaten söyledim.

canım bir ayda bu kadar zıtlaşmayın. senin eşin biraz daha kırıcı benimkinden, benimki yeri gırgırlamadıysam alır eline gırgırı sinirli bir ifadeyle haşır haşır gırgırlar sonra tak tuk sesleriyle içini boşaltır ve yerine oturur, tek kelime etmez, ama beni o kadar sinirlendiriyordu ki bu tavırları artık her tarafı temizliyorum, hatta onun dağınıklığından şikayet ediyorum. gerçi son 1 aydır çalışmıyorum ebedi doğum iznindeyim

işte benim kocama öyle bir kadın lazımmış.

aynen öyle, arkadaşları, çevresi hep onun yanında, yok böyle kocan olduğu için şanslısın, yok kocan şöyle iyi, şöyle dürüst dedikçe heralde düşündü herkes beğeniyor bi bu gıcık kadın beğenmiyor. ama çok şaşırdım, cidden ben şu devirde benimki gibi kalmamıştır diyordum.

2 gün önce doğum günüm dü eve geldim.baktım mutfakta bişeyler yapıyor ama batırmış heryeri bende dedimki doğum günümde süper bir hediye verdin bana.aa senin bugün doğum gününmüydü demezmi dedimki Allah aşkına bu saaaten sonra gidip pasta falan alma zaten kutlayacak bir heves bile kalmadı içimde dedim.yengesi açğırdı gel bi diye gittim pasta almışlar bana sağolsunlar.ertesi gün niye triplerdesin dedi bilmemki niye aceba dedim pastada aldık daha ne dedi .sonra yengesi geldi o ara dedim pasta güzelmiş yenge dedim kızım iyi olmayan şeye para verirmi dedi bizimkinin suratını görmeliydiniz.başkasını aldığı pasta ile bana doğum günü yaptı sağolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…