Kocam beni sinirden öldürecek

Burada direk benim eşim soğan öyle doğranmaz, bulaşık böyle yıkanmaz, tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış, önce kahve konar cezveye sonra su koyarsın (ki çok güzel kahve yaparım yani), sözde bana kahve yapmayı o öğretmiş ne ara öğrettiyse Şurayı şöyle temizle... O şöyle yapılmaz böyle yapılır oyyyyyyyyyyyyy

hala ara ara yapsa da artık yapmıyor o kadar, zaten eşime ev işlerine elini bile sürdürmem, ufacık iş yapsa evi o temizlemiş olur, bana da akıl verir bir de

ayyy aynı benimki bide haftanın bi günü alır eline kolonya fısfıs diğer eline bez benim sildiğim yerleri tekrar siler kendi çapında burhan altıntopun evi gibi kokar evv , her sildiği yerdede kulp bulur burası yapış yapış şurası şöyle burası böyle , herşein en iyisini yapar ya beyimiz

Aynen yaaa... Ben mutfağı temizliyorum mesela bi bakıyorum arkamdan girmiş üstünden geçiyor

Aynen yaaa... Ben mutfağı temizliyorum mesela bi bakıyorum arkamdan girmiş üstünden geçiyor

aynenn şu an yazarken gülüyorum ama insan yaşarken çok sinir oluyoor zaten çalıştığım halde haftanın 2 günü temizlik yapıyorum toz olmuştur diye ne pislencek ki ev çoluk çocuk yok yine yaranılmıyo ne bekliyosa artık, dağınık erkek çok zordur büyük ihtimal ama böyle titiz ve her bayan işine karışan erkekle de yaşamak cidden zor...

İyi bir insan iyi bir eş demek değildir her zaman. Ayrı ayrı iyi insan olan eşler biraradayken canavara dönüşebilir. Her horoz çöplüğünde ötüyor. Benim eşim de herkes gibi buna dahil. Dışarıdan bakınca sorunsuz, hiçbir şeyi mesele yapmayacak, eşini el üstünde tutan şen şakrak bir profil. Allah razı olsun bu özellikler ev içinde de baskın. Ama dışardan görünmeyen çirkin yönlerini de görüyorum ben evde. Bazen gerçekten algılamakta zorlandığım şeyler yüzünden aşırı tepki veriyor. Ne diyeceğimi şaşırıyorum.

Ben artık bu huyların öyle yok edilip törpüleneceğine inanmıyorum. Azaltılır belki ama yok edilmez. Na kadar konuşsam da refleks gibi yine aynı durumla karşılaşıyorum. O yüzden onu bu haliyle kabul ettim. Bunlar da benim eşimin kusurları. Bardağın dolu tarafına bakıyorum. 10 tane güzel huyunun yanında birkaç tane kötü huya katlanamayaca mıyım? O benim kötü yanlarıma katlanmıyor mu? İşimize gelmeyen yerde hemen kapıyı çarpıp gidecek miyiz, bunun için mi taktık o yüzükleri ve söz verdik birbirimize?

Eşin gerçekten aşırılıkları olan bir insan. Ama en azından ahlaksızlığı, namussuzluğu, seni çok zor duruma düşürecek huyları yok. O sivrilikler zamanla biraz daha törpülenir. Biraz daha yapıcı olman, onun suyuna gider gibi görünüp fikrini beyan etmen daha iyi olur.

Ben sinirlenince eşime cevap vermiyorum artık. Bazen sinirden kendinden geçiyor, ne desem boş. 5 dk sonra bir şey olmamış gibi sokuluyor yamacıma zaten. Ben de 5 dk susup sabrediyorum. İlk başlarda zor oluyor, gururuma dokunuyor, canım yanıyor, ama biliyorum ki kazanan yine ben olacağım.

OFFF kesinlikle katılıyorum...

ayaklarını yıkamamı isteseydi emin olun yıkardım...
eşime hizmet ediyorum diye gocunmam...
kendime olan saygımı eşime hizmet ediyorum diye kaybetmem...
ve narsistlik derecesinde kendimi çok seviyorum, kendime eşimden daha çok aşığım ben...
fakat onun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmaya paha biçemem...
eşimde bende biliyoruz "benim ne kadar zeki bir kadın" olduğumu, bildiğimiz konularda tartışmayız biz...
kim daha zeki yarışına da girmeyiz...
ilişki dışındaki hayatımda oldukça başarılı ve tatmin edici bir hayatım var zaten..
eşimi ispatlamam ben zekamı, satranç oynayan iki rakip değiliz biz hayat arkadaşıyız...

Son düzenleme:

Ortada kim daha zeki gibi bir yarışma yok farkındaysanız.Zekasının bile olmadığı (!) düşünülen bir kadın, sen ne anlarsın ki modunda olan tamamen aşağılık kompleksi içindeki bir adam var.Sizin dediğiniz kusura bakmayın ama hayat köleliği, hayat arkadaşı olmak sadece bir kişinin düşünceleriyle ve diğerinin hiçe sayılmasıyla olmaz.
Siz eşinizin ayaklarını yıkarsınız, ama çok merak ediyorum o da sizinkini yıkar mı gerçekten? Hayat arkadaşıymışsınız ya o bakımdan..Evliliğin tek kişinin fedakarlığıyla yürüyebileceğini hiç zannetmiyorum..
Siz kendinizi eşinizin mutluluğuna odaklamış olabilirsiniz, hayatınızdaki her şey bunun üstüne kurulu olabilir.Ama inanın bunu herkes yapamaz.Bu yüzden aptal numarası yap gibi taktikler başta işe yarasa da, konu sahibine daha sonra hiç bir işe yaramıyormuş hissi yaratacaktır.

Artik güclü türk kadinlari yetisiyor, türk erkekleride bundan biraz rahatsiz olacak tabiki....devir degisecek ve o yüce päasa hazretleri tahtindaki türk erkeklerini yavas yavas tahtindan atacagiz.
Hepimiz esitiz, her iki tarafda yemek yapmasini bilecek, cocuk bakmasini bilecek, evde temizlik yapmasinida bilecek.
Yok öyle eski naralar... ( Allaha sükürler olsun !)

o kadar merak etmeyin...
ayak yıkadığım falan yok, hem sevmez öyle hem rahatsız olur...
konuda zaten bu değil, siz dalga geçmişsiniz bende cevap verdim...
eşimin mutluluğuna değil kendi mutluluğuma odaklıyım, ben kendi aldığım keyif için yaparım herşeyi eşimin mutluluğu ikinci sıradadır...
ben böyle mutluyum ve konu ne benim ne de eşim...
bir gün eğer olurda eşimin ayaklarını yıkıyorum o benimkileri yıkamıyor sinirden öleceğim diye bir konu açarsam yorumlarınızı beklerim...
şimdilik sevgiler...

yazmayayım konu uzamasın diyorum ama empati denen şeyden o kadar yoksunsunuz ki, kendi mutluluğunuz için yaptığınızı ve boyle mutlu oldugunuzu soyluyorsunuz, herkes sizin mutlu oldugunuz seylerden mi mutlu olmak zorunda? ben de boyle mutluyum. kendimden taviz vermezken. eşim de öğrenecek bunu, her geçen gün azar azar da olsa...

Aksine benim bencil olduğumu düşünüyor. Karşılıklı birer kahve içip muhabbet etmeyi istemek, sonunda cinsellik olmayacak olsa da yarım saat oynaşmak bencillik mi bunlar

ya ahhhh yarama bastın arkadaşım.. ya duygusal bişeler yaşayamaz olduk.. ne oturup film izliyoruz ne de başka bişey.. sarılınca hep niyet o tarafa doğru gidiyo.. gece yatınca sarılmaya korkuyorum, o an bişeler yaşamak istemiyorum ben sadece sarılmak istiyorum ama o her seferinde şansını deniyo bir kere de demiyo ki sadece sarılıp uyuyalım.. sonrası hep tartışma hep kırılma. ahh bu erkekleri kazana sokup sokup çıkarıcaksın

yok başak benimki, kızlara tavsiye başak burcuyla evlenmeyin

bencede kesinlikle başak burcuyla evlenmeyin diyorum hatta ısrar ediyorum[/QUOTE]

oğlak burcu için iyi kocadır derler ama
bende onu tavsiye etmiyorum.iyi huyları yok diğilmi evet var
ama her şeye karışıyo:)))

aynı benim kocam.yemek yaparken karışırdı başlarda şimdi ona karışmıyo ama bu kezde başka şeyler buluyo((

ilk aylar gerçekten zor.cicim ayları falan diyolar ama yalan
bende senin gibiydim ilk başlarda 2 yıllık evliyim şimdi
çok şükür
daha iyiyim
sorunlar olsada
alıştım galiba

anaaaammmmmm ne kocalar ne huylar varmıs okudukca benım gıcıga ısındım...konuyu okudukca bende soyle bır ızlenım olustu galıba bu arkadas esınden bıraz onde her anlamda adamda bu durumdan bıraz cık rahatsız galıba oyuzden hep boyle ben erkegım ben reısım ben bılırım ben yaparım ben ederım modunda...gıbı geldı bana yanılıyormuyum acaba ...

Benim adamı nereden tanıyorsun

Kısaca biz bu tiplere "10 doğurmuş Osman Anası " diyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…