- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Burada direk benim eşimdemek ki numunelik değilmiş benimki, ama daha ne huyları vardı, ev işlerinde akıl vermek, birçok şeyi beğenmemek, istediği herşeyin zamanında ve istediği şekilde yapılmasını beklemek vs bu huylarını biraz o da törpüledi, ben de kendimi törpüledim. ama dediğin gibi 2 senedir, hiç bir değişme yok şu saydıklarımda.
Burada direk benim eşimsoğan öyle doğranmaz, bulaşık böyle yıkanmaz, tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış, önce kahve konar cezveye sonra su koyarsın (ki çok güzel kahve yaparım yani), sözde bana kahve yapmayı o öğretmiş ne ara öğrettiyse Şurayı şöyle temizle... O şöyle yapılmaz böyle yapılır oyyyyyyyyyyyyy
Burada direk benim eşimsoğan öyle doğranmaz, bulaşık böyle yıkanmaz, tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış, önce kahve konar cezveye sonra su koyarsın (ki çok güzel kahve yaparım yani), sözde bana kahve yapmayı o öğretmiş ne ara öğrettiyse Şurayı şöyle temizle... O şöyle yapılmaz böyle yapılır oyyyyyyyyyyyyy
ayyy aynı benimki bide haftanın bi günü alır eline kolonya fısfıs diğer eline bez benim sildiğim yerleri tekrar siler kendi çapında burhan altıntopun evi gibi kokar evv , her sildiği yerdede kulp bulur burası yapış yapış şurası şöyle burası böyle , herşein en iyisini yapar ya beyimiz
Aynen yaaa... Ben mutfağı temizliyorum mesela bi bakıyorum arkamdan girmiş üstünden geçiyor
aynenn şu an yazarken gülüyorum ama insan yaşarken çok sinir oluyoor zaten çalıştığım halde haftanın 2 günü temizlik yapıyorum toz olmuştur diye ne pislencek ki ev çoluk çocuk yok yine yaranılmıyo ne bekliyosa artık, dağınık erkek çok zordur büyük ihtimal ama böyle titiz ve her bayan işine karışan erkekle de yaşamak cidden zor...
Ayaklarını her gün gül suyuyla yıkayacaksın kısmını atlamışsınız..
Bir kadın bunları yaparsa canı çıkmaz.Ama karakterini, kendine olan saygısını, kendini sevebilme yetisini kaybeder.
Yani ne biliyim belki prizi tamir etme, ampul takma, yük taşıma gibi şeylerde söylediklerinizde haklı olabilirsiniz, ancak elinin hamuruyla benim işime karışma tarzı bir yaklaşımı hem zekama hem karakterime hakaret sayarım.
ayaklarını yıkamamı isteseydi emin olun yıkardım...
eşime hizmet ediyorum diye gocunmam...
kendime olan saygımı eşime hizmet ediyorum diye kaybetmem...
ve narsistlik derecesinde kendimi çok seviyorum, kendime eşimden daha çok aşığım ben...
fakat onun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmaya paha biçemem...
eşimde bende biliyoruz "benim ne kadar zeki bir kadın" olduğumu, bildiğimiz konularda tartışmayız biz...
kim daha zeki yarışına da girmeyiz...
ilişki dışındaki hayatımda oldukça başarılı ve tatmin edici bir hayatım var zaten..
eşimi ispatlamam ben zekamı, satranç oynayan iki rakip değiliz biz hayat arkadaşıyız...
Ortada kim daha zeki gibi bir yarışma yok farkındaysanız.Zekasının bile olmadığı (!) düşünülen bir kadın, sen ne anlarsın ki modunda olan tamamen aşağılık kompleksi içindeki bir adam var.Sizin dediğiniz kusura bakmayın ama hayat köleliği, hayat arkadaşı olmak sadece bir kişinin düşünceleriyle ve diğerinin hiçe sayılmasıyla olmaz.
Siz eşinizin ayaklarını yıkarsınız, ama çok merak ediyorum o da sizinkini yıkar mı gerçekten? Hayat arkadaşıymışsınız ya o bakımdan..Evliliğin tek kişinin fedakarlığıyla yürüyebileceğini hiç zannetmiyorum..
Siz kendinizi eşinizin mutluluğuna odaklamış olabilirsiniz, hayatınızdaki her şey bunun üstüne kurulu olabilir.Ama inanın bunu herkes yapamaz.Bu yüzden aptal numarası yap gibi taktikler başta işe yarasa da, konu sahibine daha sonra hiç bir işe yaramıyormuş hissi yaratacaktır.
o kadar merak etmeyin...
ayak yıkadığım falan yok, hem sevmez öyle hem rahatsız olur...
konuda zaten bu değil, siz dalga geçmişsiniz bende cevap verdim...
eşimin mutluluğuna değil kendi mutluluğuma odaklıyım, ben kendi aldığım keyif için yaparım herşeyi eşimin mutluluğu ikinci sıradadır...
ben böyle mutluyum ve konu ne benim ne de eşim...
bir gün eğer olurda eşimin ayaklarını yıkıyorum o benimkileri yıkamıyor sinirden öleceğim diye bir konu açarsam yorumlarınızı beklerim...
şimdilik sevgiler...
Aksine benim bencil olduğumu düşünüyor.Karşılıklı birer kahve içip muhabbet etmeyi istemek, sonunda cinsellik olmayacak olsa da yarım saat oynaşmak bencillik mi bunlar
yok başak benimki, kızlara tavsiye başak burcuyla evlenmeyin
dengeyi kurmak ve dengeli ilerlemek gerçekten çok zor .hep mükemmeller zaten daha 1,5 aylık evliyim ama cidden artık bıktımm her akşam kavga ,sıkıntı,yanlış anlama, en küçük bir kelimeyi çekip uzatma. Düzene girmesi için tüm ipleri ellerine mi vermek lazım anlamıyorum. Bazen diyorum onun sözlerine istinaden kendime ne kadar çekilmez, nalet,sorunlu bir insanmışım ki bu yaşıma kadar gelebilmişim kimseyle tek bir ağız dalaşına dahi girmeden. Artık inanmaya başladım sorunlu olduğuma. Paşamız tek doğru insan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?