Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Direk aklıma adamın hayatında başka biri var düşüncesi geldi umarım çocuklar çok küçük değildir

Cocuklarim 3 ve 1,5 yasindaydi bosandigimda. Buyuk olan babasina tapiyordu

Yani, sayfalarca tartışmaya gerek var mıydı? Siz baskı işkence altındasınız ve nihayet kabullendiniz. Duygularım hislerim var, evliliğim ailem... Karşınızdaki size düşman olmuş. Eğitirim düzeltirim değiştiririm vs. Kazık kadar adamı nasıl eğiteceksiniz, kendinizi zorla mı sevdireceksiniz? Artık bir durun da hasar tespiti yapın. Çocuklar bari kayıp gitmesin elinizden. Boşanma aşamasında o kayıtları kullanacaktır.

Yapmanız gereken en acil iş avukat bulmak ve bunu ona belli etmemek. İş kurdum yazdınız paranız geliriniz varsa derhal avukatla görüşün. Bu adamla mı doğdunuz varoldunuz? Çocukların durumu tehlikeye girmiş. Annemiz bağırıyor sinir krizi geçiriyor ama babamız bağırmıyor sakin duruyor lafını önemsemek zorundasınız. İnsan kocasının bir ağır lafından gönül koyar, içinde bir şeyler kırılır kopar. Sizin adam kaç defa tırla geçmiş üstünüzden ama hala duygum var hissim var. Adam onu sevmenizden bile iğreniyor anlayın artık.

Üyelerin hepsi doğru yazıyor, milletle kavga etmeyi bırakın da tecrübelerinden, verilen akıllardan yararlanın.

Sizi sevmiyor işte bu psikolojik şiddete nasil dayaniyorsunuz ? Esinizi karsiniza alip sakim ve guzelce konusun. Olmuyorsa cocuklarinia bir destek alarak durumu kabul etmesini saglayin. Hicbir cocuk bu huzursuz ortamda zatén buyumeyi hak etmez. Keske her sey para olsa. Mesleginiz de varmis işe girin ve bosanin. Cocuklar sizin kalkaniniz olmuş

Eşiniz terkedilme korkusunu bilinçaltında çalıştırıyor gibi; terk edileceğine emin de ve çocuklarının kendi travmasını yaşamaması adına da belki de kendince sizi görünmez yapmaya çalışıyor. O yüzden hep aşık olunası-fedakar baba imajı çiziyor olabilir. Hepiniz de kabul etmişsiniz. Sizin içten içe beslendiğiniz bir şeyler olmalı ki rahatsızlık hiç duymuyorsunuz.

İlgi bekleyen kadin

Eklentiler

• 1000084464.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 78
Benim kızım kocasından dayak yiyemez; Hoş ben de ciddi dayak yemedim ama tartaklandım.
Tartaklanmak normal sana göre. Kızın da tartaklanırsa tekrar kocasına göndereceğin çok belli.

“Ciddi dayak yok ki kızım git kocanın yanına”
Sen çok mu farklısın annenden

Sizin çocukların nasıl yetiştiğinden haberiniz yok bence.
Çocuklar lafla, telkinle büyümez. Gördükleriyle, yaşadıklarıyla, hissettikleriyle büyür, bunlarla şekillenir zihinleri, duygusal arka planları.

Yani sizin kızınız nerede kendisine değer vermeyen, itip kakacak bir hödük varsa gidip onlara aşık olacak. 10 koca boşatsanız da fark etmez. Değer görmeyen bir kadın ne yapmalı, o ilişkiyi nasıl terk etmeli bir fikri yok ki gelip size anlatsın.
Ayrıca siz de şiddetle ilgili "yaa ben de ciddi dayak yemedim aslında" diyorsunuz. Kızınızın bakışı da böyle sorunlu şekilleniyor işte. Alt tarafı iki tokat yedim deyip geçecek.

Oğlunuzun kadınlara bakışı, ilişki anlayışı da çok yanlış şekilleniyor. Tıpkı babası gibi, amcası gibi, dedesi gibi.
Babasının annesine, annesinin kendilerine eziyetini görerek, "babanız sizi sevmiyor çocuklar" cümlesini duyarak büyüyen çocuklarınızın sağlıklı ilişkiler kurabilecek şekilde yetiştiğini sanmanız kendini kandırmaktan başka bir şey değil.

Bir ihtimal size ve babalarına rağmen bu döngüyü kırıp sağlıklı ve mutlu insanlar olabilirler. Terapilere bolca para döküp sizden ve babalarından bolca nefret ettikten sonra tabii.

Demek eşiniz oğlunuza aslansın kaplansın diyemez. Hımm şeyin haberi var mı bundan, eşinizin? Çok dinliyodu ya sizi normalde, bu ricanızı da kırmaz hiç. El kadar çocuğa eşini döv diye telkin mi edicek, ortada ne eş var ne evlilik daha, bahsi geçen çocuk kendini leylekler getirdi sanıyor henüz.

Eşime kızdığım zaman bile soyunmam yanında asla

Size "idare et kocanı çileden çıkartma sen de" dediklerini hiç sanmıyorum. Çünkü geçen sene kendiniz aynen şunu yazmışsınız

"Annem gelmiyor yanıma malesef. Israr ediyorum psikolojik desteğe ihtiyacım var diyorum gelmiyor. Boşan öyle gelirim diyor. Adam çocuk gibi. Ama ben de dilimi tutamıyorum çocuklara karşı sürekli adamı kötüleme ihtiyacı hissediyorum. Öyle dolmuşum öyle çekemez hale gelmişim."

Halen burada doğruları söyleyen insanları küçümsüyorsunuz seviyeden falan bahsediyorsunuz, saçma sapan bahanelerle çocuklarınıza resmen eziyet ediyorsunuz, kaldı ki "babası da ben de çocukları mahvettik ama ben seviyorum takıntılı bir yapım var o yüzden boşanamıyorum" diye de yazmışsınız defalarca kez, şimdi burada kendinize ve maalesef evlatlarınıza reva gördüğünüz hayatın, sevilmememin hıncını üyelerden çıkarmayın, o kadar seviyesizsek niye konu açtınız fikir istediniz, kaldı ki herkes aynı şeyi söylüyor ama herkes seviyesiz herkes avam bir siz iyisiniz, aynen.

Çocuklar için aileler rol modeldir. Baba, çocuklarına her ne kadar iyi davranıyor olsa bile o çocuklar sizin mutsuz evliliğinizde psikolojileri normal mi olacak sanıyorsunuz? Büyüdükleri zaman neyin ne olduğunu anladıkları zaman ne yapacaksınız? ''sizin için babanızı bu yaşa kadar çektim hayatımı mahvettim'' diyerek çocukları suçlarsınız artık. Dürüstçe boşanmak istemiyorum diyin çocukları bahane ettiğiniz zaman çok gülünç oluyor gerçekten.

Evet annem de bunu yapıyor. Çekmeseydin bizi bahane olarak kullandın diyoruz. Seviyordu boşanmak istemedi çünkü. Üniversiteye giderken boşan ayrı eve çıkalım diye hayatımı tamamen annemle kurmaya kararlıydım. Kabul etmedi. Ben de bastım başka şehre gittim. O negatif evde bile isteye duramazdım.

Siz kararınızın arkasında durup en azından terk etmişsiniz güçlü kalmışsınız ne güzel. Bu forumda ''çocuklarım var boşanamam'' diyenler kadar beni sinir eden başka bir grup yok. Gerçekten çocuğu düşünseler zaten boşanırlar. Benim annemde biz daha küçücükken babamdan boşandı. Anneannem hep ''çocukların küçük yapma'' dermiş anneannem öldükten hemen sonra annem hepimizi aldı davayı açtı mesela. 3 kardeş arasından babama en düşkün olan bendim birde çocuğu bahane edenler sanıyor ki bana düşman olacak. öyle bir şey yok.... Benim annem babamdan boşanmasaydı nefret ederdim asıl. Birde eşimde çocuklarına düşkün demiş 1 ay ver bakalım sadece baba baksın o zaman nasıl kaçacak yer arıyor o sevdiği çocuklardan görelim dürüst şekilde boşanmak istemiyorum deseler anlayacağım ama çocuk bahanesine sığınmak artık çok eskide kaldı çok cahil düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…