Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Sabahtan beri boşta kaldıkça sadece sizin konularınızı okumak için siteye girdim. Siz çok hastasınız sırf o boktan kocanız sizi bırakmasın diye çocuklarınızın içinden geçip dumuşsunuz, kocaya da sakız gibi yapışmışsınız. Siz boşanmak istemiyorsunuz, boşanma konusunu açmanız sadece blöf. Ama kocanız sizi s.klemiyor kusura bakmayın. Demiştim ya boktan kocanız diye, sizde ondan aşağı kalmazsınız hatta daha betersiniz

eşinizin kardeşine 20 gr bilezik yapma sorusunu okudum.sadece bir soru Böyle bir ortamda bile ama çocuklarım babalarını seviyor sadece bahane. Adam sizi dövmüş, aldatmış, çocuklarınızın yanında bağırıp çağırmış videolarınızı çekip ailesine, ailenize atmış. Bu çocuklar zaten sağlıklı bir ortamda değil ki. Ayrıca çocuklar bugün babalarını seviyor ama yarın adam sizi bırakıp gidebilir. Bence yüzde 80 başka biri var. Sizi bıktırmaya çalışıyor zaten mesajlarını yakalamışsınız dün yapan yine yapar.
Şöyle soruları okudukça maddi durumu olmadığı, gidecek yeri olmadığı için dayağa, şiddete uğrayan kadınların yaşadığı hayata üzülüyorum

O sizi sevmiyor, siz onu sevmiyorsunuz neden boşanmıyorsunuz anlamadım. Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama biraz büyüyüp akılları erince onlar da mutsuz evliliğinize şahit olacaklar. Boşanın gitsin, velayet zaten sizde kalacak. Sabaha kadar sizi kötülese ne olur. Boşandıktan sonra çocukları iki haftada bir ya görür ya görmez zaten.

Kesin olarak boşanma kararımı verdim. Bugün yine tatilde inanılmaz manipülatif bir kavga çıkarttı çocuklara beni kötüledi kendini iyi baba yaptı. Yok ben ne kadar taktik maktik umursamazlık falan uğraşsam da onun umuru değil. Birçok kişi demiiş ki çocukları bahane ediyorsun, yani arkadaşlar aptal mıyım ben duygusuz bir evlilik yürütecek halim yok tabii ki duygularım olduğu için çok uğraştım; çocukları da babalarından ayırmak istemedim ben de ayrılmak istemedim onu eğitmeye bana değer vermesini sağlamaya çalıştım değişir sandım koşulları zorladım ama olmadı. Herkese tek tek cevap veremeyeceğim inanılmaz şuursuz yorumlar da var ama çok mantıklı yorumlar da var; ben bu post ile anlaşılmak ve onaylanmak istedim yani girdiğim çıkmazdan güm diye boşanamayacağım için kademeli bir geçiş fikri aradım; sinirden üzüntüden kendimi yiyip bitiriyorken bir sakinleştirici tavır aradım. Anlayışlı yaklaşanlara teşekkür ediyorum.

Bacım sen ben seviyorum yuvam yıkılmasın vs deseydin tamam ama gelmiş ben de istemiyorum zorla katlanıyorum şu bu deyip sonrada yanında soyındugum halde bana bakmıyor kaçıyor dersen orda tabi yorum olur

Yani çocuklar için değil bence sen istediğin için bu evlilikte kalıyorsun.Adami istemesen sürekli yakınlaşmaya çalışmazdin, yanında soyunmazdin, özledim sevişelim demezdin,gezide yanıma gelmiyor diye dert etmezdin.İstiyor ama çeşitli nedenlerle bosanamiyor olsan odanı ayırır, hayatına ve çocuklarına bakardın.Telefon,mail, mesajları karıştırmanın,temiz-kirli donlarını saymanın nedeni de boşanmak için delil toplamak değil, sadece benden niye soğudunun nedenini öğrenmek.Ama hiç gurur yokmuş sizde de.Bana çöp gibi davranan adama hala yanaşmaya çalışmam.Cocuklarim için duruyorsam yanında mesafemi sınırımi korurum.Kendine itiraf edemediğin, kaçtığın şeyleri burada herkes yazdı lütfen silkelen ve kendine gel.

Benim kızım kocasından dayak yiyemez; ben arkasında dağ gibi dururum bana yapıldığı gibi “idare et kocanı çileden çıkartma sen de” diye evine geri göndermem. Hoş ben de ciddi dayak yemedim ama tartaklandım. Eşim de oğluma aslansın kaplansın diyemez; demeyecek yapıda bir insan kendi öfke komtrolü yok ama oğluna asla bu konuda bir telkini yok. Bu yüzden iyi babalık yapabiliyor çoğunlukla. Onun derdi benimle. Bana olan sevgisizliğiyle.

Benim evliliğim ya duygulu olmalı normal insan gibi, olması gereken gibi ya da hiç olmamalı. Çok uğraştım boşa kürek çektim; sancım da o yüzden böyle duygusuz sadece aynı evde yaşanan iki yabancının birlikteliğini kabullenemiyorum; o kabulleniyor hayatından memnun. Ben de memnun olsam çatır çatır para yer güler eğlenir keyfime bakarım ama öyle biri değilim.

çocukları babamızın evinden getirmediğimize göre bırakın gidin babalarına madem
o kadar aşık olduklarını babalarını görsünler anne bakımı olmayınca
hele bi de başlarına cicianne gelince

kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ama annelerini sevmeyen adam o annenin çocuklarını sevmez
o sadece sizin bıkıp gitmenizi bekliyor
daha çok yazarsınız buraya biz de görürüz hep beraber

Sizin gibi çocuklarım için boşanmıyorum diyen kadınlar genelde yaşlanınca "sizin için çektim" diye çocukları darlar. Eğer boşanmazsanız sonuç oraya doğru gidecek gibi duruyor.

Konuyu ben açtım zannettim. Birebir aynı davranışlar, anneleri tarafından terk edilme ya da zorunda bırakılmış olması bile aynı.. Odada üzerini değişirken görse hemen oradan kaçması, yanına otursan yanından kalkması, evlilik sürsün ama iletişim olmasın kafası ve buraya yazmadığım, sizin yazdığınız her bir ayrıntı... Birebir aynı..
Ben boşandım, kurtuldum (4, 5 yıl uzatmalı olarak) .. Sizin için de, hayırlısı olsun ama bu kişiler iç dünyalarında kadından nefret ediyorlar ve üzmek istiyorlar neyazıkki..

Bacım sen ben seviyorum yuvam yıkılmasın vs deseydin tamam ama gelmiş ben de istemiyorum zorla katlanıyorum şu bu deyip sonrada yanında soyındugum halde bana bakmıyor kaçıyor dersen orda tabi yorum olur
Yani birçok kişi soyunma durumuna takmış; hani clickbait başlıklar gibi soyunma yazıyosun hiç okumadan tıklanıyor yorum yazılıyor falan. Yahu g.t kadar otel odasındayız büyük çocuk tuvaletten çıkmıyor küçük ciyaklıyor kçımda ayı bağırıyor; nerde soyunayım giyineyim lobide mi?

Eli çok açıktır. Kendine de çok güzel bakar yatırım yapar; çocuklarına da bol kese harcar kendi ailesine büyük büyük maddi yardımlar yapar benim aileme de eli kolu boş gelmez. Ama bir kere avukat tuttu o an bütün o eli bolluğu gitti pazarlığa girişti. Boşa demiyorlar erkekleri boşanırken gör diye.

Onu eğitmeye çalıştım bana değer vermesini sağladım ? Tebrikler geçen giden yıllarınız üstüne bir soğuk su için.

Hayatinda biri var, siz hala cocuklarim cocuklarim demeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…