Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Valla hak veriyorum boşan demek kolay ama boşandıktan sonra hayatın daha iyi olacak mı sorusunun cevabı sadece sende..

Valla hak veriyorum boşan demek kolay ama boşandıktan sonra hayatın daha iyi olacak mı sorusunun cevabı sadece sende..
Buna pek inancım olmadığı için hayatın getireceklerinden korkuyorum. Fazlaca düşünüyorum, çok da saçma sapan şeyler yaşadım geçmişten bu güne. Türkiye’nin hali, iş bulma para kazanma derdi çok zorluyor. Çocukların iyi yetişmeleri, yetişseler bile içlerinde bulunacakları ortamlar çok canımı sıkıyor. Baba başta olmadan bir hayat çok zor olacak.

şimdi biraz daha netleşti durumunuz. Kesinlikle geri adım atmayın maalesef aileler böyle. Yıllardır zaten siz kendiniz için yaşamıyorsunuz ki biraz nefes almak isteyince hemen kafanızı kuma gömerler. Ne derlerse desinler aile yanına dönmeyin siz ve çocuklarınız olacak şekilde hayatınızı düzenleyin. Maddiyatı ve evi ayarlayın, iş güç edinin keyfinize bakın zorluklar olacaktır. Pes edecek gibi olacak zamanlarınızda olacaktır sabredin sadece. Bu arada çocuklar kaç yaşında

Annenler dönsünler evlerine
Destek olduklari yok ensende boza pişirmeye gelmişler.
Hadi herkes evine deyin gitsin
Çok sinir oldum ailenize yıllarca ezdirip durmuşlar simdi bosaninca hayatı cehenneme çevirmeye geliyorlar

Şunu ekleyeyim sizin tavrinizda belli
En ufak bir şey olsa da adam boşanmaktan vazgeçse diye olaya bakiyorsunuz.
Eğer ne olursa olsun boşanmam diye davrandiysaniz aileniz araya girmek istememişde olabilir.

Hadi inşallah boşandık çocuklar özellikle oğlunuz da psikolojik destek alıyor sizde ve iyiyiz artık ile biter bu hikaye .Yazdığınız gibi çocuklar ne kavgalar ne olaylar ne travmalar görmüş buna üzüldüm sadece.Bu hikaye boşanma ile bitmezse birinizin katledilmesi ilede bitebilir .Bence artık zorlamayın

Eee param yatırımım var arabam durumum iyi diye yorumunuz var konuda

Baştan sona okuyunca eşinize hak vereceğim neredeyse yani dedikleriniz birbirini tutmuyor senelerdir ortada baba koca yok zaten sizde param var yazmışsınız üstelik çocukların önünde binlerce olay olmuş oğlunuz sürekli arada kalıyor hala boşanma konusunda bu halde olmanız üstelik aldatildiginizi bilerek bu evliliği yıllardır surdurmeniz sizi haklı çıkarmıyor elime dokununca ürken adam defiginiz kocayı ya para ya hırs için birakmiyorsunuz artık buna ikna oldum ben

En güzel yorumlar bunlar istediğiniz kadar mağduru oynayın mağdur değilsiniz sizi bu kadar istemeyen videolarınızı çekip atan kocanın peşinden çocukların psikolojisi bu kadar heder edilerek kosulmaz hepsi bu kim ne yazarsa yazsın size merhem olmayacak dilerim artık boşanmış kadın olna korkunuzu yenersiniz çocuklarda artık bu gecinemeyen teavmali aile psikolojinden bir an önce kurtulur 9 yaşındaki oglunuzun babamda iki telefon var demeside normal değil arada ayrilmanak için kullanilmakarida normal değil onları düşünün kocanizi değil artık desemde neyse............

Hayır okudum bastan sona okudum param var demiş arabam var demiş yatırımım var demiş eeee dert nerde adam zaten yıllardır istemiyor bir sürü ilişkisi var ortada iki çocuk onlar mağdur ne eş ne siz en büyük mağdurlar onlar bu kadar kavga gürültü oğlanın baba ve siz arasındaki ilişkide video yada telefon olayı ile kullanılması günah yahu bırakın çocukları hayatlarını çocukluklarını yaşasınlar artık ilerde hiçbir psikolig onları iyi edemeyecek Siz onları kullanıp ayrılmamaya çalışıyorsunuz farkedin artık bırakın adamı artık bırakın yahu anne olun artık sadece anne olun Aşırı üzüldüm sadece çocuklara siz iki yetişkin biriniz birinizi bogana kadar birarada durmak zorunda mısınız .

Benlki kimseyi kırmak istemem genelde kadını tutarım fakar yani kocayı anlıyorum artık ben cidden anliyorum .Allah o çocukların yardımcısı olsun büyürler neyin ne oldugunuda anlarlar sizde burda mağduru oynayıp konuya Yeni yazan üyelerle adamı gömmeye devam edin insanların birbirinden kurtulması bu kadar zor olmamalı umarım bir tedavi alır birşeyleri cozebilirsiniz .Bu ülkede 5 kuruş almadan boşanan kendine saygı duyan binlerce kadın var onlar bile aslan gibiler.Bu kadarda olmaz .Bana bile adama hak verdirdiniz en sonunda buna şaşiyorum

Çocuklar eşinleyken iyi yetişmeyecekler mutsuz olacaklar senin bu adamdan da ailenden de kurtulman lazım. Ailenden bağımsız bir yaşam kurmalısın. Bu hemen olmasa da ilk işin o olmalı o günü beklemeli o güne çabalamalısın. Yoksa her şekilde mutsuzluk olacak senin için. Zor ama imkansız değil. Adam dönmese bari dönse kabul edeceksin gibi ve diğer kadın olarak kalacaksın gibi, bu kızın için ne kadar büyük travma olur ileride tahmine edebiliyor musun

Ha yalnız erkekler bu ülkede sürünmüyor.
Genel olarak imam nikahı kıyıp hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.
Mahkeme bir zaman sonra boşuyor siz de o da yoluna bakıyor :)
O gidip metresiyle evlenir siz de senelerim senelerim diye kendinizi yemeye devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…