Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Ohoo çocuklar ne kavgalar ne kasvetler gördü. Muhtemelen bu soğuk rüzgarlar onlar için “oh” deme sebebi. Çocukların biri 10 biri 5 yaşında.

Ben ilgi manyağı biriyim. Eşim benimle 1 saat ilgilenmese hayatı dar ederim siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz? Şaştım kaldım korkunç bir hayat bu. Bu sevgisizlik ve ilgisizlikle çocuklara nasıl iyi bir anne olabilirsiniz ki? Adam sizi resmen manipüle ediyor yolunu bulmuş.
Dedektif vs ne varsa bulacak ve kanıt bulacaksınız. Hayatınızın içine sıçıyor, siz de sadece; çocuklar da çocuklar diyorsunuz. Bu yaşlarınız bir daha gelecek mi sanıyorsunuz? Eşşeoğlue..ek bir adamın hayatınızın içine etmesine nasıl böyle müsaade ettiniz ben burda sinirlendim sabah sabah!
Adamın s2nde bile değilsiniz ya hu! Ay sabah sabah gerildim abasbshsjskaala

Sadece kendinizi avutup gençliğinizden belki de yaşanabilecek ikinci bir baharınızdan çalıyorsunuz başka da hiçbir şey değil çocuk bu aklı olur fikri olmaz 20 sene sonra tepene dikilip neden boşanmadın boşasaydın der geçerler sen göz dağı olarak ver bakalım çocukları babaya bir aya yalvar yakar sana nasıl geri getiriyor o çocuklar da nasıl o babanın gerçek yüzünü görüyor

Çocuklar kaç yaşında, ben sizi çok iyi anladım,bence ilk önce bir iş bulun...Çalısmayınca bu durum ekstra sizi zorlamış olabilir...Sonra çocuklar çok küçük değilse alın karşınıza konuşun,biz küsüs barisamiyiruz babanızla anlaşamıyoruz ama ikimizde sizi çok seviyorum sadece eş olarak anlaşamıyoruz diye bir konuşma yapın,zamane çocukları çok da o kadar kasmıyor ya,annem babam ayrı diye

Ohoo çocuklar ne kavgalar ne kasvetler gördü. Muhtemelen bu soğuk rüzgarlar onlar için “oh” deme sebebi. Çocukların biri 10 biri 5 yaşında.

Neden onlara bunu yaşattınız?
Çocuklar boşandığınız için sizi suçlamazlar ileride ama bunun için suçlayacaklardır.
Hele bir de sizin için boşanmadım diye de başlarına kakarsanız…
Gençliğinizi, çocuklarınızın çocukluğunu ziyan ediyorsunuz.

Ben de öyleydim. Ve mecburen zamanla köreldim ilgisizliğe alıştırıldım. Bence de korkunç bir hayat o yüzden sabahlara kdar gözüme uyku girmiyor. Ama çevremin ailemin “ne ilgisi sen çocuk musun şımarık mısın sen 2 çocuk annesisin sadece onlarla ilgilenmelisin, kocan evine baksın çalışsın yeter sen de sus otur” düşüncesinde olduğu için destek bulamıyorum.

Heee sorun belli oldu. Siz ailenizi hiç umursamayın çünkü bir daha bu dünyaya gelmeyeceksiniz. Bir karar alın ve ne olacağını umursamayın. Kendiniz için yaşayın. Çocuklar daha mutlu olur emin olun.

İstesende istemesende bu şekilde devam etmez edemez.
Sence çocukların farkında değilmi bu abuk durumun?
Ben çocuklar babasını seviyor olayına katılmıyorum.
Sağlıklı aile bireyleri sağlıklı boşanabiliyor.
Bu çoğu kadının gayette bahanesi.
Ama zaten sizin komple sağlıksız ilişkiniz olduğundan birşey diyemiyorum.
Not; bekar insanlarında bazı tecrübeleri vs olabilir, bu yaklaşımınızda yanlış

Pek sağlık kalmadı ilişkimizde yıllar içinde, toparlamak çok zor geliyor artık. Bekar insanlar bu b.ktan durumu ne yazık ki tecrübe edemez, etmez de umarım.

Aklınız başınızda değil o belli.Leş koca tatil mi dedi tamam al çocukları git diyeceksiniz.Madem çocuk baba aşkı sizde nirvana kötü cadı da siz olun. bırakın babalarıyla ,adamın gerçek yüzü ortaya çıksın.Mesleki durumunuz ne bilmiyorum işe girin kendinize yeniden bir hayat kurun,tek tatile çıkın.Çocuklar sizden nefret edecek diye korkup durmayın,gerçekler öyle böyle ortaya çıkar Adama mecbur olmadığınızı kendi hayatınızı kura bileceğinizi çok istiyorsa çocukların onda kalabileceği izlenimini verin.Kapıdaki köpek kadar değeriniz yok adamın gözünde,sizle iki kelime konuşmayı layık görmüyor yine de kıçında geziyorsunuz .Çocuklar bahane yarın onlarda kendi hayatını kurar, siz ömrünüzü gurursuzca harcadığınızla kalırsınız ......

Siz şu an tam olarak ne olmasını bekliyorsunuz peki? Evliliğinizin normale dönüp romantizm içinde devam etmeyeceği kesin. Boşanmak da istemiyorsunuz. Sizin durumunuz ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin durumu. Adamın boşanmak için hiçbir sebebi yok ki. Boşanmadan bekar hayatı yaşıyor. Çocuklarına bakılıyor, evinin işi yemeği yapılıyor, hizmeti görülüyor ama kendisinin manevi anlamda hiçbir katkısı yok evliliğe. Neden boşansın yani. Siz de kendi sosyal hayatınızı kursaydınız keşke. Ev işleri için yardımcı tutup gezip tozsaydınız. Başka çareniz var mı?
Çocukların yaşını yazmamışsınız ama boşandığınız için sizi suçlayacaklarına göre çok da küçük değiller.

Dediklerinizi yapsam kocamla beraber anam babam onun anası babası hepsi “bu kadının yolu yol değil” diyerek elbirliğiyle velayeti verdirirler ona. Ben ilerde çocuklarımın gözünde “ananız sizi başından attı kendi başına gününü gün etti” dedirtmek istemiyorum. Şu an yaşadığım hayat da çok değersiz ama çevrem hazırda bekliyor benim yapacağım şeyleri “tü kaka” göstermek için.

Bence eşinizin hayatında baskasi var. Siz nasil kanıt aradınız mesela? Size yanaşmayan adamın telefonuna rahatça girip bakabiliyor musunuz?
Bence at gözlüğünüzu takip hayata bakıyorsunuz gibi geldi. Kendi kendinizi bu sekilde kandırıyorsunuz. Konuda bile defalarca linç etmeyin diye vurgu yapıyorsunuz. Biri size bu durumun altına saklaniyorsunuz dediğinde bile rahatsız oluyorsunuz cunku bu sizin sığındiginiz liman. Eşimin patronunun cocugu diyerek örnek veriyorsunuz. Baska örneklere de bakabilirsiniz o zaman? Boşanmış boşanmaya herkesin kabullenip artık yeni hayatlarına devam ettiği de bir çok örnek var. Boşanmak tabiki kolay değil. Sizin cesaretiniz olmadığı için bu sekilde bahanelerin altına siginiyorsunuz. Bahane diyince bile rahatsız olduğunuzu düşünüyorum. Tamam bahane olmasın durum kelimesini kullanayım.
Önce karar verin. Gercekten boşanmak istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz? Eger istemiyorsanız evliliginizi kurtarmak için çabalayın o zaman. Bağırıp çağırıp olay çıkarmak sizin tarafınıza eksi yazıyor. O zaman taktik degistireceksiniz. Öncelikle kendinize deger verin. Çocukların sadece bakıcısı olarak kalmayın. Evi temizleyip yemek yapan hizmetçi gibi olmayın. Nasil o hayatına devam edip orda burda gezebiliyorsa sizde o sekilde yapın. Sizde onu görmezden gelin. Bir şeylerin artık değiştiğini gosterin ona. Eşinizin kurduğunu düzenini artik bozun o da rahatsız olsun artık. Erkekler düzenleri bozulsun istemezler. Duzeni bozuldu mu kivranmaya başlarlar.

Yok biraz akıllandım temizliğe yardımcı aldım. Kendi istedi zaten benim işimi yapma sana minnet edemem diye. Yemeklerimi bile yemedi bir dönem hep dışardan söyledi, evden kovdum böyle bir evlilik yaşatamayacaksın bana diye. Aylarca küs kaldık falan filan. Hiçbir sorunun çözümü olmayı tercih etmiyor; konuşmak mı istiyorum “git arkadaşınla konuş”; bunaldığımı böyle evlilik olmayacağını söylüyorum “git psikoloğa anlat”, çocuklarla ev işinden bunalıyorum “bana ne git kadın tut yapsın”, beraber gezi planı yapmak istiyorum “git ananla babanla gez ben çok yoğunum”

Yani sen kimsin o zaman? Anca çocuklara baba, ama asla bir eş değil.

Hiç umru değil ki onu ya yaptım. Hiiiç istfini bozmuyor tepkileri asla değişmiyor dümdüz aynı çizgide yaşayıp gidiyor benim ilgi istemem ya da istememem umrunda değil. Yine bana karşı kapı duvar. Telefonunu karıştırırdım whatsap mesajları normal mesajlar mailler, spam arkadaşlık sitesi mailleri vardı olay çıkardım inkar etti net bişey değil zaten onlar. Yurtdışından geldiğinde özlediğimi söyledim birlikte olmak istedim beni istemedi; sonra zoraki birlikte olunca da yeni bir birliktelik yaşamış gibiydi ( açık yazmayayım anlamışsınızdır umarım); bir kez götürdüğü iç çamaşırı miktarını ve kirli gelen çamaşır miktarını saydım. Kaldığı geceden daha fazla kirli iç çamaşırı geldi eve ama net kanıt değil. Bir kere ofisteki asistan kızla yazışma sayfasında satırlarca silinmiş yazışma gördüm, yine net kanıt değil yani şüphe var ama net bişey bulamıyorum.

Bacım senin hiç gururun yok. Kalmamış. Maalesef sıfır. İstenmediğini sevilmediğini idrak et. Onurunla boşan.

Sebep ne peki? Ne zaman başladı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…