Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Çocuklar elbette babalarını sevecek. Sevsinler de zaten. Sonuçta onlara kötü davranmıyormuş. Siz de bir uzman desteği ile çocuklarla bu konuyu nasıl konuşacağınızı planlayın. Sonrasında da boşanın. Yazdığınız yazıdan sadece boşanmamaya bahane aradığınızı görüyorum. Bu mutsuzluğunuz eminim çocuklara yansıyordur ve hatta eşiniz bunu bile çocuklara karşı kullanıyor olabilir ya da kullanacak olabilir. Anneniz mutsuz bir kadın, ne yaparsam yapayım mutlu olmadı, hep somurttu demesini mi bekliyorsunuz?

Böyle saçmalık mı olur Allah aşkına? Boşanmak istediğinizi söyleyin, çocuklarına nafaka mı veriyor ne yapıyorsa artık; siz de iş bulun çalışın.

Bu arada adam sizi sevmiyor ve hayatında başka bir kadın var diye düşünüyorum.

Tamam cocuklar babalarini cok seviyor ancak babanin annenin yuzune bakmadigi, iki kelime etmedigi, gulmedigi sakalasmadigi bir aile ortaminda icten ice cok mu saglikli psikolojide yetistiklerini dusunuyorsunuz? Bence hayir.
Birakin siz bosandiktan sonra da adam ‘super baba’ligina devam etsin . Uygun bir terapi programi ve pedagog destegi ile sureci atlatamayacaginizi dusunmuyorum cocuklar daha kucuk. Ergenlik cagina gelene dek zaten duzen oturmus olacak. Sizin eliniz armut mu topluyor adam anneniz bosanmayi istiyor dediyse de oturun konusun cocuklarinizla bir uzman esliginde, her zaman yaninida olacaginizi hissettirin, o adamin yaptigi gibi de karsi tarafi suclamayin cunku asil travma sebebi bu zaten. Cocuklar buyuyunce gorecek kimin yuzunden evliligin bittigini ve kimin davranislarinin travmaya sebep olduğunu.
Adam su an zaten sizden bosanmis. Sadece resmi yukumlulukleri yok. Nafaka vermesine gerek yok. Velayet ile ugrasmasina gerek yok. Ve hayatini yasiyor. Sizin kendi selametiniz icin bir an once bu duzenden kurtulmaniz gerek. Eminim ki kolay degil, asla degil, ama guzel gunler yasamak icin once kotu gunleri gogusleyip atlatmak gerekir. Sizin yerinizde olsam bir saniye bile dusunmeden cekismeliyse cekismeli, davami acarim. Cocuklarimi bir saniye bile yalniz birakmam ve elimi destegimi uzerlerinden cekmem. O adamin da bosanma ve cocuklarin bakimi konusund uzerine ne sorumluluk dusuyorsa yapmak zorunda kalmasi icin elimden geleni yaparım.

Önce iş bulun

Yav donya boşuna akıl verip durma adam yıllardır kadina dokunmuyor kanita ihtiyacımı var sence? Maddi sorunuda yok kanitlasa ne olucak çocuklar sence her huzursuzluğun farkında değiller mi bu kadar çocuklari aptal sanıyorlar aldattiğını öğrensede hiç birsey olmaz yorma kendini

Peki neden konu açtın? Ne çocukmuş arkadaş ya kazık kadar oluyorlar gene baba da baba diyor diye boşanamiyorlar aslında konu o değilde o olsa bana hiç yaklaşmiyor diye yazıyor olmazdın
Konfor alanını bırakamıyorlar.
Çocuklar da bahaneleri oluyor.

Bu konuda Bir şeyleri normalleştiren kim Allah aşkına. Üye size ne güzel akıl vermiş. Kendi davranışlarınız işe yaradı mı da başkasının tavsiyesini “normalleştirmeyin” diye reddediyorsunuz. Üstelik sizin haliniz ortada

Sonuna kadar okudum yazdıklarınızı. Siz de içten içe boşanmak istemiyorsunuz bu çok açık görünüyor bence. Onun dışında çocuklar ileri de tam tersi ben sizin için boşanmadım dediğiniz de boşansaydın bizim için çekmek zorunda değildin diyecekler, hiç sizin düşündüğünüz gibi ileri de size düşman kesilecekleri falan yok tam tersi onlar yaş aldıkça bazı şeylerin farkına daha çok varacaklar. Çocuklarına aşırı düşkün babaların olduğu ve bittiği yüzlerce evlilik var hiç birinin de çocuğu anneye düşman değil. Bana kalırsa mutsuz evliliğin için de çocukların gerçek anlamda mutlu olması çok mümkün olmuyor gerçekten onların mutluluğu için ayrı ama sağlıklı bir iletişimin kurulması çok daha iyi olur. Ayrıca çok ilgili bir baba diye bahsedip nafakayı kısmaktan bahsediyor demişsiniz emin olun ilgili bir babaysa boşandıktan sonra da eli sürekli çocuklarının üstünde olur. Siz önce kendi içinizde duygularınızın, beklentilerinizin olduğunu kabul edin açık bir şekilde yaklaşıp iletişim kurmaya çalışıyorum diyorsunuz kendisine karşı hisleriniz olmasa bunu yapamazdınız.

boşanmamanı hadi anlıyorum diyelim bu adamın derdi ne hiç bahsetmemişsiniz? Ne oldu da böyle oldu, iki taraf da taş olsa çatlar ya hu. Başka biri mi var?

Bosanin diyorlar o kadar kolay mı diyorsunuz
Bosverin takmayın kafanıza iletisimsiz olsun siz hayatinizi idame ettirin diyorlar ben bunu kaldiramam kaldiramiyorum diyorsunuz
E peki ne istiyorsunuz siz kendi ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki caresizsiniz o zaman herkesin dediği gibi eşiniz size karşı biseyleri belliki kafasında bitirmiş ki bence anlatmadiginiz başka şeylerde var oyle düşünüyorum çocuklarına düşkün bir adamın evcimen olduğunu düşünüyorum yani acikcasi ne yasattiniz da size bunu reva görüyor anlamis değilim.
Fikirlere kapalı olduğunuzdan dolayı size sadece dua edebiliyorum. Allah sonunuzu hayır etsin

konu sahibi, mesajlarınıza şok oldum. Sanki burdaki kadınlar düşmanınız da eşiniz dünya iyisi gibi bir tavır içindesiniz. Boşan diyen birine hayat öyle dizilerdeki gibi değil demeniz beni benden aldı. Etrafımızda hiç boşanan yok mu sanıyorsunu? Zorda darda olan bütün arkadaşlarım çatır çatır kocasını boşadı onların çocukları babalarını sevmiyor muydu sanıyorsunuz?
Çocukların yaşı sorularını ısrarla pas geçmişsiniz muhtemelen öne sürülemeyecek kadar da büyükler.
Oğlunuz mu kızınız mı var bilmiyorum ama çocuklarınız bu saçmasapan evliliğinizde bir erkeğin karısına nasıl davranması gerektiğini, bir kadının nasıl adeta köpek yerine bile konulmadığı halde kocasının peşinde dolanması gerektiğini sizden görüp öğreniyorlar. Şu tavırlarınızla onların ilerdeki evliliklerine de dinamit koyuyorsunuz.
Ayrıca kendinize reva gördüğünüz bu hayat inanın çok çok kötü.
Ne önerisi istiyorsunuz anlamadım, mantıklı tüm önerileri reddediyorsunuz. O zaman şöyle söyleyeyim ben de; giyinin, süslenin, kocanızın aklını alacak kadar seksi olun. Kuzu kuzu gelir eminim. Yalnız alacağını alır sonra yine gider, çok belli ki hayatında başka biri var.

İşine gelmeyen yorum duyan üyelerin KADIN KADINA DÜŞMAN OLDU BLA BLA demesi artık bizi açmıyor. Biz görüyoruz gerçek düşmanı

Konfor alanını bırakamıyorlar.
Çocuklar da bahaneleri oluyor.
Ya işi gücü olanağı olmasa derim ki bahane etsin adam sen dokununca bile sana irkiliyor bu nasıl aşağılanmaktır. Bak şu şekile bile okeyim ev arkadaşı gibi sohbet muhabbetli çocuklar için bir arada olmaya bile okeyim ama bu değil ya

Bence bunları düşünüp kendinizi yormayın şimdi.
Çocuklar biraz daha büyüyüp kendilerini idare edecek hale geldiğinde ya da eşiniz evlenmek isteyeceği birini bulduğunda kaçıracağı malların hesabını yapıp boşayacak zaten sizi.
Dokunurken bile irkildiği bir kadınla 80 yaşına kadar yaşayacağını, evde sizinle birlikte torun tombalak bekleyeceğini sanmıyorsunuzdur umarım. O boşanma elbet gerçekleşecek.
O zaman siz de çocuklarınıza ve çevrenize "bakııın boşanan ben değilim, kötü olan ben değilim" deyip madalyaları kabul edersiniz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…