- 28 Mayıs 2025
- 555
- 248
- 18
- 25
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Ev arkadaşı gibi olmaya bile ok değilim ben Bibi. O zaman evliliğin ne anlamı var ya, ev arkadaşı istersem ailemi falan yanıma alırım.Ya işi gücü olanağı olmasa derim ki bahane etsin adam sen dokununca bile sana irkiliyor bu nasıl aşağılanmaktır. Bak şu şekile bile okeyim ev arkadaşı gibi sohbet muhabbetli çocuklar için bir arada olmaya bile okeyim ama bu değil ya
Ev arkadaşı gibi olmaya bile ok değilim ben Bibi. O zaman evliliğin ne anlamı var ya, ev arkadaşı istersem ailemi falan yanıma alırım.Ya işi gücü olanağı olmasa derim ki bahane etsin adam sen dokununca bile sana irkiliyor bu nasıl aşağılanmaktır. Bak şu şekile bile okeyim ev arkadaşı gibi sohbet muhabbetli çocuklar için bir arada olmaya bile okeyim ama bu değil ya
Ben bu şekilde evliliklere devam eden kadinlarin kocaları dışında başka bir erkek tanımadığını düşünüyorum. Hani boyle dünyada tek erkek o kocaymis gibi... Baska kadınların koynundan çıkıp gelen adamın hizmetciligini yapıyor , halbuki kocasından kaç gömlek üstün erkek dolu ortalıkay bunu şimdi gördüm. ben de ilk mesajda çok az da olsa normal biri olduğunuza dair bi ışık görmüştüm ama yok yani. çocuklar falan umrunuzda değil sizin. umrunuzda olsa size çocukların önünde böyle şeyler yapan biriyle devam etmezdiniz. ben de sanıyorum ki adam kendi halinde manyağın teki. meğer size fiziksel zarar da veriyormuş. iğrenç şeyler de yapıyormuş. ya bunlar olmasa da zaten boşanılmalı da hani belki çok derinlerde bi yerde bir şeylere tutunuyorsunuzdur diye düşünmüştüm.
vay arkadaş adamın ne numarası varmış da böyle vazgeçemiyorsunuz. çükü altından galiba.
Sen yazınca baktım zaten 2016 dan sorunları varmış orda da herkesten azar yemiş çocukların psikolojisi için 2017 de aynı öyle devam ediyorKeşke herkes anne baba olmasa dediğim bir konu daha eski konuda çocuklara eziyet ediyorum vs demişsin nereye şikayet ediliyorsa edeceğim sosyal hizmet baksın kontrol etsin koca kadın el kadar çocuklara zulüm ediyor huzursuz ortamda büyütüyor koskoca kadın anne olmuşsun eşin sevmiyor seninle seks yapmıyor seni umursamıyor kadın yerine koymuyor diye çocuklardan çıkarıyorsun hıncını tedavi olman lazım kocan insan yerine koymuyor adamla zorla beraber oluyorum vs demişsin iğrenç
Su kurana el basma olayina gercekten inaniyor musunuz yoksa gercekten inanmak mi istiyorsunuz kurana inanan deger veren insan karisina cocuklarinin annesine boyle davranmaz boyle hinlik pesinde kosmaz hayatinda biri olan adamda zaten karisinin karsisina gecip he var baskasi demez cunku o zaman bosanmada eliniz güçlü olur cocuklar ona karsi olur adam sizi bezdirip kilciksiz evlilikten kurtulmanin derdindeBen kesinlikle olduğunu düşünüyorum ama ben mi salağım o mu profesyonel hiçbirşey bulamadım. Geçen sene bir arkadaşlık sitesinden gelen spam mesajlar bulmuştum mailinde ama tabii ki inkar etmişti üni döneminde açtığı hesaplardan geldiğini iddia etmişti panik bile yapmamıştı. Ben paranoyaklıkla suçlandım. Ama kendimce şüphelerim var kime anlatsam saçmalama diyor. Kendisini de suçladığımda asla yok demişti Kurana el basmıştı ama bilemiyorum.
Cocuklarim babalarini seviyordan ote adeta tapiyorlar, bende kocami seviyordum, ustelik calismiyordum da, kucagimda 6 aylik, yanimda 2.5 yasinda bebemle kocami terkettim, bosanabildigimde kucuk 1.5 yasindaydi buyuk 3.5 yas yasindaydi.Aramızın yıllardır çok kötü olduğı çok büyük kavgalar ettiğimiz eşimle; yıllardır kötü iletişimle ve 2 çocukla boşanma kararı veremeden devam etmeye çalışıyoruz. Hemen biye boşanmıyorsunuz diye linçlemeyin; şak diyince olmuyor çocuklar babalarını çok seviyor ve eşim boşanma adımını ben atayım da çocuklara “bakın ben istemedim anneniz istedi” diyerek acitasyon yapmak istiyor ve her şeyi adım adım planlıyor.
Esas sorunumuz iletişimsizlik. Eşimle yılların sorunu sonucu benimle sıfır iletişim şeklinde yaşamaya başladı. Yazın 1,5 aydır annemin yanındayım; kavga sonucu değil çocukları rahat ettirme amacıyla mutabık kalarak geldim ama yaz boyu beni bir kez bile aramadı. Çocukların ihtiyaçları hariç tek kelime konuşmuyor benimle. Oğlumuz ve kızımızla görüşeceğinde oğlumun akıllı saatinden arıyor hallediyor.
Vekhasıl sorunumuz zaten çok büyük ama detaylara inip boğulamayacağım yıllar içinde yeteri kadar yıprandım.
Otel tatili yapmak için çok ısrar etti; yüksek paralara otel kiraladı çocuklarımla tatil yapmak istiyorum dedi. Ben istemeyerek kabul ettim; şu an otelde tatildeyiz ama benimle sıfır iletişim. Aylardır böyle, ne bir gözüme bakma ne bir sohbet ne bir hal hatır sorma, soruşarıma yüzüme bakmadan cevap vermeler tek kelimelik cevaplar. Asla benimle yan yana oturmuyor ben yanına yaklaşınca kalkıp gidiyor. Üstümü odada değiştirirken bile başka tarafa geçiyor beni görmemek için. Bir önce bir geziye gitmiştik, her yaklaşmaya çalışmamda yorgunum diyip uzaklaşıyordu; bütün geziyi benimle tek kelime konuşmadan tamamlamıştı.
2 çocuğum babalarına aşık olmasa bir dakika bile düşünmem. Ama o kadar hin ki; ben hep çocuklarla yalnız kaldığım ve tek otorite koymaya çalışan olduğum için hep ben kötü oldum. Boşanmaya çalıştığımda anneniz beni istemiyor sizinle görüşmemi de istemiyoe o yüzden boşanmak istiyor dedi çocuklar bana karşı bilendi. Ben çocuklara tutumlu olmaya çalışmayı öğrettikçe o para saçtı benim izin vermediğim oyuncakları aldı vbvb.
Bir kez de evi terketti geçen sene ailemle sürekli kavgalı zaten terbiyesizlikleri yüzünden; çocuklar çıldırdı, sonra tek gecede ne olduysa ağlayarak geri döndü ama iletişimsizliğimiz devam etti.
Yani ben şu anda da tatilde çocukların bakıcısı gibiyim; tek güzel söz tek iletişim yok kendisi yiyor içiyor eğleniyor çocukları eğlendiriyor; bana da para harcıyor lakin ben bitik bir evlilikte keyfime bakıp umursamayan bir kadın değilim bunu kaldıramıyorum. Şu an cinnet çıkarmamak için kendimi çok zor tutuyorum ne kavga çıktıysa onun iletişimsizliği; benim ondan iletişim dilenmem ve bana psikolojik zorbalık yapması ama asla kabul etmemesi yüzünden çıktı.
Kendisi işyerinde çok aktif sosyal konuşkan; o kadar içim acıyor ki benimle etmediği tatil muhabbetini işyerinde arkadaşları ile ediyor; benimle paylaşmadığı fikirleri arkadaşlarıyla paylaşıyor.
Neresinden tutsam elimde kalıyor ama çocuklar babam babam diye ölüyor kapana kısıldım kaldım. Bazıları diyor ki “boşver ya ye parasını iletişim falan arama”. Ama ben yapamıyorum. Bu arada geçen sene onun sorumsuzlukları ve çocuklarla ilgili her tür işi bana yıkması sonucunda 13 senelik işimden çıkarıldım. Bunun üzerine çıkan kavgalar ve soğumalarla evi terketti asla manevi destek olmadı; avukat tuttu avukatla zorla beni anlaşmalı boşanmaya zorladı falan.
Ne yapacağımı bilemiyorum şu an otel odasında sabah onu boğazlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ben katlanamıyorum diyip alıp çocukları havaalanına geçsem çocuklar bana düşman olacak.
Ne duruyorsun boşan diyecek bekarlar(hiç evlenmemiş olanlar) rica edeceğim lafını ölçülü söylesin. Hiçbirimiz evlenirken boşanmak için evlenmedik yıllar insanları da fikirleri de değiştirebiliyor; fikirler zıt yönlere doğru değiştiyse vay halimize. Ama tabii keşke çocuk yokken ortaya çıkan belirtilerden anlayabilip yolu erkenden ayırsaymışım aslında herşey çok belliymiş ama görmemişim, görmek istememişim. İnsanoğlu bazı şeyleri kabullenemiyor, hep düzelir diye umut ede ede bu hale geliyor.
Sen kendi kendinin düşmanısın. Kendine kılıf arıyorsun. Böyle yaşamaya devam et. Bunu hakediyorsun.Yani şu an çözüm bulamayacağımı düşünerek; destek arayarak, çaresizliğimi paylaşma amacıyla post açmış olabilirim belki değil mi? Ama yok. Kadın kadına düşman olacak illaki böyle bi ezecek kendince falan.
ay eski konunuzdaki mesajlarınızı okudum. inanamadım.
siz bu iğrenç adam için mi bu eziyeti hem kendinize hem çocuklarınıza çektiriyorsunuz. bu nasıl aile (!) ya rezillik. kanıtları ailesine değil mahkemeye göstermeniz gerekiyordu.
Eki Görüntüle 3630069
Burda anneye laf söyleyenler olmuş ama farkındamısınız baba da değişik. Ailecek tatile gitmek için israr etmiş otele götürmüş şuan o kadar kolay bir şey değil tatile gitmek. Maddi gücü var evet ama bırda başka bir ayrıntı daha var o da anne gibi çocukları düşünüyor. Eşiyle sıfır iletişim yüzüne bakmıyor ama onunda tatile gelmesini istiyor. Demek ki bu aile gerçekten çocukları için bir birleriyle birlikte.Anne bunu söylüyor diye suçluyorsunuz ama babada davranışları ile bunu yapıyor. Madem eşiniz sizi görmezden geliyor duvar gibi davranıp sizi çıldırtıyor sizde aynısını ona yapın. Çocuklarınızla girin havuza bol bol oyun oynayın onun yanında daha mutlu çocuklarınızla vakit geçirin siz onun dikkatini çektikçe o adım atmak istediğinde sizde ona duvarmış gibi davranın. Kadın olarak bu umursamazlık görünmezlik bizi çıldırtırken erkeğin tam tersi daha çok ısrar edip iletişim kurma çabasına iter ters taktik deneyinAramızın yıllardır çok kötü olduğı çok büyük kavgalar ettiğimiz eşimle; yıllardır kötü iletişimle ve 2 çocukla boşanma kararı veremeden devam etmeye çalışıyoruz. Hemen biye boşanmıyorsunuz diye linçlemeyin; şak diyince olmuyor çocuklar babalarını çok seviyor ve eşim boşanma adımını ben atayım da çocuklara “bakın ben istemedim anneniz istedi” diyerek acitasyon yapmak istiyor ve her şeyi adım adım planlıyor.
Esas sorunumuz iletişimsizlik. Eşimle yılların sorunu sonucu benimle sıfır iletişim şeklinde yaşamaya başladı. Yazın 1,5 aydır annemin yanındayım; kavga sonucu değil çocukları rahat ettirme amacıyla mutabık kalarak geldim ama yaz boyu beni bir kez bile aramadı. Çocukların ihtiyaçları hariç tek kelime konuşmuyor benimle. Oğlumuz ve kızımızla görüşeceğinde oğlumun akıllı saatinden arıyor hallediyor.
Vekhasıl sorunumuz zaten çok büyük ama detaylara inip boğulamayacağım yıllar içinde yeteri kadar yıprandım.
Otel tatili yapmak için çok ısrar etti; yüksek paralara otel kiraladı çocuklarımla tatil yapmak istiyorum dedi. Ben istemeyerek kabul ettim; şu an otelde tatildeyiz ama benimle sıfır iletişim. Aylardır böyle, ne bir gözüme bakma ne bir sohbet ne bir hal hatır sorma, soruşarıma yüzüme bakmadan cevap vermeler tek kelimelik cevaplar. Asla benimle yan yana oturmuyor ben yanına yaklaşınca kalkıp gidiyor. Üstümü odada değiştirirken bile başka tarafa geçiyor beni görmemek için. Bir önce bir geziye gitmiştik, her yaklaşmaya çalışmamda yorgunum diyip uzaklaşıyordu; bütün geziyi benimle tek kelime konuşmadan tamamlamıştı.
2 çocuğum babalarına aşık olmasa bir dakika bile düşünmem. Ama o kadar hin ki; ben hep çocuklarla yalnız kaldığım ve tek otorite koymaya çalışan olduğum için hep ben kötü oldum. Boşanmaya çalıştığımda anneniz beni istemiyor sizinle görüşmemi de istemiyoe o yüzden boşanmak istiyor dedi çocuklar bana karşı bilendi. Ben çocuklara tutumlu olmaya çalışmayı öğrettikçe o para saçtı benim izin vermediğim oyuncakları aldı vbvb.
Bir kez de evi terketti geçen sene ailemle sürekli kavgalı zaten terbiyesizlikleri yüzünden; çocuklar çıldırdı, sonra tek gecede ne olduysa ağlayarak geri döndü ama iletişimsizliğimiz devam etti.
Yani ben şu anda da tatilde çocukların bakıcısı gibiyim; tek güzel söz tek iletişim yok kendisi yiyor içiyor eğleniyor çocukları eğlendiriyor; bana da para harcıyor lakin ben bitik bir evlilikte keyfime bakıp umursamayan bir kadın değilim bunu kaldıramıyorum. Şu an cinnet çıkarmamak için kendimi çok zor tutuyorum ne kavga çıktıysa onun iletişimsizliği; benim ondan iletişim dilenmem ve bana psikolojik zorbalık yapması ama asla kabul etmemesi yüzünden çıktı.
Kendisi işyerinde çok aktif sosyal konuşkan; o kadar içim acıyor ki benimle etmediği tatil muhabbetini işyerinde arkadaşları ile ediyor; benimle paylaşmadığı fikirleri arkadaşlarıyla paylaşıyor.
Neresinden tutsam elimde kalıyor ama çocuklar babam babam diye ölüyor kapana kısıldım kaldım. Bazıları diyor ki “boşver ya ye parasını iletişim falan arama”. Ama ben yapamıyorum. Bu arada geçen sene onun sorumsuzlukları ve çocuklarla ilgili her tür işi bana yıkması sonucunda 13 senelik işimden çıkarıldım. Bunun üzerine çıkan kavgalar ve soğumalarla evi terketti asla manevi destek olmadı; avukat tuttu avukatla zorla beni anlaşmalı boşanmaya zorladı falan.
Ne yapacağımı bilemiyorum şu an otel odasında sabah onu boğazlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ben katlanamıyorum diyip alıp çocukları havaalanına geçsem çocuklar bana düşman olacak.
Ne duruyorsun boşan diyecek bekarlar(hiç evlenmemiş olanlar) rica edeceğim lafını ölçülü söylesin. Hiçbirimiz evlenirken boşanmak için evlenmedik yıllar insanları da fikirleri de değiştirebiliyor; fikirler zıt yönlere doğru değiştiyse vay halimize. Ama tabii keşke çocuk yokken ortaya çıkan belirtilerden anlayabilip yolu erkenden ayırsaymışım aslında herşey çok belliymiş ama görmemişim, görmek istememişim. İnsanoğlu bazı şeyleri kabullenemiyor, hep düzelir diye umut ede ede bu hale geliyor.
Öyle demeyin, evlilik güç savaşına dönüyomuş o zaman.Burda anneye laf söyleyenler olmuş ama farkındamısınız baba da değişik. Ailecek tatile gitmek için israr etmiş otele götürmüş şuan o kadar kolay bir şey değil tatile gitmek. Maddi gücü var evet ama bırda başka bir ayrıntı daha var o da anne gibi çocukları düşünüyor. Eşiyle sıfır iletişim yüzüne bakmıyor ama onunda tatile gelmesini istiyor. Demek ki bu aile gerçekten çocukları için bir birleriyle birlikte.Anne bunu söylüyor diye suçluyorsunuz ama babada davranışları ile bunu yapıyor. Madem eşiniz sizi görmezden geliyor duvar gibi davranıp sizi çıldırtıyor sizde aynısını ona yapın. Çocuklarınızla girin havuza bol bol oyun oynayın onun yanında daha mutlu çocuklarınızla vakit geçirin siz onun dikkatini çektikçe o adım atmak istediğinde sizde ona duvarmış gibi davranın. Kadın olarak bu umursamazlık görünmezlik bizi çıldırtırken erkeğin tam tersi daha çok ısrar edip iletişim kurma çabasına iter ters taktik deneyin
Vallahi ne bileyim baksanıza babaya eşi üstünü değiştirirken bile odadan çıkıyor ama ailecek tatil için eşini ikna edip rezervasyon yapıyor. Ben anlamadım şiddet olur vs hemen gider delil sunarsın ayrılırsın. Adam onuda yapmıyor çok değişik tuhaf bir durumÖyle demeyin, evlilik güç savaşına dönüyomuş o zaman.
Yapıyomuş eski konuları var. Konu sahibi de kocadan ilgi göremeyince çocuklara sarıyomuş. Adam da video çekip ailelere atıyomuş. Konu sahibi darp izlerini adamın ailesine atmış ama oralı olmamışlar.Vallahi ne bileyim baksanıza babaya eşi üstünü değiştirirken bile odadan çıkıyor ama ailecek tatil için eşini ikna edip rezervasyon yapıyor. Ben anlamadım şiddet olur vs hemen gider delil sunarsın ayrılırsın. Adam onuda yapmıyor çok değişik tuhaf bir durum
Aaaaaa şaka. Eee o zaman anne sıçlu. Sen niye aileye atıyorsun git karakola al raporunu sonuçlandır. O zaman annenin şuan ki öfkesi geçmişi değerlendirmediği için kendine olan kızgınlığı. Ben bilmiyordum vallahi. O zamn niye şimdi böyle bir konu açıyor ki harbi okuduğum yorumlara şuan hak verdim kadında bir tuhafmışYapıyomuş eski konuları var. Konu sahibi de kocadan ilgi göremeyince çocuklara sarıyomuş. Adam da video çekip ailelere atıyomuş. Konu sahibi darp izlerini adamın ailesine atmış ama oralı olmamışlar.
Çocuklarımız için devam ediyoruz diyorsunuz da böyle bir evlilik çocuklarınız için daha mı iyi daha mı mutluluklar sizce?Aramızın yıllardır çok kötü olduğı çok büyük kavgalar ettiğimiz eşimle; yıllardır kötü iletişimle ve 2 çocukla boşanma kararı veremeden devam etmeye çalışıyoruz. Hemen biye boşanmıyorsunuz diye linçlemeyin; şak diyince olmuyor çocuklar babalarını çok seviyor ve eşim boşanma adımını ben atayım da çocuklara “bakın ben istemedim anneniz istedi” diyerek acitasyon yapmak istiyor ve her şeyi adım adım planlıyor.
Evliyim, çocuğum var, ona göre yorum yapıyorum. Evlilik çocuk ve ebeveynler arasında yürüyen bir kurum değil, erkek ve kadın arasında. Çocuklar ne kadar üzülse de bitmesi gerekiyorsa bitmeli, herkesin iyiliği için. Annelerinin mutsuzluğunu yaşları büyüdükçe daha çok hissedecekler ve onlar da mutsuz olacaklar. Onlar da, siz de bunu haketmiyorsunuz. Babaları da eğer çocuklarını sevseydi manipüle etmezdi, bu mutsuz evliliğe hapsetmezdi. Ayrılmak istiyorsa ayrılır ve çocuklarına güzel şartlarda bakmaya devam ederdi. Yani öyle aman çocukları babasından ayırmayalım denecek iyi bir baba falan değil. Size yaptığı da muhtemelen canınıza tak etsin, hiç bi şey istemeden alın çantanızı çıkın diye yapılan zorbalık. Aldatıp aldatmadığını bilemem ama sevmediği kesin. Siz ne yapın ne edin, anlaşmalı/çekişmeli nasıl olacaksa bir şekilde kendinizi ve çocuklarınızı bu sevgisiz evden çıkarmaya çalışın.Aramızın yıllardır çok kötü olduğı çok büyük kavgalar ettiğimiz eşimle; yıllardır kötü iletişimle ve 2 çocukla boşanma kararı veremeden devam etmeye çalışıyoruz. Hemen biye boşanmıyorsunuz diye linçlemeyin; şak diyince olmuyor çocuklar babalarını çok seviyor ve eşim boşanma adımını ben atayım da çocuklara “bakın ben istemedim anneniz istedi” diyerek acitasyon yapmak istiyor ve her şeyi adım adım planlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?