Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Keşke herkes anne baba olmasa dediğim bir konu daha eski konuda çocuklara eziyet ediyorum vs demişsin nereye şikayet ediliyorsa edeceğim sosyal hizmet baksın kontrol etsin koca kadın el kadar çocuklara zulüm ediyor huzursuz ortamda büyütüyor koskoca kadın anne olmuşsun eşin sevmiyor seninle seks yapmıyor seni umursamıyor kadın yerine koymuyor diye çocuklardan çıkarıyorsun hıncını tedavi olman lazım kocan insan yerine koymuyor adamla zorla beraber oluyorum vs demişsin iğrenç

Ev arkadaşı gibi olmaya bile ok değilim ben Bibi. O zaman evliliğin ne anlamı var ya, ev arkadaşı istersem ailemi falan yanıma alırım.
Genç bir kadının en verimli çaglarini, ona dokunmak bile istemeyen bir adamla heba etmesini anlamıyorum.

Ev arkadaşı gibi olmaya bile ok değilim ben Bibi. O zaman evliliğin ne anlamı var ya, ev arkadaşı istersem ailemi falan yanıma alırım.
Genç bir kadının en verimli çaglarini, ona dokunmak bile istemeyen bir adamla heba etmesini anlamıyorum.

Ben bu şekilde evliliklere devam eden kadinlarin kocaları dışında başka bir erkek tanımadığını düşünüyorum. Hani boyle dünyada tek erkek o kocaymis gibi... Baska kadınların koynundan çıkıp gelen adamın hizmetciligini yapıyor , halbuki kocasından kaç gömlek üstün erkek dolu ortalık

Cocuklar evde birbirinin yuzune bakmayan, konusmayan, birbirini yok sayan, kavga edip evi terkeden anne babalara sahipler. Onlarin mutlu oldugunu dusunmuyorsunuz degil mi? Esinizle el ele verip dort kisiyi de mutsuzluga mahkum etmissiniz. Ee madem cok seviyorsunuz cocuklarinizi, adam da siz de evliligi kurtarmak, iyilesmek adina adim atmiyorsunuz? Hadi diyelim siz atiyorsunuz da esiniz atmiyor, o zaman neden sizi istemedigini her sekilde belli eden bir adama boyun egiyorsunuz? Cocuklar tabii babalarina asik dersiniz cunku guclu, onlara turlu imkanlar saglayan, kendine ait bir hayati olan, mutlu bir adam var karsilarinda. Anne ise bakici, hizmetci, pesinde kosan, aciz bir figur. Degiyor mu cocuklarin kafasina bunu yerlestirmeye? Bu adamin garanti sevgilisi de vardir. Gun gelecek onunla da aile kurmak isterse ne yapacaksiniz? Hadi bir iki yil insan napacagini bilemez diyelim, siz yillardir bu duzendesiniz ve kendinizi kurtarmak icin bir sey yapmamissiniz. Disardan aslinda bu duzenden mutlu olup da cocuklari bahane ettiginizden bosanmiyorsunuz gibi gorunuyor. Yani cocuklar neden sizi suclu olarak gorsun ki? O babalari olarak cocuklari manipule edebiliyorsa siz de annesi olarak gercekleri anlatirsiniz. Bu kadar da gucunuz vardir herhalde. O anneniz sizi babasiz birakmayi secti derse, siz de babaniz beni sevmiyor ve aile olmak istemiyor, baska kadinlarla baska hayat kurmak istiyor dersiniz bakim bakalim bir daha agizlarindan “baba” kelimesi cikiyor mu? Hem cocuklar sonsuza kadar cocuk kalmiyor. Biraz buyuyunce dahi tum gercegi goruyorlar. Ve emin olun bosanmadiginiz icin sizi suclayacaklar.

Sen yazınca baktım zaten 2016 dan sorunları varmış orda da herkesten azar yemiş çocukların psikolojisi için 2017 de aynı öyle devam ediyor
Gerçekten çok üzücü çocuklar yıllardır bu anne ve babayla yaşamak zorunda kalmış ama sorun annede belli adamı bırakmayıp birde çocuk yapmaya devam etmiş

Aldatma ihtimali çok yüksek geldi bana. Boşanmaktan başka çareniz yok her ne kadar size şuan zor gelse de. Çocuklar eğer çok küçükse biraz büyümelerini beklersiniz ya da annenize verme imkanınız varsa güzel olur. Siz de çalışıp birikim yaparsınız sonra boşanırsınız. Çocuklar babasına düşkün olsa bile bu boşanmamak için bahane olamaz.

Su kurana el basma olayina gercekten inaniyor musunuz yoksa gercekten inanmak mi istiyorsunuz kurana inanan deger veren insan karisina cocuklarinin annesine boyle davranmaz boyle hinlik pesinde kosmaz hayatinda biri olan adamda zaten karisinin karsisina gecip he var baskasi demez cunku o zaman bosanmada eliniz güçlü olur cocuklar ona karsi olur adam sizi bezdirip kilciksiz evlilikten kurtulmanin derdinde

Eski konu çok fenaymış, bugünkü de öyle.
Çocukların arkasına sığınan, kendini her mantıklı öneriye kapatmış, ciğeri beş para etmez bir adamı takıntı haline getirmiş bir kadına dönüşmüşsünüz.
Bile bile lades diyene hiç mi hiç üzülmüyorum, çocuklarınıza çok yazık ama onlar adına çok üzüldüm, böyle bir evde büyümeyi hiç bir çocuk haketmez.

Cocuklarim babalarini seviyordan ote adeta tapiyorlar, bende kocami seviyordum, ustelik calismiyordum da, kucagimda 6 aylik, yanimda 2.5 yasinda bebemle kocami terkettim, bosanabildigimde kucuk 1.5 yasindaydi buyuk 3.5 yas yasindaydi.

Sizin cocuklariniz anladigim kadariyla oturup laf anlatinca anlayabilecek yastalar ve sizde maddi gucu olan calisan bir kadinsiniz sanirim (Sadece ilk mesaji okudum).

Bu sartlar altinda babalar cocuklarini seviyor donesinin ardina sığınmak yerine cocuklarinizi bir psikologa goturup bosanma surecine alistirabilir ve hayatiniza bekar bir kadin olarak devam edebilirsiniz.

Her cocuk babasini sever, insanlar katil babalarini dahi seviyor yani bu cidden bahane olamaz, carelerini aramiyor, magdur/kurban rolunun ardina siginmak icin cocuklarinizi kullaniyorsunuz.

Magdursunuz evet, okuz bir kocaniz var (bence hayatinda biri var kendisinin ve siz bosanmazsaniz malindan mulkunden olacağını, yuklu bir tazminat ve nafaka alacaginizi dusundugu icin bosanma adimi atmiyor belliki.

Cocuklarinizi psikologa goturun ve surece alistirin, kocanizida siddetli gecimsizlik sebebiyle bosayin, yolunuza bakin.

Sen kendi kendinin düşmanısın. Kendine kılıf arıyorsun. Böyle yaşamaya devam et. Bunu hakediyorsun.

ArbutusUnedo karı koca çocuklarınıza bu hayatı reva görüyorsunuz ya yatacak yeriniz yok gerçekten. Çocuklarınız gram umurunuzda değil yazık bu hikayede bir tek onlara üzüldüm böyle rezil bir babaları ve gurursuz anneleri olduğu için.

Burda anneye laf söyleyenler olmuş ama farkındamısınız baba da değişik. Ailecek tatile gitmek için israr etmiş otele götürmüş şuan o kadar kolay bir şey değil tatile gitmek. Maddi gücü var evet ama bırda başka bir ayrıntı daha var o da anne gibi çocukları düşünüyor. Eşiyle sıfır iletişim yüzüne bakmıyor ama onunda tatile gelmesini istiyor. Demek ki bu aile gerçekten çocukları için bir birleriyle birlikte.Anne bunu söylüyor diye suçluyorsunuz ama babada davranışları ile bunu yapıyor. Madem eşiniz sizi görmezden geliyor duvar gibi davranıp sizi çıldırtıyor sizde aynısını ona yapın. Çocuklarınızla girin havuza bol bol oyun oynayın onun yanında daha mutlu çocuklarınızla vakit geçirin siz onun dikkatini çektikçe o adım atmak istediğinde sizde ona duvarmış gibi davranın. Kadın olarak bu umursamazlık görünmezlik bizi çıldırtırken erkeğin tam tersi daha çok ısrar edip iletişim kurma çabasına iter ters taktik deneyin

Öyle demeyin, evlilik güç savaşına dönüyomuş o zaman.

Öyle demeyin, evlilik güç savaşına dönüyomuş o zaman.
Vallahi ne bileyim baksanıza babaya eşi üstünü değiştirirken bile odadan çıkıyor ama ailecek tatil için eşini ikna edip rezervasyon yapıyor. Ben anlamadım şiddet olur vs hemen gider delil sunarsın ayrılırsın. Adam onuda yapmıyor çok değişik tuhaf bir durum

Yapıyomuş eski konuları var. Konu sahibi de kocadan ilgi göremeyince çocuklara sarıyomuş. Adam da video çekip ailelere atıyomuş. Konu sahibi darp izlerini adamın ailesine atmış ama oralı olmamışlar.

Yapıyomuş eski konuları var. Konu sahibi de kocadan ilgi göremeyince çocuklara sarıyomuş. Adam da video çekip ailelere atıyomuş. Konu sahibi darp izlerini adamın ailesine atmış ama oralı olmamışlar.
Aaaaaa şaka. Eee o zaman anne sıçlu. Sen niye aileye atıyorsun git karakola al raporunu sonuçlandır. O zaman annenin şuan ki öfkesi geçmişi değerlendirmediği için kendine olan kızgınlığı. Ben bilmiyordum vallahi. O zamn niye şimdi böyle bir konu açıyor ki harbi okuduğum yorumlara şuan hak verdim kadında bir tuhafmış. Bende burda empati yapıp nasıl yardımcı olurum diye düşünüyorum müstehak diyim geçiyorum

Çocuklarımız için devam ediyoruz diyorsunuz da böyle bir evlilik çocuklarınız için daha mı iyi daha mı mutluluklar sizce?

Evliyim, çocuğum var, ona göre yorum yapıyorum. Evlilik çocuk ve ebeveynler arasında yürüyen bir kurum değil, erkek ve kadın arasında. Çocuklar ne kadar üzülse de bitmesi gerekiyorsa bitmeli, herkesin iyiliği için. Annelerinin mutsuzluğunu yaşları büyüdükçe daha çok hissedecekler ve onlar da mutsuz olacaklar. Onlar da, siz de bunu haketmiyorsunuz. Babaları da eğer çocuklarını sevseydi manipüle etmezdi, bu mutsuz evliliğe hapsetmezdi. Ayrılmak istiyorsa ayrılır ve çocuklarına güzel şartlarda bakmaya devam ederdi. Yani öyle aman çocukları babasından ayırmayalım denecek iyi bir baba falan değil. Size yaptığı da muhtemelen canınıza tak etsin, hiç bi şey istemeden alın çantanızı çıkın diye yapılan zorbalık. Aldatıp aldatmadığını bilemem ama sevmediği kesin. Siz ne yapın ne edin, anlaşmalı/çekişmeli nasıl olacaksa bir şekilde kendinizi ve çocuklarınızı bu sevgisiz evden çıkarmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…