Kocam benimle çocuklar hariç iletişim kurmuyor yüzüme dahi bakmıyor

Ne kadar da olsa çocuklar da belli kodlarla büyüyor, anne melek kesinlikle kötü şeyler yapamaz, baba çapkın elini yıkayıp evine geliyorsa Allah'tan belanı arama. Şunlar yaşanacağına boşanıp gitseymiş kadın zamanında, çocuk küçükken iş daha kolay, kabullenir uyum sağlar, ergenliğe kadar psikolojisi toparlanırdı. Şimdi hem melek anasının ihaneti hem de babanın kazığı, iyi mi oldu?

Siz dünyaya eğer bir kere daha geleceğinizden eminseniz çocuklar için babalarına katlanin!!!
Çocugunu seven baba öncelikle annesine iyi davranır bunu unutmayın. Çünkü onları hayata hazırlayan, psikolojik sağlamlığı sağlayan sizsiniz. Siz babaya blöf yapın madem burda fikir verenlere bileniyorsunuz. Çocukları sana bırakacağım görüs günlerinde görürüm deyip evden ayrılın bakalım kaç güne gelir pesinize. Evllik ve aile danışmanlığına gitmeye razı olmazsa boşanmak mi istyrsn biri mi var hayatında açıkça söyle. Hayatımın bu güzel günleri bir daha gelmyck soldurmam sana deyn.

Okuudm uzun yerleri atlayarak boşanmış biri olarak konuşuyorum sizin bu adamın üstüne gidip konuşmaya çalışmanızi anlayamadım boşanamiyor olmanızın sebebi sevginiz olabilir kabullenin önce .
eğer birazcik kendinize saygınız varsa kendinize bunu yapmayın ondan sevgi dilenmeyin Gül'ün oynayin bırakın o sizinle iletişim kurmaya çalışsın kurmuyormu sosyal olarak aktiflesin hobiler edinin lütfen ya adam çok mu yakışıklı yada çok mu bonkör metinden vazgecmeiyorsunuz mesele boşanmak değil öncelik zihninizde bitirin belli ki adam takmıyor sallamiyor sizde aynisini yapın nispet olarak değil kendiniz için gerekirse psikolojik destek alın kitaplar var okuyun güçlenin ama kendinize bunu yapmayin

boşanmamak için gösterdiğiniz direnci kendi hayatınız için gösterseydiniz şimdiye hayatınızı kurmuş olurdunuz.
çocuklar çok düşkün diye kendinize uydurduğunuz bahaneye burdaki kadınlar inanmıyor diye tepki göstermişsiniz yok dizilerdeki gibi olmuyor yok bilmem ne.. sadece dizilerde boşanılıyor sanıyorsunuz herhalde.
kendi simülasyonunuzda yaşamaya devam edeceksiniz o zaman.

Karakter ve kişilikte bitiyor her şey.
Kocasının adam yerine koymayı bırak insan yerine koymadığı evlilikler biliyorum.
Kadın onursuz ve gurursuz ve kişiliksiz olarak evliliği yürütüyor.

Benim bi tanıdık maddi olarak çok iyiydi, eşiyle severek evlendi. Bi zaman sonra aldatmaya başladı. Haklı olduğu konularda var, kadın çok soğuk bi kadındı ama evlenirken biliyordu.
Neyse kadın kabul etti, inanılır gibi değil. Hatta birini merak edip eve çağırmış. Yıllarca sürdürdü kadın evliliğini ve en sonunda adam boşadı. Kadına boşan demekten usanmıştık. Gitmeyende gitmiyor.

Benim bi kuzen vardı arkadaş ben doğduğumdan beri gitti geldi, boşanma davası açtı geri geçti. 17-18 yaşındaydım. Bize geldi gidecek kapıda konuşuyoruz. Sende doğduğumdan beri boşanacaksın, git gel, dava aç kapa haklısın demişti.

Kimi konfor alanını bırakamıyor kimi de “köle sahibe” ruhuna sahip, köle olarak bir kişinin yanında kalmak mutlu ediyor. Bu zaten sevgi değil ruhi bi açlık.

Boşuna akıl veriyoruz.

Yarın o çocuklar büyüdüğünde bize ne bizim için niye katlandın , diyecekler.Onlar fark etmiyor mu babalarının size nasıl davrandığını ,tabii ki biliyorlar.

Cidden katlanılabilir durum olur çabalayın denir ama sizinki asla dayanılamayacak bir sorun. Şu anda çocukları düşünecek durumda değilsiniz ,önce kendinizi düşünün artık.

Eşiniz sizin boşanmayı ortaya atan kişi olmanızı istiyor , siz bu tuzağa düşmeyeceğim diyorsunuz anladık peki ne istiyorsunuz eşiniz mi dava açsın
Böyle bir adama duygu beslemiyorsanız sizinle iletişim kurup-kurmaması neden önemli?
Çoçuklarınız babasına çok düşkün(her küçük çoçuk gibi) kötü polis olmak istemiyorsunuz, sadece çoçuklar için devam edilen evliliklerde kocadan bir şey beklenilmezki- hatta eşinizde beklemediği ohh canıma minnet dersiniz , siz bence önce ne istediğinize karar verin- kendinize karşı çok dürüst olun ama sonra konu açarsanız herkes daha makul cevaplar verir

Peki ya sen ne olacaksın ? Cinsel ihtiyaçların neolacak?sevgisizlik insani öldürür,
Bence hayatında başka biri var o öyle keyif sürüp hayatını yaşarken sende evde çürüyecekmisin?
çocuklardan hariç bizimde ihtiyaçlarımız var donuna kadar al bırak madem parası var mahkemede de söyle herşeyi çat çat

Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsinizki 4 duvar arasını sadece karı koca bilir Elaleme ne siz kendinize odaklanın

Tamam kanki çocuklar babalarına aşık
Boşanmıyorsun evlilik devam ediyor
Çocuklar babalarıyla aynı evde yaşıyor

Adam da seni bir yerine takmıyor
Kendini de yırtsan seni sevmiyor
Sevmesini sağlayacak bir çözüm de yok

Burada hepimiz bir olup kocana büyü yapmayacagiz ve sen nefret edildiğin bir evde kalmaya devam edeceksin.

O yüzden bu tür konularda konu açmanın mantığını anlamıyorum.

Sizinle konuşmayan adamın çamaşırlarını yıkıyor musunuz?
Özledim dediniz ona.
Sizin isteğinizle birlikte oldunuz.

Çok acı değil mi içinde bulunduğunuz durum.
Yemek yapıp akşamları sofrasını falan kuruyorsunuz. Ev düzenini hiç bozmuyorsunuz anladığım kadarıyla. Ne bekliyorsunuz?
çocuklara oksanalar mı baksın demiştiniz bir yerde. Siz o evin yatılı bakıcısısınız şu an.

Karı-koca bir olmuş çocukların psikolojisinin içinden geçmişler. Şiddet, hakaret ne ararsan var ama sorsak çocukları için boşanmıyor

çok özür dilerim ama siz gurursuz musunuz? sizi istemeyen adamla neden zorla sevişiyorsunuz?

Umursama, gül eğlen hayatına bak, sen de ona terso yap bi sarsılsın diyen birine de evliliği güç savaşına dönüştürmeyi normalleştirmeyin demiş. Adamdan öyle korkuyor ki. Böyle susup pısarak bir gün o ilgiyi alabileceğine inancı tam.

ben olsaydım çocuklarımı düşündüğüm için boşanırdım. Problemli toksik bi anne baba ilişkisindense boşanmış anne babayı tercih ederim çocuklarım için ancak ben böylesine kötü bi adamın yaptıklarını yanına bırakacak biri de değilim. Kesinlikle kanıt toplayın yüzde bi milyon aldatıyor. Dedektif mi tutarsınız casus yazılım yüklersiniz yoksa dinleme cihazı mı koyarsınız orasını bilemem, airtag atın mesela iş çantasına ben olsam her yolu dener kanıt toplardım. Size karşı ilgisizliğini kanıtlayın, mesaj atın mesela konuşmalardaki cevapların ss ni alın, çocuklar oynarken video çekin atıyorum babasına kişisel bişey söyleyin cevap vermediği ya da kötü konuşmaları çıksın. Asla hakaret etmeyin kötü konuşmayın aksine olabildiğince yapıcı sanki siz mükemmel eşsiniz de o ilgisiz gibi olsun ve bunların en ince ayrıntısına kadar kanıtını toplayın ben kendi evime kamera bile koyardım bu adsm bunu hakediyor niye manipülasyonlarına geliyorsunuz ki?! Eğer sizden para sakınmıyorsa altın takı vs alın kendinize sürekli kenarda para biriktirin (yapacak bişey yok adamın niyeti kötü para kaçırır kesin boşanma evresinde ortada bırakır sizi) gittiği seyahatlerin bilet tarihleri kredi kartı ekstresi nerde ne harcamış napmış hepsinin dökümünü alın azcık akıllı olun sabredin ilgi milgi de istemeyin. Ben olsam yemeğimi yemiyor mu zıkkım yesin der inadına o varken yemeğimi afiyetle yer ona tabak bile koymazdım sonra da yaptığım yemeği fotoğraflar gün saat vs belli olsun diye o da sipariş verdiyse dışardan onun da faturasını alır kenarda tutardım ki mahkemede görünürdü evde yapılan yemeği yemediği. Evde iş yapmıyorsa ya yardımcı tutun ya da hiç bişeyini ellemeyin kendi tutsun baksın bulsun bütün yükü yüklenmişsiniz sadece çocuklarınızla ilgilenin. Avukatla da görüşün mutlaka o size yol gösterir. Ayrıca kendime daha da bi bakardım. saçınıza kılık kıyafetinize özen gösterin spora yazılın kurslara katılın çocuklara güçlü anne imajınız olsun bu ne böyle ezik ezik ilgi bekleyen biri, ayrıca sürekli kavga çıkaran siz oluyorsunuz bu şekilde talepleriniz istekleriniz var sürekli. Önce kendinize değer verin en önemli kendinizdiniz sonra çocuklar siz kendinizi paralasanız çocuklar için baba hiç bişey yapmasa bile daha kıymetli olur bu şekilde. Ailenizin ne düşündüğü hiç önemli değil onlar yaşamıyor bu hayatı siz teksiniz her zaman kimseye yaslanmaya ihtiyacınız yok işe girin çevre edinin psikoloğa git diyorsa en iyisine gidin madem nolacak ki. Azıcık akıllı olun görün bakın kanıtlarınızı suratına çarpınca çok güzel çark edip yola gelecek, yüklü bi tazminat ve nafaka isteyin bunları kendinize reva görmeyin.

Aynı şeyleri düşünüyorsak benim yorumumu neden beğenmedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…