Kocam Bensiz Düğüne gidiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazoo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oooo ortamlarda bunu adamın önüne ısıtıp ısıtıp getirirdim,hele birde o kadın kocamı arayıp bulup istek atacak .Adamın suçu var mı yok mu demezdim canına okurdum.Tam çıldırmalık konu....
Kız merak etme ben de çıldırdım. İki saat yolculuk yaptınız, nasıl bir muhabbet döndü de hatun yüz bulup istek atabildi diye. Adam kızdığıma takılacağına karım beni kıskandı diye bir de mutlu oldu.

Olayın üzerinden uzun zaman geçince şimdi tiye alabiliyorum ama o zaman bu kadar sakin olmamıştım.

Zaten en olması gereken senin yaptığın, dedim ya kocam yüz vermemiş bile olsa kadının zamanını harcayıp kocamı bulup istek atması benim için başlı başına sorun, birde onlar arabada normal sohbet edip rahat rahat giderken benim hiç bilmediğim insanlarla tıkış tıkış meçhule gider gibi yolculuğum ...empati yaptımda çok sinirlenirdim,adam bir daha şoför,gelin arabası gibi cümleler kuramazdı.Sen yine sabırlıymışsın....

Tamda yazacaklarımı yazmış Menekse bahcesi
Gerçekten el iyisi insanlara tahammülüm yok

Olay eski olduğu için şimdi gülerek anlatıyorum ama o zaman başka arabada gittiğim için değil de kadın istek attı diye yolmuştum. Sinirim geçince üstünde durmadım zaten.

Sabırlı olmasam ne yapacağım. Üstünden çok zaman geçti, çoktan unuttu o biliyorum. En iyisi kalkıp, bir kahve yapıp, yarın sen düğüne gideceksin ya diye başlayan bir hatırlatma konuşması yapmak.

Olay eski olduğu için şimdi gülerek anlatıyorum ama o zaman başka arabada gittiğim için değil de kadın istek attı diye yolmuştum. Sinirim geçince üstünde durmadım zaten.

Vallaha ben başka araba gittim diye daha fazla yolardım eksik yolmuşsun. Benim arabamda ben yokum ha , ecelin gelmiş senin derdim ve gerçekten bir daha teşebbüs bile edemezdi. Başka bir konudan yıkmıştım ortalığıda ondan sonra beni bırakıp tek bir adım atamadı senelerdir. Önce beni düşünür. Zaten olması gerekende bu değil mi.

Hahaha iyiymiş

Allah iyiliğinizi versin. Bir defa boşluğumuza geldi diye saf da olduk gariban da. Orada yok ben binecem diye tepinsem ne olacaktı. Okuduysanız konunun ana fikri, başka arabayla gittiğim değil, eşime istek atan hatun. Asıl mesele de benim bu defa gitmeyecek olmam. Gidecek olsam kim nereye oturur, neyle gider kendi sorunları.

Konu sahibi haklısınız valla ben eşinize gıcık oldum. Zırt pırt her şeye atlar mı böyle?
Yok ya atlamaz. 12 yıllık evlilikte bu ikinci atlayışı. Damat da eski arkadaşı, şimdi de birlikte iş yapıyorlar. Herkes eşimin şoför olmayı kabul etmesine takılmış da. Benim meselem o değil, istek atan yavrular.

Eşin direkt engelle demiş sanırım doğru okuduysam. Sıkma canını.

Sanırım ben tam anlatamadım. Herkes arabaya kimin oturacağına benim nereye sıkışacağıma takılmış.

Çocukları kv ye bırakacaktık, büyük sıkıntı çıkarmaz zaten, küçüğü de idare ederdi ama büyük hasta olunca hem nazlandı hem de tuvaletten çıkamıyoruz. Kv bu durumda ikisini idare edemez.

Yani gitseydim bir sorun yoktu. Nedime de arkadaşının yanına sıkışacaktı yapacak bir şey yok. Ama işte gidemiyorum yerim boş ya hani. Öncesinde de bir nedime vakamız var ya hani. Eşimin yanında ben yoksam birisi olsun isteği.

O nası sadıçmış gıı.. sadıçlar çift olarak olur benim bildiğim.. yani benim yapımda da azcık eşe karşı kıskançlık var o yüzden bana normal geldi.. çocuk iyileşirse babaaneye bırak tak eşini koluna git wallahi.. şimdi kaynanaya söylesen eşin ne alaka annem dicek kontrol ediyomuş gibi hissedebilir sanki

Esiniz is arkadasinin dügününe annesiyle mi gidecek. Yapmayin allaskina. Kvalideniz cocuklara baksin, siz gidin.
İkisini idare edemez, zaten damadı eskiden de tanıyor. Mantıken bir gariplik oluşmaz o yüzden.

Şimdi hakkını yemeyeyim, düğün benim arkadaşımın olsaydı bakardı.

Kuzenlerin düğününde ben rahat göbek atayım diye kenarda çocuk avutmuşluğu var. Sene sonu bizim işler yoğun olur, geçen gün eve onda girebildim, çocukları doyurup uyutmuş mesela. Sorun eşimin düğüne gitmesi değil, ben gidemediğim için çakallara yem olacak ceylan yavrusu.

Daha öncesinde söz verdi, çocuğun hastalığı denk geldi sadece. Aslında gidebilseydim sorun yoktu. Kim neyle giderse gitsin.

Ay yok sadıç değil. Bir de onu çıkarma başımıza. Ben bütün gece yalnız oturacam o ortalıkta kosturacak, ben gelemem. Bizim burada damadın sadıçları ayrı arabada gider. Gelininki yanında olur. Sadece arabayı kullanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…