- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
-
okumama lüzum yok akıl sağlığınız mı yok boşayın gitsin yaşasın anasıyla ne akılsız adamlarla evleniliyor yarabbim.Kızlar allah aşkına bana bir yol gösterin. kayınvalidem kocamı bana karşı doldurup durmuştu kocam benimle konuşmuyordu bi süre. kvnin dolduruşları yalanları ortaya çıkınca kocamla konuştuk aramızdaki sorunları halettmiştik güya...ben sonra kv ile konuşmak istedim. nedenini sordum kırıldım dedim sakince vs. cevap olarak kayınvalidemin bana bağırıp çağırmasından sonra onun evini terketmiştim.. kocam hep aramızı düzeltmeye çalıştı gel görüşelim birlikte ailecek falan dedi en başta kabul etmedim.. gurur yaptım ama çok ısrar edince tamam dedim buluşalım kayınvalide görümceyle..
dün hep birlikte dışarda buluştuk kızlar. görümcem suratıma resmen beni dövecekmiş gibi bakıyordu sanki birşey yapmışım gibi(büyümü yaptın abime falan dedi beni suçladı daha önce))...
ben buluştuğuma binbir pişman oldum kızlar. konuşamadık zaten. kocam annesine barışın hadi unutalım geçmişi dedi. kayınvalidem zorla beni getirdin zaten şu kadını görmek istemiyorum sus dedi kocama. görümcemle konuşmaya başladı aralarında. ben eşime bak biliyordum böyle olacağını dedim gözlerim dolmuş ağladım ağlıycam.. eşimde kesin sesinizi bıktım ya diye bağırdı herkesin ortasında. dışarıya çıktı hava almaya sanki bişey yapmışım gibi.o arada görümcem dediki sen abimi haketmiyorsun ne diye evlenmenize göz yumdukki zaten dedi.(kızlar geçen seneye kadar çok farklılardı geçen sene aramız baya bozuldu hakaretler savurdular) ne diyorsun sen kaç gündür ya dedim. ailemize uymuyorsun kıyafete bak dedi.. telefonuyla oynamaya başladı. kv sus pus bişey demiyor. kızlar kıyafetimde birşey yoktu ya.. havaya göre giyinmişim. daha öncede hep kıyafetime ne giydiğime kafayı takıyorlardı hatta dedikodu yaparken yakaladım. sanki mini giyorum kızlar bir pantolon bir bluz giymişim..bahane gibi söyledi orda. moralim sinirim acayip bozuldu. sizinle bir yere varamam dedim çıktım orda. kocam nereye dedi anlattım ofladı pufladı arabaya geç bırakayım hepinizi dedi. kvmi görümcemi evlerine bıraktı ses seda yok. neyse eve geçtik gel senle konuşucam dedi. benim ailemi kabul etmiyorsan ben dahada devam etmem seninle dedi. ne demek istiyorsun ya görmüyormusun annenin bana dediklerini dedim. yaşlı kadın konuşur o dedi.kardeşinde mi yaşlı dedim. sinirlendi bir daha ailem hakkında konuşmıyacaksın yoksa boşanırım bişey yapamazsın dedi. kızlar şoka uğradım ya...onca yıldır tanıdığım kocam gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş.şimdide konuşmuyoruz.ben napiyim?evin içinde suratıma bakmıyor ya.. ben tamam diyene kadar ailesinin dediklerine göz yumana kadar konuşmıcakmış. beni boşanmayla tehdit eden bir koca, nerden vursam nerden kırsam diye düşünen ailesi var.. çocuğumuz var kızlar anaokuluna gidiyor. ben napayım valla kaç aydır bunaldım ya hep bir sinir stres var çocuğumda etkileniyor aramızda olanlardan..napacağımı şaşırdım kızlar tavsiyelerinzie çok ihtiyacım var
Sen ona tamam boşanalım de iki parça eşya al annenlere git bak bakalım nasıl sana köpek oluyo eşin bırak ağız vermeKızlar allah aşkına bana bir yol gösterin. kayınvalidem kocamı bana karşı doldurup durmuştu kocam benimle konuşmuyordu bi süre. kvnin dolduruşları yalanları ortaya çıkınca kocamla konuştuk aramızdaki sorunları halettmiştik güya...ben sonra kv ile konuşmak istedim. nedenini sordum kırıldım dedim sakince vs. cevap olarak kayınvalidemin bana bağırıp çağırmasından sonra onun evini terketmiştim.. kocam hep aramızı düzeltmeye çalıştı gel görüşelim birlikte ailecek falan dedi en başta kabul etmedim.. gurur yaptım ama çok ısrar edince tamam dedim buluşalım kayınvalide görümceyle..
dün hep birlikte dışarda buluştuk kızlar. görümcem suratıma resmen beni dövecekmiş gibi bakıyordu sanki birşey yapmışım gibi(büyümü yaptın abime falan dedi beni suçladı daha önce))...
ben buluştuğuma binbir pişman oldum kızlar. konuşamadık zaten. kocam annesine barışın hadi unutalım geçmişi dedi. kayınvalidem zorla beni getirdin zaten şu kadını görmek istemiyorum sus dedi kocama. görümcemle konuşmaya başladı aralarında. ben eşime bak biliyordum böyle olacağını dedim gözlerim dolmuş ağladım ağlıycam.. eşimde kesin sesinizi bıktım ya diye bağırdı herkesin ortasında. dışarıya çıktı hava almaya sanki bişey yapmışım gibi.o arada görümcem dediki sen abimi haketmiyorsun ne diye evlenmenize göz yumdukki zaten dedi.(kızlar geçen seneye kadar çok farklılardı geçen sene aramız baya bozuldu hakaretler savurdular) ne diyorsun sen kaç gündür ya dedim. ailemize uymuyorsun kıyafete bak dedi.. telefonuyla oynamaya başladı. kv sus pus bişey demiyor. kızlar kıyafetimde birşey yoktu ya.. havaya göre giyinmişim. daha öncede hep kıyafetime ne giydiğime kafayı takıyorlardı hatta dedikodu yaparken yakaladım. sanki mini giyorum kızlar bir pantolon bir bluz giymişim..bahane gibi söyledi orda. moralim sinirim acayip bozuldu. sizinle bir yere varamam dedim çıktım orda. kocam nereye dedi anlattım ofladı pufladı arabaya geç bırakayım hepinizi dedi. kvmi görümcemi evlerine bıraktı ses seda yok. neyse eve geçtik gel senle konuşucam dedi. benim ailemi kabul etmiyorsan ben dahada devam etmem seninle dedi. ne demek istiyorsun ya görmüyormusun annenin bana dediklerini dedim. yaşlı kadın konuşur o dedi.kardeşinde mi yaşlı dedim. sinirlendi bir daha ailem hakkında konuşmıyacaksın yoksa boşanırım bişey yapamazsın dedi. kızlar şoka uğradım ya...onca yıldır tanıdığım kocam gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş.şimdide konuşmuyoruz.ben napiyim?evin içinde suratıma bakmıyor ya.. ben tamam diyene kadar ailesinin dediklerine göz yumana kadar konuşmıcakmış. beni boşanmayla tehdit eden bir koca, nerden vursam nerden kırsam diye düşünen ailesi var.. çocuğumuz var kızlar anaokuluna gidiyor. ben napayım valla kaç aydır bunaldım ya hep bir sinir stres var çocuğumda etkileniyor aramızda olanlardan..napacağımı şaşırdım kızlar tavsiyelerinzie çok ihtiyacım var
Sizin aileniz yok mu
Kaynana gorumce size boyle davranirken
Kocanizi karsina alip konusacak aile buyugunuz yok mu ?
annem kefenle geri gel diyenlerden mi?ama yaşayacaklarımızı biz seçemiyoruz kimse böyle olsun istemez ama başa gelince arkanızda durmak zorundalar belki bu yüzden bunu bildiği için kocan ve ailesinin bi tarafı kabarmış fazlasıyla.keşke dediğiniz gibi kolay boşanabilsem kızlar onca yılı çöpe atılması çok koyuyor bana.ailem bişey demezki sen kendi yuvanı kurdun artık kızım dedi annem geçen aylarda dahada konusunu açmadım. çok doldum ya..
yarın gidip boşanıyoruz de ben haklısın ne yapsam olmuyor de anasını evine kovalaKızlar allah aşkına bana bir yol gösterin. kayınvalidem kocamı bana karşı doldurup durmuştu kocam benimle konuşmuyordu bi süre. kvnin dolduruşları yalanları ortaya çıkınca kocamla konuştuk aramızdaki sorunları halettmiştik güya...ben sonra kv ile konuşmak istedim. nedenini sordum kırıldım dedim sakince vs. cevap olarak kayınvalidemin bana bağırıp çağırmasından sonra onun evini terketmiştim.. kocam hep aramızı düzeltmeye çalıştı gel görüşelim birlikte ailecek falan dedi en başta kabul etmedim.. gurur yaptım ama çok ısrar edince tamam dedim buluşalım kayınvalide görümceyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?