kocam boşanmakla tehdit ediyor

kızlar şimdilik bir sorun yok.. kayınvalidemle görümcem benden özür diledi düşünsem aklıma gelmez özür dileyeceği...affettiğimi ama konuşmak istemediğimi söyledim bir dahada konuşmadım onlarla.onlarda beni arayıp sormuyor artık. eşimede şart koydum bi daha ailenle yüzgöz etme dolduruşa gelipde benimle öyle konuşma dedim.karışmıcaksın ayrıca herşeyime artık dedim. tamam nasıl istersen dedi. şimdi yanımda ailesinin lafını bile açmıyor. bi kaç haftadır böyleyiz kafam rahat çok şükür he ama olurda başa sararsak çok net dedim şimdiden söyleyim bitiririm dedim. onada tamam çok pişman oldum zaten dedi. ayrı kalınca anladı değerimi sanırım.. bakalım..

İnanılmaz sevindim. Gerçekten dank edip toparlanmıştır inşallah.. Ara ara bu koca milletine diş göstermek lazım ki unutup başa sarmasınlar :))

Ay süper sevindim sizin adınıza. Bundan sonra da aynen hep böyle mesafeyi koruyun olaki biraz zaman geçince yanaşmaya falan kalkarlarsa da izin vermeyin sakın. Kv ve gorumceden ne kadar uzak o kadar mutlu hayat.

boşanan demekle olmuyor malesef.arada bir çocuk var yılların alışkanlığı verilmiş bir emek harcanan yıllar var.yapılanlar insanın çok zorunda gidiyor hiçmi sevmedi bu insan beni hiçmi değer vermiyor diye yıpratıyor insan kendini.Rabbim eşine Hidayet versin yuvanızı kem gözlerden insanların ve şeytanların şerrinden korusun insallah

Boşa diyeceksiniz. Ve kendinizden hiç taviz vermeyeceksiniz.
Sözde sizi korkutuyor, bu blöfleri yemeyin.
kocam geçenlerde boşanmak istiyosan boşanalim demiştir buu sölerken içinden demedi
bende korkmadim korkmadığım için tavir verdim.
diyo ki sen bana saygın yok diyo.
korkmadığım için saygı duymuyormuşum güya. ben gücümü gösteriyorum ama.

Tebrikler . Bir ök.zle evlisiniz. Boşayacaksa boşasın .Sen kölesimisin onun ailesinin. Gelme bu blöflere . O çocuk zaten şu anda herşeyi hissediyordur.Anası bacısı alsın koynunda yatırsın o zaman oğullarını .
Benim kayınvalidemin tarafı aşırı tutucuydu .Kayınvalidem değil ama . Kayınvalidem vefat etti ama iyi bir insandı .Hep rahmetle anarım . Bir gün bana dedi ki kızım senin evini görmeye gelmek istiyorlar. Bana bir tarih ver.Hepsi birden gelsin gitsin .Ben ve görümcelerin sana yardım ederiz . Ama dedi ne olur üstüne biraz mutaasıp bir şeyler giy laf etmesinler.Anne dedim bak seni severim senin için o gün mutaasıp da giyinirim.Ama ben de onları o kılık kıyafet ile evimde ağırlamak istemiyorum .Sen de onlara Deniz dedi ki; Evine gidecekseniz biraz insan içine çıkılır halde gelin de.
Sonuç kısacık bir etekle karşıladım onları . Eşime elli tane laf saymışlar .Çoğunluk akraba evliliği .Eşimde dayı demiş;Ben senin görmek istediğin gibi bir kadını sevebilseydim senin bana vermek isteyip benim almadığım kızınla evlenirdim .Deniz normalde o kıyafeti giymez umarım mesajını almışsınızdır :)

kızlar tşk ediyorum her birinize şimdilik bi derdim kalmadı gibi:)önceki sayfada güncelleme yaptım merak edenler içn.
Mune konumu kapatabilirmisn rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…