kocam boşanmakla tehdit ediyor

Adamim bosanacagi falan da yok. Bunlari ve bunlardan korktugunu bildigi icin seni sindirmeye calisiyor. Yaziklar olsun öyle adama ve eger sende susarsan bunlari yutarsan sana

Arkadaşım neden çekiniyosun hem suçlu hem güçlüler. Hadi boşa geç bile kaldın de.. Çekemiycem artık seni de aileni de lafta bırakma boşa beni de kurtar bu eziyetten de. Kendi silahıyla vur. Arsızlar..

tamam aç boşanma davasını. kaderim böyleymiş der geçerim de. işe girerim çalışırım hayatıma kaldığım yerden devam ederim. madem istiyorsun zorla olacak diye bir şey yok de. boşanma aşamasındaki masrafları ve nafaka olayını hallet de. bende kendime yeni bir hayat kurayım vardır bunda da bir hayır de. kavga ederek ya da ezik gibi davranarak değil. kendinden emin bir şekilde konuş. ve bence çalışmıyorsan gerçekten işe gir. mesleğim yok diye düşünme. vasıfsız çalışılan yerler var. çalışırken daha kaliteli iş ararsın. kararlı ol

Sana zerre saygi duymayan biri, cocugun psikolojisini düsünmeyen biri ile ister 20 yil evli kal, neye yariyor?

Tam cocugun icin bosanman lazim. Evliligin bu olmadigini görmesi lazim. Sürekli tartismali bir evde, soguk rüzgar esen bir evde büyümek nasil birsey biliyor musun? Ömür boyu travma, özgüvensizlik, hircinlik ve sirf biraz ask tadiyor diye genc yasta evlenmek demek.

Maddi rahtligin, calismak istememen umarim cocugun psikolojisinden önemli degildir! Gerikirse evet calisacaksin yada hem okul hem ise gireceksin ve cocugunu o evden kurtaracaksin. Olmasi gereken bu.

tamam kızlar bu akşam boşanacaksan boşan dicem konuşucam.hepiniz çok haklısınız kocam hep sustuğumu görünce evede bağlı olduğumu bilince korkutmaya çalışıyor dediğiniz gibi. ben çok severek evlendim kızlar eğitimimi hiçe saydım olmasada olur dedim öyle evlendim keşke yapmasaymışım. konuştuktan sonra nolur bilmiyorum falan ama inşallah bunuda atlatıcam...psikolojim altüst oldu kaç aydır. hep arada kalmışım gibi.. ama konuşucam kızlar.

Yerinizde olsam hemen şuna arar ya da mesaj atar derim ki ‘ben adliyenin önündeyim seni bekliyorum boşanmak için’ diye söylerdim bu ne ya seni ezerek ailesini üste çıkarmaya çalışıyor kocanız büyümemiş hala çocuk. Sen karısı onlar ana bacı babası aradaki dengeyi kurması lazım.

kıyamam ya ne hale getirmiş sizi.. Çok kızdım eşinize ve inanın sinirden ağlayarak dua ediyorum şu an sizin için.. Allahım kabul eder inşallah.. O eşinizi ıslah eylesin Allah.. Hayırlı kapılar açılsın önünüzde senin ve kızın için hep en hayırlısı en güzeli olsun inşallah..

Yengem 3 tane çocuğunu temizliğe gidetek okuttu mühendis çıkardı hepsini.. İş hayatı nedir bilmeyen jadın iş başa düşünce dişini tırnağına taktı ve şu an çok iyi durumda çok şükür.. Hiiçç yıpratmayın kendinizi.. Her şeyden büyük Allah var..

Esiniz ya blöf yapiyor ya ciddi. Eger blöf yapiyprsa boşan deyin nasilsa bosanamaz, yok ciddi ise zaten kurtarilacak birsey kalmamis.

Her halükârda sizi korkutup sindirmelerine ve yonetmelerine izin vermeyin. Bosa deyin bakalim olay nasil seyredecek siz de ona gore hareket edersiniz.

Zorbalık ve tehditle mi yaşayacaksınız? Boşanın gitsin.

Böyle bir insanla işin sonu belli. Şimdi maddiyattan ve desteksizlikten dolayı boşanamıyorsanız bir an evvel bir halk eğitim, meslek edindirme kurslarından birine kaydolun ya da bir işe girin. . Güzellik uzmanlığı, protez tırnak, aşçılık vs. bir sürü kurs var. Bilgisayar kursuna gidin. Ev yemekleri yapan bir yerin mutfağına girebilirsiniz. Küçük, iki-üç kadın ortağın kurduğu küçük işletmeler. Düşünürsek mutlaka bulunur bir şeyler. Ama ne istediğinizden emin olun. Sonrasında adımlar ufak da olsa atılır. Allah yardımcınız olsun.

Adamlatın ortak lafı sanırım bu. Benimki de her kavgada boşanırım derdi. En son bana lafla değil icraatla gel dedim. Avukat bul, kağıt getir imzalarım dedim. Artık tık yok. Kendine güven, ezedirme. Söylediğinde ciddiyse zaten bitmiştir, yok blöf yapıyorsa zaten yemez boşamak...

boş tehditlere karnım tok, öyle değil böyle boşanılır diye dava açardım ben olsam.
en doğrusu bu aslında... yani tehdit etmek ne oluyor? Ve karşılıklı olarak taraflar birbirini görmek istemiyor, neden bu adam illa görüştürmeye çalışıyor onu da anlamadım...

senin onu boşaman lazım onun seni değil
sizi biraraya getirip barısın demesı cok cocukca zaten
isteyen istediği ile konusur istediği ile konusmaz

böyle bir adamdan 8 sene evvel boşandım ,aynısıydı
eş kv görümce.
çekemedim

Tamam aç davayı demediğin sürece bu aynen devam eder.

o anneye de kardeşe de yazıklar olsun. ortada bi çocuk var nasıl insanlar bunlar siz kötü bile olsanız arayı bulmaları lazım allahım nasıl insanlar var sen koru. Ne demek sizi tehdit etmek kabullenmeyin böyle bir şeyi. Ben olsam ailesiyle konuşurum sizin yüzünüzden evliliğimiz bitme noktasına geliyor diye sonra eşimle konuşurum arkamda duramayacaksan senden ne eş ne koca olur der istiyorsan boşanalım derdim. Hiiiç taviz vermeyin arkanızda durmayan insanlara.
Allah yardımcın olsun

Bosa diceksin sende reste,rest cekiceksin bak bakalim bosayabiliyormu, alsin annesini,kardesini otursun, zor biraz o soylediklerini yapmasi, seni almis adam avucuna ne guzel dunya, karim diye saygi duymayan korumayan kocayi neyleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…